Trend Special

Keukenmaxx Trend special

Deze actie geldt van 9 april t/m 3 mei

Trends op het gebied van interieur en keukens signaleren we bij Keukenmaxx over heel de wereld. Deze week staat Keukenmaxx in het teken van de trend 'Hidden Geometry'. Bij deze trend zorgen geometrische patronen voor sfeer die helemaal van nu is. Natuurlijke en pure materialen als keramiek, marmer en terrazzo spelen de hoofdrol.

Net als de accenten in metaal of met een metallic uitstraling niet mogen ontbreken. Benieuwd hoe wij dé nieuwste trends doorvertalen naar onze keukencollectie? Ontdek het tijdens de Trend Special week. Daarnaast krijgt u in deze week ook 20% korting op de gehele collectie.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten