Country calm

Modern landelijk met een fluwelen touch. Canvas, de nieuwe hartverwarmende XX-Line keuken, vormt een ambiance om je direct in thuis te voelen. Deze ruimtelijke hoekkeuken, koppelt een rustige landelijke uitstraling aan een vloeiend lijnenspel.

Modern landelijk met een fluwelen touch
Canvas, de nieuwe hartverwarmende XX-Line keuken, vormt een ambiance om je direct in thuis te voelen. Deze ruimtelijke hoekkeuken, koppelt een rustige landelijke uitstraling aan een vloeiend eigentijds lijnenspel.

Daardoor sluit het ontwerp gemakkelijk aan bij vrijwel elke smaak en stijl. Dat geldt in het bijzonder voor de kleur Shaded White, een satijnzachte witnuance die met zijn natuurlijke warmte meteen ieders hart steelt. Vooral de losse wandplanken, de matglazen hoekkast, de modern-klassieke kraan en de massief houten knoppen geven de keuken zijn landelijke accent. Het strakke werkblad met de luxe look van marmer verbindt de elementen.

De luxe apparatuur van Siemens is grotendeels onzichtbaar weggewerkt in de apparatenwand. Toch zorgt het robuuste vrijstaande fornuis juist weer voor een stevig contrast in vorm én kleur, zodat wit net iets meer pit krijgt.

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx