Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Peter Soeters
    Gepubliceerd op 30-05-2019

    " Uitstekende ervaring "

    Ben al op leeftijd, dus heb ik al best wat ervaringen met keukenverkopers. Freek is nog jong, maar heeft het vak in zijn vingers. Hij voelde precies aan wat we wilden en durfde ook zijn eigen mening te geven. ...

    Ben al op leeftijd, dus heb ik al best wat ervaringen met keukenverkopers. Freek is nog jong, maar heeft het vak in zijn vingers. Hij voelde precies aan wat we wilden en durfde ook zijn eigen mening te geven. Daarnaast wist hij zich ook keurig te houden aan ons budget. We gingen dan ook met een heel andere keuken naar huis dan we tevoren ingeschat houden. Het was een lange zit, maar ook daar werd aan gedacht. We kregen tussendoor keurig verzorgt een natje en een droogje en dat maakte de lange zit een stuk prettiger.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-05-2019

    Beste meneer Soeters,

    Wat fijn om te vernemen dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij Keukenmaxx, dat vinden we super om te horen. Mooie complimenten ook aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    U G
    Gepubliceerd op 29-05-2019

    " Beautiful kitchen but some problems… "

    Beautiful kitchen but some problems after signing the contract. The initial signing went quite well and the team did a nice follow up to keep their record updated. But the problem started once the kitchen is set to ...

    Beautiful kitchen but some problems after signing the contract.

    The initial signing went quite well and the team did a nice follow up to keep their record updated. But the problem started once the kitchen is set to be installed. The sales person made some assumptions while selling the kitchen (he thought that all new built houses are the same).The kitchen installation team came up with request of additional expenses and we had to unfortunately bear those unexpected expenses (even though we we had an all-inclusive contract).

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-05-2019

    Dear mr/mrs,

    I am very sorry to hear that you are not completly satisfied with your new kitchen. We would like to contact you in person, we will call you as soon as possible to talk about this complain.

    With kind reagrds,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Teun en Hanneke Oppelaar
    Gepubliceerd op 28-05-2019

    " het niet nakommen van toe begingen van ... "

    Geachte mevrouw Scholten, In u respons op onze review van 26 mei 2019 stelt u dat na intern overleg hierover graag maandag 27 mei 2019 persoonlijk bij ons er op terug zou komen. Zoals gebruikelijk bij KeukenMaxx ...

    Geachte mevrouw Scholten,

    In u respons op onze review van 26 mei 2019 stelt u dat na intern overleg hierover graag maandag 27 mei 2019 persoonlijk bij ons er op terug zou komen.

    Zoals gebruikelijk bij KeukenMaxx is dat dus nu ook weer niet gebeurd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Oppelaar,

    Heel erg vervelend om dat te moeten vernemen, we zouden hier inderdaad maandag op terugkomen. Mijn oprechte excuses dat dit niet gebeurd is.
    Ik heb hierover direct contact opgenomen met onze klantenservice en zij nemen vandaag alsnog contact met u op!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    19-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Oppelaar,

    Inmiddels heb ik kunnen vernemen er contact met u is geweest en dat uw keuken begin juni helemaal in orde is gekomen. Fijn om dit uiteindelijk te horen.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Willem Spaans
    Gepubliceerd op 27-05-2019

    " prettig mee samen gewerkt "

    prettig mee samen gewerkt. Komen afspraken na en informeren je over van alles.

    prettig mee samen gewerkt. Komen afspraken na en informeren je over van alles.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-05-2019

    Beste meneer Spaans,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten uiteraard. Wat leuk dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen, gefeliciteerd met deze mooie aankoop!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Teun en Hanneke Oppelaar
    Gepubliceerd op 26-05-2019

    " Vervolg op onze review van 14 april… "

    Vervolg op onze review van 14 april 2019. Twee manden na het plaatsen van ons keuken is dan uiteindelijk zover KeukenMaxx komt op 7 mei 2019 de tekortkomingen in onze (we hebben hem al volledig betaald) keuken ...

    Vervolg op onze review van 14 april 2019.
    Twee manden na het plaatsen van ons keuken is dan uiteindelijk zover KeukenMaxx komt op 7 mei 2019 de tekortkomingen in onze (we hebben hem al volledig betaald) keuken herstellen t.w.
    • Werkblad van keramisch materiaal is fout geleverd,
    • Twee laden onder de ovens ontbreken,
    • De deuren servieskast zijn fout gemonteerd,
    • Bestek in delling ontbrak.
    • Afstellen deuren.
    Het werkblad is vervangen door het correcte blad en ziet er zeer goed uit.

    Bij het uitpakken van de nieuwe onderdelen blijk dat ze fout zij geleverd zijn en kan de monteur de twee kasten niet aanpassen en de ontbrekende laden plaatsen.

    De verkeerd geleverde bestek indeling was enkele weken al door Martijn de Knegt vervangen bij de nieuw geleverde onderdelen zat ook een nieuwe bestek indeling maar je raad het al de fouten.

    Enkelen dagen na dit debacle zijn we gebeld door de services afdeling van KeukenMaxx de onderdelen zijn op nieuw besteld door KeukenMaxx en naar verwachting zouden deze 16 mei binnen kommen bij KeukenMaxx en om weer een debacle te voorkomen wilde KeukenMaxx eerst de onderdelen controleren en wilde om die reden geen afspraak maken voor montage op 16 mei. De afspraak is toen gemaakt dat als de levering correct is de montage 23 mei zou plaats vinden indien de nieuwe levering van onderdelen niet correct is zou KeukenMaxx contact met ons op nemen.

    Niets van KeukenMaxx gehoord dus hebben wij op 23 mei 2019 de kasten ontruimt en de vloer afgedekt, om 10 uur nog geen monteur dan maar weer eens bellen met KeukenMaxx eerst na Martijn de Knegt die had ons verteld dat hij door zijn directie was aangewezen om voor een goede afhandeling van onze keuken te zorgen jammer genoeg had Martijn de Knegt een aantal vrije dagen, maar netjes te woord gestaan door een van zijn medewerkers deze zou het een en ander uit zoeken en die ochtend terug bellen dat telefoontje moet nu nog kommen. In de middag dan maar weer naar de serviceafdeling gebeeld (Michiel van Heesch) die belde na veel aandring terug en deelde mede dat er nog een deurtje ontbrak en dat er geen bevestigings mail was dat de monteur 23 mei zou kommen maar dit is niet ongebruikelijk dat KeukenMaxx hun af spraken niet per mail bevestigen dus maar weer opruimen, de heer Heesch beloofde weer het een en ander uit te zoeken en binnen een halfuur terug te bellen dat moet nog steeds gebeuren. Zaterdag weer naar Martijn de Knegt gebeld die kon niet gestoord worden om dat hij met een klant bezig was maar zo beloofde telefonisten dat ik zaterdag nog door de heer de Knegt gebeld zou worden, ook dit moet no gebeuren.

    Wij moeten concluderen dat KeukenMaxx
    • Dat na drie manden onze keuken (kosten ca. 21.500 euro) nog veren van af.
    Dat de verantwoordelijkheid van fouten verkeerde levering voortdurend bij leveranciers wordt gelegd maar wij hebben een overeenkomst met KeukenMaxx getekend en niet met zijn leveranciers.Zijn niet in staat zijn om op een correcte wijzen met ons te communiceren.
    • Niet over een fatsoenlijk kwaliteit controlesysteem beschikken.
    • Vinden dat we niet zo moeten zuren “jullie hebben toch een functionerende keuken”.
    • Dat deze wanprestatie door de directie van KeukenMaxx wordt getolereerd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Oppelaar,

    Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat het servicetraject niet verloopt zoals u en wij wensen. Graag ga ik dit intern bespreken en komen we hier graag maandag persoonlijk bij u op terug.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Pieter
    Gepubliceerd op 25-05-2019

    " Prima service "

    Zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf van een keuken. Onze adviseur ,Freek, nam uitvoerig de tijd om onze vragen over stoomovens, koelkasten etc. geduldig te beantwoorden. Resultaat: een prachtige keuken ...

    Zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf van een keuken. Onze adviseur ,Freek, nam uitvoerig de tijd om onze vragen over stoomovens, koelkasten etc. geduldig te beantwoorden. Resultaat: een prachtige keuken voor een mooie prijs.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-05-2019

    Beste meneer,

    Dank u voor de mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen!
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Thompson
    Gepubliceerd op 25-05-2019

    " Fijne zaak ondanks dat de systemen… "

    Fijne zaak ondanks dat de systemen eruit lagen supergoed geholpen!

    Fijne zaak ondanks dat de systemen eruit lagen supergoed geholpen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Thompson,

    Dat is gezien de situatie helemaal goed om te kunnen vernemen van u. Dank u wel voor deze positieve beoordeling!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dirk Jan
    Gepubliceerd op 24-05-2019

    " Goede service en altijd vriendelijke ... "

    Goede service en altijd vriendelijk ontvangen. Mooie showroom en ook aan (jonge) kinderen is gedacht. Keuken moet nog wel geplaatst worden, maar tot op heden hebben we er alle vertrouwen in dat ook dat professioneel ...

    Goede service en altijd vriendelijk ontvangen. Mooie showroom en ook aan (jonge) kinderen is gedacht. Keuken moet nog wel geplaatst worden, maar tot op heden hebben we er alle vertrouwen in dat ook dat professioneel gaat gebeuren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-05-2019

    Beste meneer,

    Goede service, vriendelijke ontvangst en een mooie showroom dat horen we heel graag! Dank u wel hiervoor en we gaan er voor zorgen dat uw nieuwe keuken ook helemaal naar tevredenheid geplaatst gaat worden.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    J. Zonneveld
    Gepubliceerd op 24-05-2019

    " Wij zijn bij keukenmaxx super goed… "

    Wij zijn bij keukenmaxx super goed geholpen door mitchel. Samen met hem hebben wij onze droom keuken ontworpen.

    Wij zijn bij keukenmaxx super goed geholpen door mitchel.
    Samen met hem hebben wij onze droom keuken ontworpen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Zonneveld,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5 sterren beoordeling! Erg mooi om te lezen dat u super goed geholpen bent bij het samenstellen van uw nieuwe droomkeuken. Van harte gefeliciteerd met deze aankoop.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    GPFS
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Thumbs up! "

    Van de eerste ontvangst in de showroom tot en met de super uitgevoerde montage alleen maar positieve ervaringen, duidelijkheid in afspraken die ook allemaal keurig zijn nagekomen. Het resultaat is een mooie keuken ...

    Van de eerste ontvangst in de showroom tot en met de super uitgevoerde montage alleen maar positieve ervaringen, duidelijkheid in afspraken die ook allemaal keurig zijn nagekomen.
    Het resultaat is een mooie keuken helemaal naar wens.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! En wat enorm leuk om te lezen dat u heel tevreden bent over het gehele proces van aankoop tot montage.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Roovers
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Prima service en mooie keukens "

    Goede adviezen en een keuken zoals wij hem graag wilde kunnen samenstellen. Service uitstekend, je wordt goed begeleid tijdens het verkoop proces.

    Goede adviezen en een keuken zoals wij hem graag wilde kunnen samenstellen. Service uitstekend, je wordt goed begeleid tijdens het verkoop proces.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Roovers,

    Heel erg fijn om van u te vernemen dat u goed begeleid en geadviseerd bent tijdens het samenstellen van uw nieuwe keuken. Daar doen we het allemaal voor. Graag bedanken we u voor deze mooie review!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Stijnman
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Feedback "

    Meerdere keren moeten bellen over missende onderdelen die achteraf weer opnieuw besteld zijn,maar wordt hier van op de hoogte gestelden, pas na zelf bellen er achter gekomen dat deze opnieuw besteld zijn helaas weet ...

    Meerdere keren moeten bellen over missende onderdelen die achteraf weer opnieuw besteld zijn,maar wordt hier van op de hoogte gestelden, pas na zelf bellen er achter gekomen dat deze opnieuw besteld zijn helaas weet men nog niet met wel tijdsbestek dit wordt nageleverd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Stijnman,

    Ik kan me voorstellen dat u dat als vervelend ervaart, excuus hiervoor! De onderdelen staan voor u in bestelling, zodra we weten wanneer deze binnen komen nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten