Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Van hattum
    Gepubliceerd op 30-11-2018

    " Keuken moet nog geplaatst worden maar… "

    Keuken moet nog geplaatst worden maar het voortraject was prima. Als de plaatsing net zo gaat als bij het uitzoeken dan zijn wij dik tevreden.

    Keuken moet nog geplaatst worden maar het voortraject was prima.
    Als de plaatsing net zo gaat als bij het uitzoeken dan zijn wij dik tevreden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Van Hattum,

    Voor nu alvast bedankt voor uw 4 sterren beoordeling en we zullen er voor zorgen dat na de plaatsing minstens zo tevreden bent!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Velzen
    Gepubliceerd op 27-11-2018

    " Na het plaatsen van de keuken zagen wij… "

    Na het plaatsen van de keuken zagen wij dat de plint niet helemaal goed zat Na telefonisch kontakt werd er binnen 1 week een afspraak gemaakt. Monteur geweest en een nieuwe plint besteld die inmiddels naar ...

    Na het plaatsen van de keuken zagen wij dat de plint niet helemaal goed zat
    Na telefonisch kontakt werd er binnen 1 week een afspraak gemaakt.
    Monteur geweest en een nieuwe plint besteld die inmiddels naar tevredenheid geplaatst is.
    Dit alles binnen 5 weken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Velzen,

    Fijn dat wij u geheel naar wens van dienst konden zijn. Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring in deze 4 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Herwijnen
    Gepubliceerd op 27-11-2018

    " Uitstekend geholpen bij de aankoop… "

    Uitstekend geholpen bij de aankoop uiteraard moet de keuken nog geplaatste worden, maar dit voelt goed!

    Uitstekend geholpen bij de aankoop uiteraard moet de keuken nog geplaatste worden, maar dit voelt goed!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Herwijnen,

    Wij gaan ervoor zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.
    Bedankt voor het gestelde vertrouwen in Keukenmaxx!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Post
    Gepubliceerd op 24-11-2018

    " Aanrader! "

    Van ontwerp, tot levering en plaatsing! Een prachtige zaak en een schitterend resultaat! De wijnkoeler kon niet/later geleverd worden en dat is zelfs opgelost met een duurder alternatief voor dezelfde prijs. ...

    Van ontwerp, tot levering en plaatsing! Een prachtige zaak en een schitterend resultaat! De wijnkoeler kon niet/later geleverd worden en dat is zelfs opgelost met een duurder alternatief voor dezelfde prijs. Geweldige service! Wij zijn heel blij met keukenmaxx en raden het zeker bij anderen aan!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Post,

    Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geboden service van Keukenmaxx.
    Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Linda Laat
    Gepubliceerd op 23-11-2018

    " Vandaag een prachtige keuken besteld… "

    Vandaag een prachtige keuken besteld bij Keukenmaxx. Wat een vriendelijke mensen en ook super dat de kinderen zich prima konden vermaken. Je krijgt er een hapje en een drankje en de mensen denken echt met je mee. ...

    Vandaag een prachtige keuken besteld bij Keukenmaxx. Wat een vriendelijke mensen en ook super dat de kinderen zich prima konden vermaken. Je krijgt er een hapje en een drankje en de mensen denken echt met je mee. Niet om je van alles te laten aanschaffen, maar gewoon een duidelijk en eerlijk antwoord. Zo benieuwd naar het eindresultaat, maar dat kan niet anders worden dan prachtig.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-11-2018

    Beste mevrouw Laat,

    Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Wij gaan er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kras
    Gepubliceerd op 19-11-2018

    " aandacht "

    aandacht , ontvangst en uitleg zijn TOP

    aandacht , ontvangst en uitleg zijn TOP

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Kras,

    Zoals het hoort! Wat leuk om te horen dat u onze service als prettig heeft ervaren.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw mooie Keukenmaxx keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    familie Witte
    Gepubliceerd op 18-11-2018

    " TOP service "

    Wij zijn bij Keukenmaxx Etten-Leur perfect geholpen door Freek van Woerkom. Ook zijn we door de gastvrouw de gehele middag op onze wenken bediend. Wij raden daarom Keukenmaxx Etten-Leur bij iedereen aan om een ...

    Wij zijn bij Keukenmaxx Etten-Leur perfect geholpen door Freek van Woerkom. Ook zijn we door de gastvrouw de gehele middag op onze wenken bediend. Wij raden daarom Keukenmaxx Etten-Leur bij iedereen aan om een keuken te kopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-11-2018

    Beste meneer/mevrouw Witte,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega's, dat vinden ze vast ontzettend leuk om te horen.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken en de positieve 5 sterren review!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Marcel Verwoerd
    Gepubliceerd op 17-11-2018

    " Terugkerende client "

    We werden uitstekend geholpen door Remco

    We werden uitstekend geholpen door Remco

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-11-2018

    Beste meneer Verwoerd,

    Dat u uitstekend geholpen bent door onze collega horen wij graag! Wij wensen u alvast veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    van der Well
    Gepubliceerd op 15-11-2018

    " Wederom geslaagd bij Keukenmaxx "

    Wederom geslaagd bij Keukenmaxx. Door het maken van goed opgestelde keukenopstellingen icm een voor ons gunstig uitgevallen prijs na 11 jaar ivm verhuizing weer een keuken van Keukenmaxx,

    Wederom geslaagd bij Keukenmaxx.

    Door het maken van goed opgestelde keukenopstellingen icm een voor ons gunstig uitgevallen prijs na 11 jaar ivm verhuizing weer een keuken van Keukenmaxx,

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-11-2018

    Beste meneer/mevrouw van der Well,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat vinden we ontzettend leuk om te horen.
    Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    kitty wiegmans
    Gepubliceerd op 13-11-2018

    " prima zaak met mooie keukens! "

    goede ontvangst en uitgebreid te woord gestaan. Hulp bij praktische zaken en advies goed. Na de handtekening duurde het wel lang voordat we uiteindelijk de juiste tekeningen/offerte kregen opgestuurd. Dit kwam ...

    goede ontvangst en uitgebreid te woord gestaan. Hulp bij praktische zaken en advies goed. Na de handtekening duurde het wel lang voordat we uiteindelijk de juiste tekeningen/offerte kregen opgestuurd. Dit kwam omdat het druk was werd er gezegd. Dit is wel een verbeterpuntje.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-11-2018

    Beste mevrouw Wiegmans,

    Bedankt voor uw kritische, eerlijke review, dit gaan wij zeker intern bespreken.
    Fijn om te vernemen dat u Keukenmaxx beoordeeld met 4 mooie sterren. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken!


    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    P. van der Maas
    Gepubliceerd op 12-11-2018

    " Uitermate goede service door ervaren… "

    Uitermate goede service door ervaren verkoper. Veel mogelijkheden, ruime keuzes, zeer goede prijs/kwaliteit! Aanrader!

    Uitermate goede service door ervaren verkoper. Veel mogelijkheden, ruime keuzes, zeer goede prijs/kwaliteit!
    Aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-11-2018

    Beste meneer/mevrouw van der Maas,

    Bedankt voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen!
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Stijn
    Gepubliceerd op 09-11-2018

    " Goed om vooraf duidelijke afspraken te ... "

    Ik heb een prachtige keuken (Next 125) gekocht bij Keukenmaxx en ben erg trots op het resultaat. De verkoper in Reeuwijk heeft goed geholpen en me tot een totaal andere opstelling gebracht dan ik oorspronkelijk ...

    Ik heb een prachtige keuken (Next 125) gekocht bij Keukenmaxx en ben erg trots op het resultaat. De verkoper in Reeuwijk heeft goed geholpen en me tot een totaal andere opstelling gebracht dan ik oorspronkelijk bedacht had, iets waar ik nu alleen maar blij mee ben. De heren van de bezorgdienst waren heel netjes en ook gezellig. De monteurs waren vakmannen die wisten waar ze mee bezig waren. Alleen jammer dat de communicatie met en binnen het hoofdkantoor (Klantcontact en Meerwerk) stroef liep en dat ik me daardoor soms met de rug tegen de muur gezet voelde. Maar goed daar heeft men volgens mij bij Keukenmaxx ook van geleerd. Samenvattend: zeker aan te bevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-11-2018

    Beste meneer,

    Dat u ons aanbeveelt maakt ons trots en blij! Het is erg fijn te vernemen dat u trots bent op het resultaat. Uw punt van aandacht zullen wij zeker intern opnemen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx