Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Alex
    Gepubliceerd op 01-05-2022

    " Prima winkel om een keukentje bestellen "

    Prima winkel om een keukentje bestellen

    Prima winkel om een keukentje bestellen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-05-2022

    Beste Alex,

    Dank u wel voor de mooi waardering die u ons geeft.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ingrid
    Gepubliceerd op 30-04-2022

    " Prachtige keuken "

    Prachtige keuken, goede service. Top!

    Prachtige keuken, goede service. Top!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-04-2022

    Beste mevrouw,

    Uw woorden maken ons blij!

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kanters
    Gepubliceerd op 29-04-2022

    " Nieuw binnenwerk nodig voor een kraan "

    Nieuw binnenwerk nodig voor een kraan, klantenservice is voor mij nagegaan of deze er nog waren. Ik ben goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van de vorderingen. Er is vooraf verteld wat de kosten waren en kon ...

    Nieuw binnenwerk nodig voor een kraan, klantenservice is voor mij nagegaan of deze er nog waren. Ik ben goed geadviseerd en op de hoogte gehouden van de vorderingen. Er is vooraf verteld wat de kosten waren en kon ik beslissen of ik het oké vond. Hierna alles netjes opgestuurd.
    Heel fijn aangezien de kraan al wat jaartjes oud was

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-04-2022

    Beste heer/mevrouw Kanters,

    Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over onze serviceverlening en de communicatie die u met mijn collega hebt gehad. Dank u wel voor de mooie waardering.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Karens
    Gepubliceerd op 28-04-2022

    " Vriendelijke ontvangst "

    Vriendelijke ontvangst, deskundig advies. Er werd naar je geluisterd, onze ideeen werden bekeken en beoordeeld, soms na advies door ons gewijzigd. Er werd ons niets opgedrongen. Tot een heel prettige overeenkomst ...

    Vriendelijke ontvangst, deskundig advies.
    Er werd naar je geluisterd, onze ideeen werden bekeken en beoordeeld, soms na advies door ons gewijzigd.
    Er werd ons niets opgedrongen.
    Tot een heel prettige overeenkomst gekomen met een door ons gewilde keuken.
    Zou Keukenmaxx Reeuwijk aan iedereen aanbevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-04-2022

    Beste heer/mevrouw Karens,

    Wat een mooie woorden voor ons advies in de winkel, daar doen we het allemaal voor. Bedankt voor uw review en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sieben
    Gepubliceerd op 27-04-2022

    " Geweldige aankoop en montage, aanrader! "

    Vanaf de aankoop tot de montage is de service van Keukenmax bijzonder goed bevallen. Mooie producten, goed advies, we konden de fronten meenemen om bijpassende tegels uit te zoeken en muurverf. Maar vooral de ...

    Vanaf de aankoop tot de montage is de service van Keukenmax bijzonder goed bevallen. Mooie producten, goed advies, we konden de fronten meenemen om bijpassende tegels uit te zoeken en muurverf. Maar vooral de montage van de keuken is bijzonder goed geweest. Zeer secuur en precies is de keuken gemonteerd, terwijl de omstandigheden niet de makkelijkste waren. Ook de montage achteraf van de achterwand en afdekdelen op de bar is zeer vakkundig gedaan. We zijn er zeer blij mee. Complimenten!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-04-2022

    Beste mevrouw Sieben,

    Wat een mooie review hebt u geschreven! Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bet over ons, dank u wel.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sluimers
    Gepubliceerd op 26-04-2022

    " Totaal geen problemen bij het plaatsen… "

    Totaal geen problemen bij het plaatsen van de keuken, vakwerk. Als er iets niet goed is wordt er direct op gereageerd en werk van gemaakt. Wij zijn heel tevreden over Keukenmax.

    Totaal geen problemen bij het plaatsen van de keuken, vakwerk.
    Als er iets niet goed is wordt er direct op gereageerd en werk van gemaakt.
    Wij zijn heel tevreden over Keukenmax.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-04-2022

    Beste heer/mevrouw Sluimers,

    Wat fijn dat u er nu lekker van kunt gaan genieten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klant
    Gepubliceerd op 21-04-2022

    " De Keukenmaxx Hoofddorp adviseerde ons… "

    De Keukenmaxx Hoofddorp adviseerde ons prima, dacht actief mee met onze wensen. De levering verliep soepel. Het montageteam was zeer ervaren en klantvriendelijk. Voor ons is De Keukenmaxx een betrouwbaar bedrijf ...

    De Keukenmaxx Hoofddorp adviseerde ons prima, dacht actief mee met onze wensen.
    De levering verliep soepel. Het montageteam was zeer ervaren en klantvriendelijk. Voor ons is De Keukenmaxx een betrouwbaar bedrijf gebleken, dat we kunnen aanraden als je een nieuwe keuken wilt.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 21-04-2022

    Beste heer/mevrouw,

    Dat zijn nog een complimenten voor onze advisering, levering en montage. Heel hartelijk bedankt hiervoor!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dhr. Jansen op de Haar, Violetta
    Gepubliceerd op 19-04-2022

    " Goede service "

    Goede service. Een aanrader.

    Goede service. Een aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-04-2022

    Beste heer Jansen,

    Dank u voor de mooie woorden en aanbeveling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Pim De Gruijter
    Gepubliceerd op 18-04-2022

    " Vervanging 22 jaar oude keuken "

    De geleverde keuken is precies wat we ervan verwachten. Niet alles correct geleverd vanaf fabriek, maar dat is te overzien en oplosbaar. Het uitgevoerde elektrische leidingwerk inclusief nieuwe groepenkasten door ...

    De geleverde keuken is precies wat we ervan verwachten. Niet alles correct geleverd vanaf fabriek, maar dat is te overzien en oplosbaar.
    Het uitgevoerde elektrische leidingwerk inclusief nieuwe groepenkasten door Q-plus is zeer netjes verlopen.
    En ook de keukenmontage is zeer vakkundig uitgevoerd.
    We gaan ervan uit dat de laatste werkzaamheden ook netjes zullen worden uitgevoerd

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-04-2022

    Beste meneer De Gruijter,

    Dank u wel voor het delen van uw ervaring! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Robert C.
    Gepubliceerd op 15-04-2022

    " Mooie keuken "

    Mooie keuken, mooie prijs en zeer netjes en professioneel geplaatst.

    Mooie keuken, mooie prijs en zeer netjes en professioneel geplaatst.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-04-2022

    Beste Robert,

    Wat fijn dat u er nu lekker van kunt gaan genieten! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sander Loos
    Gepubliceerd op 11-04-2022

    " Wouter van Keukenmaxx Etten-Leur heeft… "

    Wouter van Keukenmaxx Etten-Leur heeft mij enorm geholpen met de aanschaf van een keuken. Bedankt!

    Wouter van Keukenmaxx Etten-Leur heeft mij enorm geholpen met de aanschaf van een keuken. Bedankt!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-04-2022

    Beste heer Loos,

    Dank u wel voor de mooie review en complimenten aan het adres van mijn collega. Hij gaat dit zeker waarderen.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    HansQ
    Gepubliceerd op 09-04-2022

    " Nette keuken. "

    Nette en deskundige hulp gekregen bij de aankoop van de keuken, er werd echt de tijd voor genomen om de keuken samen te stellen. Keuken bevalt goed.

    Nette en deskundige hulp gekregen bij de aankoop van de keuken, er werd echt de tijd voor genomen om de keuken samen te stellen. Keuken bevalt goed.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-04-2022

    Beste Hans,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten