Moderne keukens – Keukenmaxx

Moderne keukens zijn van deze tijd

Stel uw favoriete moderne keuken samen bij Keukenmaxx!

Moderne keukens kenmerken zich door strakke lijnen en verleidelijk minimalisme. Daarbij voeren wit, zwart en aardetinten vaak de boventoon, maar ook knallende accentkleuren zijn niet meer weg te denken uit de moderne keuken. Vrijzinnige en ruimtelijke designs bieden plaats aan geavanceerde keukenapparatuur en geven optimaal gebruiksgemak vrij baan. Moderne keukens zijn een lust voor het oog en een must voor de fijnproever.

  • Frisse witte keuken
  • Spannend Puur
  • Strak Contrasterend
  • Inspirerend eigentijds
  • Creatief design
  • Landelijk modern

Haal kleur in huis

Sinds de jaren negentig is de moderne keukenstijl niet meer weg te denken uit keukenland. Ronde vormen maken plaats voor effen, onberispelijke lijnen en een verfijnde, gladde afwerking. Het ruimtelijke geheel wordt mooi in balans gebracht door sprekende kleuren. Traditioneel wit, zwart of grijs is niet langer autonoom voor deze keukens. Kleuren als morgenrood, grasgroen en koninklijk blauw brengen een modern design volledig tot leven. Het gebruik van accentkleuren zorgt voor meer levendigheid, maar bewaart ook de rust in uw moderne keuken.  

Druk een eigen stempel op uw moderne keuken

De hoogwaardige materialen die we vaak aantreffen in moderne keukens zijn roestvrijstaal, metaal, chroom, kunststof en glas. Het combineren van verschillende materialen zorgt voor een speelse en gedurfde uitstraling. Hiermee drukt u bovendien een persoonlijke stempel op uw keuken. Wat dacht u van hout en roestvrijstaal? Of juist kunststof en glas? Laat u alvast inspireren door onze moderne keukens van A-merken als SieMatic, next125 en XX Line.

Kies de stijl van uw moderne keuken

De moderne keuken is een stijl op zich, maar daarbinnen zijn er uiteenlopende stromingen. Kies bijvoorbeeld voor een hoogglans keuken, waarbij de glanzende laklaag voor een frisse look zorgt. Of ga voor een strakke, gewaagde designkeuken met een matte afwerking. Welke stroming u ook kiest, de moderne keuken onderscheidt zich door greeploze keukendeuren en –laden, subtiel weggewerkte apparatuur en zwevende kasten. Juist deze kenmerken zorgen voor een tijdloze uitstraling met uw persoonlijke signatuur.

Vraag ons gratis magazine aan

Wilt u meer weten over moderne keukens? Vraag ons gratis Keukenmaxx magazine aan met 80 pagina’s vol keukeninspiratie. Hier leest u meer over onze merken, handige tips en de nieuwste trends op keukengebied!

Meer moderne keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends