De keukenapparatuur van Siemens

Siemens: innovatieve keukenapparatuur met een exclusief design Siemens is één van de bekende merken op het gebied van keukenapparatuur. Siemens keukenapparatuur combineert innovatie met design. Het resultaat zijn geweldige keukenapparaten die uw leven gemakkelijker maken. U vindt de ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten en afzuigkappen van Siemens bij Keukenmaxx.

Siemens kookplaten

Siemens kookplaten

Of u nou op zoek bent naar een geavanceerde inductiekookplaat of een simpele gaskookplaat, Siemens heeft in alle gevallen een goede kookoplossing voor u.

Siemens ovens & magnetrons

Siemens ovens & magnetrons

Siemens heeft een breed assortiment aan ovens en magnetrons. Zo heeft u te allen tijde een snelle maaltijd binnen handbereik. Klik door voor meer informatie.

Siemens afzuigkappen

Siemens afzuigkappen

Met een Siemens afzuigkap haalt u de nieuwste technologieën in huis. Hierdoor geeft u etensgeuren in uw keuken geen kans. Lees hier alle voordelen van Siemens afzuigkappen.

Siemens vaatwassers

Siemens vaatwassers

Dankzij de innovatieve functies van Siemens vaatwassers, heeft u gegarandeerd altijd een droge vaat. Lees hier alle voordelen van Siemens vaatwassers.

Siemens kookplaten

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, dominokookplaten en elektrische kookplaten: in het assortiment van Siemens vindt u ze allemaal. 
 

Siemens ovens en magnetrons

Ovens & magnetrons

De categorie bakken en stomen omvat ovens, stoomovens, combi-ovens en magnetrons, warmhoudladen en fornuizen. Alle ovens en magnetrons van Siemens staan garant voor een smakelijk resultaat.

Siemens afzuigkappen

Afzuigkappen

Onder de categorie afzuigkappen van Siemens vallen diverse typen afzuigkappen: plafondunits, eilandschouwkappen, wandschouwkappen, afzuigkappen in bovenkasten, onderbouw afzuigkappen en downdraft afzuigkappen.

Siemens vaatwassers

Vaatwassers

Het assortiment van Siemens omvat vrijstaande vaatwassers, onderbouw vaatwassers, geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers en compacte inbouw- en vrijstaande vaatwassers.

Terug
Sluiten