Keukens van Keukenmaxx: stijl én kwaliteit

Keukens en keukenapparatuur van topmerken vindt u bij Keukenmaxx. De keukens die u treft in onze vestigingen zijn niet alleen volgens de laatste trends, maar ook van de hoogste kwaliteit. Wij werken namelijk alleen met hoogstaande merken.

Vanuit deze collectie ontwerpen in 3D?

Is deze keuken wat u zoekt? Open de keukencollectie dan in onze 3D keukenplanner en configureer de keuken naar eigen wens!

Uw keukenstijl: van ongedwongen landelijk tot uiterst modern

Keukenmaxx biedt keukens in uiteenlopende stijlen. Is uw droomkeuken modern, romantisch of iets ertussenin? Voor iedere stijl heeft Keukenmaxx een passend antwoord. Keukenmaxx heeft keukens van diverse keukenmerken in het assortiment, die allen een andere stijl bieden.

Wat te denken van de landelijke, ouderwetse stijl van de keukens van New Classixx? Ziet u uw kookvertrek liever in een greeploos, modern jasje? SieMatic biedt zowel klassieke als moderne keukens waarbij individueel design voorop staat.

In de keukens van Keukenmaxx past alleen topkwaliteit apparatuur

Naast een keuken ook op zoek naar vooraanstaand keukenapparatuur? Keukenmaxx voorziet haar keukens alleen van apparatuur van topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Quooker, Miele en KitchenAid.

Voor elke stijl keukens is er een passend aanbod aan inbouwapparatuur en accessoires. Van de standaard inventaris als de afzuigkap, vaatwasser en koelkast tot Quookers, luxe espressomachines en koelvriescombinaties: u vindt het in onze winkel.

Wist u dat het Keuken Inspirience Center gevestigd is in al onze filialen? Zo kunt u direct de juiste uitrusting voor uw keuken selecteren terwijl u rondkijkt tussen onze fraaie keukens.

Kom uw droomkeuken bezichtigen in een Keukenmaxx vestiging

Bent u er nog niet helemaal uit wat uw stijl is? Laat u inspireren in 1 van de Keukenmaxx vestigingen. U vindt ons in Hoofddorp, Barendrecht, Etten-Leur en Reeuwijk. Laat u adviseren door een van onze vakkundige medewerkers en bekijk een ruim aanbod in keukens en keukenapparatuur.

Terug
Sluiten