Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Janet Vissers
    Gepubliceerd op 08-04-2022

    " Mooi product gekocht met prima… "

    Mooi product gekocht met prima advisering en ook de installatie en het contact met klantenservice heel prettig. Het was geen enkel probleem om de levering van de keukenkast uit te stellen omdat de oplevering van ...

    Mooi product gekocht met prima advisering en ook de installatie en het contact met klantenservice heel prettig. Het was geen enkel probleem om de levering van de keukenkast uit te stellen omdat de oplevering van mijn huis vertraagd was bijvoorbeeld. En ook de fout in de levering werd prma opgepakt.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-04-2022

    Beste mevrouw Vissers,

    Wat fijn dat u zo tevreden bent over ons. Dank u wel voor de mooie review, beoordeling en uw begrip betreft de levering..

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ouzounidis
    Gepubliceerd op 08-04-2022

    " Nette keukenboer waarbij alles correct… "

    Nette keukenboer waarbij alles correct verliep, van A tot Z! Dik tevreden

    Nette keukenboer waarbij alles correct verliep, van A tot Z!
    Dik tevreden

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-04-2022

    Beste heer/mevrouw Ouzounidis,

    Hartelijk dank voor de mooie review en het delen van uw positieve ervaring

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dhr. Jan Terpstra
    Gepubliceerd op 07-04-2022

    " In goed overleg geplaatst "

    In goed overleg geplaatst, rustige mannen, naar tevredenheid.

    In goed overleg geplaatst, rustige mannen, naar tevredenheid.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-04-2022

    Beste meneer Terpstra,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Hansley
    Gepubliceerd op 07-04-2022

    " Na 18 jaar voor de tweede keer bij… "

    Na 18 jaar voor de tweede keer bij Keukenmaxx voor een nieuwe keuken geweest! Super blij met de service en ons nieuwe keuken, top bedrijf. Echt een aanrader.

    Na 18 jaar voor de tweede keer bij Keukenmaxx voor een nieuwe keuken geweest!
    Super blij met de service en ons nieuwe keuken, top bedrijf. Echt een aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-04-2022

    Beste meneer/mevrouw Hansley,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze wederom voor u mogen verzorgen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Henk en Annemarie
    Gepubliceerd op 06-04-2022

    " Fijn geholpen "

    Fijn geholpen. Mooie zaak. Mooie Keuken. en echt een prima prijs en mooie kwaliteit. En een fijne manier van verkoop. Gewoon open en eerlijk. Dit is het.

    Fijn geholpen. Mooie zaak. Mooie Keuken. en echt een prima prijs en mooie kwaliteit. En een fijne manier van verkoop. Gewoon open en eerlijk. Dit is het.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-04-2022

    Beste Henk en Annemarie,

    Wat een mooie omschrijving van uw ervaring die u bij ons hebt opgedaan. Dank u wel hiervoor.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Margriet Zargari
    Gepubliceerd op 02-04-2022

    " Alles was keurig geregeld de monteur… "

    Alles was keurig geregeld de monteur was heel bekwaam ik raad Keukenmaxx aan.

    Alles was keurig geregeld de monteur was heel bekwaam ik raad Keukenmaxx aan.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-04-2022

    Beste mevrouw Zargari,

    Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan. Dank u wel voor de mooie review en aanbeveling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    René
    Gepubliceerd op 30-03-2022

    " Het waren 5 sterren geweest als de… "

    Het waren 5 sterren geweest als de klantenservice zou functioneren. Klantenservice krijgt een 1. Niet bereikbaar, reageert niet of erg laat. Ongelooflijk slecht van en voor Keukenmaxx en ook heel jammer. De rest is ...

    Het waren 5 sterren geweest als de klantenservice zou functioneren. Klantenservice krijgt een 1. Niet bereikbaar, reageert niet of erg laat. Ongelooflijk slecht van en voor Keukenmaxx en ook heel jammer. De rest is namelijk top. Filiaal Hoofddorp krijgt 5 sterren, personeel heel vriendelijk, behulpzaam, vakkundig en meedenkend. John Ladan is snel, expert en zeer klantvriendelijk.
    Bezorging is ook 5 sterren. Keuken zelf is prachtig. Zeer tevreden. Natuurlijk is er altijd wel iets dat moet worden gerepareerd en daarin schiet Keukenmaxx tekort. Duurt te lang (6 weken), zeker als we geen koud water krijgen. Aftersales is net zo belangrijk als sales.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-03-2022

    Beste René,

    Dank u voor het delen van uw ervaring, uw punt van kritiek gaan we zeker intern bespreken. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Wil Roovers
    Gepubliceerd op 28-03-2022

    " Alles is goed gegaan en vriendelijk "

    Alles is goed gegaan en vriendelijk

    Alles is goed gegaan en vriendelijk

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-03-2022

    Beste meneer/mevrouw Roovers,

    Dat horen wij graag! Wij wensen u heel veel plezier van uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Michiel P
    Gepubliceerd op 23-03-2022

    " We hebben een prachtkeuken! "

    We hebben een prachtkeuken, en dat ook nog voor een schappelijke prijs! Een heel spannend ontwerp dat we samen met de ontwerper in Reeuwijk hebben bedacht. En niet alleen het ontwerp heeft goed uitgepakt, ook de ...

    We hebben een prachtkeuken, en dat ook nog voor een schappelijke prijs! Een heel spannend ontwerp dat we samen met de ontwerper in Reeuwijk hebben bedacht. En niet alleen het ontwerp heeft goed uitgepakt, ook de geadviseerde apparatuur is goed en heel fijn in gebruik. De uiteindelijke installatie heeft wel wat voeten in aarde gehad, maar die lag vooral buiten de invloedssfeer van Keukenmaxx, daardoor was niet alles op tijd geleverd. Maar de installatie zelf; echt vakmanschap! We hebben een oud huis, niets is hier recht of waterpas en toch zit onze moderne designkeuken er superstrak in. Kortom: Hulde voor de installateurs.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-03-2022

    Beste Michiel,

    Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor. Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Talboom
    Gepubliceerd op 21-03-2022

    " Wij zijn uitstekend geholpen bij… "

    Wij zijn uitstekend geholpen bij Keukenmaxx te Etten-Leur. Zeer goede verkoper die ons met alles heeft begeleid. De gastvrijheid was ook uitstekend. Goed geadviseerd betreffende de apparatuur voor onze keuken als ...

    Wij zijn uitstekend geholpen bij Keukenmaxx te Etten-Leur. Zeer goede verkoper die ons met alles heeft begeleid. De gastvrijheid was ook uitstekend. Goed geadviseerd betreffende de apparatuur voor onze keuken als ook de indeling.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 21-03-2022

    Beste heer/mevrouw Talboom,

    Tevreden over uw bezoek aan ons filiaal, dit horen wij natuurlijk graag. Dank u wel voor de mooie review en top beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Troost Hendrik Ido ambacht
    Gepubliceerd op 18-03-2022

    " Ik moest het binnenwerk van onze keuken… "

    Ik moest het binnenwerk van onze keuken kraan vervangen. Hoewel de kraan al uit de handel is werdt het onderdeel zonder probleem snel verstuurd. Heel veel dank voor de snelle oplossing ????

    Ik moest het binnenwerk van onze keuken kraan vervangen.
    Hoewel de kraan al uit de handel is werdt het onderdeel zonder probleem snel verstuurd.
    Heel veel dank voor de snelle oplossing ????

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-03-2022

    Beste meneer/mevrouw Troost,

    Heel graag gedaan, u bedankt voor deze mooie review.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Van Beers
    Gepubliceerd op 17-03-2022

    " Een top keukenzaak "

    Onze ervaring is echt super goed bij keukenmaxx Etten-Leur. Je wordt hartelijk ontvangen en de mensen daar zijn stuk voor stuk heel erg vriendelijk. Dat de kinderen mee waren is geen enkel punt, onze dochter en ...

    Onze ervaring is echt super goed bij keukenmaxx Etten-Leur.
    Je wordt hartelijk ontvangen en de mensen daar zijn stuk voor stuk heel erg vriendelijk.
    Dat de kinderen mee waren is geen enkel punt, onze dochter en middelste zoon hebben zich heel goed vermaakt in de speelhoek. En het personeel maakt ook interactie met de kids. Echt super!
    Ook het bespreken van de keuken en onze wensen werd heel goed naar geluisterd. Je wordt echt persoonlijk benaderd en ook mede daarom voel je je zo welkom.
    Ga zo door keukenmaxx Etten-Leur!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-03-2022

    Beste meneer/mevrouw Van Beers,

    Wat een mooie beschrijving van uw positieve ervaringen in onze winkel. Heel erg fijn om dat van u te horen! Dank u wel.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten