Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Herma
    Gepubliceerd op 15-12-2018

    " Mijn keuken is zelfs mooier dan… "

    Mijn keuken is zelfs mooier dan verwacht en iedereen was erg behulpzaam en de monteur dacht prima mee.

    Mijn keuken is zelfs mooier dan verwacht en iedereen was erg behulpzaam en de monteur dacht prima mee.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-12-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat ontzettend fijn om te horen dat het eindresultaat nog mooier is dan verwacht. Dat maakt ons trots en blij!

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Robert Bout
    Gepubliceerd op 14-12-2018

    " Prachtige keukens "

    Fijn personeel, prachtige keukens en goede service en garanties!

    Fijn personeel, prachtige keukens en goede service en garanties!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-12-2018

    Beste meneer Bout,

    Dat zijn een aantal hele mooie woorden over onze collega's, de keukens en de service en garantie. Bedankt hiervoor en voor deze mooie 5 sterren review!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tom en Carmen
    Gepubliceerd op 12-12-2018

    " Keuken gekocht bij Keukenmaxx. "

    Keuken gekocht bij Keukenmaxx. Door BAM AM nieuwbouw project stonden wij voor de keuze, basis keuken uit het project die scherpgeprijst is maar buiten proportioneel duur uitvalt als je ook maar iets wijzigt of ...

    Keuken gekocht bij Keukenmaxx.
    Door BAM AM nieuwbouw project stonden wij voor de keuze, basis keuken uit het project die scherpgeprijst is maar buiten proportioneel duur uitvalt als je ook maar iets wijzigt of keuken laten vervallen en zelf een keuken regelen. Ondanks dat we niet het volledige bedrag van BAM AM bij het laten vervallen van de keuken terug zouden krijgen (ca. € 1.200,-) zijn we ons gaan oriënteren op een andere keuken. Al gauw bleek dat de standaard keuken van Siematic met instap inbouwapparatuur van Siemens een aannemelijk prijsopgaaf betrof ( groot ingekocht gok ik). Echter zoals al eerder vermeld een kleinere wijziging aan de keuken (extra kast en de volgende stap in de lijn van Siemensapparatuur) vertaalde zich in een voor ons niet te rijmen meerprijs.

    Uit het forum van het BAM AM nieuwbouwproject waren al meerdere pioniers die de stap naar Keukenmaxx te Hoofddorp gemaakt hadden, met succes!

    Afin, zonder afspraak zijn we netjes geholpen door de mensen van Keukenmaxx en hebben dezelfde dag naar alle tevredenheid een keuken gekocht naar onze wens. En voor de critici onder ons, we hebben appels met appels vergeleken.

    Vervolgens ontvang je netjes zoals toegezegd alle bescheiden via de e-mail.

    Keuken is nog niet geplaatst, vandaar dat wij nog niet de maximale score hebben toegekend ;-)

    Kortom: prettige winkel en fijn personeel.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-12-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    Heel goed om te horen dat ook u de stap naar ons heeft gemaakt, dat deze ook naar tevredenheid verlopen is en dat dit ook nog geresulteerd heeft in de aankoop van een mooie nieuwe keuken naar uw wensen!
    Gefeliciteerd met uw mooie nieuwe keuken en hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze positieve 4 sterren beoordeling. Daar zijn we heel erg blij mee.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kelly Oskam
    Gepubliceerd op 11-12-2018

    " Top service bij Keukenmaxx Reeuwijk. "

    Wij zijn gisteren binnengelopen bij Keukenmaxx Reeuwijk. Hier werden we erg vriendelijk ontvangen en konden we rustig even rondkijken. Daarna zijn we door Marijn ontzettend prettig geholpen om onze droomkeuken samen ...

    Wij zijn gisteren binnengelopen bij Keukenmaxx Reeuwijk. Hier werden we erg vriendelijk ontvangen en konden we rustig even rondkijken. Daarna zijn we door Marijn ontzettend prettig geholpen om onze droomkeuken samen te stellen. Toen dit ook nog binnen ons budget mogelijk bleek waren wij verkocht. Grote complimenten voor het Keukenmaxx team in Reeuwijk!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-12-2018

    Beste mevrouw Oskam,

    Bedankt voor uw grote complimenten voor ons team in Reeuwijk, heel erg leuk om te horen dat u zo tevreden over ons bent! Dat is altijd goed om te horen. Graag feliciteren wij u met de aankoop van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nick
    Gepubliceerd op 11-12-2018

    " Onze droomkeuken, binnen budget! "

    We zijn bij Keukenmaxx Reeuwijk zeer professioneel geholpen door Marijn en Martijn. Zij hebben uren de tijd genomen om ons door alle keuzes te loodsen en ons te informeren. Uiteindelijk hebben we met hun hulp, ...

    We zijn bij Keukenmaxx Reeuwijk zeer professioneel geholpen door Marijn en Martijn. Zij hebben uren de tijd genomen om ons door alle keuzes te loodsen en ons te informeren. Uiteindelijk hebben we met hun hulp, binnen ons budget, onze droomkeuken kunnen realiseren.

    Hopelijk verloopt de plaatsing net zo professioneel als de verkoop. Na plaatsing zal ik sowieso nog een review plaatsen over onze ervaring met Keukenmaxx.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-12-2018

    Beste meneer,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor bent geslaagd bij Keukenmaxx.
    Bedankt voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega's, dat vinden ze vast erg leuk om te horen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A. Kattenberg
    Gepubliceerd op 10-12-2018

    " Zeer prettig en deskundig geholpen door… "

    Zeer prettig en deskundig geholpen door Marc, Hij wist onze wensen precies te vertalen naar de keuken zoals we die voor ogen hadden. Als de levering en plaatsing net zo deskundig plaatsvind verdiend dit bedrijf ...

    Zeer prettig en deskundig geholpen door Marc, Hij wist onze wensen precies te vertalen naar de keuken zoals we die voor ogen hadden. Als de levering en plaatsing net zo deskundig plaatsvind verdiend dit bedrijf gewoon een vette 10

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Kattenberg,

    Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    koster
    Gepubliceerd op 09-12-2018

    " keukenmaxx bijna maxximaal "

    Alles netjes op tijd geleverd en geplaatst. Ook werd een onvolkomenheid weer netjes hersteld.

    Alles netjes op tijd geleverd en geplaatst. Ook werd een onvolkomenheid weer netjes hersteld.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Koster,

    Wat fijn om te horen dat wij u zo goed en snel van dienst konden zijn. Bedankt voor het delen van uw ervaring in deze positieve 4 sterren review.
    Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Peter
    Gepubliceerd op 07-12-2018

    " Goede ervaring met… "

    Goede ervaring met winkelpersoneel,bezorging en aansluiting

    Goede ervaring met winkelpersoneel,bezorging en aansluiting

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-12-2018

    Beste meneer,

    Bedankt voor uw mooie review.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Arl Hoffman
    Gepubliceerd op 06-12-2018

    " We hadden een fijne verkoper die goed… "

    We hadden een fijne verkoper die goed met ons meedacht en rekening hield met onze wensen. Dit wordt onze tweede keuken bij Keukenmaxx en wederom naar volle tevredenheid

    We hadden een fijne verkoper die goed met ons meedacht en rekening hield met onze wensen. Dit wordt onze tweede keuken bij Keukenmaxx en wederom naar volle tevredenheid

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-12-2018

    Beste meneer Hoffman,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dit waarderen wij zeer.
    Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mariëtte Kint
    Gepubliceerd op 06-12-2018

    " Levering en montage prima verlopen. "

    Levering en montage prima verlopen.

    Levering en montage prima verlopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-12-2018

    Beste mevrouw Kint,

    Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring, dat horen wij graag.
    Wij wensen u heel veel plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kooy
    Gepubliceerd op 05-12-2018

    " Ben een zeer tevreden persoon met de… "

    Ben een zeer tevreden persoon met de service van Keukenmaxx. Een kraan die al uit zijn garantie was maar omdat het een huis merk betrof kwam er alsnog een monteur langs. Zeer vriendelijk te woord gestaan per ...

    Ben een zeer tevreden persoon met de service van Keukenmaxx. Een kraan die al uit zijn garantie was maar omdat het een huis merk betrof kwam er alsnog een monteur langs. Zeer vriendelijk te woord gestaan per telefoon door de klanten service en de monteur was ook super vriendelijk. Al met al een dikke ????????

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-12-2018

    Beste meneer/mevrouw Kooy,

    Dat is een mooie 5 sterren beoordeling met mooie woorden voor onze monteur en onze klantenservice, daar zijn we heel erg blij mee. Onze hartelijke dank hiervoor!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Horik
    Gepubliceerd op 02-12-2018

    " Na de aankoop..... "

    Aankoop keuken ging voorspoedig bij Mark in Hoofddorp. Na het plaatsen nooit meer iets gehoord. De randen van het blad zijn gekit met doorzichtige kit. Bij een zwart blad is dat niet mooi. Kasten hebben greep lozen ...

    Aankoop keuken ging voorspoedig bij Mark in Hoofddorp. Na het plaatsen nooit meer iets gehoord. De randen van het blad zijn gekit met doorzichtige kit. Bij een zwart blad is dat niet mooi. Kasten hebben greep lozen deuren. Prima maar geen advies hoe de deurtjes te onderhouden, vingers zie je overal. Spoelbak zitten na drie keer gebruiken krassen in. Had ik graag beter advies over gehad. Dan hadden wij extra geld uitgegeven. Koffieapparaat van Atag wordt niet heet genoeg waardoor ik een cooker mis. Ook dat wordt dat er bij de aankoop van een dergelijk apparaat niet bij verteld. Neff afzuigsysteem zit een verlichting in waar je een vliegtuig mee naar beneden haalt. Kortom blij met mijn aankoop maar had enkele dingen graag vooraf willen weten dan waren er andere keuzes gemaakt.

    3 dec 2018
    Gisteren een review geplaatst en vandaag al een telefonische reactie. Hoe fijn is dat! Mijn feedback werd serieus genomen en ik voelde mij als klant gehoord. Voor alles werd een oplossing geboden. Klantenservice medewerker Ruud is professioneel en denkt met je mee.
    Voor mij reden om een ster extra te geven! De monteur komt langs in januari, er wordt een nieuwe kraan geleverd en Atag belt mij binnen 3 werkdagen. Binnen een uur had ik de offerte voor een cooker in mijn mailbox en ook de afspraakbevestiging.
    Bedankt Ruud!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-12-2018

    Beste meneer / mevrouw van Horik,

    Bedankt voor uw kritische beoordeling.
    Wat vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent over uw nieuwe keuken. Ik heb uw review doorgestuurd naar de juiste afdeling met het verzoek dit met u te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    03-12-2018

    Beste meneer / mevrouw van Horik,

    Ik heb vernomen dat u contact heeft gehad met mijn collega van de afdeling klantenservice en dat u samen tot gewenste oplossingen bent gekomen. Fijn om te horen. Indien u nog vragen heeft vernemen we deze graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx