Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Lammering
    Gepubliceerd op 14-06-2019

    " deskundig "

    deskundig en een goede service. Er wordt naar je geluisterd.

    deskundig en een goede service. Er wordt naar je geluisterd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Lammering,

    Dank u wel voor deze mooie en positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dijk
    Gepubliceerd op 06-06-2019

    " Goede service zal zeker aanbevelen aan… "

    Goede service zal zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken

    Goede service zal zeker aanbevelen aan iedereen die ik ken

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-06-2019

    Beste meneer / mevrouw Dijk,

    Dank u wel voor uw mooie review.
    Fijn om te lezen dat u iedereen aanbeveelt. Dat horen wij natuurlijk erg graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Vemde
    Gepubliceerd op 04-06-2019

    " Hoofddorp Keukenmaxx, "

    Hoofddorp Keukenmaxx, Erg prettig geholpen. De adviseur Daniëlle nam de tijd voor ons en stelde ons op jet gemak. Wij hadden een idee echter wist Ij ons te verassen en alle andere keukenbedrijven niet. Wij raden ...

    Hoofddorp Keukenmaxx,

    Erg prettig geholpen. De adviseur Daniëlle nam de tijd voor ons en stelde ons op jet gemak. Wij hadden een idee echter wist Ij ons te verassen en alle andere keukenbedrijven niet. Wij raden keukenmaxx Hoofddorp aan!

    Een fijne en prettig ervaring en een mooie keuken rijker.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Vemde,

    Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we natuurlijk super om te horen. Dank u voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dhr. Swijnenburg
    Gepubliceerd op 03-06-2019

    " Top ervaring met Keukenmaxx Reeuwijk "

    Ik wil graag even melden dat wij zeer goed en adequaat zijn geholpen door Aylish bij Keukenmaxx Reeuwijk. Zij neemt alle tijd voor je en denkt heel erg mee met de wensen. Duidelijke tekening(en) en goed advies over ...

    Ik wil graag even melden dat wij zeer goed en adequaat zijn geholpen door Aylish bij Keukenmaxx Reeuwijk. Zij neemt alle tijd voor je en denkt heel erg mee met de wensen. Duidelijke tekening(en) en goed advies over de apparatuur die we willen. We zijn zeer tevreden hoe we hier zijn geholpen, en nl. gaan we er vanuit dat de levering net zo soepel zal verlopen. We hebben er alle vertrouwen in. Ik zou Keukenmaxx Reeuwijk en Aylish erg aanbevelen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-06-2019

    Beste meneer Swijnenburg,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal ze leuk vinden om te horen. Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mevrouw JEM Dijkstra
    Gepubliceerd op 03-06-2019

    " Alles is keurig volgens planning… "

    Alles is keurig volgens planning verlopen. De keuken werd compleet en onbeschadigd afgeleverd (op tafelpoten na, maar die volgden twee dagen later. Ook over de montage niets dan lof!!!

    Alles is keurig volgens planning verlopen. De keuken werd compleet en onbeschadigd afgeleverd (op tafelpoten na, maar die volgden twee dagen later.

    Ook over de montage niets dan lof!!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-06-2019

    Beste mevrouw Dijkstra,

    Niets meer dan lof, dat maakt ons trots en blij! Wij wensen u heel erg veel plezier toe van uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klant
    Gepubliceerd op 03-06-2019

    " Complimenten "

    Hele goede ervaringen zowel vwb de installatie van de nieuwe keuken als voor die tijd alle keren dat ik de Klantenservice moest bellen om de datum van levering/installatie weer verder op te schuiven. Altijd super ...

    Hele goede ervaringen zowel vwb de installatie van de nieuwe keuken als voor die tijd alle keren dat ik de Klantenservice moest bellen om de datum van levering/installatie weer verder op te schuiven. Altijd super plezierig geholpen. Complimenten!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-06-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u voor de mooie complimenten en positieve 5 sterren review, dat vinden we erg leuk om te horen. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jguyt
    Gepubliceerd op 02-06-2019

    " Top ervaring met Keukenmaxx Hoofddorp "

    Hele goede ervaring met de aankoop van onze keuken bij Keukenmaxx in Hoofddorp. We zijn geholpen door Marc, die alle tijd voor ons nam en met ons meedacht. Op de tekening/papier ziet het er goed uit, nu nog even ...

    Hele goede ervaring met de aankoop van onze keuken bij Keukenmaxx in Hoofddorp. We zijn geholpen door Marc, die alle tijd voor ons nam en met ons meedacht. Op de tekening/papier ziet het er goed uit, nu nog even wachten op het eindresultaat ;-)

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Guyt,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen! Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Joni
    Gepubliceerd op 02-06-2019

    " Wij zijn heel goed geholpen door… "

    Wij zijn heel goed geholpen door Daniëlle. Het was fijn dat ze ook wat verder keek naar de rest van de benedenverdieping en de inrichting daarvan, zodat de keuken daar straks goed in past! Ik zou haar zeker ...

    Wij zijn heel goed geholpen door Daniëlle. Het was fijn dat ze ook wat verder keek naar de rest van de benedenverdieping en de inrichting daarvan, zodat de keuken daar straks goed in past! Ik zou haar zeker aanraden!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-06-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u wel voor het mooie compliment aan het adres van mijn collega Daniëlle! Wij wensen u alvast heel erg veel plezier van uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Blom
    Gepubliceerd op 02-06-2019

    " Het was een hele fijne en ongedwongen… "

    Het was een hele fijne en ongedwongen middag met grote beslissingen. Maar er was alle tijd en er werd kritisch meegewerkt. Wat in mijn geval heel fijn was. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik geweldig ben geholpen ...

    Het was een hele fijne en ongedwongen middag met grote beslissingen. Maar er was alle tijd en er werd kritisch meegewerkt. Wat in mijn geval heel fijn was. Ik kan niets anders zeggen dan dat ik geweldig ben geholpen en uitzie naar mijn nieuwe keuken!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Blom,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Ik kan me voorstellen dat u niet kunt wachten totdat uw nieuwe keuken geplaatst is. Geniet alvast van de voorpret.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Binnerts
    Gepubliceerd op 01-06-2019

    " Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen… "

    Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij via vrienden bij Keukenmaxx Reeuwijk terecht. De combinatie van gastvrijheid, professionaliteit en creativiteit heeft ons verrast. Alsof we al jaren kind aan huis waren. We ...

    Op zoek naar een nieuwe keuken kwamen wij via vrienden bij Keukenmaxx Reeuwijk terecht. De combinatie van gastvrijheid, professionaliteit en creativiteit heeft ons verrast. Alsof we al jaren kind aan huis waren. We zijn zeer vakkundig geholpen en erg blij met het resultaat!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Binnerts,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Fijn om te vernemen dat u zo'n prettige ervaring met ons heeft.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Demir
    Gepubliceerd op 31-05-2019

    " Alles volgens afspraak "

    Alles volgens afspraak, zeer vakkundig gemonteerd!

    Alles volgens afspraak, zeer vakkundig gemonteerd!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Demir,

    Dat horen we heel graag, dank u wel voor deze positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    W Happee
    Gepubliceerd op 31-05-2019

    " Een goede en creatieve oplossing. "

    De reparateur bekeek het euvel en wat nauwelijks oplosbaar leek, loste hij het op met een aluminium hoek en creatief zaagwerk. Geweldig. Bedankt!!!ee

    De reparateur bekeek het euvel en wat nauwelijks oplosbaar leek, loste hij het op met een aluminium hoek en creatief zaagwerk.
    Geweldig. Bedankt!!!ee

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Happee,

    Heel erg graag gedaan! We zullen uw complimenten zeker aan onze monteur doorgeven!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten