Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    R Melchers
    Gepubliceerd op 18-02-2019

    " Vanaf ons eerste bezoek bij Keuken max… "

    Vanaf ons eerste bezoek bij Keuken max in Etten Leur zijn wij zeer tevreden op alle vragen, twijfels en eventuele onduidelijkheden zijn wij steeds correct, juist en snel geholpen????

    Vanaf ons eerste bezoek bij Keuken max in Etten Leur zijn wij zeer tevreden op alle vragen, twijfels en eventuele onduidelijkheden zijn wij steeds correct, juist en snel geholpen????

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-02-2019

    Beste meneer / mevrouw Melchers,

    Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Keukenmaxx. Ik ga uw mooie woorden overbrengen naar mijn collega's en wens u veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Frank Den Huis
    Gepubliceerd op 17-02-2019

    " Gisteren een mooie keuken aangeschaft… "

    Gisteren een mooie keuken aangeschaft bij keukenmaxx Hoofddorp. Zeer vriendelijk geholpen door Martijn. Er werd rustig veel tijd genomen voor het samenstellen van de keuken. We hebben natuurlijk ook bij andere ...

    Gisteren een mooie keuken aangeschaft bij keukenmaxx Hoofddorp. Zeer vriendelijk geholpen door Martijn. Er werd rustig veel tijd genomen voor het samenstellen van de keuken. We hebben natuurlijk ook bij andere keukenaanbieders gekeken maar Martijn was de eerste die met een goede acceptabele aanbieding kwam. Jammer genoeg konden we hierdoor geen aanspraak meer maken op het kado(Kitchenaid) Maar toch door de vriendelijke hulp de keuken wel aangeschaft. Bedankt.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-02-2019

    Beste meneer den Huis,

    Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken.
    Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mevrouw C. van der Meer
    Gepubliceerd op 15-02-2019

    " Ik ben afgelopen Januari in filiaal… "

    Ik ben afgelopen Januari in filiaal Hoofddorp ontzettend prettig geholpen door Boyd. Hij nam al de tijd voor mij bij het uitzoeken van een keuken, en dacht bij alle details goed mee. Mede hierdoor hebben wij een ...

    Ik ben afgelopen Januari in filiaal Hoofddorp ontzettend prettig geholpen door Boyd.
    Hij nam al de tijd voor mij bij het uitzoeken van een keuken, en dacht bij alle details goed mee. Mede hierdoor hebben wij een super mooie keuken gekocht.
    Ik zou Keukenmaxx dan ook aanbevelen bij mij kennissen en vrienden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-02-2019

    Beste mevrouw van der Meer,

    Wat een mooie review voor mijn collega Boyd. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de verkoop / aankoop van uw keuken. Ik ga uw mooie woorden overbrengen en wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A.J. de Jager
    Gepubliceerd op 11-02-2019

    " Na een korte wachttijd keurig geholpen… "

    Na een korte wachttijd keurig geholpen door de telefoniste. Binnen een dag een monteur op locatie om het probleem op te lossen.

    Na een korte wachttijd keurig geholpen door de telefoniste. Binnen een dag een monteur op locatie om het probleem op te lossen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-02-2019

    Beste meneer/mevrouw de Jager,

    Mooi dat we de service zo snel bij u konden verlenen en op konden lossen! bedankt voor het delen van uw ervaring!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Monique Van Elswijk - den Boer
    Gepubliceerd op 11-02-2019

    " Goed gevoel "

    In een ochtend hebben wij een jeuken uitgezocht voor een mooie prijs. Tussendoor kregen we een lunch aangeboden.

    In een ochtend hebben wij een jeuken uitgezocht voor een mooie prijs. Tussendoor kregen we een lunch aangeboden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-02-2019

    Beste mevrouw van Elswijk - den Boer,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Wat leuk om te horen dat u daarvoor bent geslaagd bij Keukenmaxx!
    Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mascha
    Gepubliceerd op 09-02-2019

    " Wij zijn nu 3 keer bij Keukenmax in… "

    Wij zijn nu 3 keer bij Keukenmax in EttenLeur geweest. Heerlijke koffie van Kim en lekkere broodjes. Freek hielp ons met alle geduld van de wereld ook toen we weer gingen veranderen. Nu hebben we een prachtige ...

    Wij zijn nu 3 keer bij Keukenmax in EttenLeur geweest. Heerlijke koffie van Kim en lekkere broodjes.
    Freek hielp ons met alle geduld van de wereld ook toen we weer gingen veranderen. Nu hebben we een prachtige keuken uitgekozen, kregen een goed prijs en zijn erg blij naar huis gegaan.
    Mascha

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-02-2019

    Beste mevrouw,

    Fijn te vernemen dat u een prachtige nieuwe keuken heeft uitgekozen. Een prettige ervaring vinden wij belangrijk. Geniet alvast van de voorpret.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Simsek
    Gepubliceerd op 08-02-2019

    " Wij zijn netjes geholpen "

    Wij zijn netjes geholpen. De verkoper heeft ook de tijd genomen en alles uitgebreid uitgelegd.

    Wij zijn netjes geholpen. De verkoper heeft ook de tijd genomen en alles uitgebreid uitgelegd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Simsek,

    Tevredenheid over de hulp van onze verkoper, daar doen we het voor. Bedankt voor het toekennen van de maximale 5 sterren!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Thijs
    Gepubliceerd op 07-02-2019

    " Zeer professioneel en erg prettig… "

    Zeer professioneel en erg prettig geholpen! De keuken is helemaal perfect!!!

    Zeer professioneel en erg prettig geholpen! De keuken is helemaal perfect!!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-02-2019

    Beste meneer,

    Dat klinkt als een hele fijne ervaring met Keukenmaxx. Wat leuk dat wij uw nieuwe keuken mochten verzorgen!
    Wij wensen u hele veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mevrouw C. van der Meer
    Gepubliceerd op 06-02-2019

    " Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk… "

    Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ze namen er alle tijd voor en waren voor telefonische vragen ook altijd behulpzaam. Wij zouden Keukenmaxx dan ook aan bevelen.

    Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ze namen er alle tijd voor en waren voor telefonische vragen ook altijd behulpzaam.
    Wij zouden Keukenmaxx dan ook aan bevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-02-2019

    Beste mevrouw Van der Meer,

    Bedankt voor de 5 sterren review en uw aanbevelingen, daar zijn we blij mee. Fijn om te horen dat u zo tevreden over ons bent!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    W Happee
    Gepubliceerd op 05-02-2019

    " De servicemonteur heeft het euvel prima… "

    De servicemonteur heeft het euvel prima verholpen .

    De servicemonteur heeft het euvel prima verholpen
    .

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Happee,

    Zoals het hoort natuurlijk! Wij zijn u ten alle tijden graag goed en snel van dienst!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Duin
    Gepubliceerd op 04-02-2019

    " Ondanks het feit dat het vervelend is… "

    Ondanks het feit dat het vervelend is als er gebreken geconstateerd worden aan een nieuw product is dit gevoel zeker verzacht doordat de service dienst allert gereageerd heeft. Afspraken zijn keurig nagekomen. Door ...

    Ondanks het feit dat het vervelend is als er gebreken geconstateerd worden aan een nieuw product is dit gevoel zeker verzacht doordat de service dienst allert gereageerd heeft. Afspraken zijn keurig nagekomen. Door bekwaam personeel werden de gebreken hersteld.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-02-2019

    Beste meneer/mevrouw Duin,

    Het is inderdaad altijd vervelend als ene keuken niet direct 100% is bij oplevering. Gelukkig konden we bij u de service goed en snel oplossen. Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve 4 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    katarzyna sek
    Gepubliceerd op 03-02-2019

    " We had beyond disappointing experience… "

    We had beyond disappointing experience in Keukenmaxx Hofddorp. After we actually ordered the kitchen the communication has deteriorated to say the least. Sadly, this is not my biggest complaint. When the kitchen ...

    We had beyond disappointing experience in Keukenmaxx Hofddorp. After we actually ordered the kitchen the communication has deteriorated to say the least. Sadly, this is not my biggest complaint. When the kitchen arrived ('that was over 2,5 months ago) I realized that the countertop is completely wrong. Mistakes of course happen, but its the way they are handled afterwards. And that was (is) terrible! Keukenmaxx confirmed that it was their mistake, but up until this moment have not confirmed when we will be getting the countertop we ordered and paid for. My desperate emails remain unanswered. Promises to comeback to us are never met. And that's for a kitchen which was close to 45k! the kitchen is not even fully functional as the lights have not been installed - also completely unclear when that's going to be done. Simply terrible experience. Stay away



    UPDATE
    After my post someone indeed got in touch but only to say that they are not yet able to give us the date when the issues will be solved. This is not good enough

    UPDATE 2
    After my update above, i got a call from the shop manager (the same day - last Saturday) who gave some guidance on the delivery but said that he is unable to commit to a date and he will call me back on Monday or Tuesday at the latest. Obviously, NOTHING happened so far (its Sunday more than one week later). Frankly, given the limited influence we seem to have, im exploring options for an external support in this story as I don’t think we will get anywhere with them.


    UPDATE 4
    The date for countwrtop replacement has now been indeed set for end of march. Looking forward to this!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-02-2019

    Dear mr/mrs,

    I am very sorry to hear that you are having these problems with your new kitchen. We will contact you als soon as possible to inform you about the worktop.

    With kind regards,

    Inge Scholten - Keukenmaxx
    ____________________________________________________________________________________________________________________________
    05-02-2019

    Dear mr/mrs,

    I understand from our customer service department that they have contacted you about your complaint and that you will be updated as soon as possible about the delivery of the countertop.

    With kind regards,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

    __________________________________________________________________________________________________________________________________
    18-2-2019

    Dear mr/mrs,

    Our customer service department has informed me that an appointment has been made on 25th of March.

    With kind regards,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten