Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    J.P. van den Tol.
    Gepubliceerd op 25-03-2019

    " Achteraf toch een goede ervaring met… "

    Achteraf toch een goede ervaring met een service buiten de garantie periode.

    Achteraf toch een goede ervaring met een service buiten de garantie periode.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-03-2019

    Beste meneer/mevrouw van den Tol,

    Dank u wel voor uw terugkoppeling, dat maakt ons blij.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kroon
    Gepubliceerd op 24-03-2019

    " Droomkeuken gevonden! Echt een aanrader. "

    Een keuken kopen is altijd spannend, helemaal als je eerste keer een keuken kopen geen pretje is geweest. Met een offerte in de zak van een andere winkel zijn we bij Keukenmaxx Hoofddorp gaan kijken voor een ...

    Een keuken kopen is altijd spannend, helemaal als je eerste keer een keuken kopen geen pretje is geweest. Met een offerte in de zak van een andere winkel zijn we bij Keukenmaxx Hoofddorp gaan kijken voor een aanrechtblad. Al snel raakten we aan de praat met John Ladan. Tijdens dit gesprek werd al vrij snel duidelijk dat ze bij Keukenmaxx Hoofddorp graag de tijd nemen en je goed willen helpen, of je nu daar een keuken koopt of niet. In overleg met John hebben we voor de dag erna een afspraak gemaakt met Martijn van Leeuwen en samen met Martijn de bestaande offerte doorgenomen. Uit dit gesprek bleek dat er grove fouten in het keukenontwerp zaten van de concurrent die bij eventuele montage problemen zouden opleveren. Martijn heeft vervolgens de keuken volgens het gewenste ontwerp opnieuw ingericht waarbij rekening is gehouden met alle wensen, besteedbaar budget maar ook of het te monteren was met een duidelijk toelichting daarbij.

    Ik raad iedereen aan om het gesprek aan te gaan bij Keukenmaxx Hoofddorp over uw droomkeuken. Laat je verrassen door hun kennis en kunde en vooral de mogelijkheden. Ze weten echt waar ze het over hebben en hebben als team een doel, en dat is met hun keukens een stuk extra wooncomfort te bieden aan ieders thuis.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-03-2019

    Beste meneer/mevrouw Kroon,

    Wat ontzettend fijn te vernemen dat u ons aanraad! Dank u wel voor uw mooie review. Wij wensen u alvast ontzettend veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ingrid Aalders
    Gepubliceerd op 24-03-2019

    " Bij een aankoop als een keuken wil je… "

    Bij een aankoop als een keuken wil je uiteraard meerdere offertes hebben. De verkoper die ons geholpen heeft bij keuken max was gelukkig heel reeel hierin. De manier waarop wij vanaf het begin tot het einde geholpen ...

    Bij een aankoop als een keuken wil je uiteraard meerdere offertes hebben. De verkoper die ons geholpen heeft bij keuken max was gelukkig heel reeel hierin. De manier waarop wij vanaf het begin tot het einde geholpen zijn, was geweldig. Wijzigingen, geen probleem etc.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-03-2019

    Beste mevrouw Aalders,

    Het kopen van een keuken is niet zomaar iets, het is begrijpelijk dat u wilt kijken wat de opties zijn en niet over een nacht ijs gaat. Bedankt voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nathalia
    Gepubliceerd op 24-03-2019

    " DE PROFFESIONALITEIT EN ... "

    Met betrekking tot de aankoop van een complete Keuken bij Keukenmaxx vestiging Barendrecht en onze ervaringen met zowel de plaatsing en de After Sales service door de klantvriendelijkheid,deskundigheid en de ...

    Met betrekking tot de aankoop van een complete Keuken bij Keukenmaxx vestiging Barendrecht en onze ervaringen met zowel de plaatsing en de After Sales service door de klantvriendelijkheid,deskundigheid en de uitstekende behulpzaamheid vanuit de klantenservice door mevrouw Bodette van Dijk en de heer DannyTempel de plaatsing monteur, middels dit beschreven mededeling onze volle tevredenheid tot openbaring van de algehele opgemelde kwesties hiermee bevestigd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-03-2019

    Beste mevrouw,

    Wat leuk dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld in deze positieve 5 sterren review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het gehele aankoop proces tot aan de service toe, dank u voor de complimenten.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Heemstede
    Gepubliceerd op 21-03-2019

    " Uitstekend advies "

    Uitstekend advies. Flexibel in oplossingen. Nu nog plaatsen ... maar we gaan er vanuit dat dat ook goed geregeld wordt!

    Uitstekend advies. Flexibel in oplossingen. Nu nog plaatsen ... maar we gaan er vanuit dat dat ook goed geregeld wordt!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 21-03-2019

    Beste meneer / mevrouw Heemstede,

    Wat een mooie beoordeling. Ik ga er van uit dat wanneer de keuken bij u geplaatst is, u nog steeds zo tevreden bent. Alvast veel kookplezier gewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Demi van Spronssen
    Gepubliceerd op 18-03-2019

    " Keukenmaxx in Reeuwijk zeer goede ... "

    Keukenmaxx in Reeuwijk is een aanrader! Het uitzoeken van een keuken kan al snel een hoofdpijndossier worden, maar het werd ons heel gemakkelijk gemaakt met alle vrijheid om te kiezen. Martijn de Knegt heeft ons ...

    Keukenmaxx in Reeuwijk is een aanrader! Het uitzoeken van een keuken kan al snel een hoofdpijndossier worden, maar het werd ons heel gemakkelijk gemaakt met alle vrijheid om te kiezen. Martijn de Knegt heeft ons meegenomen in de mogelijkheden en zijn advies maar ook meegedacht en geluisterd naar onze wensen. Met 2 bezoeken hebben wij een keuze gemaakt omdat het gevoel heel goed is

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-03-2019

    Beste mevrouw van Spronssen,

    Een aanrader, dat maakt ons trots! Het is ontzettend fijn te vernemen dat uw gevoel heel goed is. Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    h baartman
    Gepubliceerd op 18-03-2019

    " zijn vanmorgen bij keukenmaxx geweest… "

    zijn vanmorgen bij keukenmaxx geweest voor wat vragen over onze nieuwe keuken en over het inmeten werden nou niet bepaald vriendelijk ontvangen kregen nog geen stoel aangeboden viel tegen

    zijn vanmorgen bij keukenmaxx geweest voor wat vragen over onze nieuwe keuken en over het inmeten werden nou niet bepaald vriendelijk ontvangen kregen nog geen stoel aangeboden viel tegen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-03-2019

    Beste meneer/mevrouw Baartman,

    Ik kan me voorstellen dat u dat als vervelend heeft ervaren, excuus hiervoor. Ik ga uw ervaring ook zeker oppakken met de betreffende showroom!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx
    ______________________________________________________________________________________________________________
    19-03-2019

    Beste meneer/mevrouw Baartman,

    Vanuit onze showroom heb ik begrepen dat er hierover contact met u is opgenomen en dat de situatie uitgesproken is. Fijn om dat te vernemen.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Oosterwijk
    Gepubliceerd op 17-03-2019

    " Leuk en ontspannen gesprek.Veel geduld… "

    Leuk en ontspannen gesprek.Veel geduld en ons eerste idee werd afgeraden vanwege praktische redenen. Ander indeling gemaakt waarbij duidelijk de ervaring van betrokken verkoper goed naar voren kwam. Bij het ...

    Leuk en ontspannen gesprek.Veel geduld en ons eerste idee werd afgeraden vanwege praktische redenen. Ander indeling gemaakt waarbij duidelijk de ervaring van betrokken verkoper goed naar voren kwam.
    Bij het uitzoeken van apparatuur alleen weinig uitleg gehad over de keuze's die de verkoper maakte. In de eind offerte wordt ook niet duidelijk wat nu het apparatuur daadwerkelijk kost en hoe het eindbedrag tot stand is gekomen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-03-2019

    Beste meneer/mevrouw Oosterwijk,

    Wij gaan uw punt van kritiek zeker intern bespreken, dank u voor het doorgeven van uw ervaring. Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Boer
    Gepubliceerd op 14-03-2019

    " Heel tevreden "

    Prachtige keuken, hele goede montage

    Prachtige keuken, hele goede montage

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-03-2019

    Beste meneer/mevrouw Boer,

    Zoals het hoort natuurlijk! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe Keukenmaxx keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Linda Laat
    Gepubliceerd op 13-03-2019

    " Erg tevreden over me nieuwe keuken "

    Erg tevreden over me nieuwe keuken, Sta er graag in te koken

    Erg tevreden over me nieuwe keuken, Sta er graag in te koken

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-03-2019

    Beste mevrouw de Laat,

    Wat leuk om te horen dat u lekker aan het genieten bent van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    John van den Hof
    Gepubliceerd op 12-03-2019

    " prima advisering "

    prima advisering. Men neemt de tijd voor je. Goed meedenken over meerdere opties.

    prima advisering. Men neemt de tijd voor je. Goed meedenken over meerdere opties.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-03-2019

    Beste meneer Van den Hof,

    Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Claudia van der Spank
    Gepubliceerd op 12-03-2019

    " Top! "

    We zijn super goed geholpen en zijn onwijs blij met onze keuken! Alles was goed!!

    We zijn super goed geholpen en zijn onwijs blij met onze keuken! Alles was goed!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-03-2019

    Beste mevrouw Van der Spank,

    Wat leuk dat u uw ervaring met ons deelt in deze mooie 5 sterren review. Wij wensen u hele veel plezier toe met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten