Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    N. Cagli
    Gepubliceerd op 11-09-2019

    " uitstekend geholpen "

    Verkoper Ugur van Vestiging in Barendrecht heeft ons goed geholpen, ik raad iedereen aan om bij hem je keuken te kopen.

    Verkoper Ugur van Vestiging in Barendrecht heeft ons goed geholpen, ik raad iedereen aan om bij hem je keuken te kopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-09-2019

    Beste meneer/mevrouw Cagli,

    Een maximale score van 5 sterren, daar zijn we blij mee! We geven uw complimenten voor onze collega zeker aan hem door.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Everts
    Gepubliceerd op 10-09-2019

    " Goede service en kundig advies "

    Goede service en kundig advies

    Goede service en kundig advies

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-09-2019

    Beste meneer/mevrouw Everts,

    Dank u wel voor deze korte en zeer positieve beoordeling!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tuukkanen
    Gepubliceerd op 10-09-2019

    " Vakmensen! "

    Grote collectie prachtige keukens, top adviseurs, professionele begeleiding en zeer ervaren monteurs. Aanrader.

    Grote collectie prachtige keukens, top adviseurs, professionele begeleiding en zeer ervaren monteurs. Aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-09-2019

    Beste meneer/mevrouw Tuukkanen,

    Dank u voor de mooie complimenten, wij zijn erg trots op onze prachtige showrooms. Samen met adviseurs die u graag bij staan met advies op maat, zorgen wij voor een ultiem droom keuken gevoel. Leuk om te horen dat u dit ook zo ervaren heeft!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    fam. van Oosten
    Gepubliceerd op 09-09-2019

    " Tevreden over levering en product "

    Tevreden over levering en product

    Tevreden over levering en product

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-09-2019

    Beste meneer/mevrouw van Oosten,

    Dat horen we graag! Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kooten
    Gepubliceerd op 08-09-2019

    " een hele goede verkoper die alles… "

    een hele goede verkoper die alles eerlijk uitlegt en precies vertelt wat wel en niet kan . een top verkoper en winkel

    een hele goede verkoper die alles eerlijk uitlegt en precies vertelt wat wel en niet kan .
    een top verkoper en winkel

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-09-2019

    Beste meneer/mevrouw Kooten,

    Dat zijn mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mevrouw Brul
    Gepubliceerd op 07-09-2019

    " Prima! "

    Prima! Goed gedaan

    Prima! Goed gedaan

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-09-2019

    Beste mevrou Brul,

    Een mooie korte maar krachtige beoordeling! Daar zijn we blij mee.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Henk Broere
    Gepubliceerd op 03-09-2019

    " Gewoon betrouwbaar "

    De verkoper in de vestiging Etten-Leur gaf heldere, uitgebreide en o.i. betrouwbare informatie. Was er volgens ons niet op uit om ons zoveel mogelijk "aan te smeren", raadde soms zelfs af om een bep. item aan onze ...

    De verkoper in de vestiging Etten-Leur gaf heldere, uitgebreide en o.i. betrouwbare informatie. Was er volgens ons niet op uit om ons zoveel mogelijk "aan te smeren", raadde soms zelfs af om een bep. item aan onze nieuwe keuken toe te voegen.
    Wij hielden een goed gevoel over aan het informatie/verkoopgseprek

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-09-2019

    Beste meneer Broere,

    Wat een mooie review voor mijn collega in Etten Leur. U beschrijft Keukenmaxx precies waar wij voor staan. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw beoordeling en wens u veel plezier met uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma -Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Burgerhout
    Gepubliceerd op 26-08-2019

    " Aankoop keuken "

    Aankoop keuken In april j.l. keuken gekocht bij Keukenmaxx, dhr. Boyd Slotboom in Hoofddorp. Uitstekend door hem geholpen. De leverdatum voor de keuken was 20 augustus.Een paar dagen voor de levering brief ...

    Aankoop keuken
    In april j.l. keuken gekocht bij Keukenmaxx, dhr. Boyd Slotboom in Hoofddorp.
    Uitstekend door hem geholpen.
    De leverdatum voor de keuken was 20 augustus.Een paar dagen voor de levering brief gekregen met de details van levering en montage.
    Levering exact op de datum en aangegeven tijd. Keurige aflevering, alles werd gecheckt.
    Montage ging volgens afspraak en twee monteurs hebben uitstekend werk geleverd met plaatsing keuken. Er is niets fout gegaan. Keuken is compleet en onbeschadigd geleverd.
    Zeer tevreden klant.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-08-2019

    Beste meneer/mevrouw Burgerhout,

    Dat klinkt inderdaad als een hele fijn ervaring bij Keukenmaxx, uiteraard is dit ook wat u van ons kan en mag verwachten. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    S. Van der helm
    Gepubliceerd op 23-08-2019

    " Zeer tevreden "

    Bij het uitzoeken van de keuken werden we zeer goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx

    Bij het uitzoeken van de keuken werden we zeer goed geholpen. Er wordt tijd voor je genomen en goed advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-08-2019

    Beste meneer/mevrouw Van der Helm,

    Bedankt dat u deze positieve review heeft geplaatst. Wij zijn hier erg blij mee, vooral omdat u zegt zeer tevreden te zijn! Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser -Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Meijs
    Gepubliceerd op 22-08-2019

    " Keukenmaxx was niet onze eerste keus "

    Keukenmaxx was niet onze eerste keus. Dit omdat voor ons de prijs vrij hoog leek. Dit blijkt helemaal niet waar te zijn. Je word goed en vriendelijk geholpen. Ze komen met mooie ideeën en goede oplossingen. Onze ...

    Keukenmaxx was niet onze eerste keus. Dit omdat voor ons de prijs vrij hoog leek. Dit blijkt helemaal niet waar te zijn. Je word goed en vriendelijk geholpen. Ze komen met mooie ideeën en goede oplossingen. Onze adviseur freek uit Etten-Leur. Is van het begin tot eind heel vriendelijk. En zorgt voor een goede sfeer aan tafel. Je krijgt NIET het idee dat je iets moet, alles is vrijblijvend en zo voelt het ook. Hij maakte een goede schets van de keuken waar al onze wensen in terug kwamen. En dat toch in een compactere keuken die mooi past in de ruimte. Terwijl andere keuken zaken met veel te grote opties kwamen.

    Conclusie:
    *Goede prijs-kwaliteit
    *vriendelijke service

    zeker de moeite waard om met freek te gaan praten!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-08-2019

    Beste meneer/mevrouw Meijs,

    Bedankt dat u deze positieve review heeft geplaatst. Wij zijn hier erg blij mee en het feit dat u zo goed geholpen bent geworden. Alvast veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Charlotte Barnhoorn
    Gepubliceerd op 12-08-2019

    " Ik heb zojuist mijn eerste woning… "

    Ik heb zojuist mijn eerste woning gekocht en was ontzettend enthousiast om een keuken uit te zoeken, maar kwam van een koude kermis thuis na eerdere ontmoetingen met andere keukenboeren. Met mijn kleine Amsterdamse ...

    Ik heb zojuist mijn eerste woning gekocht en was ontzettend enthousiast om een keuken uit te zoeken, maar kwam van een koude kermis thuis na eerdere ontmoetingen met andere keukenboeren. Met mijn kleine Amsterdamse huis, en een onmogelijke kleine ruimte zag ik mijn keuken al snel een fortuin kosten, en werd er helemaal niet meegedacht in oplossingen. Thank god dat Marc van Keukenmaxx Hoofddorp werd aangeraden door een collega.

    Na 6 uur lang geschetst, gebladerd, gebrainstormd en alles vergeleken te hebben, zijn we er samen voor een zeer goede prijs uitgekomen. Zelfs met mijn kleine budget en ongelofelijk lastige ruimte, heb ik mijn droomkeuken ontworpen. Ik ben ontzettend blij en zal iedereen aanraden om naar Keukenmaxx te gaan. Ik kan niet wachten om elke dag in mijn prachtige keuken te staan!

    Charlotte

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-08-2019

    Beste mevrouw Barnhoorn,

    Wat ontzettend fijn om te vernemen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw ervaring, dat wordt straks lekker genieten van uw nieuwe keuken in uw knusse Amsterdamse huis!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bert
    Gepubliceerd op 12-08-2019

    " Blij met onze keuken! "

    Wij hebben dit weekend onze keuken besteld en zijn tot nu toe zeer enthousiast over de kundige verkoper en goede service van keukenmaxx. Een bezoek werd door ons ervaren als informatief en prettig en niet ...

    Wij hebben dit weekend onze keuken besteld en zijn tot nu toe zeer enthousiast over de kundige verkoper en goede service van keukenmaxx. Een bezoek werd door ons ervaren als informatief en prettig en niet opdringerig in tegenstelling tot andere zaken. Voor ieder budget is er een mooie keuken te maken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-08-2019

    Beste meneer,

    Bedankt dat u de tijd heeft genomen om deze prettige review te schrijven. Wij zijn erg blij met de complimenten die u ons geeft. Veel kookplezier gewenst!

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten