Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Fam Mastenbroek
    Gepubliceerd op 19-07-2021

    " Goede montage keuken (ziet er strak uit) "

    Na een goed voortraject (bezoek, advisering en aankoop) is ook de montage van de keuken goed verlopen. Complimenten aan monteur/installateur Peter van de Keukenman. De keuken ziet er goed strak uit, dus zeer ...

    Na een goed voortraject (bezoek, advisering en aankoop) is ook de montage van de keuken goed verlopen.
    Complimenten aan monteur/installateur Peter van de Keukenman.
    De keuken ziet er goed strak uit, dus zeer tevreden.
    Wel een aantal kleine opmerkingen:
    Er ontbrak 1 handgreep, welke nagestuurd zal worden.
    Is inmiddels ontvangen.
    Wat wel gemist werd was een (uitgebreide) uitleg van de apparatuur. Er werd nu mn verwezen naar de handleidingen.
    In de verlijmde spoelbak (zelfde materiaal als werkblad) loopt niet alle water weg. Contact gehad met de klantenservice. Reactie hoort bij dit soort spoelbakken.
    Eea had oi wel bij advisering vermeld kunnen worden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-07-2021

    Beste meneer/mevrouw Mastenbroek,

    Dank u voor het delen van uw ervaring. Indien u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice, wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Diedrik Ringenier
    Gepubliceerd op 08-07-2021

    " Fijne service "

    Wij zijn door Keukenmaxx erg goed geholpen. De vertegenwoordiger snapte precies wat wij wouden en dacht goed mee. Kwam met voorstellen die echt aansloten bij onze wensen. Fijne insteek, door de keuken gewoon ...

    Wij zijn door Keukenmaxx erg goed geholpen. De vertegenwoordiger snapte precies wat wij wouden en dacht goed mee. Kwam met voorstellen die echt aansloten bij onze wensen. Fijne insteek, door de keuken gewoon helemaal optimaal te ontwerpen, waardoor je niet achteraf items wil toevoegen waardoor de prijs oploopt. Van de eerste afspraak tot oplevering zijn we niet tegen problemen aangelopen en is het eigenlijk vlekkeloos verlopen. Levering was ook veel sneller dan we hadden verwacht (5 weken vanaf beslissing).

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-07-2021

    Beste meneer Ringenier,

    Wat enorm goed om te horen dat u zo naar tevredenheid samen met onze collega uw nieuwe keuken heeft kunnen samenstellen en dat de oplevering ook helemaal vlekkeloos verlopen is. Daar doen we het allemaal voor, dank u wel!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    J.Ernst
    Gepubliceerd op 07-07-2021

    " “ Voor de tweede keer” "

    Het is voor ons de tweede keuken dat we bij keukenmaxx kopen. Dat zegt genoeg.. J. Ernst

    Het is voor ons de tweede keuken dat we bij keukenmaxx kopen. Dat zegt genoeg..

    J. Ernst

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-07-2021

    Beste meneer Ernst,

    Dat is een mooi compliment voor ons. Dank u wel dat u weer voor ons heeft gekozen!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    M.J. Buitelaar -v.Strien
    Gepubliceerd op 30-06-2021

    " afgelopen november maakte ik bij… "

    afgelopen november maakte ik bij keuken Maxx in Reeuwijk een digitale afspraak zodat de adviseur bij ons langs zou kunnen komen in Reeuwijk om onze keuken te vervangen.op de dag van de afspraak belt keuken Maxx ...

    afgelopen november maakte ik bij keuken Maxx in Reeuwijk een digitale afspraak zodat de adviseur bij ons langs zou kunnen komen in Reeuwijk om onze keuken te vervangen.op de dag van de afspraak belt keuken Maxx Reeuwijk mij met de vraag: mevrouw hoe nodig heeft u een nieuwe keuken nodig??
    u begrijpt de opperste verbazing .. er werd uitgelegd dat het heel druk was en blijkbaar was het niet eens nodig zelfs maar een datum aan te geven waarop misschien wel weer wat meer lucht was bij keuken Maxx Reeuwijk. in maart een beetje bekomen van de uiterst vreemde reactie zijn ze naar Houten gegaan.daar werden we bijzonder vriendelijk geholpen. het vervolg bleef uit zonder mailtje met reden. zelf contact gezocht na een maand, ziek geweest.. (ok maar dan ligt dus alles stil?
    gevraagd waar de offerte bleef . stilte/ verkeerde tekening.. zelf voor gesteld om nog eens live of thuis of in Houten het project op te pakken.. datum/ werd afgezegd/ andere datum werd voorgesteld die wij niet konden. gevraagd naar andere data.. dit was 18 juni.. vandaag 30 juni..wij trekken hier bzelf de plug maar uit.. Siematic heeft het blijkbaar niet meer nodig!
    conclusie : hele slechte service.. zijn toch keukens die zonder aannemerskosten snel 35 a 40000 euro kosten

  • Customer profile image
    Leroy Van son
    Gepubliceerd op 29-06-2021

    " Netjes geholpen onze ideeen snel… "

    Netjes geholpen onze ideeen snel overgezet op papier. Er wordt goed meegedacht. Een goede ervaring van het eerste traject de keuken zelf komt nog dus daar kan ik nog niet over oordelen

    Netjes geholpen onze ideeen snel overgezet op papier.
    Er wordt goed meegedacht.

    Een goede ervaring van het eerste traject de keuken zelf komt nog dus daar kan ik nog niet over oordelen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-06-2021

    Beste meneer Van Son,

    Goed om te horen dat het eerste gedeelte van uw keukentraject al naar tevredenheid verlopen is. We gaan er voor zorgen dat het overige deel ook naar tevredenheid verloopt!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Hr Wendy Molenkamp
    Gepubliceerd op 28-06-2021

    " Nog een paar leveringen en kleine… "

    Nog een paar leveringen en kleine probleempjes op te lossen anders 5 sterren

    Nog een paar leveringen en kleine probleempjes op te lossen anders 5 sterren

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-06-2021

    Beste mevrouw Molenkamp,

    Voor nu alvast bedankt voor de vier sterren. We gaan er voor zorgen dat het alsnog vijf sterren waard wordt voor u.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Michael Rottier
    Gepubliceerd op 27-06-2021

    " Deskundige en klantvriendelijke ... "

    Deskundige advisering en begeleiding. Heeft zelf ervaring met keukengebruik!! Vriendelijk. Klantvriendelijk. Snelle offerte. Tijd genomen.

    Deskundige advisering en begeleiding.
    Heeft zelf ervaring met keukengebruik!!
    Vriendelijk.
    Klantvriendelijk.
    Snelle offerte.
    Tijd genomen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-06-2021

    Beste meneer Rottier,

    Dat is nog eens een mooie beoordeling! Wij wensen u alvast heel erg veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Jody van Veelen - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rolfes
    Gepubliceerd op 25-06-2021

    " goed gedaan "

    Prima meegedacht en hard gewerkt aan uiteindelijke plan van aanpak. Goede montage. Service achteraf ook prima in orde. Kortom aanbevelingswaardig

    Prima meegedacht en hard gewerkt aan uiteindelijke plan van aanpak. Goede montage. Service achteraf ook prima in orde. Kortom aanbevelingswaardig

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-06-2021

    Beste meneer/mevrouw Rolfes,

    Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bruijn
    Gepubliceerd op 23-06-2021

    " Super! "

    Vlotte werker! Keurig afgewerkt. Vriendelijk en spontaan. De keuken is met veel succes gezet. Hartelijk dank!

    Vlotte werker! Keurig afgewerkt. Vriendelijk en spontaan. De keuken is met veel succes gezet. Hartelijk dank!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-06-2021

    Beste meneer, mevrouw Bruijn,

    Wat een mooie beoordeling. Dank u wel!
    Veel plezier gewenst met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Linda Verbij
    Gepubliceerd op 19-06-2021

    " Prima zaak en vriendelijk, vakkundig ... "

    Na 18 jaar weer ervoor gekozen een nieuwe keuken te kopen bij Keukenmaxx. We zijn supergoed en leuk geholpen door Marijn bij Keukenmaxx Reeuwijk, geduldig, meedenkend, vakkundig advies en heel vriendelijk. Hij ...

    Na 18 jaar weer ervoor gekozen een nieuwe keuken te kopen bij Keukenmaxx.
    We zijn supergoed en leuk geholpen door Marijn bij Keukenmaxx Reeuwijk, geduldig, meedenkend, vakkundig advies en heel vriendelijk. Hij heeft alle tijd voor ons genomen. Dank daarvoor Keukenmaxx Reeuwijk.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-06-2021

    Beste mevrouw Verbij,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    ***
    Gepubliceerd op 18-06-2021

    " prima!! "

    vriendelijk en goede adviezen

    vriendelijk en goede adviezen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-06-2021

    Beste heer/mevrouw,

    Dank u wel voor de mooie complimenten.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Clemens Ottevanger
    Gepubliceerd op 16-06-2021

    " Zeer tevreden "

    Uitstekend advies, Goede informatie tot plaatsing van de keuken en plaatsing door vakmensen. Helemaal tevreden met onze Siematic keuken.

    Uitstekend advies, Goede informatie tot plaatsing van de keuken en plaatsing door vakmensen. Helemaal tevreden met onze Siematic keuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-06-2021

    Beste meneer Ottevanger,

    Wat fijn om te horen dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor! Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten