Keukenapparatuur van Siemens

Siemens: innovatieve keukenapparatuur met een exclusief design Siemens is één van de bekende merken op het gebied van keukenapparatuur. Siemens keukenapparatuur combineert innovatie met design. Het resultaat zijn geweldige keukenapparaten die uw leven gemakkelijker maken. U vindt de ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van Siemens bij Keukenmaxx.

Meer weten over het merk Siemens?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Siemens. Bij Keukenmaxx hebben wij alle informatie over Siemens verzamelt in het magazine van Keukenmaxx.

Prikkelend Siemens keukendesign

Siemens verlegt continu de grenzen van technische mogelijkheden en maakt zo uw leven gemakkelijker. Zo biedt het merk koelkasten die voedsel tot drie keer langer écht vers houden zodat u minder tijd aan de boodschappen hoeft te besteden, stoomovens waarmee u sneller en gemakkelijk kunt koken en flexInductiekookplaten die automatischde grootte en de vorm van pannen herkennen.

 

Siemens keukenapparatuur

Keukenmaxx biedt een groot assortiment Siemens keukenapparatuur. De apparatuur is onder te verdelen in zes verschillende categorieën, namelijk: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelen en vriezen, vaatwassers en koffiemachines. Graag vertellen we u wat meer over de categorieën en de apparaten die hieronder vallen.

 

Bakken en stomen
De categorie bakken en stomen omvat ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Alle ovens van Siemens staan garant voor een smakelijk resultaat. Met Siemens stoomovens kunt u bovendien op de automatische piloot koken door te kiezen uit keuzeprogramma’s zoals garen en ontdooien. Koken met behulp van stoom zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen van het eten optimaal behouden blijven. De apparaten van Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.

Kookplaten
Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en elektrische kookplaten: in het assortiment van Siemens vindt u ze allemaal. Het merk biedt hiermee alle vrijheid om te kiezen voor een manier van koken die perfect bij u past. Met een Domino kookplaat is het bovendien mogelijk om verschillende kooktechnieken, zoals een grill, powerWok en een gaskookplaat, met elkaar te combineren. Alle Siemens kookplaten hebben een prachtig design.

Afzuigkappen
Onder de categorie afzuigkappen van Siemens vallen diverse typen afzuigkappen: plafondunits, eilandschouwkappen, wandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouw afzuigkappen en downdraft afzuigkappen. Met dit brede assortiment is er voor iedere keuken een passende afzuigkap. Er zijn diverse designs mogelijk, evenals fluisterstille en energiezuinige afzuigkappen.

Koelers en vriezers
Siemens koelkasten en vriezers zijn van een uitzonderlijke klasse. Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande en inbouwkoel/vrieskasten, vrijstaande en inbouwdiepvriezers, side-by-side koelkasten en wijnklimaatkasten, die u wijncollectie altijd op de juiste temperatuur houden.

Vaatwassers
Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwassers, geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers. De vaatwassers behoren tot de snelste en zuinigste ter wereld en zorgen elke afwasbeurt weer voor een perfect resultaat.

Koffiemachines
Siemens biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Daarnaast biedt Siemens ook losse koffiemachines.

Het beste advies over Siemens keukenapparatuur
Keukenmaxx is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Siemens. Onze adviseurs kunnen u hierdoor alles vertellen over de apparaten. Heeft u vragen, wilt u zien wat er allemaal mogelijk is of wilt u de apparatuur gewoon eens in het echt bekijken? Of bent u benieuwd naar de andere apparatuur van Siemens? Breng dan een bezoek aan de showrooms van Keukenmaxx.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur