Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    mevrouw ligtenberg
    Gepubliceerd op 24-09-2021

    " Deskundige montage met vriendelijke… "

    Deskundige montage met vriendelijke monteurs die uitleg geven en oplossingen bedenken.

    Deskundige montage met vriendelijke monteurs die uitleg geven en oplossingen bedenken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-09-2021

    Beste mevrouw Ligtenberg,

    Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteurs! Dank u wel voor het plaatsen van uw beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ralph
    Gepubliceerd op 22-09-2021

    " Vraag naar Martijn van Leeuwen "

    Vraag naar Martijn van Leeuwen. Zeer kundig, value for money en mooi resultaat.

    Vraag naar Martijn van Leeuwen. Zeer kundig, value for money en mooi resultaat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-09-2021

    Beste Ralph,

    Dat is een mooie compliment voor mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kralingen
    Gepubliceerd op 15-09-2021

    " Goede opvolging en een prima service! "

    Goede opvolging en een prima service!

    Goede opvolging en een prima service!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-09-2021

    Beste meneer, mevrouw Kralingen,

    Hartelijk bedankt voor uw positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sinon
    Gepubliceerd op 15-09-2021

    " Topzaak! "

    Twee weken geleden hebben wij onze keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning bij Keukenmaxx in Barendrecht. Uiteraard hebben we elders gekeken, maar toen we bij Keukenmaxx binnen kwamen vonden we de uitstraling erg ...

    Twee weken geleden hebben wij onze keuken gekocht voor onze nieuwbouwwoning bij Keukenmaxx in Barendrecht. Uiteraard hebben we elders gekeken, maar toen we bij Keukenmaxx binnen kwamen vonden we de uitstraling erg netjes. Ook was dit de eerste zaak (na zeker 4 andere) die ons netjes begroette toen wij binnen kwamen. Daarnaast lieten ze ons in alle rust eerst even kijken en ze voelde goed aan wanneer wij hulp nodig hadden. We kregen een deskundig adviseur (complimenten aan Anthony) die ons uitstekend heeft geholpen bij het kiezen van onze keuken.

    Enige feedback die wij aan Keukenmaxx kunnen geven is dat wanneer ze de tekeningen in een 3D programma kunnen laten zien. Dit zou naar onze mening nog iets toe kunnen voegen.

    Kortom; zeker een aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-09-2021

    Beste meneer, mevrouw Sinon,

    Wat een ontzettend mooie review voor Keukenmaxx. Fijn dat mijn collega u zo goed heeft geadviseerd. Dat horen wij graag!
    Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Gurp
    Gepubliceerd op 15-09-2021

    " Een zaak waar ze echt de tijd voor je… "

    Een zaak waar ze echt de tijd voor je nemen , en waar ze goed advies geven.

    Een zaak waar ze echt de tijd voor je nemen , en waar ze goed advies geven.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-09-2021

    Beste meneer, mevrouw Gurp,

    Wat fijn dat er voor u de tijd is genomen voor het samenstellen van uw keuken. Ik wil u bedanken voor uw beoordeling en alvast veel plezier wensen met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Radder
    Gepubliceerd op 12-09-2021

    " gewoon goed en netjes "

    gewoon goed en netjes

    gewoon goed en netjes

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-09-2021

    Beste meneer, mevrouw Radder,

    Dank u wel voor uw kort, maar zeer krachtige beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Milan Thurnim
    Gepubliceerd op 09-09-2021

    " Totaal geen beweging in te krijgen en ... "

    Zeer slechte partij! Keuken gekocht in mei 2020 voor ons nieuwbouw huis welke in juni 21 opgeleverd zou worden. Echter door leverproblemen wordt de vriezer niet geleverd. Dit is geen verwijt richting Keukenmaxx want ...

    Zeer slechte partij! Keuken gekocht in mei 2020 voor ons nieuwbouw huis welke in juni 21 opgeleverd zou worden. Echter door leverproblemen wordt de vriezer niet geleverd. Dit is geen verwijt richting Keukenmaxx want dat hebben zij ook niet onder controle.

    Wat wel te verwijten is, is dat het geld al die tijd op de rekening staat en de leverdatum blijft maandelijks maar doorschuiven. De maanden juli, augustus, september en oktober zijn reeds allemaal voorbij gekomen en vandaag de dag horen we alweer november.

    Daarnaast is het ook geen proactieve melding, maar moet ik hier steeds zelf achteraan gaan om vervolgens weer teleurgesteld te worden met een maand doorgeschoven.

    Echter, wanneer er gevraagd wordt om een vergoeding houden ze de deur dicht. Ja meneer u heeft toch een leenvriezer....

    Maar we betalen niet 2K voor een simpele whirlpool leenvriezer welke ik in de schuur moet zetten omdat die anders maar ergens in de woonkamer staat. Daarnaast heb ik het geld al overgemaakt maar nog geen spullen geleverd gekregen.

    Ik ben geen filantropische bank instelling die zomaar geld overmaakt om vervolgens maanden te moeten wachten op een product. En al vraag je om een financiele vergoeding of het terugstorten tijdelijk van het geld om vervolgens te horen, ja ik kan het wel terugstorten, maar dan is daarmee ook het product uit backorder.

    Hele vreemde manier van zaken doen, daar de keuken ook pas betaald dient te worden bij levering en nu ineens een product niet in backorder kan blijven staan.

    Al met al een vreselijk slechte aftercare en dus absoluut een afrader om hier je keuken te halen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-09-2021

    Beste meneer Thurnim,

    Heel erg vervelend om in uw bovenstaande klacht uw ervaring met ons te lezen. We hebben dit inmiddels intern opgenomen en vanmiddag is hierover telefonisch contact geweest met uw partner. In overleg hebben we nu afgesproken dat u het aankoopbedrag van de vriezer alsnog retour ontvangt en dat u dit aan ons betaalt bij de daadwerkelijke levering van de vriezer. We zijn blij dit alsnog op deze manier met u te kunnen oplossen.

    Met vriendelijke groeten,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Eugene van Lent
    Gepubliceerd op 09-09-2021

    " Wat is het een prachtige keuken… "

    Wat is het een prachtige keuken geworden zijn zeer tevreden en het personeel is ook super vriendelijk. En tuurlijk gaat er weleens iets mis maar dat is super opgelost. mvg. Yvonne van Lent

    Wat is het een prachtige keuken geworden zijn zeer tevreden en het personeel is ook super vriendelijk. En tuurlijk gaat er weleens iets mis maar dat is super opgelost.

    mvg. Yvonne van Lent

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-09-2021

    Beste meneer van Lent,

    Wat fijn dat we u zo goed en geheel naar wens van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klant
    Gepubliceerd op 07-09-2021

    " Ervaring bij Keukenmaxx (vestiging ... "

    Voor een keuken van een nieuwbouwproject was ik op zoek naar een andere leverancier aangezien de kwaliteit en service van de huisleverancier niet naar wens was. Na een lange zoektocht van verschillende keukenzaken ...

    Voor een keuken van een nieuwbouwproject was ik op zoek naar een andere leverancier aangezien de kwaliteit en service van de huisleverancier niet naar wens was. Na een lange zoektocht van verschillende keukenzaken ben ik uiteindelijk bij Keukenmaxx in Etten-Leur terechtgekomen.

    De adviseur die mij hielp is zeer vakkundig en bekwaam.
    Het meest fijne vond ik dat hij geen "u vraagt, wij draaien" mentaliteit had.
    Als de adviseur vond dat iets beters/anders kon, dan gaf hij opbouwende kritiek: Zo was hij van mening dat mijn gewenste indeling teveel op een magazijn lijkt, wat niet zou aansluiten met de rest van de woonkamer. Op basis van een inspiratiefoto die ik van internet had geplukt had hij een mooie schets getekend die beter zou passen bij de rest van de woonkamer.

    Met topmerken als Siematic en Next 125 zit Keukenmaxx in het hoge segment van keukenleveranciers. De prijs/kwaliteit verhouding is redelijk goed voor de diensten en kwaliteit die zij levert. De uiteindelijke prijs in de offerte is vergeleken met mijn eerdere zoektochten scherp.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-09-2021

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u voor deze mooie complimenten, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Paul Westerman
    Gepubliceerd op 07-09-2021

    " Prima service en advies. "

    Prima service en advies.

    Prima service en advies.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-09-2021

    Beste meneer Westerman,

    Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    HS
    Gepubliceerd op 30-08-2021

    " Van advies tot installatie uitstekend! "

    Van advies tot installatie uitstekend verlopen. Prima advies gekregen van de adviseur. Tussentijdse communicatie was snel en goed en de montage verliep vlekkeloos. Heel erg tevreden en zeker aan te raden!!!

    Van advies tot installatie uitstekend verlopen.
    Prima advies gekregen van de adviseur.
    Tussentijdse communicatie was snel en goed en de montage verliep vlekkeloos. Heel erg tevreden en zeker aan te raden!!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-08-2021

    Beste heer/mevrouw,

    Super dat alles van begin tot eind naar tevredenheid is verlopen bij u. Dat horen we graag! Bedankt voor uw 5 sterren beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Diana Van Dijk
    Gepubliceerd op 23-08-2021

    " Keurig geholpen in de zaak en keuken… "

    Keurig geholpen in de zaak en keuken heel netjes geplaatst. Keuken ziet er precies uit zoals in de 3D tekening. Helemaal mooi! Paar minpuntjes: Er was niet verteld dat het aanrechtblad niet af gekit zou worden. Dus ...

    Keurig geholpen in de zaak en keuken heel netjes geplaatst. Keuken ziet er precies uit zoals in de 3D tekening. Helemaal mooi! Paar minpuntjes: Er was niet verteld dat het aanrechtblad niet af gekit zou worden. Dus dit moesten we zelf nog ergens regelen. Er is vergeten een verbindingsstuk te bestellen van de afzuigkap waardoor we 3 weken moeten wachten tot de afzuigkap gemonteerd wordt! Terwijl de monteur dit direct heeft doorgegeven tijdens plaatsing van de keuken. Erg jammer. De klantenservice na plaatsing kan beter, ook qua bereikbaarheid.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-08-2021

    Beste mevrouw Van Dijk,

    Dank u voor het delen van uw ervaring, graag nemen we uw punten van kritiek mee ter verbetering van ons service proces. Indien u nog vragen heeft vernemen wij dit heel graag van u.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten