Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    van der Ven
    Gepubliceerd op 01-01-2019

    " Vakkundig en eerlijk advies! "

    Vakkundig en eerlijk advies, perfecte service en verzorging tijdens gesprek. Prijsopgave was open en fair, geen reden om ergens anders te gaan shoppen! Was de tweede keer dat we bij KeukenMaxx een keuken gekocht ...

    Vakkundig en eerlijk advies, perfecte service en verzorging tijdens gesprek. Prijsopgave was open en fair, geen reden om ergens anders te gaan shoppen! Was de tweede keer dat we bij KeukenMaxx een keuken gekocht hebben, wederom tot alle tevredenheid.
    Plaatsing laat helaas nog even op zich wachten maar zal ongetwijfeld ook weer goed verlopen.
    Ps. Keuken gekocht in Reeuwijk en vakkundig en vriendelijk geholpen door Aylish en Martijn.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-01-2019

    Beste meneer/mevrouw van der Ven,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat is een enorm groot compliment. Wij gaan zorgen dat u straks weer heerlijk kunt koken in uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Oerlemans
    Gepubliceerd op 01-01-2019

    " Keuken "

    We hebben tezamen gezeten met Freek van Woerkum. Hij heeft ons goed van informatie voorzien en het belangrijkste is dat hij altijd eerlijk is gebleven. We zijn uitermate tevreden met de keuken die we hebben gekocht.

    We hebben tezamen gezeten met Freek van Woerkum. Hij heeft ons goed van informatie voorzien en het belangrijkste is dat hij altijd eerlijk is gebleven. We zijn uitermate tevreden met de keuken die we hebben gekocht.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Oerlemans,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!
    Fijn om te vernemen dat mijn collega u zo goed van dienst kon zijn, dat maakt ons erg trots!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jansen
    Gepubliceerd op 01-01-2019

    " Wij zijn prima geholpen door Desiree "

    Wij zijn prima geholpen door Desiree

    Wij zijn prima geholpen door Desiree

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Jansen,

    Wat leuk dat wij u zo goed van dienst konden zijn in onze mooie showroom. Wellicht is er iets mis gegaan met de toekenning van de sterren. U geeft ons nu namelijk 1 ster wat aanduid dat u uitermate ontevreden bent. Hopelijk kunt u deze voor ons aanpassen zodat het aantal sterren aansluit bij uw positieve ervaring in onze showroom.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Groot
    Gepubliceerd op 31-12-2018

    " Goede benadering "

    Goede benadering, vriendelijk en goed meegedacht met de klant.

    Goede benadering, vriendelijk en goed meegedacht met de klant.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Groot,

    Bedankt voor deze mooie complimenten en voor het toekennen van de 5 sterren. Daar zijn we heel erg blij mee.
    Gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fuchs
    Gepubliceerd op 28-12-2018

    " Goed advies "

    Goed advies. Alle tijd genomen om eerst de kastfronten, dan het aanrechtblad en vervolgens de apparatuur uit te zoeken. Veel keus in verschillende prijsklassen. Dankzij een mooie korting ook direct aan het eind van ...

    Goed advies. Alle tijd genomen om eerst de kastfronten, dan het aanrechtblad en vervolgens de apparatuur uit te zoeken.
    Veel keus in verschillende prijsklassen.
    Dankzij een mooie korting ook direct aan het eind van de dag gekocht.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Fuchs,

    Er zijn zoveel mogelijkheden bij de aankoop van een nieuwe keuken. Wij laten u graag de verschillende opties zien zodat u een juiste keuze kunt maken. De aankoop van een keuken is best een flinke klus.
    Leuk dat u geslaagd bent en dat wij u mochten adviseren!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fuchs
    Gepubliceerd op 28-12-2018

    " Goed advies "

    Goed advies. Alle tijd genomen om eerst de kastfronten, dan het aanrechtblad en vervolgens de apparatuur uit te zoeken. Veel keus in verschillende prijsklassen. Dankzij een mooie korting ook direct aan het eind van ...

    Goed advies. Alle tijd genomen om eerst de kastfronten, dan het aanrechtblad en vervolgens de apparatuur uit te zoeken.
    Veel keus in verschillende prijsklassen.
    Dankzij een mooie korting ook direct aan het eind van de dag gekocht.

  • Customer profile image
    JA
    Gepubliceerd op 26-12-2018

    " Not recommended at all!! "

    We bought a kitchen in the keukenmaxx filiaal in Hoofdorp and what a terrible experience!!! A real scandal. Please make yourself a favour and look somewhere else if you do not want to be cheated. Following a ...

    We bought a kitchen in the keukenmaxx filiaal in Hoofdorp and what a terrible experience!!! A real scandal. Please make yourself a favour and look somewhere else if you do not want to be cheated.

    Following a number of issues, we filed a complaint with the manager and seeing the management's attitude and way of behaving with the customers, it is easy to understand the very poor service and low appreciation for customers of this shop.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-12-2018

    Dear mr/mrs,

    We are very sorry to hear that you are not satisfied with the service of Keukenmaxx. That is of course not where we stand for. Could you please reply this message with your ordernumber so we can contact you in person. You can also send an e-mail to webcare@keukenmaxx.nl

    With kind regards,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Otten
    Gepubliceerd op 23-12-2018

    " Geweldige ervaring met Keukenmaxx "

    Geweldige ervaring met Keukenmaxx. Onze droomkeuken in de showroom samengesteld en nu ook in ons huis staan ! Levering was precies volgens afspraak, montage vlot en netjes. Wij hebben de leefkeuken die we altijd al ...

    Geweldige ervaring met Keukenmaxx. Onze droomkeuken in de showroom samengesteld en nu ook in ons huis staan ! Levering was precies volgens afspraak, montage vlot en netjes. Wij hebben de leefkeuken die we altijd al wilden en hier heeft Keukenmaxx voor gezorgd. Desiree en Raymond, bedankt !

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-12-2018

    Beste meneer / mevrouw Otten,

    Wat leuk om te lezen dat u een geweldige ervaring heeft gehad met Keukenmaxx.
    Ik wik u hartelijk bedanken voor deze mooie review en wens u veel kookplezier toe in uw prachtige leefkeuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ooijen
    Gepubliceerd op 22-12-2018

    " Service van de keukenmaxx is erg ... "

    Service van de keukenmaxx is erg prettig, vriendelijke mensen die met je meedenken. De bezorging was prima, alleen jammer dat er gevraagd werd of er niemand thuis was met de montage of we dan niet even konden ...

    Service van de keukenmaxx is erg prettig, vriendelijke mensen die met je meedenken.
    De bezorging was prima, alleen jammer dat er gevraagd werd of er niemand thuis was met de montage of we dan niet even konden helpen met kasten sjouwen.
    De montage was erg snel, en de keuken stond binnen no time! Super!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Ooijen,

    Dank u wel voor uw mooie 4 sterren review. Uw punt van aandacht zullen wij intern oppakken ter verbetering van onze service.
    Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Claudia van der Spank
    Gepubliceerd op 20-12-2018

    " Wij zijn heel goed geholpen door… "

    Wij zijn heel goed geholpen door Astrid! En kunnen niet wachten tot onze keuken er is.

    Wij zijn heel goed geholpen door Astrid! En kunnen niet wachten tot onze keuken er is.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-12-2018

    Beste mevrouw Van der Spank,

    Bedankt voor uw compliment voor onze collega Astrid! Nog even wachten en dan kunt u ook lekker gaan genieten van uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Claudia van der Spank
    Gepubliceerd op 20-12-2018

    " Wij zijn heel goed geholpen door… "

    Wij zijn heel goed geholpen door Astrid! En kunnen niet wachten tot onze keuken er is.

    Wij zijn heel goed geholpen door Astrid! En kunnen niet wachten tot onze keuken er is.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-12-2018

    Beste mevrouw Van der Spank,

    Bedankt voor uw compliment voor onze collega Astrid! Nog even wachten en dan kunt u ook lekker gaan genieten van uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sandra Van der Waerden
    Gepubliceerd op 17-12-2018

    " Vandaag een keuken uitgezocht onder de… "

    Vandaag een keuken uitgezocht onder de deskundige leiding van Freek van Woerkom. Het was een prettig en "we voelde ons tot niets verplicht" gesprek. Uiteindelijk kwam het voor ons perfect ontwerp op papier en kwamen ...

    Vandaag een keuken uitgezocht onder de deskundige leiding van Freek van Woerkom. Het was een prettig en "we voelde ons tot niets verplicht" gesprek. Uiteindelijk kwam het voor ons perfect ontwerp op papier en kwamen we er qua prijsstelling ook uit, dus nu in blijde verwachting van onze keuken (al duurt het nog wel even). Als de keuken gezet wordt komen we nog terug op het eindresultaat :). Dank voor de fijne ontvangst!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-12-2018

    Beste mevrouw Van der Waerden,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat u bent geslaagd bij Keukenmaxx. '
    Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx