Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Alwin
    Gepubliceerd op 13-05-2017

    " Kundige en geduldige verkoopadviseur "

    Afgelopen donderdag een keuken aangeschaft bij Keukenmaxx in Hoofddorp. Astrid van Alphen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken. Erg prettig om met haar tot een goed resultaat te komen.

    Afgelopen donderdag een keuken aangeschaft bij Keukenmaxx in Hoofddorp.
    Astrid van Alphen heeft ons goed geholpen om de juiste keuzes te maken.
    Erg prettig om met haar tot een goed resultaat te komen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-05-2017

    Beste meneer / mevrouw,

    Bedankt voor uw review. Wat prettig te lezen dat u bij Keukenmaxx Hoofddorp goed geholpen bent door mijn collega Astrid. Ik ga uw complimenten doorgeven en wens u al vast veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Paul
    Gepubliceerd op 11-05-2017

    " Kundig, creatief en persoonlijk advies. "

    Adviseur Astrid van Alphen heeft ons gisteren heel goed geholpen in het kiezen van de keuken voor ons nieuwe huis. Onze wensen zijn creatief vertaald in een ontwerp dat aanvoelt als een maatpak. Kosten nog moeite ...

    Adviseur Astrid van Alphen heeft ons gisteren heel goed geholpen in het kiezen van de keuken voor ons nieuwe huis. Onze wensen zijn creatief vertaald in een ontwerp dat aanvoelt als een maatpak. Kosten nog moeite werden gespaard om ons te helpen. Zelfs ruim na sluitingstijd bleef Astrid enthousiast en energiek bezig om een keuken te ontwerpen die aan al onze wensen voldeed. We hadden echt het gevoel door vrienden te worden geholpen. Kortom, een warme aanrader voor iedereen die een keukenleverancier zoekt die zich onderscheidt op het bieden van persoonlijke aandacht, in een zee van firma's die elkaar alleen op prijs beconcurreren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-05-2017

    Beste meneer,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega Astrid, dat zal ze leuk vinden om te horen.
    Wij wensen u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Marco van Bemmelen
    Gepubliceerd op 10-05-2017

    " Keukenmaxx Reeuwijk - Uitstekend advies ... "

    Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. De oude keuken beviel ons prima, dus wisten wij goed wat we wel en niet wilden in onze nieuwe keuken. Bij onze vorige keukenleverancier hadden wij al ...

    Voor onze nieuwe woning waren wij op zoek naar een nieuwe keuken. De oude keuken beviel ons prima, dus wisten wij goed wat we wel en niet wilden in onze nieuwe keuken. Bij onze vorige keukenleverancier hadden wij al een offerte ontvangen. Toch nog even bij Keukenmaxx in Reeuwijk langsgelopen om toch tot een vergelijk te komen in prijs en kwaliteit.

    Hoewel wij Keukenmaxx niet hoog in het vaandel hadden staan zijn wij zeer enthousiast en professioneel ontvangen door Miranda Gouka Versluijs. Miranda had alle tijd voor ons en heeft ons zeer uitgebreid voorzien van advies en d.m.v. tekeningen laten zien hoe onze toekomstige keuken eruit zou komen te zien. Na ons twee uur durend bezoek kregen wij keurig alle tekeningen mee inclusief duidelijke offerte waarin alle uitgekozen apparatuur nog een duidelijk waren afgebeeld. Ook kregen wij stalen mee van diverse keukenbladen zodat wij de kleur hiervan op locatie konden vergelijken.

    Het kundig advies van Miranda heeft ons zeker doen twijfelen of wij met het opnieuw kopen van een keuken bij onze vorige keukenleverancier wel een goede keuze hadden gemaakt. Met de informatie van Miranda en ons hernieuwde inzicht hebben wij ons opnieuw georiënteerd.

    Bij het terugbrengen van de aanrechtstalen hebben wij Miranda verteld dat wij uiteindelijk toch voor onze vorige keukenleverancier hebben gekozen. Het feit dat wij niet voor Keukenmaxx hebben gekozen als leverancier van onze nieuwe keuken, neemt niet weg dat wij een zeer positief gevoel over Keukenmaxx Reeuwijk hebben overgehouden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-05-2017

    Beste meneer van Bemmelen,

    Wat een bijzondere review, geen klant maar toch heel erg tevreden. Ik vind het een mooi compliment, bedankt!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    de Groot
    Gepubliceerd op 08-05-2017

    " Follow up with Mark- "

    I loved the fact that Keukenmaxx gave us almost a full week to contemplate on how we designed the kitchen. After a week passed, we came back to finalize our designs for the kitchen. I thought I was pretty confident ...

    I loved the fact that Keukenmaxx gave us almost a full week to contemplate on how we designed the kitchen. After a week passed, we came back to finalize our designs for the kitchen. I thought I was pretty confident with everything we picked out but Mark gave me some great insights that I didnt realize before! I believe this is what makes the store different. Every kitchen store has the materials that you can select, but to think this through takes expertise and a lot of patience. Mark never once made us feel rushed, really made it feel like this project was his "babe" too". In the end, we got a beautiful luxury kithcen that truly optimizes space! (Which is a hard thing to do in Amsterdam)!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-05-2017

    Dear mr/mrs de Groot,

    Thank you very much for the great review, we are very pleased to hear that you are so happy with tyour new kitchen.
    Enjoy your new kitchen!

    With kind regards,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Verbrug
    Gepubliceerd op 05-05-2017

    " Zowel ontwerp als plaatsen zeer … "

    Zowel ontwerp als plaatsen zeer tevreden en word ook nog even gebeld of er nog gebreken zijn top service Dhr verburg

    Zowel ontwerp als plaatsen zeer tevreden en word ook nog even gebeld of er nog gebreken zijn top service
    Dhr verburg

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-05-2017

    Beste meneer / mevrouw Verbrug,

    Bedankt voor uw review. Wat fijn dat u deze ervaring heeft met Keukenmaxx. Ik wens u alvast veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kevin
    Gepubliceerd op 05-05-2017

    " Goede service, wij raden keukenmaxx aan! "

    Wij hebben zojuist besloten een keuken aan te schaffen bij Keukenmaxx Etten-Leur. We zijn zeer fijn ontvangen en zijn nog beter geholpen! Onze complimenten voor Desiree! Bedankt voor je goede service.

    Wij hebben zojuist besloten een keuken aan te schaffen bij Keukenmaxx Etten-Leur. We zijn zeer fijn ontvangen en zijn nog beter geholpen! Onze complimenten voor Desiree! Bedankt voor je goede service.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-05-2017

    Beste meneer,

    Bedankt voor uw complimenten voor mijn collega Desiree. Ik ga deze mooie woorden overbrengen aan haar en wens u veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Renée
    Gepubliceerd op 05-05-2017

    " Keukenmaxx Reeuwijk: top! "

    Bij ons bezoek aan Keukenmaxx Reeuwijk voelden we ons meteen welkom én serieus genomen. Hoewel we op de bonnefooi binnenliepen lukte het om direct een adviesgesprek in te plannen. In de wachttijd werden we verwend ...

    Bij ons bezoek aan Keukenmaxx Reeuwijk voelden we ons meteen welkom én serieus genomen. Hoewel we op de bonnefooi binnenliepen lukte het om direct een adviesgesprek in te plannen. In de wachttijd werden we verwend met lekkere hapjes. De showroom bood inspiratie voor ons en voldoende vertier voor onze kinderen. In het tweede gesprek zijn de tekeningen verder verfijnd en verbeterd. Bovendien zijn we uitgebreid geadviseerd over looproutes en werkroutines, zodat onze keuken niet alleen paste bij onze esthetische wensen, maar ook bij de manier waarop we onze keuken gebruiken. We zijn deskundig en vriendelijk geholpen en zijn heel tevreden over de uitkomst van het aankoopgesprek!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-05-2017

    Beste meneer / mevrouw,

    Wat leuk om te lezen dat uw bezoek aan ons filiaal naar volle tevredenheid is verlopen.
    Ik wens u alvast veel plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    jurgen
    Gepubliceerd op 04-05-2017

    " We zijn erg fijn geholpen door … "

    We zijn erg fijn geholpen door Keukenmaxx Barendrecht. Een keer binnenlopen om te oriënteren, liep uit op een fijn gesprek met een medewerker. Uiteindelijk groeide het vertrouwen en zijn we gaan tekenen. Fijn ...

    We zijn erg fijn geholpen door Keukenmaxx Barendrecht. Een keer binnenlopen om te oriënteren, liep uit op een fijn gesprek met een medewerker. Uiteindelijk groeide het vertrouwen en zijn we gaan tekenen. Fijn contact gehad met Keukenmaxx ook tijdens onze bouwperiode. Enige let op is dat men niet altijd even snel reageert op e-mails met vragen van onze kant. Wel is alles naar behoren geleverd en geplaatst. Met uitdrukkelijke complimenten aan de bouwers van onze keuken! Wat een fijne mannen! Ad en Corne! Professioneel, pietje precies en kundig! Al met al hebben wij een fijne ervaring bij Keukenmaxx!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-05-2017

    Beste meneer,

    Wat leuk om te lezen dat alles geheel naar wens is gelopen van de koop van de keuken tot aan de plaatsing. Wij wensen u ontzettend veel plezier met de nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jordy Inden
    Gepubliceerd op 02-05-2017

    " Uitstekende service "

    In 2015 hebben we een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geplaatst zou worden. Aangezien we een keuken een dusdanig belangrijk object binnen een woning vinden, hebben we hier vanaf gezien en zijn we ...

    In 2015 hebben we een nieuwbouwhuis gekocht waar een standaard keuken in geplaatst zou worden. Aangezien we een keuken een dusdanig belangrijk object binnen een woning vinden, hebben we hier vanaf gezien en zijn we op zoek gegaan naar een kwalitatief goede keuken. Na een aantal zaken bezocht te hebben, zijn we uiteindelijk terecht gekomen bij Keukenmaxx in Hoofddorp.

    Hier hebben we onze wensen aangegeven en dit is uiteindelijk door Kimberly vertaald naar een ontwerp en een offerte. Ten behoeve van ons huis hebben we tevens een ontwerp nodig gehad voor het omleggen van leidingen aangezien we ook de indeling van de keuken t.o.v. het standaardontwerp drastisch veranderd hebben. Hierbij zijn we geholpen door Tonny Singeling en John met wie we ook tot een finaal akkoord zijn gekomen over de prijs. Tonny is uiterst behulpzaam geweest en denkt goed mee met de klant. We hadden voor een paar zaken in ons eerste ontwerp gekozen waarbij hij ons nog andere opties voor heeft gehouden. Met deze wijzigingen zijn we zeer content.

    Al met al zijn we inmiddels 1,5 jaar later en vandaag ontvangen we dan eindelijk de sleutel van onze nieuwe woning. Vanmorgen (2 mei 2017) nog even langs geweest bij Keukenmaxx Hoofddorp om de laatste puntjes op de i te zetten met Tonny en John en om een definitief akkoord te geven op het plaatsen van de bestelling van de keuken zodat deze over circa 9 tot 10 weken in ons huis geplaatst zal gaan worden. Dit zal tegelijkertijd zijn met het afronden van de laatste klussen in de woning zodat we over een week of 10 volop kunnen gaan genieten van ons nieuwe onderkomen met een prachtige keuken.

    Nogmaals dank voor alle hulp en betrokkenheid aan Tonny en zijn team. Ik heb mn moeder aangeraden om ook eens langs te gaan bij Tonny, want de keuken van 30 jaar oud is ook wel eens aan vernieuwing toe;)

    Gr. Nathalie en Jordy

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-05-2017

    Beste meneer Inden,

    Wat een mooie en uitgebreide review, hartelijk bedankt hiervoor. Wat leuk om te lezen dat mijn collega's van de showroom in Hoofddorp u zo goed hebben kunnen adviseren bij het samenstellen van de nieuwe keuken. Wij wensen u alvast ontzettend veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Job
    Gepubliceerd op 02-05-2017

    " Uitstekende begeleiding en prettige ... "

    Wij zijn uitstekend begeleid en geholpen door dhr. Koen Luiten. Wij hebben bij KeukenMAXX uiteindelijk een zwart glanzend keuken besteld, welk in ons nog nieuw te bouwen appartement te Scheveningen zal worden ...

    Wij zijn uitstekend begeleid en geholpen door dhr. Koen Luiten.
    Wij hebben bij KeukenMAXX uiteindelijk een zwart glanzend keuken besteld, welk in ons nog nieuw te bouwen appartement te Scheveningen zal worden geplaatst na oplevering en dat zal ongeveer in +/- Week 20/ 2018 zijn.Door de grote raampartij van het appartement zal naar verwachting de keuken geheel tot zijn recht komen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-05-2017

    Beste meneer,

    Hartelijk gefeliciteerd met de aankoop van de nieuwe keuken! Wat leuk om te lezen dat mijn collega Koen u zo goed heeft kunnen adviseren tijdens het samenstellen van de nieuwe keuken. Het is nog even wachten maar wij zullen er zorg voor gaan dragen dat u straks kunt gaan genieten van de prachtige keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten