Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Gertjan Vermeulen
    Gepubliceerd op 31-10-2021

    " We zijn heel goed geholpen door iemand… "

    We zijn heel goed geholpen door iemand met heel veel kennis van keukens.

    We zijn heel goed geholpen door iemand met heel veel kennis van keukens.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-10-2021

    Beste meneer Vermeulen,

    Wat een mooie beoordeling om te lezen. Dank u wel!
    Veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Miranda
    Gepubliceerd op 30-10-2021

    " Geweldige keuken zaak! "

    Ontzettend blij met mijn keuze. Keuken is prachtig geworden en precies zoals ik m wilde. Service is perfect te noemen zowel in de showroom als aan de telefoon. Denken goed met je mee en wordt netjes van alles op de ...

    Ontzettend blij met mijn keuze. Keuken is prachtig geworden en precies zoals ik m wilde.
    Service is perfect te noemen zowel in de showroom als aan de telefoon. Denken goed met je mee en wordt netjes van alles op de hoogte gebracht. In een woord geweldig. Ben blij dat ik mijn keuken bij Keukenmaxx heb gekocht.
    Zou het iedereen aanraden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-10-2021

    Beste Miranda,

    Als u blij bent over het gehele traject dan zijn wij dat ook. Dank u wel voor het delen van uw ervaring en aanbeveling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Bouma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    van Draanen
    Gepubliceerd op 29-10-2021

    " dit is de 2e keuken die we hier gekocht ... "

    dit is de 2e keuken die we hier gekocht hebben; de eerste is is zeer goed bevallen na uitstekende installatie; nu we gaan verhuizen hebben we weer voor Keukenmaxx gekozen; deskundig advies en probleemloze ...

    dit is de 2e keuken die we hier gekocht hebben; de eerste is is zeer goed bevallen na uitstekende installatie; nu we gaan verhuizen hebben we weer voor Keukenmaxx gekozen; deskundig advies en probleemloze installatie zijn hier de belangrijkste redenen voor.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-10-2021

    Beste meneer/mevrouw van Draanen,

    Wat leuk dat u voor de 2e keer bij ons geslaagd bent. Dat maakt ons trots en blij.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Bouma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    H Derks
    Gepubliceerd op 27-10-2021

    " Keuekenmaxx Reeuwijk blijft de klant… "

    Keuekenmaxx Reeuwijk blijft de klant helpen, zelfs als de leverancier van de apparaten je laat vallen. Super vriendelijke medewerkers en een bedrijfsleider met hart voor de klant.

    Keuekenmaxx Reeuwijk blijft de klant helpen, zelfs als de leverancier van de apparaten je laat vallen. Super vriendelijke medewerkers en een bedrijfsleider met hart voor de klant.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-10-2021

    Beste heer/mevrouw Derks,

    Fijn om te horen dat u tevreden over ons bent. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Bouma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Frank
    Gepubliceerd op 24-10-2021

    " Tot nu toe zeer tevreden over het… "

    Tot nu toe zeer tevreden over het advies, afwachten of het zo blijft tot de aflevering.

    Tot nu toe zeer tevreden over het advies, afwachten of het zo blijft tot de aflevering.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-10-2021

    Beste Frank,

    Dat is goed om te horen en wij gaan ervoor zorgen dat dit ook zo blijft. Dank u voor de mooie beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Bouma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Wil Roovers
    Gepubliceerd op 22-10-2021

    " Wij zijn heel goed en vriendelijk… "

    Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen werd goed geluisterd wat wij wilden

    Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen werd goed geluisterd wat wij wilden

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-10-2021

    Beste heer Roovers,

    Dank u wel voor de mooie review en het delen van uw ervaring. Wij stellen dit erg op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Bouma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ralph
    Gepubliceerd op 21-10-2021

    " Goed werk "

    Goed werk. Duurt wel lang voordat ze er zijn.

    Goed werk. Duurt wel lang voordat ze er zijn.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 21-10-2021

    Beste Ralph,

    Dank u wel voor uw beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ron Sman
    Gepubliceerd op 20-10-2021

    " U heeft nog garantie "

    Na 4 jaar stonden enkele deurtjes van onze Next 125 keuken niet helemaal waterpas meer. Omdat ik zelf niet zo handig ben gebeld met klantenservice in de veronderstelling dat dit geld ging kosten. Antwoord; nee hoor ...

    Na 4 jaar stonden enkele deurtjes van onze Next 125 keuken niet helemaal waterpas meer.
    Omdat ik zelf niet zo handig ben gebeld met klantenservice in de veronderstelling dat dit geld ging kosten.
    Antwoord; nee hoor meneer u heeft 5 jaar garantie en dit valt daar ook onder!
    Afspraak gemaakt, vriendelijke monteur heeft dit keurig en snel opgelost. Top service!!

    Ron Sman

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-10-2021

    Beste meneer Sman,

    Wij zijn u ten alle tijden graag goed van dienst, fijn dat wij u geheel naar wens konden helpen. Wij wensen u nog veel plezier met uw Keukenmaxx keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Els Aartse
    Gepubliceerd op 15-10-2021

    " Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx… "

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx in Barendrecht. Dit komt vooral door de zeer klantvriendelijke en betrokken verkoper Mitchell de Jongh. Dat heeft ons geholpen in het maken van onze keuze. Mitchell deelt zijn ...

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx in Barendrecht.
    Dit komt vooral door de zeer klantvriendelijke en betrokken verkoper Mitchell de Jongh.
    Dat heeft ons geholpen in het maken van onze keuze. Mitchell deelt zijn passie voor koken met de klant en heeft ons de perfecte klantbeleving gegeven.
    Hij heeft erg zijn best gedaan om met ons te kijken hoe wij de beste opstelling konden realiseren voor onze nieuwe keuken en dat dan tegen een zeer scherpe prijs.
    En ja wij zijn 3 keer terug geweest om hiertoe te komen. Maar door Mitchell zijn inzet krijgen wij de keuken van onze dromen. Plus de gastvrijheid en service door overig personeel mbt koffie en zelfs een lunch, die echt héérlijk was, maakt dat wij Keukenmaxx zeer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar zijn droomkeuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-10-2021

    Beste mevrouw Aartse,

    Wat een mooie review! Dit gaat mijn collega zeker waarderen. Hartelijk dank hiervoor en voor de vijf sterren.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ralph
    Gepubliceerd op 15-10-2021

    " Mooi maar helemaal afmaken duurt wel ... "

    Na montage keuken ontbraken onderdelen om alles af te maken. Keuken is nu erg mooi, maar het duurde wel even.

    Na montage keuken ontbraken onderdelen om alles af te maken. Keuken is nu erg mooi, maar het duurde wel even.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-10-2021

    Beste,

    Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw keuken erg mooi is geworden.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Familie de Kramer
    Gepubliceerd op 14-10-2021

    " Super keuken "

    Super keuken! Prachtig. Geweldig goed en vakkundig geholpen door Mitchell en Elles. Voelden ons perfect aan. Ook de bezorgers en de monteur verdienen een pluim! Gewoon helemaal tevreden.

    Super keuken! Prachtig. Geweldig goed en vakkundig geholpen door Mitchell en Elles. Voelden ons perfect aan. Ook de bezorgers en de monteur verdienen een pluim! Gewoon helemaal tevreden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-10-2021

    Beste meneer/mevrouw de Kramer,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken en wat leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Laurens
    Gepubliceerd op 14-10-2021

    " Goed en professioneel geholpen door… "

    Goed en professioneel geholpen door ambrinie! Absolute aanrader! Denkt enorm mee, werkt snel en is mega behulpzaam!!

    Goed en professioneel geholpen door ambrinie! Absolute aanrader! Denkt enorm mee, werkt snel en is mega behulpzaam!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-10-2021

    Beste Laurens,

    Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling en de aanbeveling. Wij stellen dit zeer op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten