Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Claudia
    Gepubliceerd op 09-08-2020

    " We kochten voor de 2e keer een keuken… "

    We kochten voor de 2e keer een keuken bij Keukenmaxx. Zowel de verkoop als de procedure van levering en montage hebben wij als zeer prettig ervaren. Door een zieke installateur werd onze montage een paar dagen ...

    We kochten voor de 2e keer een keuken bij Keukenmaxx. Zowel de verkoop als de procedure van levering en montage hebben wij als zeer prettig ervaren.

    Door een zieke installateur werd onze montage een paar dagen verzet. Dit is in goed overleg gegaan en bij levering werden wij nog verrast met een leuke attentie.

    Wij zouden Keukenmaxx zeker aanbevelen

  • Customer profile image
    Pvs
    Gepubliceerd op 06-08-2020

    " Hele mooie keukens "

    Hele mooie keukens. Kwaliteit en service op topniveau. Dat wil je als je een keuken koopt!!

    Hele mooie keukens. Kwaliteit en service op topniveau. Dat wil je als je een keuken koopt!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-08-2020

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat leuk dat u voor uw nieuwe keuken een bezoek heeft gebracht aan Keukenmaxx. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mertz
    Gepubliceerd op 05-08-2020

    " Het was prettig om zaken te doen! "

    Onze ervaring met keukenmaxx is prettig na 3 bezoeken met veel uitleg ! Bij het bezoek was er de onderhandeling over de prijs en werd de verkoop naar tevredenheid afgerond. Het wachten kan beginnen en indien alles ...

    Onze ervaring met keukenmaxx is prettig na 3 bezoeken met veel uitleg ! Bij het bezoek was er de onderhandeling over de prijs en werd de verkoop naar tevredenheid afgerond. Het wachten kan beginnen en indien alles naar wens verloopt zullen wij nogmaals tevreden kunnen zijn! De heerSuleyman Senturk is een prettige deskundige verkoper.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-08-2020

    Beste meneer/mevrouw Mertz,

    Dank u voor deze mooie complimenten, leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mevr Saarloos
    Gepubliceerd op 04-08-2020

    " Keukenmaxx Reeuwijk "

    De keuken is gekocht bij Keukenmaxx Reeuwijk - bij Marijn. Marijn had goede ideeën. Hij nam ook goed de tijd bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen. Gisteren de laatste puntjes op de i gezet en de keuken ...

    De keuken is gekocht bij Keukenmaxx Reeuwijk - bij Marijn. Marijn had goede ideeën. Hij nam ook goed de tijd bij het uitzoeken van de verschillende onderdelen. Gisteren de laatste puntjes op de i gezet en de keuken wordt nu besteld. In november moet het gaan gebeuren. We kijken erg uit naar de nieuwe keuken. Dank je wel Marijn.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-08-2020

    Beste mevrouw Saarloos,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    E.Rahakbauw- L.Loupatty
    Gepubliceerd op 02-08-2020

    " Over de hele linie super tevreden over ... "

    Goede en duidelijke communicatie, zowel telefonisch, schriftelijk als mondeling. De keuken werd met grote zorg binnen gebracht. Leuk om te zien hoe serieus ze hun werk namen. De montage van de keuken: netjes, met ...

    Goede en duidelijke communicatie, zowel telefonisch, schriftelijk als mondeling. De keuken werd met grote zorg binnen gebracht. Leuk om te zien hoe serieus ze hun werk namen. De montage van de keuken: netjes, met grote precisie gemonteerd. Alles werd goed uitgelegd, gecontroleerd en ook keurig opgeruimd. Hele goede, positieve ervaring met Keukenmaxx. De keuken (in duifblauw) is prachtig geworden!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-08-2020

    Beste meneer/mevrouw Rahakbauw-Loupatty,

    Uw ervaring klinkt inderdaad als een hele prettige, fijn om te horen! Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe droom keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Familie van Rattingen
    Gepubliceerd op 30-07-2020

    " Keukenmaxx Reeuwijk "

    Keukenmaxx en dan in het bijzonder de mensen in Reeuwijk hebben het hele proces van een keuken uitzoeken tot een zeer prettige belevenis gemaakt. Prachtige showroom, deskundig advies, goede suggesties en geduld ...

    Keukenmaxx en dan in het bijzonder de mensen in Reeuwijk hebben het hele proces van een keuken uitzoeken tot een zeer prettige belevenis gemaakt. Prachtige showroom, deskundig advies, goede suggesties en geduld hielpen bij het maken van soms lastige keuzes. Ook de zeer hartelijke ontvangst, persoonlijke aandacht en de gastvrijheid zijn top in deze vestiging!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-07-2020

    Beste familie Van Rattingen,

    Dat zijn heel wat mooie complimenten die wij van u krijgen. Dank u wel hiervoor.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mustafa SENTURK
    Gepubliceerd op 30-07-2020

    " zeer goed en geduldig luisteren naar de… "

    zeer goed en geduldig luisteren naar de wens van de klant, meedenken en alternatieven bieden, ook de details bij de keuken zijn niet vergeten en ik kan alleen maar zeggen dat ik Keukenmaxx kan aanraden aan vele ...

    zeer goed en geduldig luisteren naar de wens van de klant, meedenken en alternatieven bieden, ook de details bij de keuken zijn niet vergeten en ik kan alleen maar zeggen dat ik Keukenmaxx kan aanraden aan vele potentiele keuken kopers.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-07-2020

    Beste heer Senturk,

    Dank u wel voor de mooie complimenten en het plaatsen van een 5 sterren beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Daniëlle
    Gepubliceerd op 28-07-2020

    " Plint "

    We hadden te weinig plint geleverd gekregen. Gebeld en heel snel de plint bij ons afgeleverd. Top

    We hadden te weinig plint geleverd gekregen. Gebeld en heel snel de plint bij ons afgeleverd. Top

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-07-2020

    Beste Daniëlle,

    Dat is fijn om te horen. dank u wel voor de mooie beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nancy Wo
    Gepubliceerd op 28-07-2020

    " Onze eerste ervaring met Keukenmaxx was… "

    Onze eerste ervaring met Keukenmaxx was geweldig. Talent mensen en altijd beschikbaar om te helpen. Wij als eindklanten bevelen ze ten zeerste aan.

    Onze eerste ervaring met Keukenmaxx was geweldig. Talent mensen en altijd beschikbaar om te helpen. Wij als eindklanten bevelen ze ten zeerste aan.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-07-2020

    Beste Nancy,

    Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring en de aanbeveling. Fijn dat u zo tevreden bent.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    marcel den hartog
    Gepubliceerd op 27-07-2020

    " goed en eerlijk advies "

    goed en eerlijk advies

    goed en eerlijk advies

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-07-2020

    Beste heer Den Hartog,

    Dank u wel voor de complimenten en uw positieve beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Zwier-Looij
    Gepubliceerd op 25-07-2020

    " Top ervaring! "

    Wat een top ervaring! Wij kwamen voor de koop van onze eerste keuken en we zijn echt fantastisch geholpen door Frans. Eerlijk advies en advies op maat. Hij drong ook niet aan wat betreft het verkopen van de keuken ...

    Wat een top ervaring! Wij kwamen voor de koop van onze eerste keuken en we zijn echt fantastisch geholpen door Frans. Eerlijk advies en advies op maat. Hij drong ook niet aan wat betreft het verkopen van de keuken en nam alle tijd voor ons! Echt een aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-07-2020

    Beste mevrouw Zwier-Looij,

    Een Top ervaring met onze collega Frans bij de aankoop van uw eerste keuken. Fijn dat we u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen! Gefeliciteerd met uw aankoop en bedankt voor het plaatsen van uw review.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kwaak
    Gepubliceerd op 24-07-2020

    " Uitstekend geholpen van idee tot… "

    Uitstekend geholpen van idee tot oplevering en ook de service achteraf was perfect.

    Uitstekend geholpen van idee tot oplevering en ook de service achteraf was perfect.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-07-2020

    Beste meneer, mevrouw Kwaak,

    Over het gehele traject helemaal tevreden, daar doen we het allemaal voor. Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten