Moderne keukens: strak en eigentijds

Moderne keukens kenmerken zich door strakke lijnen, een minimalistisch design en eigentijdse materialen. Daarbij voeren wit, zwart en aardetinten vaak de boventoon, maar ook knallende accentkleuren zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Moderne keukens liggen qua design dicht bij strakke keukens. In beide gevallen draait het om minimalisme en een ruimtelijk design dat rust uitstraalt. Keukenmaxx vertelt u meer over moderne keukenopstellingen en de combinatie met hout. Zo ontdekt u of een moderne keukenstijl bij u past. Lees verder en laat u inspireren!

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

Keukenopstellingen in moderne stijl

Het kookeiland is niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Dit grote meubel is onlosmakelijk verbonden met de moderne keukenstijl. Bovendien vangt een keukeneiland centraal in de ruimte direct de aandacht en creëert het een luxe, exclusieve uitstraling. Heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Dan kan een compact schiereiland uitkomst bieden om toch de gewenste sfeer in uw moderne keuken te realiseren. Naast de eilandkeuken is ook de hoekkeuken een favoriet binnen de moderne keukenstijl. Met greeploze keukenfronten in een neutrale kleur creëert u zo al snel de strakke, minimalistische look waar u naar zoekt.

Moderne keukens met hout

Moderne keukens met een koele uitstraling maken vaker plaats voor keukens met een houten afwerking. Een moderne houten keuken begint daarom steeds meer een begrip te worden. Het brengt levendigheid in de strakke ruimte en zorgt voor een warme, natuurlijke uitstraling. Andere materialen, zoals natuursteen, beton en roestvrij staal, vullen het hout in de keuken schitterend aan. Het resultaat is een bijzonder exclusieve keuken, waarin er een perfecte balans is tussen minimalisme en levendigheid.

Ga voor wit in moderne keukens

Moderne keukens zijn voor de liefhebbers van strak en minimalistisch. Door bepaalde designkeuzes te maken, trekt u dit nét nog wat meer door. Zo versterkt de kleur wit alle kenmerken van deze keukenstijl. Ga bijvoorbeeld voor een moderne keuken met witte hoogglans keukenfronten en uw keuken is optisch veel ruimtelijker. Of doe er nog een schepje bovenop en ga voor een witkleurig keukenblad of een witte kraan. Een gevoel van rust en ruimte is gegarandeerd!

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten