Wie zijn de Keukenmaxx adviseurs? Maak kennis met Aylish.

Een kijkje in mijn leven

Aylish Arts

Samen met mijn vriend woon ik in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen. Sinds 2016 werk ik bij de Keukenmaxx-vestiging Barendrecht als gastvrouw. Ik vang de klanten op, zorg dat ze zich op hun gemak voelen en maak hen wegwijs in de winkel. In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het sporten. Ik doe aan fitness en aan paardensport in de mooie omgeving van Zevenhuizen. Als ik dan toch een avondje op de bank beland, breng ik deze het liefst door met series en films van Netflix of met Expeditie Robinson en CSI op tv.

Pesetastraat 18, 2991XT BarendrechtTel. 010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

De stijl die bij mij past

Winkelen doe ik graag bij Zara, H&M, Primark, Mango, Berskha, Pull & Bear en Sting. Ik vind het leuk om verschillende stijlen te combineren, maar mijn voorkeur gaat uit naar een minimalistische stijl die ik afwissel met één opvallend item.

Mijn favoriete keuken

Ik vind vooral de uitstraling van de keuken belangrijk. De uitstraling van Next125 vind ik dan ook het mooiste. Wat mijn eigen droomkeuken is? Toevallig heb ik net de keuken voor mijn nieuwbouwwoning gekocht. Mijn droomkeuken is hetzelfde als mijn kledingstijl: minimalistisch met een leuke eyecatcher. 

Een persoonlijke afspraak met mij?

Kom langs bij Keukenmaxx Barendrecht

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De voordelen van een afspraak

  • Direct online uw afspraak inplannen wanneer het u uitkomt
  • Ik neem alle tijd voor u om de keuken te vinden die past bij uw leven en uw stijl
  • Het is zelfs mogelijk om tot 21 uur een afspraak te maken of ik kom zelfs bij u thuis

Plan een afspraak met mij

Wat is uw naam?
Wat is uw adres?
Hoe kunnen wij u bereiken?
Selecteer een adviseur en datum
Voorwaarden*
button