• Ontwerp uw nieuwe keuken in 3D

    Een keuken ontwerpen en de mogelijkheden ontdekken van Keukenmaxx? Kies voor een nieuw ontwerp of voor een van de bestaande keukens en start met het ontwerpen van uw keuken.

    Start uw 3D ontwerp

Zelf uw keuken ontwerpen met de 3D-keukenontwerper

Benieuwd naar de unieke mogelijkheden die Keukenmaxx te bieden heeft? Ontwerp dan zelf uw keuken in 3D. Gebruik één van de onderstaande keukenvoorbeelden als blauwdruk voor uw nieuwe keuken of stel uw eigen, unieke keukenontwerp samen. Op onze website vindt u daarvoor een handige 3D-keukenontwerper.

Your life, your style, your kitchen

De zoektocht naar een nieuwe keuken is een zinnenprikkelende uitdaging. Maar, waar begint u? Keukenmaxx helpt u graag op weg. Met behulp van de gratis ontwerptool kunt u zelf uw nieuwe keuken ontwerpen, inclusief moderne keukenapparatuur van leidende fabrikanten. Wek de designkeuken die aan al uw wensen en eisen voldoet tot leven. 

Laat u inspireren door de keukens van A-merken als SieMatic en Classixx, of geef zelf tot in detail vorm aan uw keukenideaal met de 3D-keukenplanner. Nadat u uw ontwerp heeft afgerond 

 

  • Ontwerp uw nieuwe keuken, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Geheel gratis en vrijblijvend.
  • Uw persoonlijk ontwerp kunt u opslaan, wijzigen en delen.

Start uw keukenontwerp hier

Aanhef*
Blijf op de hoogte!*

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform ons privacybeleid. Dit beleid vindt u hier. Als u verder gaat met het invullen van het formulier gaan wij er vanuit dat u ons beleid heeft gelezen.

Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om, zoals u kunt lezen in ons privacybeleid.

Waar moet u rekening bij houden bij het ontwerpen van een keuken? 

Een goed begin is het halve werk. Met de juiste voorbereidingen ontwerpt u in een handomdraai uw droomkeuken. 

Afmetingen keuken

Voordat u begint meet u alvast de grootte van uw keuken op. Door de maten van uw keuken bij de hand te hebben, wordt het ontwerpen van uw droomkeuken een stuk makkelijker. U ziet dan namelijk meteen of er ruimte is voor bijvoorbeeld een kookeiland. Vergeet ook niet de hoogte van het keukenblad en de keukenkasten alvast paraat te hebben. 

  • Lees hier meer over de verschillende keukenopstellingen en de bijbehorende maten: Keukenopstellingen

Indeling en onderdelen in de keuken

Een keuken heeft een groot aantal onderdelen. Ook een paar waar u van het bestaan misschien niet eens afweet. Naast keukenkasten en apparatuur, is het inrichten van uw keuken namelijk ook afhankelijk van de aansluitingen. We raden aan alvast de afmetingen en locaties van de aansluitingen (gas, water, lucht en elektriciteit) vooraf te bepalen zodat u daar rekening mee kunt houden in uw ontwerp. 

Stijlen en kleuren keuken

Een nieuwe keuken geheel volgens de laatste trends inrichten? Of kiest u liever voor een tijdloze keuken? Of kookt u het liefst in een landelijke keuken? Of is een moderne keuken meer uw stijl? Wat uw voorkeur ook heeft, bij Keukenmaxx ontdekt u alle stijlen, trends en kleuren.

Uw eigen keuken ontwerpen met de 3D-keukenontwerper

Het ontwerpen van uw droomkeuken begint met een online tekening. In een aantal stappen selecteert u de onderdelen van uw droomkeuken en ziet u meteen wat de mogelijkheden voor uw nieuwe keuken zijn. 

1. Selecteer de vorm van uw keuken

De ruimte voor uw nieuwe keuken kan afhangen van de beschikbare ruimte. Maar misschien heeft u genoeg ruimte om mee te spelen en kunt u met verschillende keukenontwerpen aan de slag. 

In deze eerste stap van uw keukenontwerp selecteert u de vorm van uw keuken. Baseert u uw ontwerp op een L-vormige keuken of liever een rechte keuken? Of past er misschien een kookeiland in uw online ontwerp?

2. Voeg de maten, objecten en details toe aan uw ontwerp

Wanneer u een nieuwe keuken ontwerpt, zijn er bepaalde elementen die u meeneemt in uw ontwerp. Denk hierbij aan de afmetingen van de wanden, de locaties van de ramen en de radiatoren in de keuken.

Eerst voegt u in deze stap de maten toe van uw keuken. Daarna selecteert u de objecten en sleept u deze naar de juiste plek. U kiest hierbij uit deuren, ramen, radiatoren, wanden, tegelwanden en aansluitingen. Nadat u alle elementen geselecteerd heeft, past u deze naar wens aan. 

3. Uw keukenontwerp inrichten

Nu de basiselementen van uw keukenontwerp zijn toegevoegd, begint het échte ontwerpen. In stap drie selecteert u eerst de stijl die u aanspreekt. Daarna kiest u een model en vervolgens voegt u alle verschillende elementen toe aan uw ontwerp. Door alle elementen stuk voor stuk toe te voegen, zorgt u ervoor dat uw keukenontwerp zo compleet mogelijk is. 

4. Overzicht nakijken en uitprinten

In de laatste stap van de 3D-keukenplanner krijgt u een handig overzicht te zien van uw ontwerp. U vindt hier de details, de gebruikte artikelen en de ruimteobjecten die u geselecteerd heeft. Bent u toch nog niet helemaal tevreden, ga dan terug naar de stap waar u elementen aan wilt passen en blijf ontwerpen totdat u uw droomkeuken heeft gevonden. 

Tevreden met het resultaat? Registreer uw ontwerp en bewaar de tekening voor uw afspraak met de adviseur

Terug
Sluiten