Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Harry Krikke
    Gepubliceerd op 02-03-2019

    " Zeer goede ervaring "

    Zeer goede ervaring, van advies, bezorging tot montage. Zonder iemand tekort willen doen mijn complimenten aan de keuken monteur. Werkte bedeesd en accuraat.

    Zeer goede ervaring, van advies, bezorging tot montage. Zonder iemand tekort willen doen mijn complimenten aan de keuken monteur. Werkte bedeesd en accuraat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-03-2019

    Beste meneer Krikke,

    Die complimenten geven we zeker door, bedankt hiervoor en voor de 5 sterren! Goed om te horen dat over het gehele traject tevreden bent. Wij wensen u nog veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    bert wieling
    Gepubliceerd op 02-03-2019

    " In Hoofddorp op 28-2-19 onze nieuwe… "

    In Hoofddorp op 28-2-19 onze nieuwe keuken gekocht. Zeer goed geadviseerd door Boyd. We hebben onze droomkeuken te pakken zo mooi en zo functioneel. Nu nog de vloer er onder gaan bedenken. Erg prettige ...

    In Hoofddorp op 28-2-19 onze nieuwe keuken gekocht. Zeer goed geadviseerd door Boyd. We hebben onze droomkeuken te pakken zo mooi en zo functioneel. Nu nog de vloer er onder gaan bedenken. Erg prettige adviesgesprekken gehad met Boyd

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-03-2019

    Beste meneer Wieling,

    Heel erg bedankt voor deze beoordeling met de maximale sterren. We zullen uw complimenten zeker overbrengen aan onze collega.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jessica Verpalen
    Gepubliceerd op 01-03-2019

    " Onze prachtige keuken!! "

    In oktober 2018 onze keuken samengesteld en gekocht bij Keukenmaxx in Etten-Leur. Ontzettend goed geholpen, vriendelijk en en behulpzaam personeel en denken goed met je mee. Na het plaatsen van de bestelling van de ...

    In oktober 2018 onze keuken samengesteld en gekocht bij Keukenmaxx in Etten-Leur. Ontzettend goed geholpen, vriendelijk en en behulpzaam personeel en denken goed met je mee.

    Na het plaatsen van de bestelling van de keuken, kwamen wij er na een aantal weken achter dat er toch iets gewijzigd moest worden. Hier heeft met name Freek ontzettend zijn best voor gedaan en het is nog gelukt!

    Onze keuken is 27.02.2019 geplaatst door 2 echte vakmannen die vakwerk hebben afgeleverd, ook onze complimenten daarvoor .

    Wij kunnen niks anders zeggen dat een zeer positieve ervaring en wij gaan nu volop genieten van onze prachtige keuken!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-03-2019

    Beste mevrouw Verpalen,

    Dank u wel voor het delen van deze zeer positieve ervaring. Wij wensen u heel veel plezier met uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nuray Turksever
    Gepubliceerd op 28-02-2019

    " Vlot schakelen bij Keukenmaxx "

    Ik heb zojuist gekozen voor een pachtige keuken bij Keukenmaxx. Helaas moet ik er nog wel lang op wachten vanwege de oplevering van mijn nieuwbouwhuis, maar dit is geen probleem voor Keukenmaxx. In de tussenliggende ...

    Ik heb zojuist gekozen voor een pachtige keuken bij Keukenmaxx. Helaas moet ik er nog wel lang op wachten vanwege de oplevering van mijn nieuwbouwhuis, maar dit is geen probleem voor Keukenmaxx. In de tussenliggende tijd is er nog van alles mogelijk als zich andere wensen aandienen. Het was vlot schakelen met de verkoper Freek van Woerkom, hij begreep snel mijn wensen en dacht daar goed in mee. Na installatie en oplevering proosten we erop Freek! Mag je meteen mooie foto's schieten.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-02-2019

    Beste mevrouw Turksever,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken! Het lange wachten zal zich straks mooi belonen met een prachtige nieuwe keuken waar u op kunt proosten.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nelleke
    Gepubliceerd op 27-02-2019

    " Wij zijn zeer tevreden. "

    We hebben een zeer mooie en uitstekende keuken van de keukenmaxx. Goede begeleiding bij het ontwerp en diverse keren langs geweest om de uiteindelijke keuzes te maken. Altijd goed en professioneel geholpen. Een paar ...

    We hebben een zeer mooie en uitstekende keuken van de keukenmaxx.
    Goede begeleiding bij het ontwerp en diverse keren langs geweest om de uiteindelijke keuzes te maken. Altijd goed en professioneel geholpen.
    Een paar kleine dingetjes die niet goed waren zijn uitstekend verholpen door de service afdeling.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-02-2019

    Beste mevrouw,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie keuken en wat goed om te horen dat u tevreden ben over de begeleiding tijdens de aankoop en de service na de plaatsing.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    M. van Zundert
    Gepubliceerd op 27-02-2019

    " Keuken geleverd gekregen in November "

    Keuken geleverd gekregen in November, er waren veel uitdagingen met het blad, de deuren, het sifon en de kookplaat. Keukenmaxx heeft ons goed geinformeerd over de stappen die ze aan het nemen waren om zaken op te ...

    Keuken geleverd gekregen in November, er waren veel uitdagingen met het blad, de deuren, het sifon en de kookplaat. Keukenmaxx heeft ons goed geinformeerd over de stappen die ze aan het nemen waren om zaken op te lossen. We hebben de keuken altijd kunnen gebruiken en alles is naar behoren opgelost. Onderdelen vervangen, apparaten er nieuw in, niets was te veel. Wij zijn erg tevreden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-02-2019

    Beste meneer/mevrouw van Zundert,

    Uw tevredenheid is voor ons het belangrijkste dat er is. Wij zij dan ook erg blij met de door u gegeven review en 5 sterren.
    Geniet lekker van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Enter
    Gepubliceerd op 27-02-2019

    " De verkoper begreep onze wensen die… "

    De verkoper begreep onze wensen die voor ons al zeer duidelijk waren en heeft goede aanvullingen gedaan. Hij wist waar hij het over had.

    De verkoper begreep onze wensen die voor ons al zeer duidelijk waren en heeft goede aanvullingen gedaan. Hij wist waar hij het over had.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-02-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het geboden advies in de showroom.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bijnen
    Gepubliceerd op 26-02-2019

    " De keuken is correct afgeleverd en… "

    De keuken is correct afgeleverd en daarna in 2 dagen door 2 vakmensen geplaatst. Geen enkele opmerking op de aflevering en het plaatsen.

    De keuken is correct afgeleverd en daarna in 2 dagen door 2 vakmensen geplaatst. Geen enkele opmerking op de aflevering en het plaatsen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Bijnen,

    Wat fijn dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Vriendelijk bedankt voor het gestelde vertrouwen in Keukenmaxx. Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Zittersteijn
    Gepubliceerd op 23-02-2019

    " Prima service en montage, aftercare ... "

    Uitstekende service gehad in de winkel en ook monteurs erg professioneel. Resultaat is fantastische keuken. Wel is aftercare matig, winkel staat ons niet meer te woord bij vragen (verwijst naar klantenservice die ...

    Uitstekende service gehad in de winkel en ook monteurs erg professioneel. Resultaat is fantastische keuken.

    Wel is aftercare matig, winkel staat ons niet meer te woord bij vragen (verwijst naar klantenservice die echter geen product kennis hebben) en een gebrek vastgesteld op dag van oplevering kan pas na twee weken ingepland worden om verholpen te worden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Zittersteijn,

    Wat spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent over de geboden service, dat betreuren wij ten zeerste. Graag nemen we persoonlijk contact met u op nav deze 2 sterren review om te kijken of we u wellicht nog ergens mee van dienst kunnen zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    26-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Zittersteijn,

    Ik heb vernomen dat u een prettig gesprek heeft gehad met mijn collega van de afdeling klantenservice. Zij gaat voor u kijken of de afspraak eerder kan plaatsvinden zodat u weer helemaal tevreden bent! Indien u vragen heeft vernemen we deze graag van u!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mevr. Saconato,
    Gepubliceerd op 22-02-2019

    " Ik ben heel tevreden met de verkoop… "

    Ik ben heel tevreden met de verkoop service van Keukenmaxx. We hebben echt samen gewerkt om een oplossing te vinden voor mijn droom keuken binnen budget.

    Ik ben heel tevreden met de verkoop service van Keukenmaxx. We hebben echt samen gewerkt om een oplossing te vinden voor mijn droom keuken binnen budget.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-02-2019

    Beste mevrouw Saconato,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw droomkeuken! Bedankt dat we u hierin hebben kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Veltkamp
    Gepubliceerd op 19-02-2019

    " Prima bedrijf! "

    Prima bedrijf!

    Prima bedrijf!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Veltkamp,

    Bedankt voor uw positieve 4 sterren beoordeling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    S Verheijen
    Gepubliceerd op 18-02-2019

    " uitstekende service "

    Ook nog na drie jaar een uitstekende service. Een paar onderdelen gratis vervangen.

    Ook nog na drie jaar een uitstekende service. Een paar onderdelen gratis vervangen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-02-2019

    Beste meneer / mevrouw Verheijen,

    Dat is precies de service waar Keukenmaxx voor staat. Fijn dat het u zo goed bevallen is, daar doen we het allemaal voor. Ik wens u nog jaren plezier toe met uw mooie keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten