Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Marjolein Beerbaum
    Gepubliceerd op 19-08-2017

    " Prettig en kundige verkopers in mooie ... "

    We hebben een prima ervaring gehad bij Keukenmaxx Hoofddorp mede door Jasper die ons zeer kundig heeft geholpen en meegesleept heeft in de vele keuzes die we moesten maken. Heel fijn dat na het tweede verkoopgesprek ...

    We hebben een prima ervaring gehad bij Keukenmaxx Hoofddorp mede door Jasper die ons zeer kundig heeft geholpen en meegesleept heeft in de vele keuzes die we moesten maken. Heel fijn dat na het tweede verkoopgesprek we de juiste prijs/kwaliteit voor onze keuken hebben kunnen krijgen en we nu een zorg minder hebben binnen ons nieuwbouwproject. We werden ook goed culinair verzorgd tijdens de gesprekken door de gastvrouw in deze mooie zaak. De showroom straalt rust uit en biedt inspiratie genoeg door de diverse keukenopstellingen. Kortom, als je niet weet bij welke keukenleverancier je moet aankloppen, ga direct door naar Keukenmaxx. Waar voor je geld en genoeg bekende merken waaruit je een keuze kunt maken.

  • Customer profile image
    Lammering
    Gepubliceerd op 18-08-2017

    " Tot op heden na aankoop van keuken … "

    Tot op heden na aankoop van keuken goede ervaring.

    Tot op heden na aankoop van keuken goede ervaring.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-08-2017

    Beste meneer/mevrouw Lammering,

    Een korte maar krachtige review. Hartelijk bedankt hiervoor.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klugt
    Gepubliceerd op 15-08-2017

    " Prima service! "

    Prima service voor, tijdens en na installatie.

    Prima service voor, tijdens en na installatie.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-08-2017

    Beste meneer/mevrouw Klugt,

    Dit is precies waar wij als Keukenmaxx voor staan en ik ben blij dat u dit ook zo heeft mogen ervaren. Veel kookplezier toegewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Renee
    Gepubliceerd op 09-08-2017

    " Geduldig en meedenkend, met voor (bijna) ... "

    Een keuken uitkiezen is geen makkelijke zaak. Vooral niet wanneer je afwijkt van de norm qua opzet en kleuren. Ik ben erg tevreden over de hulp en het geduld met de diverse keuzes die gemaakt moesten worden. Er is ...

    Een keuken uitkiezen is geen makkelijke zaak. Vooral niet wanneer je afwijkt van de norm qua opzet en kleuren. Ik ben erg tevreden over de hulp en het geduld met de diverse keuzes die gemaakt moesten worden. Er is goed meegedacht met het materiaalgebruik en de afwerking met apparatuur. De verkoper heeft zelfs extra research gedaan (bij een concurrent) naar bepaalde kleurstellingen, waar ik daar zelf niet uit kwam.
    Op het laatste moment bleek een bepaalde opzet toch niet te kunnen, daar was ik wel graag eerder achter gekomen. Echter de keuken staat en het is een plaatje! Al met al dik tevreden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-08-2017

    Beste meneer mevrouw,

    Wat fijn dat de keuken naar wens is opgeleverd. Ik wens u namens Keukenmaxx veel plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rogier Dusoswa
    Gepubliceerd op 07-08-2017

    " Fraaie showroom in Hoofddorp "

    Fraaie showroom in Hoofddorp. Wij zijn zeer prettig, vakkundig en met veel geduld geholpen door Martijn. Onze droomkeuken staat op papier! Keukenmaxx in Hoofddorp is zeker een aanrader.

    Fraaie showroom in Hoofddorp. Wij zijn zeer prettig, vakkundig en met veel geduld geholpen door Martijn. Onze droomkeuken staat op papier!
    Keukenmaxx in Hoofddorp is zeker een aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-08-2017

    Beste meneer Dusoswa,

    Ik ben heel erg benieuwd naar het eindresultaat en ben blij dat u uw keuken. Deelt u een foto van het eind resultaat?


    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    N. Kok
    Gepubliceerd op 07-08-2017

    " Direct bij binnenkomst zeer vriendelijk ... "

    Direct bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen. De gastvrouw (Marjan) is zeer behulpzaam. Verder merk je dat het team echt een team is. Ze doen alles samen en vullen elkaar waar nodig is aan! Daarnaast zeer ...

    Direct bij binnenkomst zeer vriendelijk ontvangen. De gastvrouw (Marjan) is zeer behulpzaam. Verder merk je dat het team echt een team is. Ze doen alles samen en vullen elkaar waar nodig is aan! Daarnaast zeer kundig advies van Daisy. Niet te opdringerig en nam genoeg de tijd en zo kwamen wij tot een prachtige keuken. Vervolgens werden we in de watten gelegd door Marjan. Op het einde kwam er nog een mannelijke collega bij, naam even ontschoten, en hij gaf ons ook nog zeer bruikbare tips. Concluderend leek het wel op het Nederlandse dameselftal, en deze zijn volgens mij kampioen geworden! Ik zou zeggen:Ga zo door!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-08-2017

    Beste meneer/mevrouw Kok,

    Wat een super compliment zeg! Hartelijk bedankt dat u deze ervaring met ons wil delen. Uiteraard is het de bedoeling dat onze team spirit op u over komt en dit is zo te horen goed gelukt.

    Ik wens u alvast heel veel kookplezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dregmans
    Gepubliceerd op 31-07-2017

    " Uitstekende service en product kennis … "

    Uitstekende service en product kennis bij het bepalen van de mogelijkheden om onze bestaande keuken aan te passen aan onze wensen. Vriendelijke ontvangst!

    Uitstekende service en product kennis bij het bepalen van de mogelijkheden om onze bestaande keuken aan te passen aan onze wensen. Vriendelijke ontvangst!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-07-2017

    Beste meneer/mevrouw Dregmans,

    Wat een mooie woorden, bedankt dat u uw ervaring met ons wilde delen.
    Veel plezier alvast met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bravenboer
    Gepubliceerd op 30-07-2017

    " Zeer goed en vakkundig geholpen "

    Zeer goed en vakkundig geholpen, waarbij Keukenmaxx zich een goed beeld heeft gevormd van onze wensen en smaak, maar daarnaast ook zeker andere en betere ideeën heeft toegevoegd. Nu nog ervaren of de uitlevering en ...

    Zeer goed en vakkundig geholpen, waarbij Keukenmaxx zich een goed beeld heeft gevormd van onze wensen en smaak, maar daarnaast ook zeker andere en betere ideeën heeft toegevoegd. Nu nog ervaren of de uitlevering en kwaliteit ook zo positief wordt ervaren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-07-2017

    Beste meneer/mevrouw Bravenboer,

    Wij gaan er voor zorgen dat u straks optimaal kunt genieten van uw nieuwe keuken.
    Bedankt voor deze positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    van Cleef
    Gepubliceerd op 29-07-2017

    " Prettige ervaring "

    Prettige ervaring. Ook deze tweede keer zijn we prima geholpen in de showroom (Hoofddorp) en was de monteur erg kundig. Alles in 1x correct geplaatst zonder gebreken.

    Prettige ervaring. Ook deze tweede keer zijn we prima geholpen in de showroom (Hoofddorp) en was de monteur erg kundig. Alles in 1x correct geplaatst zonder gebreken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-07-2017

    Beste meneer/mevrouw van Cleef,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx.
    Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Max en Rianne
    Gepubliceerd op 27-07-2017

    " Voor de 2e keer een keuken bij ... "

    In 2003 kochten wij voor onze nieuwbouwwoning een keuken bij de Keukenmaxx Reewijk. In de bijna 15 jaar dat wij dagelijks heel intensief de keuken gebruiken, hebben wij nog geen enkel mankement gehad. De keuken is ...

    In 2003 kochten wij voor onze nieuwbouwwoning een keuken bij de Keukenmaxx Reewijk. In de bijna 15 jaar dat wij dagelijks heel intensief de keuken gebruiken, hebben wij nog geen enkel mankement gehad. De keuken is nog steeds uitstekend van kwaliteit, vertoont geen slijtage, is uitstekend schoon te houden en functioneert zoals de 1e dag.
    Over ruim een jaar gaan wij weer verhuizen. Vol enthousiasme zijn wij weer naar de Keukenmaxx gegaan om weer een nieuwe keuken uit te zoeken. En weer werden wij enthousiast, professioneel en vol adviezen geholpen. Nieuwe snufjes en nieuwe apparatuur werd getoond, een praktische indeling werd getekend en er werd rekening gehouden met ons budget.
    Alle lof voor de Keukenmaxx, in ons geval vestiging Reewijk. Bedankt Miranda voor al je hulp en adviezen en bedankt Marian voor de heerlijke koffie en het eten en de hapjes.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-07-2017

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat maakt ons erg trots.
    Wij gaan ervoor zorgen dat u straks nogmaals kunt genieten van een prachtig nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Reus
    Gepubliceerd op 26-07-2017

    " Geweldig geadviseerd door de diverse … "

    Geweldig geadviseerd door de diverse medewerkers, Aflevering en monteren van de keuken is zorgvuldig gebeurd. Helaas waren er wel een paar kleine mankementen die perfect door de klantenservice van Keukenmaxx zijn ...

    Geweldig geadviseerd door de diverse medewerkers,
    Aflevering en monteren van de keuken is zorgvuldig gebeurd.
    Helaas waren er wel een paar kleine mankementen die perfect door de klantenservice van Keukenmaxx zijn opgelost.
    Eindresultaat : een prachtige keuken en tevreden klant.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-07-2017

    Beste meneer/mevrouw Reus,

    Het is altijd vervelend als uw keuken niet helemaal 100% opgeleverd kan worden. Gelukkig zijn deze punten ook weer snel en goed verholpen.
    Veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Anoniem
    Gepubliceerd op 26-07-2017

    " We zijn goed geholpen en geadviseerd … "

    We zijn goed geholpen en geadviseerd door Miranda en Martijn van de vestiging in Reeuwijk. Goede tips, geduld en deskundigheid. Erg tevreden met het resultaat!

    We zijn goed geholpen en geadviseerd door Miranda en Martijn van de vestiging in Reeuwijk. Goede tips, geduld en deskundigheid.
    Erg tevreden met het resultaat!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-07-2017

    Beste meneer/mevrouw,

    Heel goed om te horen dat u tevreden bent over de advisering in ons filiaal in Reeuwijk. Wij zullen uw complimenten zeker aan onze collega's overbrengen.
    Bedankt voor uw geplaatste beoordeling en alvast heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur