Wie zijn de Keukenmaxx adviseurs? Maak kennis met Adil.

Een kijkje in mijn leven

Adil Mehjed

Samen met mijn vrouw en dochtertje woon ik in Rotterdam. Sinds 2013 werk ik als adviseur bij Keukenmaxx bij de vestiging Barendrecht. Omdat ik overdag aan het werk ben en mijn jonge dochtertje niet zie, breng ik mijn vrije tijd het liefst gezellig met mijn gezinnetje door. We gaan bijvoorbeeld graag naar buiten om te wandelen of ondernemen andere gezellige dingen. Daarnaast kijk ik ook graag woonprogramma’s om inspiratie op te doen en op de hoogte te blijven van de laatste trends in interieur.

Pesetastraat 18, 2991XT BarendrechtTel. 010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

De stijl die bij mij past

Winkelen doe ik zelf graag bij de Bijenkorf, daar vind je van alles wat je nodig hebt aan kleding, verzorging of interieur bij elkaar. Ik vind het ook gewoon leuk om er rond te lopen, net als in de HEMA waar altijd een gezellig sfeer hangt.

Mijn favoriete keuken

Mijn favoriete keukenmerk is Next125. Bij dit merk zijn de details heel belangrijk. Daar let ik zelf ook altijd op wanneer ik voor een klant een keuken ontwerp. Wat mijn eigen droomkeuken is? Voor mij is dat een keuken met een mooi wit glasfront van Next125 in combinatie met houten elementen voor een warme uitstraling en niet te vergeten een kookeiland. 

Een persoonlijke afspraak met mij?

Kom langs bij Keukenmaxx Barendrecht

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De voordelen van een afspraak

  • Direct online uw afspraak inplannen wanneer het u uitkomt
  • Ik neem alle tijd voor u om de keuken te vinden die past bij uw leven en uw stijl
  • Het is zelfs mogelijk om tot 21 uur een afspraak te maken of ik kom zelfs bij u thuis

Plan een afspraak met mij

Wat is uw naam?
Wat is uw adres?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Selecteer een adviseur en datum
Voorwaarden*
button