Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    marco buter
    Gepubliceerd op 01-02-2017

    " Leuke en goede ervaring! "

    In een relaxte en ontspannen sfeer een mooie keuken kunnen samenstellen met Tonny Singeling! Hij nam alle tijd om de mogelijkheden te bekijken die bij onze wensen paste. Ook toen we later tijdens het tekenen ...

    In een relaxte en ontspannen sfeer een mooie keuken kunnen samenstellen met Tonny Singeling! Hij nam alle tijd om de mogelijkheden te bekijken die bij onze wensen paste. Ook toen we later tijdens het tekenen aangaven dat we toch eigenlijk een oven van 90cm zouden willen werd dit op een zeer mooie manier gerealiseerd (moeten nog wel een nieuwe gum voor hem kopen). Vervolgens voor een tweede keer langs geweest om de keuken toch nog aan te passen voor onze nieuwe wensen. Wederom heeft Tonny, samen met collega Luc, de keuken zeer mooi kunnen aanpassen (weer een gum). We zijn super blij met het resultaat en kunnen niet wachten totdat de keuken er is!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-02-2017

    Beste meneer Buter,

    Wat fijn om te horen dat mijn collega u zo goed van dienst kon zijn. Bedankt voor uw positieve review!
    Veel plezier alvast met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Langen
    Gepubliceerd op 01-02-2017

    " Een aanrader "

    Goed hulp netneutraliteit kiezen en inrichten van onze keuken. Zeer hulpvaardig en attent ook na de order en plaatsing.

    Goed hulp netneutraliteit kiezen en inrichten van onze keuken. Zeer hulpvaardig en attent ook na de order en plaatsing.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-02-2017

    Beste meneer / mevrouw Langen,

    Bedankt voor deze mooie review. Fijn te vernemen dat u deze ervaring heeft met Keukenmaxx. Ik wens u veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nico Splint
    Gepubliceerd op 24-01-2017

    " Uitstekend! "

    Wij zijn uitstekend geholpen door Tonny Singeling bij Keukenmaxx. Hij heeft heel goed met ons meegedacht om onze wensen om te zetten naar een prachtig keukenontwerp. Er is ruimschoots de tijd voor genomen! Bovendien ...

    Wij zijn uitstekend geholpen door Tonny Singeling bij Keukenmaxx. Hij heeft heel goed met ons meegedacht om onze wensen om te zetten naar een prachtig keukenontwerp. Er is ruimschoots de tijd voor genomen!
    Bovendien is er heel goed voor ons gezorgd tijdens het overleg, ook altijd leuk. We zijn zeer tevreden!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-01-2017

    Beste meneer Splint,

    Bedankt voor uw positieve review; wij streven er naar duidelijke en goede afspraken te maken met al onze klanten. Het doet ons goed om te horen dat onze service aan uw verwachtingen voldoet.

    Met vriendelijke groet,

    Emma - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Snelleman
    Gepubliceerd op 20-01-2017

    " ik krijg geen reactie op mijn vragen "

    valt dus tegen, al 3x op de site een formulier ingevuld

    valt dus tegen, al 3x op de site een formulier ingevuld

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-01-2017

    Beste meneer Snelleman,

    Bedankt voor uw bericht. Ik heb u via Facebook een bericht gestuurd.

    Met vriendelijke groet,

    Saar - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Olga Schoggers
    Gepubliceerd op 15-01-2017

    " Uitstekend "

    Uitstekend en prettig geholpen. Heel erg tevreden met het meedenken van verkoper Tonny Singeling.

    Uitstekend en prettig geholpen. Heel erg tevreden met het meedenken van verkoper Tonny Singeling.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-01-2017

    Beste mevrouw Schoggers,

    Wat een mooi compliment aan het adres van mijn collega Tonny, dat zal ik zeker aan hem overdragen. Veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nicolien Hendrickx
    Gepubliceerd op 15-01-2017

    " Uitstekende service en goed creatief ... "

    Wij zijn heel blij met de service van Keukenmaxx. We werden goed ontvangen en na wat rondkijken zijn we aan de tekentafel gaan zitten. Er werd heel goed meegedacht en ze kwamen met hele verfrissende Ideeen. Wij zijn ...

    Wij zijn heel blij met de service van Keukenmaxx. We werden goed ontvangen en na wat rondkijken zijn we aan de tekentafel gaan zitten. Er werd heel goed meegedacht en ze kwamen met hele verfrissende Ideeen. Wij zijn super blij met het resultaat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-01-2017

    Beste mevrouw Hendrikx,

    Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met het resultaat, dat is voor ons het aller belangrijkste!
    Geniet lekker van uw mooie nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tom
    Gepubliceerd op 14-01-2017

    " Denken met je mee "

    Marc van der Veen bij keukenmaxx Hoofddorp begreep dat een budget een budget is. Vervolgens heeft hij alles gedaan om daarvan precies de keuken samen te stellen die we voor ogen hadden. Dat was meer dan we dachten ...

    Marc van der Veen bij keukenmaxx Hoofddorp begreep dat een budget een budget is. Vervolgens heeft hij alles gedaan om daarvan precies de keuken samen te stellen die we voor ogen hadden. Dat was meer dan we dachten want eerdere ervaringen die we hadden bij keukenwinkels(Duitsland) waren minder positief. We hebben uiteindelijk drie uur gezeten en een paar rondjes winkel gedaan om kleuren, materiaal en vorm samen te stellen. Voelde korter. Omdat het avond was, was er appeltaart en koekjes. mee-eten kon ook. Aan het einde glaasje bubbels om te vieren. En ook dat voelde goed.
    De keuken moet nog geleverd worden. Als hij staat zal ik een tweede review schrijven. zeer tevreden tot dusver

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-01-2017

    Beste meneer,

    Wat een mooi en uitgebreid compliment voor mijn collega Marc! Hartelijk dank, ik zal ervoor zorgen dat hij uw bericht ontvangt. Ik wens u veel plezier met het uitkijken naar uw droomkeuken en succes met de voorbereidingen.


    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Harm en Rianne Vollmuller
    Gepubliceerd op 14-01-2017

    " Zeer klantvriendelijk, erg prettig ... "

    Vandaag voor de eerste keer (op aanraden van familie) naar Keukenmaxx in Reeuwijk gegaan. Heel prettig ontvangen door Marjan, maar ook uitstekend geholpen door Miranda en Martijn. Alles in 1 dag afgerond. ...

    Vandaag voor de eerste keer (op aanraden van familie) naar Keukenmaxx in Reeuwijk gegaan. Heel prettig ontvangen door Marjan, maar ook uitstekend geholpen door Miranda en Martijn. Alles in 1 dag afgerond. Uitstekende catering by the way. Mooie keuken gekocht, als service in het verdere traject (levering/plaatsing) net zo goed is, dan krijgen ze van ons 5 sterren!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-01-2017

    Beste meneer en mevrouw Vollmuller,

    Wat een vriendelijk en hartelijk compliment voor mijn collega's. Ik zal er voor zorgen dat uw hartelijke complimenten worden overgebracht naar ze. Goed te horen dat u uw droomkeuken heeft kunnen ontwerpen. Ik wens u veel plezier toe met uw nieuwe keuken.


    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Stephan Verdoorn
    Gepubliceerd op 13-01-2017

    " Goede service, mooie tekening en ... "

    Ik heb gisteren mijn keuken laten tekenen bij Keukenmaxx Barendrecht. Was er al 2x eerder geweest en dat werd ook gezien. De 2de keer toch maar afspraak gemaakt om tekening en prijs te laten maken. Ik was iets ...

    Ik heb gisteren mijn keuken laten tekenen bij Keukenmaxx Barendrecht. Was er al 2x eerder geweest en dat werd ook gezien.
    De 2de keer toch maar afspraak gemaakt om tekening en prijs te laten maken.

    Ik was iets eerder om toch nog even naar wat laatste dingen te kijken. Gelijk goed ontvangen met wat drinken en de mogelijkheid om nog even rond te kijken.
    Na het laatste rondje aan tafel plaats genomen en daar werd een hele mooie handmatige tekening gemaakt! Tuurlijk is 3d op de computer ook prachtig maar om te zien hoe hij de muren en ramen tot in detail tekent is ook wat waard.

    Daarna aangegeven dat ik bereid was die avond de knoop toch door te hakken. Toen mooie aanbieding gekregen en (geheel tegen mijn principe in) bij hen gelijk akkoord gegeven. Normaal wil ik altijd 3 offertes hebben maar het gevoel was vanaf het begin al goed bij Keukenmaxx.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-01-2017

    Beste meneer Verdoorn,

    Wat fijn dat u zo tevreden was over de geboden service in de showroom dat u direct alle vertrouwen had in Keukenmaxx. Dat maakt ons trots en dat is ook waar wij voor staan! Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Amber - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ronald Wijkstra
    Gepubliceerd op 11-01-2017

    " Kwalitatief uitstekende keuken voor dito ... "

    In onze zoektocht naar een keuken zijn we uitgekomen bij keukenmaxx hoofddorp. Keukenmaxx sprong er uit door persoonlijk advies bij voor ons lastige vragen en keuzes. Het is daarbij prettig dat je de verschillende ...

    In onze zoektocht naar een keuken zijn we uitgekomen bij keukenmaxx hoofddorp. Keukenmaxx sprong er uit door persoonlijk advies bij voor ons lastige vragen en keuzes. Het is daarbij prettig dat je de verschillende keuzemogelijkheden ook direct kunt bekijken in de Showkeukens. Het aanbod is groot en de prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-01-2017

    Beste meneer Wijkstra,

    Fijn dat mijn collega's in Hoofddorp u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ik wens u al vast veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Luuk - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten