Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Eric Schuit
    Gepubliceerd op 25-12-2015

    " Een mooie zaak waar je rustig keukens ... "

    Wij hebben een hele positieve ervaring bij keukenmaxx in Hoofddorp gehad bij het uitzoeken en kopen van onze nieuwe keuken. Bij het eerste bezoek hebben we op ons gemak rond kunnen kijken zonder dat er een verkoper ...

    Wij hebben een hele positieve ervaring bij keukenmaxx in Hoofddorp gehad bij het uitzoeken en kopen van onze nieuwe keuken.
    Bij het eerste bezoek hebben we op ons gemak rond kunnen kijken zonder dat er een verkoper met zijn/haar ogen in je rug prikte om je als klant te stimuleren. Dit is wel eens anders en zet meteen de toon of je je prettig voelt, in dit geval dus een positieve start. Bij een tweede bezoek zijn we heel klantvriendelijk benaderd en het contact voelde meteen goed. We zijn met een verkoopster samen gestart met het designen van een door ons uitgezocht keukentype waar ons eigen basisplan volledig werd gerespecteerd. Zij was in staat om proffesioneel ideeen aan te dragen waardoor we een mooi eindresultaat hebben bereikt wat ook nog eens prima in bij haar niet bekende budget paste. De levering is prima verlopen en alles was compleet en op maat zoals in het contract opgesteld. Ook de levering is op een klantvriendelijke manier keurig volgens afspraak afgehandeld.
    Ik heb zelf de keuken geinstalleerd en het eindresultaat is helemaal naar wens.
    Alles bij elkaar zijn we zeer tevreden over de Keukenmaxx in Hoofddorp en haar personeel en kan ik iedereen adviseren daar eens een kijkje te gaan nemen bij nieuwe keukenplannen.

    Eric

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-12-2015

    Beste meneer Schuit,

    Bedankt voor het mooie compliment!

    Tevreden klanten, daar doen we het allemaal voor.

    Veel plezier met uw nieuwe keuken!


    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tessa
    Gepubliceerd op 18-12-2015

    " Een prachtige keuken met goede service ... "

    Van ontvangst tot inspiratie, wensen,tekenen, uitzoeken tot levering, alles is met zorg en goede service afgehandeld!

    Van ontvangst tot inspiratie, wensen,tekenen, uitzoeken tot levering, alles is met zorg en goede service afgehandeld!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-12-2015

    Beste Tessa,

    Dank voor uw positieve beoordeling. We helpen klanten graag bij het ontwerpen van een droomkeuken en ik ben blij om te lezen dat we ook u op een deskundige manier hebben geholpen. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.


    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Opzeeland
    Gepubliceerd op 17-12-2015

    " perfect "

    wij zijn zeer tevreden over het plaatsen en de keuken

    wij zijn zeer tevreden over het plaatsen en de keuken

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-12-2015

    Beste heer/mevrouw,

    Dank voor uw bericht. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van uw keuken. Ik wens u heel veel plezier met uw droomkeuken!


    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sylvia
    Gepubliceerd op 03-12-2015

    " Prachtige keuken en goede service. "

    Goed geholpen in Reeuwijk met het samenstellen van onze keuken. De keuken is prachtig en in 1x compleet geleverd en gemonteerd!

    Goed geholpen in Reeuwijk met het samenstellen van onze keuken. De keuken is prachtig en in 1x compleet geleverd en gemonteerd!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-12-2015

    Beste mevrouw,

    Hartelijk dank voor uw bericht! Fijn te lezen dat alles naar wens is verlopen.


    Veel kookplezier toegewenst!


    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Oudshoorn
    Gepubliceerd op 23-11-2015

    " prachtige keuken "

    Op 12 november 2015 is onze keuken geplaatst. Graag willen wij onze waardering uitspreken over de werkwijze die de medewerkers van Keukenmaxx hanteren. Eigenlijk is het van a tot z vrijwel goed gegaan en waar het ...

    Op 12 november 2015 is onze keuken geplaatst. Graag willen wij onze waardering uitspreken over de werkwijze die de medewerkers van Keukenmaxx hanteren. Eigenlijk is het van a tot z vrijwel goed gegaan en waar het niet helemaal goed ging, is er direct door Keukenmaxx actie ondernomen. Miranda Versluis heeft ons geholpen bij het uitzoeken van de keuken. Een hele opgave want er is zo veel keuze en zij begreep precies wat onze smaak is en ook wat voor ons belangrijk is wat apparatuur e.d. betreft. Onze keuken is niet supergroot dus na een halve dag puzzelen waren we er uit. Na haar overplaatsing naar een ander filiaal werd haar taak overgenomen door Adil Mejhed. Hij heeft nog wat aanpassingen geadviseerd een een mooie 3 d tekening gemaakt.

    De verwijdering van de oude keuken is gedaan door Bram Oversluizen eveneens tot onze tevredenheid. Hij heeft dit zeer zorgvuldig gedaan en na plaatsing van de keuken heeft hij gas en water aangesloten. De plaatsing van de keuken is goed gegaan, alleen het aantal legplanken was te weinig voor de servieskast, en na een telefoontje met de servicedienst wordt dit nu ook opgelost. Kortom we zijn heel tevreden over Keukenmaxx

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-11-2015

    Beste meneer / mevrouw Oudshoorn,

    Allereerst gefeliciteerd met uw nieuwe keuken! Ik vind het erg leuk om te lezen dat het gehele traject naar volle tevredenheid is verlopen.
    Ik ga uw complimenten doorgeven aan mijn collega's en wens u veel plezier met uw aankoop!

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    AB
    Gepubliceerd op 22-11-2015

    " Levering + Plaatsing Keuken "

    Levering en plaatsing van keuken verliep zoals gewenst.

    Levering en plaatsing van keuken verliep zoals gewenst.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-11-2015

    Beste meneer / mevrouw,

    Bedankt voor uw bericht. Goed om te lezen dat alles is verlopen zoals gewenst.
    Ik wens u nog veel kookplezier!

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Michael Sliedrecht
    Gepubliceerd op 20-11-2015

    " Prima zaak. Goed advies en mooie ... "

    Deskundig adviseur die nu eens niet pushed. Compleet aanbod. Nemen de tijd en via de mail word je up to date gehouden over status van de keuken. Een aanrader dus.

    Deskundig adviseur die nu eens niet pushed. Compleet aanbod. Nemen de tijd en via de mail word je up to date gehouden over status van de keuken. Een aanrader dus.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-11-2015

    Beste meneer Sliedrecht,

    Dank u wel voor het plaatsen van uw positieve ervaring. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Daar doen we het allemaal voor!

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    lauren
    Gepubliceerd op 16-11-2015

    " Veel te laat besteld en daardoor nou ... "

    Een keuken uitgezocht voor een niet gering bedrag in september en een leverdatum afgesproken in begin december, daarna meermalen contact gehad over een aantal aanpassingen en extra's. De leverdatum is nooit ...

    Een keuken uitgezocht voor een niet gering bedrag in september en een leverdatum afgesproken in begin december, daarna meermalen contact gehad over een aantal aanpassingen en extra's. De leverdatum is nooit gewijzigd en hier is verder ook nooit iets over vermeld. Zelfs schriftelijke bevestiging gekregen begin november dat begin december ging lukken. Uit het niets een brief ontvangen met daarin de leverdatum eind januari 2016 zonder hier telefonisch van op de hoogte te zijn gebracht. Na gesproken te hebben met onze contactpersoon bij Keukenmaxx zou het liggen aan leverproblemen van de fabriek. Maar nu blijkt dat er gewoon pas begin november besteld is door Keukenmaxx en dat de leverdatum daardoor niet meer te halen is. De oplossing van Keukenmaxx is een noodkeuken en dat zou goed nieuws moeten zijn. Onvoorstelbaar slechte behandeling .

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-11-2015

    Beste mevrouw,

    Wat een vervelende situatie! Spijtig te vernemen dat uw keuken later geleverd wordt dan u van ons had mogen verwachten, excuses hiervoor. Ik ben erg benieuwd naar de status. Kunt u mij uw ordernummer doormailen via webcare@keukenmaxx.nl?


    Alvast bedankt!


    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Emmy
    Gepubliceerd op 09-11-2015

    " Perfect afgeleverde mooie keuken! "

    Helemaal tevreden met onze keuken van Keukenmaxx. Van oriëntatie tot eindresultaat alles helemaal top. Zeker een aanrader.

    Helemaal tevreden met onze keuken van Keukenmaxx.
    Van oriëntatie tot eindresultaat alles helemaal top.
    Zeker een aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-11-2015

    Beste Emmy,

    Dank u wel voor uw bericht. Fijn dat u zo tevreden bent van oriëntatie tot aan het eindresultaat, dat is waar we het allemaal voor doen!
    Ik wens u veel plezier met uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dekker
    Gepubliceerd op 03-11-2015

    " zeer tevreden "

    afspraken kunnen wat in kortere tijden.

    afspraken kunnen wat in kortere tijden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-11-2015

    Beste meneer / mevrouw Dekker,

    Dank u wel voor het plaatsen van uw review! Ik vind het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons.
    Veel kookplezier gewenst!

    Met vriendelijke groet,

    Tim - Webcare Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx