Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Mevrouw Van den Hurk
    Gepubliceerd op 15-05-2019

    " Snelle actie en reactie "

    Snelle actie en reactie. Scherpe prijzen en goed meedenken met de klant.

    Snelle actie en reactie. Scherpe prijzen en goed meedenken met de klant.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-05-2019

    Beste mevrouw Van den Hurk,

    Hartelijk bedankt voor uw mooie complimenten in uw 5 sterren review! Daar zijn we heel blij mee.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jur
    Gepubliceerd op 13-05-2019

    " Van begin tot eind verzorgd! "

    Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen. Ik kende Keukenmaxx niet, maar ik wist wel veel over de prijzen van merkkeukens. En bij Keukenmaxx konden ze ons een concurrerende offerte te geven. Niets meer dan ...

    Van begin tot eind is alles vlekkeloos verlopen. Ik kende Keukenmaxx niet, maar ik wist wel veel over de prijzen van merkkeukens. En bij Keukenmaxx konden ze ons een concurrerende offerte te geven. Niets meer dan lof. Niet alleen voor de winkel (Hoofddorp), maar ook voor alle contactmomenten die daarna kwamen (aanpassing van onze wensen, bevestigingen, plaatsingsdatum aanpassen voor vertraging bouw, bezorging, plaatsing). Extra lof voor de bezorgers, die hun hand niet omdraaien voor het tillen van een keukenblad via het trappenhuis. En voor de monteurs, die zoveel kennis hebben dat je zelf ook meteen weet hoe alle keukenapparatuur werkt. Dank!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-05-2019

    Beste meneer,

    Wat leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.
    Dank u voor het delen van uw ervaring, wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nick
    Gepubliceerd op 11-05-2019

    " Prachtige keuken en super geplaatst, ... "

    Erg mooie keuken geleverd, en erg professioneel geïnstalleerd: top! De monteurs waren echt vakmannen die alles tot in de puntjes hebben verzorgd. Twee minpunten: 1. Wij hadden een duur marmeren blad gekozen, en ...

    Erg mooie keuken geleverd, en erg professioneel geïnstalleerd: top! De monteurs waren echt vakmannen die alles tot in de puntjes hebben verzorgd.

    Twee minpunten:
    1. Wij hadden een duur marmeren blad gekozen, en toen bleek pas na het onderhandelingsproces dat daar nog eens € 500,- bovenop kwam voor het maken van een mal en het plaatsen van een noodblad. Op zich begrijpelijk, maar ik vind het niet netjes dat dit pas naar voren komt op het moment dat de deal al gesloten is. Dat is gewoon iemand opzadelen met kosten waar je toch al geen ‘nee’ meer op kunt zeggen.

    2. Dit is blijkbaar iets wat de meeste keukenzaken doen, maar na de installatie moesten wij zelf al het verpakkingsmateriaal en zaagafval (2 auto’s vol) wegbrengen. Dit blijkt de standaard werkwijze te zijn, maar bij een keuken van duizenden euro’s zou dat toch wel bij de prijs in mogen zitten (reken desnoods een paar tientjes meer voor de montage). Als een schilder je huis komt schilderen laat hij toch ook niet z’n kwasten en lege verfpotten achter?

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-05-2019

    Beste meneer,

    Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze beoordeling. Fijn om te horen dat u erg tevreden bent over uw nieuwe keuken en de montage hiervan.
    We begrijpen uw opmerkingen onder de 2 genoemde punten. Het zou inderdaad in beide gevallen beter zijn geweest om dit met u vooraf te bespreken zodat u niet voor verrassingen had gestaan. Hiervoor onze oprechte excuses.
    Uw feedback hierover gaan we zeker met ons filiaal bespreken om het in de toekomst beter toe te lichten aan onze klanten.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Hugo Van Harskamp
    Gepubliceerd op 10-05-2019

    " Super geholpen bij Keukenmaxx Reeuwijk "

    Super geholpen bij Keukenmaxx Reeuwijk. Top service, personeel staat altijd voor je klaar op welk moment ik ook ze ook nodig heb. Lekkere koffie, prettige sfeer.

    Super geholpen bij Keukenmaxx Reeuwijk. Top service, personeel staat altijd voor je klaar op welk moment ik ook ze ook nodig heb. Lekkere koffie, prettige sfeer.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-05-2019

    Beste meneer van Harskamp,

    Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring met Keukenmaxx. Fijn dat u zo goed geholpen bent met het samenstellen van uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mrs Cornelia Oomens
    Gepubliceerd op 07-05-2019

    " Keukenmaxx was steeds goed bereikbaar "

    Keukenmaxx was steeds goed bereikbaar. Begripvol en deskundig. Ook na de plaatsing van de keuken trof ik een en al oor en werd er goed geluisterd en gehandeld. Ik wil Keukienmaxx graag aanbevelen.

    Keukenmaxx was steeds goed bereikbaar. Begripvol en deskundig. Ook na de plaatsing van de keuken trof ik een en al oor en werd er goed geluisterd en gehandeld.
    Ik wil Keukienmaxx graag aanbevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-05-2019

    Beste mevrouw Oomens,

    Bedankt voor uw aanbeveling, dat is een groot compliment!
    Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken. Indien wij u in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn vernemen we dit graag van u!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    de Graaf
    Gepubliceerd op 06-05-2019

    " Mooie keuken uitgezocht bij keukenmaxx… "

    Mooie keuken uitgezocht bij keukenmaxx in Reeuwijk. Goed geholpen door Marijn. Klantvriendelijk en deskundig!

    Mooie keuken uitgezocht bij keukenmaxx in Reeuwijk. Goed geholpen door Marijn. Klantvriendelijk en deskundig!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-05-2019

    Beste meneer/mevrouw de Graaf,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Guy
    Gepubliceerd op 05-05-2019

    " The whole experience was very positive "

    The whole experience was very positive, personnel excellent

    The whole experience was very positive, personnel excellent

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-05-2019

    Dear mr,

    Thank you very much for these kind words and positive review.

    With kind regards,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Songul Tekten Cos
    Gepubliceerd op 04-05-2019

    " Zeer onprofessioneel gedrag! "

    Gisteren bij Keukenmaxx geweest, we hebben een goed gesprek gehad met een goede prijsaanbod echter thuis aangekomen ging ik reviews lezen en schrok er heel erg van. Het gaat voor ons om een keuken van €20.000,-. ...

    Gisteren bij Keukenmaxx geweest, we hebben een goed gesprek gehad met een goede prijsaanbod echter thuis aangekomen ging ik reviews lezen en schrok er heel erg van. Het gaat voor ons om een keuken van €20.000,-. Gelijk in de ochtend gebeld om aan te geven dat wij zijn geschrokken van alle reviews en dat ik het niet aandurf om te tekenen. Hierop wordt door de heer Hugo (vestigingsmanager) aangegeven dat hij dat niet begrijpt en zegt vervolgens wie goed doet goed ontmoet, waarop ik aangeef dat ik niet een keuken van €5000,- koop en dat ik daarom wil dat de service na montage/levering gewoon goed is. Vervolgens zegt meneer doodleuk; weet je wat bekijk het maar! Ik schrok van deze reactie. Dus als we het zouden afnemen zijn we de beste mensen en nu we met vraagtekens zitten en het dus niet durven af te nemen bij Keukenmaxx mogen we het bekijken. Zeeeeeerrrr onprofessioneel gedrag, en dat van een vestigingsmanager. Ik had een goede ervaring wat uiteindelijk een zeer onbeschofte ervaring is geworden. Al zou ik het nog overwegen dan heeft hij dat nu soieso verpest! Ik ben hier zo van geschrokken dat ik voor het eerst een negatieve review over een zaak schrijf!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Songul Tekten Cos,

    Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring heeft. Mijn excuses voor het ongemak. Dit is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest.
    Graag wil ik met u hierover in contact komen. Kan u mij uw gegevens toesturen? Dan wil ik graag de situatie met u bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    08-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Songul Tekten Cos,

    Bedankt voor uw schriftelijke toelichting. Goed om te vernemen dat er in ieder geval nogmaals contact met u is geweest, jammer echter dat we u niet verder van dienst kunnen zijn.
    Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Karreman
    Gepubliceerd op 29-04-2019

    " Zeer tevreden over onze nieuwe keuken. "

    Zeer tevreden over onze nieuwe keuken. Vlot en goed geplaatst door Maarten en Guy

    Zeer tevreden over onze nieuwe keuken.
    Vlot en goed geplaatst door Maarten en Guy

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-04-2019

    Beste meneer/mevrouw Karreman,

    Heel erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw nieuw keuken en met de plaatsing ervan. Daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor uw positiever review met de maximale score!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Monique
    Gepubliceerd op 27-04-2019

    " Keuken Max haald je binnen met… "

    Keuken Max haald je binnen met prachtige praatje. Heb je eenmaal betaald voor de plaatsing van je keuken kun je rekenen op empatieloze service. Beliftes welke nooit nagekomen worden. En heb je te accepteren dat er ...

    Keuken Max haald je binnen met prachtige praatje. Heb je eenmaal betaald voor de plaatsing van je keuken kun je rekenen op empatieloze service. Beliftes welke nooit nagekomen worden. En heb je te accepteren dat er verkeerde stollen geleverd worden.. Evenals onderlades die te diep zijn en waar na nabestelling dezelfde lade geleverd werd. Je lekkage hebt doirdat een monteur letterlijk zei geen zin meer te hebben im energie te steken in Keukenmax etc etc. Ondertussen 2 maanden verder wachten wij nig steeds op afronding vanze kostbare keuken. De service is slecht heeeeel slecht.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-04-2019

    Beste mevrouw,

    Ik schrik van uw bericht. Het is natuurlijk nooit onze bedoeling geweest om uw keuken zo bij u op te leveren. Kunt u mij uw (order)gegevens sturen? Dan kijk ik graag met u mee.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Duncan Goulty
    Gepubliceerd op 26-04-2019

    " Utterly awful company "

    Utterly awful company. The worst I've ever had to deal with. Cannot design kitchens. Definitely don't have a clue how to install them. Customer service is terrible. Communication, both internally and to the ...

    Utterly awful company. The worst I've ever had to deal with. Cannot design kitchens. Definitely don't have a clue how to install them. Customer service is terrible. Communication, both internally and to the customer is dire. Noone takes responsibility. Even when escalated to the Director level, problems are not sorted out. Absolutely pathetic, I wish I'd never heard of this bunch of total jokers.

    Avoid. Like. The. Plague.



    UPDATE 10.05.2019:

    It is a sad indictment of this company that the fastest response I have ever seen from them is when a public review is written.

    But it gets worse. After 'shock' is expressed, I was indeed contacted by Mr. John Ladan, of Keukenmaxx Hoofddorp - but only to be asked to remove this review! Unbelievable.

    The same Mr. Ladan had promised to get back to me by 1st May on the outcome of another internal discussion on Keukenmaxx's failure to install my kitchen. But, predictably, a week later and I've heard nothing - yet another broken commitment.

    It's been over two years since the kitchen was ordered.

    Keukenmaxx have already been to my property eight times and have failed to complete the installation after so many opportunities.

    It would be monumentally challenging to find worse service.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-05-2019

    Dear Mr. Goulty,

    Shocking to read this. I will discuss this internally and make sure that you are contacted by one of my colleagues as soon as possible.

    With kind regards,

    Jody den Oude - Keukenmaxx
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    10-05-2019

    Dear mr Goulty,

    I'm very sorry to hear that the service on your kitchen has not been solved jet. I will contact my colleagues to discuss this with them. We will contact you asap.

    With kind regards,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Daniël B
    Gepubliceerd op 23-04-2019

    " Zeer goed advies met een persoonlijke… "

    Zeer goed advies met een persoonlijke touch. De adviseur heeft perfect de wensen van ons als klant gefilterd en deze gecombineerd met zijn ervaringen om ons vervolgens een eerlijk advies op maat te kunnen bieden.

    Zeer goed advies met een persoonlijke touch.
    De adviseur heeft perfect de wensen van ons als klant gefilterd en deze gecombineerd met zijn ervaringen om ons vervolgens een eerlijk advies op maat te kunnen bieden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-04-2019

    Beste meneer,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Wat ontzettend fijn dat u samen met onze collega uw keuken heeft samengesteld.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten