Advies over uw nieuwe keuken? Maak een afspraak!

Bij Keukenmaxx ontvangen wij u graag in onze showroom. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en ruim de tijd voor u nemen om uw nieuwe keuken samen te stellen die past bij uw levensstijl.

Advies in showroom 

Wij ontvangen u graag in onze showrooms. Door verwachte drukte vragen wij u een afspraak te maken zodat we alle tijd voor u hebben. 

Verhinderd? Of kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Neem dan direct contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging.

Advies aan huis

Onze verkoopadviseur komt bij u thuis

  • Wij komen bij u langs op een tijd en dag dat het u uitkomt
  • Onze adviseurs nemen verschillende materialen, kleuren en stijlen mee om u een beeld te geven van de mogelijkheden

Online advies

Wij inspireren en adviseren u via een online afspraak

  • Online advies vindt plaats via Google Meet, hier laten wij u alle mogelijkheden zien van Keukenmaxx
  • U ontvangt na het online advies een gratis 3D ontwerp en budgetindicatie op basis van uw wensen

Al meer dan 2.500 magazines aangevraagd!

Erg leuk om doorheen te bladeren

Ik vond het tijdschrift erg inspirerend. Ik heb enkele tips in gebruik genomen die ik in het tijdschrift heb gelezen. Nooit gedacht dat de oplossing voor enkele ongemakken zo simpel konden zijn! Binnenkort staat onze afspraak gepland met de adviseur. Ik weet zeker dat die nieuwe keuken ons leven een stuk makkelijk gaat maken door alle mogelijkheden.

Leoni van der Ven 28/02/2018

In een woord TOP

Mooi magazine met zeer veel ideeën. Graag kom ik snel eens kijken in de winkel met mijn vrouw. Het is alleen jammer dat we verder moeten rijden, maar voor een bijzondere keuken is dat het rijden wel waard.

Erwin van Apeldoorn 12/02/2018

Hij lag de volgende dag al thuis

Mijn vrouw en ik zoeken al enige tijd naar een nieuwe keuken, maar het liefst willen we een "niet aller daagse" keuken. Een moderne keuken die perfect opgaat in de rest van het huis, maar tegelijkertijd niet lijkt op een doorsnee keuken. En precies dat vonden we terug in het magazine. Vooral binnen de SieMatic collectie zagen we leuke ideeën!

Daan Velthoven 22/02/2018

Ik weet hoe mijn nieuwe keuken eruit gaat zien

Ik had al een goed beeld voor een mooie keuken, maar had nooit gedacht dat er zo veel extra mogelijk was. De leukste ideeën vond ik toch wel het toepassen van nieuwe technologie in de keuken, zoals koelkast die recepten kon inladen en precies kon zien welke ingrediënten er nog ontbraken in de koeling. Je kan het zo gek niet bedenken!

Wilma te Voert 12/01/2018
Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten