Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Vriends
    Gepubliceerd op 20-10-2017

    " Top service! "

    Wat een warm welkom en mooie showroom in Etten-Leur. Wij hebben een goed advies op maat gekregen zowel in ontwerp als in prijs.

    Wat een warm welkom en mooie showroom in Etten-Leur.
    Wij hebben een goed advies op maat gekregen zowel in ontwerp als in prijs.

  • Customer profile image
    Leonoor
    Gepubliceerd op 20-10-2017

    " Absolute aanrader "

    Wij hebben een ongelofelijk goede ervaring gehad bij Keukenmaxx. Bij het binnenlopen van de winkel waren we niet eens van plan te gaan kopen, maar de service was dermate goed dat wij er toch voor zijn gegaan. En ...

    Wij hebben een ongelofelijk goede ervaring gehad bij Keukenmaxx. Bij het binnenlopen van de winkel waren we niet eens van plan te gaan kopen, maar de service was dermate goed dat wij er toch voor zijn gegaan. En daar hebben we zeker geen spijt van gehad.

    De showroom is prachtig, maar daar blijft het niet bij. Het echte geheim zit in de persoonlijke begeleiding van de verkopers. In ons geval was dat Jasper. Op een ontspannen, soepele manier sprak hij met ons het hele proces door. Hij gaf aan wat de mogelijkheden waren (en die zijn er!) maar hield het overzichtelijk. Hij snapte meteen waar wij naar op zoek waren en gaf ons tips als we dreigden een onverstandige beslissing te maken.

    Een keuken kopen is complex, maar door Keukenmaxx loopt het soepel en beleef je er nog plezier aan ook. Kortom: een absolute aanrader.

  • Customer profile image
    Baerveldt
    Gepubliceerd op 15-10-2017

    " Kekke Keuken! "

    Vandaag een super kekke keuken bij Tonny in Hoofddorp gekocht.. Fantastische begeleiding, heerlijke hapjes, kindvriendelijk (gehele dag hebben we de kids niet gehoord - behalve de zangkunsten van de meiden dan ;-) - ...

    Vandaag een super kekke keuken bij Tonny in Hoofddorp gekocht.. Fantastische begeleiding, heerlijke hapjes, kindvriendelijk (gehele dag hebben we de kids niet gehoord - behalve de zangkunsten van de meiden dan ;-) - en hebben ze zich heerlijk vermaakt), oog voor detail, zeer scherp geprijsd! Onze keukenwens gaat uitkomen.. we kunnen niet wachten tot we in ons nieuwe woning wonen en daadwerkelijk aan ons keukeneiland kunnen zitten ;-)
    Blij en onder de indruk - dat hetgeen wij t liefst wilden daadwerkelijk gelukt lijkt te zijn - liepen wij het pand weer uit!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-10-2017

    Beste meneer/mevrouw Baerveldt,

    Hele mooie review zeg, onze hartelijke dank daarvoor, Altijd fijn om te vernemen dat u zo'n prettig gevoel heeft over ons filiaal en over de advisering voor uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor.
    Van harte gefeliciteerd met de aankoop van deze kekke keuken en heel veel kookplezier toegewenst alvast!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Joeri Hartmans
    Gepubliceerd op 14-10-2017

    " Wat een top service! "

    Vrijdagavond ging ik samen met mijn vriendin naar de vestiging in Hoofddorp om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Allereerst konden we een hapje meenemen en gingen we na de koffie rustig aan de slag. We zijn ...

    Vrijdagavond ging ik samen met mijn vriendin naar de vestiging in Hoofddorp om ons te oriënteren op een nieuwe keuken. Allereerst konden we een hapje meenemen en gingen we na de koffie rustig aan de slag. We zijn echt super goed geholpen door Marc van der Veen! Hij heeft echt de tijd voor ons genomen en we zijn stapsgewijs gaan kijken wat onze wensen waren en wat daar bij paste. Aangezien wij een nieuwbouwwoning hebben is het best lastig om soms keuzes te maken, maar Marc voelde feilloos aan wat wij wilde en dacht mee in mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we alles waarvan wij droomde in onze keuken zitten en heeft Marc ervoor gezorgd dat het realiteit kan worden door een super scherpe prijs te bieden! Uiteindelijk liepen wij om 24:00 uur (winkel sluit om 21:00 uur ;-) ) euforisch het gebouw uit. Marc ontzettend bedankt voor deze geweldige service en keukenmaxx dank dat onze wens nu realiteit kan worden!

    Groetjes,

    Joeri & Naomi

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-10-2017

    Beste meneer Hartmans,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Dat klinkt inderdaad als een hele fijne ervaring bij Keukenmaxx.
    Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe droomkeuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sontrop
    Gepubliceerd op 12-10-2017

    " Gekwalificeerd personeel. "

    Mooie showroom. Fijn dat we even de tijd kregen om zelf een rondje te lopen zonder dat er meteen een verkoper op je af komt. We zijn uiteindelijk heel goed geholpen door Daniëlle. Een verkoopster met verstand van ...

    Mooie showroom. Fijn dat we even de tijd kregen om zelf een rondje te lopen zonder dat er meteen een verkoper op je af komt.
    We zijn uiteindelijk heel goed geholpen door Daniëlle. Een verkoopster met verstand van zaken. Uiteindelijk is de opstelling heel anders geworden dan wij zelf in gedachten hadden, maar het wordt zó veel mooier. Ze heeft heel goed met ons mee gedacht. Snelle levering van de keuken is ook fijn. Ik kijk erg uit naar het eindresultaat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-10-2017

    Beste meneer/mevrouw Sontrop,

    Wat spannend als straks uw nieuwe keuken geleverd/gemonteerd wordt. Onze adviseurs zijn er natuurlijk om u te voorzien van ideeën, super leuk als dit dan ook helemaal naar wens is.
    Bedankt voor uw mooie review!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fam Roitero
    Gepubliceerd op 11-10-2017

    " Wat is Hoofddorp een mooie winkel en wat ... "

    Zeer mooie winkel en goed geholpen. Vriendelijke monteurs en goed werk geleverd. Hadden schade op 1 artikel en zagen 1 dag later nog een beschadiging. Alles werd netjes besteld. Servicemonteurs hebben alles ...

    Zeer mooie winkel en goed geholpen. Vriendelijke monteurs en goed werk geleverd. Hadden schade op 1 artikel en zagen 1 dag later nog een beschadiging. Alles werd netjes besteld. Servicemonteurs hebben alles vervangen en alles nagesteld.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-10-2017

    Beste meneer / mevrouw,


    Wat mooi om te lezen dat de monteurs de keuken netjes hebben gemonteerd bij u en de schade hebben hersteld.
    Bedankt voor deze mooie 5 sterren review!
    Heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Geurtsen uit Utrecht
    Gepubliceerd op 10-10-2017

    " Mooi design, eerlijke materiaal, juiste ... "

    Ik heb prima geholpen door Keukenmaxx in Hoofddorp. Ik denk dat het belangrijk is om zelf een aardig idee te hebben van wat je wil, maar daar niet koste wat het kost aan vast te houden. Echter blijf wel trouw aan ...

    Ik heb prima geholpen door Keukenmaxx in Hoofddorp. Ik denk dat het belangrijk is om zelf een aardig idee te hebben van wat je wil, maar daar niet koste wat het kost aan vast te houden. Echter blijf wel trouw aan het gevoel dat de keuken moet gaan uitstralen en laat je vervolgens zoveel mogelijk informeren. Ikzelf ben druk bezig geweest met 3 keuken winkels, waarbij ik zoveel mogelijk trouw ben gebleven aan wensen en budget. Uiteindelijk heb ik mijn keuken gekocht bij Keukenmaxx waarbij ik zeer goed ben geholpen door Jasper. Doorslag is uiteindelijk het design geweest en de beschikbare eerlijke en echte materialen, dit was wat ik voor ogen had. Uiteraard moet jezelf af en toe wel bijsturen, blijft mijn keuken, die ik moet betalen dus moet deze voldoen! Jasper en Keukenmaxx hebben mij daarbij goed geholpen! Hoewel ik nog wel een paar aanpassingen ga laten doorvoeren ( wat ze nog niet weten :-)) waar wij zeker prima uit gaan komen. Ga meerdere winkels af, vraag meerdere offertes en koop je keuken in de zaak waar je het beste gevoel bij hebt. Laat je niet opjagen... denk er nog eens over na, ga nog een keer langs, Ik ben goed geadviseerd, zeer klant vriendelijk behandeld en er is meegedacht in het ontwerp! En samen zijn wij tot de keuken gekomen in de prijsklasse, materialen en design die ik voor ogen had. En ik ben echt niet over nacht ijs gegaan. Maar ben door Keukenmaxx het beste geholpen, behandeld en bediend. Ik hoop dat de after sales net zo goed gaat, zodra de keuken daadwerkelijk staat! Want ik vind dat echt net zo belangrijk!

    TIP: Alles kan, ook als het niet kan... het kan toch! Ga voor wat jij wil en leg dat uit.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-10-2017

    Beste meneer / mevrouw,


    Bedankt voor deze mooie veelzeggende beoordeling, Fijn te lezen dat u zo goed bent geholpen in het filiaal.
    Wij zullen onze uiterste best doen om de aftersales net zo goed te laten verlopen zoals u ook ervaren heeft in de showroom.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Gloria Simons
    Gepubliceerd op 07-10-2017

    " Next 125 Keukenmaxx Hoofddorp "

    In mei dit jaar bij Keukenmaxx Hoofddorp terecht gekomen. 's morgens 11.00 aan tafel gegaan met verkoper Tonny. Onder het genot van diverse hapjes en drankjes samen met Tonny een prachtige keuken samengesteld. Tonny ...

    In mei dit jaar bij Keukenmaxx Hoofddorp terecht gekomen.
    's morgens 11.00 aan tafel gegaan met verkoper Tonny.
    Onder het genot van diverse hapjes en drankjes samen met Tonny een prachtige keuken samengesteld.
    Tonny heeft met ons de tijd genomen, was totaal niet opdringerig en heeft een goeie dosis humor.
    De keuken is een Next 125 met platinum glasfront (greeploos) met Bauknecht inbouwapparatuur (ook greeploos) wat het een super strak geheel maakt, echt top!!
    Ook hebben wij de BORA induktiekookplaat met ingebouwde afzuiging gekozen, dit werkt Superrrrr!
    De keuken is begin september geleverd en gemonteerd door een enthousiast team monteurs, waar Max Verstappen jaloers op zal zijn.
    Ook de klant begeleiding, er waren nog wat restpuntjes, zijn door Stephan van Keukenmaxx, serieus en snel opgepakt.
    Wij kunnen Keukenmaxx van harte aanbevelen, zeker als je een luxe keuken uit het hogere segment zoekt.

    Tonny nogmaals bedankt! Groet, Ron & Gloria

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-10-2017

    Beste mevrouw Simons,

    Wat een geweldige mooie review!
    Een keuken samen stellen is een hele lastige klus, vandaar er ook ruim de tijd voor word genomen om uw wensen te bespreken en te verwezenlijken en dit onder het genot van een lekker hapje en drankje moet dat zeker lukken.
    Wij wensen u heel veel kookplezier in uw droomkeuken.


    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Hans Baaima
    Gepubliceerd op 07-10-2017

    " Droomkeuken "

    Afgelopen zomer hebben wij ons huis verbouwd en dat betekende dat we een nieuwe keuken nodig hadden. Via een goede vriend hadden we wel eens van Keukenmaxx gehoord en daarom zijn we eens in Hoofddorp gaan kijken. ...

    Afgelopen zomer hebben wij ons huis verbouwd en dat betekende dat we een nieuwe keuken nodig hadden. Via een goede vriend hadden we wel eens van Keukenmaxx gehoord en daarom zijn we eens in Hoofddorp gaan kijken. Daar werden we allervriendelijkst ontvangen met koffie en iets lekkers erbij. De verkoper (Martijn van Leeuwen) nam uitgebreid de tijd voor ons om te luisteren naar onze wensen en heeft deze in een prachtige tekening verwerkt. Martijn heeft ons ook voorzien van goede adviezen en hierdoor is de keuken helemaal geworden zoals wij dat voor ogen hadden.

    Na het plaatsen van de keuken waren er nog wat zaken die aangepast moesten worden en dit is zeer snel en goed verholpen door de service monteurs van Keukenmaxx.

    Wij genieten nu al een paar weken van onze schitterende keuken en via deze weg willen wij de mensen van Keukenmaxx nogmaals bedanken voor de goede service.

    Vriendelijke groet van Hans Baaima en Gemma Beij

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-10-2017

    Beste meneer Baaima en mevrouw Beij,

    Wat fijn om te horen dat u aan het genieten bent van uw droomkeuken! Dat is toch waar we het allemaal voor doen. Ik ga uw mooie woorden zeker delen met mijn collega's in de showroom. We wensen u nog heel veel kookplezier in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Wendy Martens - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fam. Versteeg
    Gepubliceerd op 06-10-2017

    " Tijdens aankoop goed begeleid, maar "

    Tijdens aankoop goed begeleid. Helaas na aankoop zitten we lang te wachten op de 3d tekening en leidingschema, aannemer van ons nieuw te bouwen huis heeft dit uiteraard nodig. Twee keer gebeld maar tot op heden nog ...

    Tijdens aankoop goed begeleid. Helaas na aankoop zitten we lang te wachten op de 3d tekening en leidingschema, aannemer van ons nieuw te bouwen huis heeft dit uiteraard nodig. Twee keer gebeld maar tot op heden nog niets ontvangen.

    Aanvulling, inmiddels tekeningen binnen. Fijn dat het is opgelost.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-10-2017

    Beste meneer / mevrouw Versteeg,

    Wat vervelend dat u deze nog niet heeft gekregen.
    Ik ga mijn best doen dat u deze zo snel mogelijk toegestuurd gaat krijgen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

    ___________________________________________________________________________
    9-10-2017

    Beste meneer / mevrouw Versteeg,

    Ik heb begrepen dat er inmiddels contact met u opgenomen is door het filiaal en dat de tekeningen aan u toegestuurd worden.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Adriaan Aaldijk
    Gepubliceerd op 01-10-2017

    " Meedenkende deskundige verkoper "

    Wij hebben vandaag een keuken gekocht bij Keukenmaxx en waren erg blij met de meedenkende en deskundige verkoper Martijn. Hij kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden en hebben samen een mooie ...

    Wij hebben vandaag een keuken gekocht bij Keukenmaxx en waren erg blij met de meedenkende en deskundige verkoper Martijn. Hij kwam met oplossingen waar we zelf niet aan gedacht hadden en hebben samen een mooie keuken samengesteld. Prima kwaliteit / prijs verhouding.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-10-2017

    Beste meneer Aaldijk,

    We zijn er om met u mee te denken daar we ervoor willen zorgen dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw keuken. En aan uw beoordeling te zien zijn we hier goed in geslaagd. Hartelijk dank voor deze mooie woorden en heel veel kookplezier in uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Wendy Martens - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Wout
    Gepubliceerd op 14-09-2017

    " Vertrouwen "

    In eerste instantie zijn wij door een, naar achteraf bleek, onervaren ongemotiveerde verkoopsters te woord gestaan. Dit was eigenlijk reden om niet meer terug te gaan. Echter daar wij onze 1e keuken 10 jaar geleden ...

    In eerste instantie zijn wij door een, naar achteraf bleek, onervaren ongemotiveerde verkoopsters te woord gestaan. Dit was eigenlijk reden om niet meer terug te gaan. Echter daar wij onze 1e keuken 10 jaar geleden ook bij Keukenmaxx hadden gekocht, zijn we toch nog voor een herkansing bij Keukenmaxx gegaan. Dhr. K. Luijten heeft het vertrouwen weer terug gewonnen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-09-2017

    Beste meneer,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat waarderen wij enorm.
    Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!


    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur