Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Jong
    Gepubliceerd op 26-06-2019

    " top zaak "

    top zaak top verkoper.

    top zaak top verkoper.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Jong,

    Een top zaak en top verkoper, meer kunnen we ons niet wensen. Dank u wel voor het plaatsen van deze beoordeling!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Monika Varkevisser
    Gepubliceerd op 25-06-2019

    " goed materiaal en nazorg is ook… "

    goed materiaal en nazorg is ook uitstekend

    goed materiaal en nazorg is ook uitstekend

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-06-2019

    Beste mevrouw Varkevisser,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten uiteraard. Dank u voor het in ons gestelde vertrouwen, wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mustafa SENTURK
    Gepubliceerd op 25-06-2019

    " Goed advies "

    Goed advies, ze denken mee en maken er uiteindelijk iets leuks van, wij zijn er heel blij mee.

    Goed advies, ze denken mee en maken er uiteindelijk iets leuks van, wij zijn er heel blij mee.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-06-2019

    Beste meneer Senturk,

    Wat leuk om te vernemen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Beefto
    Gepubliceerd op 25-06-2019

    " Aankoop keuken "

    Marijn Teeuwissen vertaalde onze wensen, die we hadden omtrent de nieuwe keuken naar een ontwerp op maat. Men neemt de tijd en er is geen druk van verplichte aankoop de beslissingen liggen bij de klant. Een aanrader ...

    Marijn Teeuwissen vertaalde onze wensen, die we hadden omtrent de nieuwe keuken naar een ontwerp op maat. Men neemt de tijd en er is geen druk van verplichte aankoop de beslissingen liggen bij de klant. Een aanrader gezien de adviezen en ontwerpen die we hebben gekregen. Aankoop is dus direct afgerond.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Beefto,

    Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, fijn dat wij deze voor u mogen verzorgen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Otto
    Gepubliceerd op 23-06-2019

    " wij zijn zeer tevreden over de montage… "

    wij zijn zeer tevreden over de montage man Thijs !! deze montageman is werkelijk geweldig!!! En ook de mannen die het kwamen afleveren waren heel erg snel en goed ,behalve dat 1 bezorger iets te nadrukkelijk ...

    wij zijn zeer tevreden over de montage man Thijs !! deze montageman is werkelijk geweldig!!!
    En ook de mannen die het kwamen afleveren waren heel erg snel en goed ,behalve dat 1 bezorger iets te nadrukkelijk aanwezig was en dat is dan ook gelijk de persoon die zomaar de bedrading doorknipte van onze amerikaanse koelkast die naar de beneden keuken moest! jullie bedrijf heeft dat heel netjes opgelost en we krijgen hopelijk snel een andere koelkast

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-06-2019

    Beste meneer,

    Wat een mooie woorden voor onze monteur Thijs en voor de chauffeurs. Goed om te horen dat het probleem met de Amerikaanse koelkast goed opgelost wordt. Bedankt voor deze positieve review.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Frits
    Gepubliceerd op 20-06-2019

    " Professioneel advies "

    Zeer goede ervaring met Keukenmaxx. Een zeer fijne afspraak met Boyd, die ons van perfect advies heeft voorzien en goed met ons meedacht qua budget en mogelijkheden! Heel erg fijn was dat in afspraak twee alles tot ...

    Zeer goede ervaring met Keukenmaxx.
    Een zeer fijne afspraak met Boyd, die ons van perfect advies heeft voorzien en goed met ons meedacht qua budget en mogelijkheden!

    Heel erg fijn was dat in afspraak twee alles tot in detail werd uitgewerkt en er liefst 4u de tijd voor werd genomen. Top service!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-06-2019

    Beste meneer,

    Een zeer goede ervaring, een fijne afspraak en een perfect advies van onze collega Boyd. Dat zal hij leuk vinden om te horen. Dank u wel voor deze mooie woorden en voor het plaatsen van uw beoordeling met de maximale score!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Antoni
    Gepubliceerd op 18-06-2019

    " Keukenmaxx "

    We hebben de tijd genomen om de juiste keuken met al onze wensen te vinden bij onze 4e afspraak is het definitief geworden, we zijn van stijl veranderd opstelling veranderd apparatuur veranderd en niks was teveel ...

    We hebben de tijd genomen om de juiste keuken met al onze wensen te vinden bij onze 4e afspraak is het definitief geworden, we zijn van stijl veranderd opstelling veranderd apparatuur veranderd en niks was teveel voor het team van keukenmaxx
    Hopen dat de rest van het proces net zo fijn zal verlopen zoals het tot nu toe is gegaan.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-06-2019

    Beste meneer/mevrouw Antoni,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken en bedankt voor het delen van uw ervaringen met ons! We gaan er voor zorgen dat het vervolg ook naar uw tevredenheid verloopt.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Edwin Garritsen
    Gepubliceerd op 18-06-2019

    " Top keuken, prima service. "

    September vorig jaar hebben wij een keuken besteld bij Keukenmaxx. We zijn prima en vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht over de beste oplossing voor het plaatsen van de keuken. Hierdoor zijn onze plannen ...

    September vorig jaar hebben wij een keuken besteld bij Keukenmaxx. We zijn prima en vriendelijk geholpen en er is goed meegedacht over de beste oplossing voor het plaatsen van de keuken. Hierdoor zijn onze plannen veranderd, wat de hele keuken ten goede is gekomen. 2 weken geleden is de keuken geplaatst en ik moet zeggen het ziet er allemaal perfect uit. Alles netjes geleverd en vakkundig geplaatst. 1 kastdeurtje was licht beschadigd maar is door de monteurs direct gemeld en wordt over 2 weken al weer vervangen, prima service dus. In de periode tussen september en juni zijn we goed geinformeerd en hebben we duidelijke mails gekregen met informatie en instructies, gewoon goed lezen en dan kan er niets mis gaan met de levering. Volledig tevreden over het geheel. Bedankt voor de goede service.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-06-2019

    Beste meneer Garritsen,

    Dank u voor uw uitvoerige en positieve review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent en dat wij uw nieuwe keuken mochten verzorgen!
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten