Modern contrast

Deze moderne hoogglans keuken is uitgevoerd in een prachtige natuurtint. De keuken bestaat uit twee gedeelten: een werkgedeelte en een hoge, vrijstaande apparatenwand. Het werkgedeelte is voorzien van een hoogglans wit werkblad en biedt met zes brede laden meer dan voldoende opbergruimte. De apparatenwand herbergt een oven, koelkast, vriezer en vaatwasser van het A-merk Siemens. De keuken heeft een gaskookplaat met daarboven een design afzuigkap. De opvallende spoelbak en de sfeervolle nis in de wand maken de keuken compleet. De nis kan gebruikt worden voor decoraties, maar ook voor voorraadpotten of kookboeken. Deze keuken is voorzien van greeplijsten, waardoor de kasten en laden gemakkelijk te openen zijn. 

Prijs vanaf7.750,00

In meerdere kleuren leverbaar:

Weten of deze keuken ook bij u past?

moderne hoogglans keuken

Past deze keuken ook bij u thuis?

Bij Keukenmaxx maken wij elke keuken speciaal op maat. Maar om er zeker van te zijn dat deze keuken er ook in uw ruimte zo mooi uit komt, raden wij u aan de gratis online keukenontwerptool te starten.

Keukenmaxx keukens

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken, zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx