Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

Customer profile image
Jaimy Te Water
Gepubliceerd op 16-06-2017

" Te Water weer geslaagd! "

Onze hele familie geslaagd bij keukenmaxx hoofddorp bij tonny singeling en Astrid van Alphen

Onze hele familie geslaagd bij keukenmaxx hoofddorp bij tonny singeling en Astrid van Alphen

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 16-06-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw 5 sterren review. Wij zullen uw bericht ook doorgeven aan onze collega Astrid.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Yvonne Visser
Gepubliceerd op 16-06-2017

" Heel vriendelijk en vooral goed … "

Heel vriendelijk en vooral goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Vervolgens zijn alle afspraken nagekomen. Na de levering bleek er een klein defect aan één van de kastdeurtjes te zijn. Ik heb de ...

Heel vriendelijk en vooral goed geholpen met het uitzoeken van de keuken. Vervolgens zijn alle afspraken nagekomen. Na de levering bleek er een klein defect aan één van de kastdeurtjes te zijn. Ik heb de klantenservice gebeld en er werd meteen een nieuwe besteld. Mijn dank aan de vlotte afhandeling en service.

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 16-06-2017

Beste mevrouw Visser,

Goed om te horen dat u tevreden bent over het gehele traject van de aankoop tot aan de service na plaatsing van de keuken. Hartelijk dank voor uw 5 sterren beoordeling en heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Hans van Meel-Kok
Gepubliceerd op 12-06-2017

" Er wordt goed geluisterd naar je wensen ... "

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ideëen. Vakkundig advies

Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ideëen.
Vakkundig advies

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 12-06-2017

Beste meneer van Meel,

Mooie complimenten, fijn dat u zo tevreden bent over onze advisering.
Bedankt voor het plaatsen van uw beoordeling.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Harald Veit
Gepubliceerd op 10-06-2017

" Ga langs bij Keukenmaxx. "

Met een breed aanbod aan keukens in het midden en hoge segment is Keukenmaxx een leverancier die zeker een bezoek waard is. Met deskundig advies kan een goede invulling die tegemoet komt aan alle wensen voor het ...

Met een breed aanbod aan keukens in het midden en hoge segment is Keukenmaxx een leverancier die zeker een bezoek waard is. Met deskundig advies kan een goede invulling die tegemoet komt aan alle wensen voor het samenstellen van een keuken gemaakt worden. Als er dan ook nog een interessante korting wordt gegeven, is de keuze snel gemaakt.

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 11-06-2017

Beste meneer Veit,

Bedankt voor uw positieve 5 sterren review. Wat fijn om te lezen dat mijn collega u zo goed heeft kunnen adviseren bij het samenstellen van uw keuken. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luuk - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Gelens
Gepubliceerd op 07-06-2017

" Mooie keukens om er een uit te zoeken "

Mooie keukens om er een uit te zoeken. Duidelijke tekeningen zodat je een goed beeld krijgt wat je gaat bestellen. Men neemt de tijd en denkt mee zelfs een inerieur specialiste kon geraadpleegd worden. Nadat de ...

Mooie keukens om er een uit te zoeken.
Duidelijke tekeningen zodat je een goed beeld krijgt wat je gaat bestellen.
Men neemt de tijd en denkt mee zelfs een inerieur specialiste kon geraadpleegd worden.
Nadat de keuken geplaatst was was de after service goed , moest alleen wel wat lang hier op wachten .
Nadeel al het materiaal werd na plaatsing NIET meegenomen dat schijnt in de voorwaardes te staan .
Wij hadden een grote keuken dus heel veel afval .

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 07-06-2017

Beste meneer/mevrouw Gelens,

Inderdaad vervelend dat u niet op de hoogte was van het achterblijven van afval. Verder erg fijn dat u over de afterservice en het adviestraject zo tevreden bent.
Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken en danken u voor het delen van uw ervaringen.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Edward Gramberg
Gepubliceerd op 05-06-2017

" Super service en vakmanschap "

Wij zijn uitstekend en heel erg prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken door Tonny Singeling van het filiaal in Hoofddorp! De keuken is inmiddels ook geplaatst wat uitermate netjes en goed is ...

Wij zijn uitstekend en heel erg prettig geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken door Tonny Singeling van het filiaal in Hoofddorp!

De keuken is inmiddels ook geplaatst wat uitermate netjes en goed is gebeurd, dus ook alle lof voor de bezorgers, monteurs en installateurs!

Zodra alle werkzaamheden in ons nieuwe huis af zijn en we verhuisd zijn hopen we heerlijk te kunnen gaan genieten van onze prachtige keuken!

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 06-06-2017

Beste meneer Gramberg,

Bedankt voor het plaatsen van uw mooie 5 sterren beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over het gehele traject van aankoop tot montage.
Uw complimenten zullen wij zeker overbrengen aan onze collega's.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Tinus en Mary
Gepubliceerd op 05-06-2017

" Echt eens binnen lopen...! "

Wij kijken met een goed gevoel terug op ons contact bij de aankoop van onze keuken. Vriendelijke medewerkers die ons alle ruimte gaven bij onze oriëntatie op een toch voor ons moeilijke beslissing, het is tot slot ...

Wij kijken met een goed gevoel terug op ons contact bij de aankoop van onze keuken. Vriendelijke medewerkers die ons alle ruimte gaven bij onze oriëntatie op een toch voor ons moeilijke beslissing, het is tot slot geen dagelijkse kost. Bijzonder fijn vonden wij dat we geen druk voelden zoals bij sommige andere zaken waar we, zoals wij het ervaarden, 'agressief en opdringerig' werden benaderd.
Onze dank gaat uit naar Miranda Gouka Versluis die samen met ons alle mogelijkheden van de bestaande en nieuwe situatie heeft bekeken en ons een beeld heeft gegeven op schaal en 3D. Wij hebben het contact met haar als zeer plezierig ervaren. Verder hopen we dat als het moment daar is dat de keuken geleverd wordt dit vlekkeloos zal verlopen.

Tinus en Mary, Monster

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 05-06-2017

Beste meneer en mevrouw,

Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u deze ervaring met Keukenmaxx wilt delen. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

Met vriendelijke groet,

Luuk - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Maurice
Gepubliceerd op 04-06-2017

" Super gelukkig "

Top geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken door Anouk Timmer. Niet alleen goed advies over de indeling van de keuken maar ook over de vormgeving. Daarnaast complimenten en heel veel dank voor het ...

Top geholpen bij de aankoop van onze nieuwe keuken door Anouk Timmer. Niet alleen goed advies over de indeling van de keuken maar ook over de vormgeving. Daarnaast complimenten en heel veel dank voor het ontwerpadvies dat door de interieur architect (Jasmin Hoffschlag) is gegeven voor zowel het verdere ontwerp van de keuken als voor hoe de keuken bij onze woonkamer getrokken kan worden.

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 05-06-2017

Beste meneer,

5 sterren! Wat een top review. Dank u wel voor deze mooie woorden. Ik wens u veel kookplezier toe.

Met vriendelijke groet,

Luuk - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Richard
Gepubliceerd op 04-06-2017

" Uitstekend geholpen door Tonny uit … "

Uitstekend geholpen door Tonny uit filiaal Hoofddorp! Na vriendelijk te zijn geholpen door Wouter uit Etten-Leur hebben wij de knoop doorgehakt in Barendrecht bij Tonny. Hele mooie keukens, lekker hapje en drankje ...

Uitstekend geholpen door Tonny uit filiaal Hoofddorp! Na vriendelijk te zijn geholpen door Wouter uit Etten-Leur hebben wij de knoop doorgehakt in Barendrecht bij Tonny. Hele mooie keukens, lekker hapje en drankje en een hele mooie deal!

We kijken uit naar de keuken!

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 05-06-2017

Beste meneer,

Wat een mooi compliment voor mijn collega Tonny. Fijn dat u onder het genot van een lekker hapje en drankje een mooie keuken heeft samengesteld.

Met vriendelijke groet,

Luuk - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Dongelmans
Gepubliceerd op 04-06-2017

" Stylist Linda en verkoper Bart Boschman ... "

Stylist Linda en verkoper Bart Boschman hebben onze droomkeuken ontworpen. Wij zijn hiersuper blij mee!!

Stylist Linda en verkoper Bart Boschman hebben onze droomkeuken ontworpen. Wij zijn hiersuper blij mee!!

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 05-06-2017

Beste meneer / mevrouw Dongelmans,

Bedankt voor uw mooie positieve beoordeling Fijn dat mijn collega's samen met u een droom keuken hebben samengesteld.

Met vriendelijke groet,

Luuk - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
R. Deijle
Gepubliceerd op 30-05-2017

" Schitterende keuken van next 125 "

Schitterende keuken van next 125 gekocht bij Tonny in Hoofddorp, bestelling ging met hobbels en de keuken kwam net op tijd binnen. De keuken is super strak en netjes geplaatst. De nazorg is erg goed.

Schitterende keuken van next 125 gekocht bij Tonny in Hoofddorp, bestelling ging met hobbels en de keuken kwam net op tijd binnen. De keuken is super strak en netjes geplaatst. De nazorg is erg goed.

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 31-05-2017

Beste meneer/mevrouw Deijle,

Bedankt voor het plaatsen van uw 4 sterren review. Prettig om te zien dat alles tijdig en netjes geplaatst is en de nazorg ook naar tevredenheid is verlopen.
Wij wensen u veel kookplezier toe in uw schitterende keuken.

Met vriendelijke groet,

Tim - Webcare Keukenmaxx

Customer profile image
Schreijer
Gepubliceerd op 26-05-2017

" Goed geadviseerd en rustig de tijd … "

Goed geadviseerd en rustig de tijd ervoor genomen

Goed geadviseerd en rustig de tijd ervoor genomen

Keukenmaxx

Gepubliceerd op 26-05-2017

Beste meneer/mevrouw Schreijer,

Wat een korte maar zeer krachtige review. Hartelijk bedankt hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Teun - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

  • siematic keuken alleen bij keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

  • next125 keukens: moderne en design keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

  • moderne keukens van keukenmaxx

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

  • landelijke keukens van keukenmaxx

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

  • keukenapparatuur of inbouwapparatuur van o.a. Miele en Bauknecht

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur