Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Ubbels
    Gepubliceerd op 09-12-2019

    " Netjes ontvangen "

    Netjes ontvangen, Deskundig advies en ze nemen de tijd voor je.

    Netjes ontvangen, Deskundig advies en ze nemen de tijd voor je.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-12-2019

    Beste meneer/mevrouw Ubbels,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten. Wij zijn u graag van dienst met kundig advies en de koffie staat altijd voor u klaar!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Birgit Zegveld
    Gepubliceerd op 08-12-2019

    " Positieve ervaring "

    Ik ben erg prettig geholpen. Werd alle tijd voor mij genomen. Duidelijke uitleg, voor-en nadelen werden duidelijk uiteen gezet. Qua apparatuur werd mij alles getoond. Uiteindelijk had ik toch nog een wijziging en ...

    Ik ben erg prettig geholpen. Werd alle tijd voor mij genomen. Duidelijke uitleg, voor-en nadelen werden duidelijk uiteen gezet.
    Qua apparatuur werd mij alles getoond.
    Uiteindelijk had ik toch nog een wijziging en dat was geen probleem. Tekening werd aangepast en de aangepaste versie kreeg meteen mee.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-12-2019

    Beste mevrouw Zegveld,

    Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    E. B.
    Gepubliceerd op 08-12-2019

    " Zeer tevreden! "

    Zeer tevreden over mijn bezoek aan Keukenmaxx, in Hoofddorp afgelopen vrijdag. Mooie zaak en super geholpen door adviseur Martijn! Na wat ideeën en wensen gedeeld te hebben heeft Martijn een prachtige keuken ...

    Zeer tevreden over mijn bezoek aan Keukenmaxx, in Hoofddorp afgelopen vrijdag. Mooie zaak en super geholpen door adviseur Martijn! Na wat ideeën en wensen gedeeld te hebben heeft Martijn een prachtige keuken ontworpen met alles daarin verwerkt. Het duurt helaas nog even, maar ik kan niet wachten tot ik deze keuken in gebruik ga nemen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-12-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks lekker kunt genieten van uw mooie keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Remco Berkhof
    Gepubliceerd op 08-12-2019

    " Zeer tevreden van eerste bezoek tot ... "

    Afgelopen jaar bij Keukenmaxx geweest om een keuken te kopen voor ons nieuwbouwhuis. De verkopers zijn vriendelijk en kundig en uiteraard wordt de bekende trukendoos van stal gehaald om je een keuken te laten ...

    Afgelopen jaar bij Keukenmaxx geweest om een keuken te kopen voor ons nieuwbouwhuis.

    De verkopers zijn vriendelijk en kundig en uiteraard wordt de bekende trukendoos van stal gehaald om je een keuken te laten kopen. Dit is overal zo en een bekend gegeven in de keukenbranche. Wij hebben dit dan ook niet als storend ervaren.

    Gedurende de bouw van het huis diverse malen terug geweest om de keuken te fine tunen.

    Zeer tevreden met de Neff apparatuur tot nu toe en ook met de keuze voor het blad en de kleuren. Dat vonden wij eigenlijk nog het moeilijkst de kleuren uitzoeken voor werkblad en panelen.

    Al met al een hele goede ervaring met Keukenmaxx vanaf het eerste gesprek tot oplevering van de keuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-12-2019

    Beste meneer Berkhof,

    Wat fijn om te horen dat u nu heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wat leuk dat wij deze voor u mochten samenstellen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tom Bergenhenegouwen
    Gepubliceerd op 07-12-2019

    " Top keuken samengesteld met Marc "

    Top keuken samengesteld met Marc. Hebben vertrouwen op een goede afhandeling van onze aankoop. Kunnen niet wachten tot we zover zijn om onze ‘groene’ keuken te plaatsen!!

    Top keuken samengesteld met Marc. Hebben vertrouwen op een goede afhandeling van onze aankoop. Kunnen niet wachten tot we zover zijn om onze ‘groene’ keuken te plaatsen!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-12-2019

    Beste meneer Bergenhenegouwen,

    Wat leuk om te horen dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij Keukenmaxx. Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw prachtig mooie keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Daniels
    Gepubliceerd op 07-12-2019

    " Goede service "

    Goede service, uitstekend advies.......wij hebben hoge verwachtingen bij de levering in april

    Goede service, uitstekend advies.......wij hebben hoge verwachtingen bij de levering in april

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-12-2019

    Beste meneer/mevrouw Daniels,

    Gefeliciteerd met de aanschaf van uw nieuwe keuken! Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Chardet-Pieterse
    Gepubliceerd op 05-12-2019

    " Wij hebben 12 jaar geleden ook een… "

    Wij hebben 12 jaar geleden ook een keuken gekocht bij Keukenmaxx,dze keer zijn we zo een beetje bij alle keukenzaken in Nederland geweest maar uiteindelijk toch weer bij keukenmaxx geslaagd,dat zegt genoeg denk ik,

    Wij hebben 12 jaar geleden ook een keuken gekocht bij Keukenmaxx,dze keer zijn we zo een beetje bij alle keukenzaken in Nederland geweest maar uiteindelijk toch weer bij keukenmaxx geslaagd,dat zegt genoeg denk ik,

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-12-2019

    Beste meneer/mevrouw Chardet-Pieterse,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat vinden we super om te horen.
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    dick
    Gepubliceerd op 02-12-2019

    " goed ! "

    Goed advies, scherpe prijs en goede montage

    Goed advies, scherpe prijs en goede montage

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-12-2019

    Beste meneer,

    Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve 5 sterren review. Leuk om te horen dat u zo tevreden bent.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten