Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Els Aartse
    Gepubliceerd op 15-10-2021

    " Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx… "

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx in Barendrecht. Dit komt vooral door de zeer klantvriendelijke en betrokken verkoper Mitchell de Jongh. Dat heeft ons geholpen in het maken van onze keuze. Mitchell deelt zijn ...

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx in Barendrecht.
    Dit komt vooral door de zeer klantvriendelijke en betrokken verkoper Mitchell de Jongh.
    Dat heeft ons geholpen in het maken van onze keuze. Mitchell deelt zijn passie voor koken met de klant en heeft ons de perfecte klantbeleving gegeven.
    Hij heeft erg zijn best gedaan om met ons te kijken hoe wij de beste opstelling konden realiseren voor onze nieuwe keuken en dat dan tegen een zeer scherpe prijs.
    En ja wij zijn 3 keer terug geweest om hiertoe te komen. Maar door Mitchell zijn inzet krijgen wij de keuken van onze dromen. Plus de gastvrijheid en service door overig personeel mbt koffie en zelfs een lunch, die echt héérlijk was, maakt dat wij Keukenmaxx zeer zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar zijn droomkeuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-10-2021

    Beste mevrouw Aartse,

    Wat een mooie review! Dit gaat mijn collega zeker waarderen. Hartelijk dank hiervoor en voor de vijf sterren.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ralph
    Gepubliceerd op 15-10-2021

    " Mooi maar helemaal afmaken duurt wel ... "

    Na montage keuken ontbraken onderdelen om alles af te maken. Keuken is nu erg mooi, maar het duurde wel even.

    Na montage keuken ontbraken onderdelen om alles af te maken. Keuken is nu erg mooi, maar het duurde wel even.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-10-2021

    Beste,

    Dank u wel voor het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat uw keuken erg mooi is geworden.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Familie de Kramer
    Gepubliceerd op 14-10-2021

    " Super keuken "

    Super keuken! Prachtig. Geweldig goed en vakkundig geholpen door Mitchell en Elles. Voelden ons perfect aan. Ook de bezorgers en de monteur verdienen een pluim! Gewoon helemaal tevreden.

    Super keuken! Prachtig. Geweldig goed en vakkundig geholpen door Mitchell en Elles. Voelden ons perfect aan. Ook de bezorgers en de monteur verdienen een pluim! Gewoon helemaal tevreden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-10-2021

    Beste meneer/mevrouw de Kramer,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken en wat leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Laurens
    Gepubliceerd op 14-10-2021

    " Goed en professioneel geholpen door… "

    Goed en professioneel geholpen door ambrinie! Absolute aanrader! Denkt enorm mee, werkt snel en is mega behulpzaam!!

    Goed en professioneel geholpen door ambrinie! Absolute aanrader! Denkt enorm mee, werkt snel en is mega behulpzaam!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-10-2021

    Beste Laurens,

    Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren beoordeling en de aanbeveling. Wij stellen dit zeer op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Arthur Swanevelt
    Gepubliceerd op 11-10-2021

    " Zeer kundig "

    Zeer kundig, goed advies en wij hebben ook gelachen! Budget was dit keer niet echt hoog en denk dat men dit ook wel inzag. Zij hebben alles uit de kast getrokken om ons toch met een mooie keuken de deur uit te laten ...

    Zeer kundig, goed advies en wij hebben ook gelachen! Budget was dit keer niet echt hoog en denk dat men dit ook wel inzag. Zij hebben alles uit de kast getrokken om ons toch met een mooie keuken de deur uit te laten gaan.
    Dit is keuken nummer 4 van Keukenmaxx en hoewel we vanwege het budget eerst bij een dochterbedrijf aanklopte keerde we zelfde middag toch weer richting Keukenmaxx. Ondanks het krappe budget werden we juist zeer professioneel geholpen en vertrokken we met een erg mooie keuken. Goed bedrijf, zeer kundig en niet opdringerig.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-10-2021

    Beste meneer Swanevelt,

    Dat u voor de 4e keer voor ons gekozen heeft maakt ons meer dan trots! Wat leuk dat wij uw keuken weer mogen verzorgen, wij zullen ervoor zorgen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody Govers - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dinklo
    Gepubliceerd op 11-10-2021

    " Keukenmaxx denkt mee en heeft een goede… "

    Keukenmaxx denkt mee en heeft een goede kwaliteit/prijs verhouding.

    Keukenmaxx denkt mee en heeft een goede kwaliteit/prijs verhouding.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-10-2021

    Beste meneer/mevrouw Dinklo,

    Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    miranda konings
    Gepubliceerd op 10-10-2021

    " En 10 met een griffel voor de montage! "

    Snel besloten tot de aankoop van een exclusieve showroom keuken tegen een mooie prijs. Uiteindelijk is alles prima verlopen. Met name de montage daar geeft ik echt heel veel sterren voor. Je zou denken what you buy ...

    Snel besloten tot de aankoop van een exclusieve showroom keuken tegen een mooie prijs. Uiteindelijk is alles prima verlopen. Met name de montage daar geeft ik echt heel veel sterren voor. Je zou denken what you buy is what you get dus als er iets toch niet helemaal lekker past jammer dan, maar nee alles werd uit de kast gehaald om voor ons een fantastisch eind resultaat weg te zetten, chapeau, zeker 9 keukenmannen gezien in 3 dagen tijd dit toonde veel collegialiteit, inzet en kundigheid
    Nu nog even wachten op een paar missende onderdelen (dit wordt allemaal keurig opgelost dus ik heb daar alle vertrouwen in! )

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-10-2021

    Beste mevrouw Konings,

    Uiteraard gaan wij zorgen de laatste puntjes zo snel mogelijk op de i worden gezet. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring, leuk dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Smits
    Gepubliceerd op 08-10-2021

    " De keuken is prima afgeleverd alleen… "

    De keuken is prima afgeleverd alleen kan ik alles nog niet controleren omdat ik hem nog niet kan plaatsen dat gaat nog wel paar weken duren en ik laat hem liever nu ingepakt in verband met beschadigen

    De keuken is prima afgeleverd alleen kan ik alles nog niet controleren omdat ik hem nog niet kan plaatsen dat gaat nog wel paar weken duren en ik laat hem liever nu ingepakt in verband met beschadigen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-10-2021

    Beste meneer/mevrouw Smits,

    Bedankt voor het plaatsen van uw positieve beoordeling. In verband met de beperkte termijn van reclamatie van schades adviseren wij u dringend om hierover contact op te nemen met onze klantenservice om dit te bespreken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    C.A. Schönberger
    Gepubliceerd op 06-10-2021

    " Verkoper nam alle tijd voor je en kwam… "

    Verkoper nam alle tijd voor je en kwam met verrassende ideeën.

    Verkoper nam alle tijd voor je en kwam met verrassende ideeën.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-10-2021

    Beste meneer mevrouw Schönberger,

    Wat een fijne review voor mijn collega. Fijn dat u zo goed bent geadviseerd. Dat horen wij graag. Ik ga uw mooie woorden overbrengen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Leroy Van son
    Gepubliceerd op 06-10-2021

    " Keuken "

    Een mooie keuken geleverd gekregen. Van de aankoop tot de levering netjes geregeld ook nadat er iets fout is geleverd is dit gelijk opgepakt. Als enige feedback zou ik het fijn hebben gevonden als de pakketten ...

    Een mooie keuken geleverd gekregen.
    Van de aankoop tot de levering netjes geregeld ook nadat er iets fout is geleverd is dit gelijk opgepakt.

    Als enige feedback zou ik het fijn hebben gevonden als de pakketten duidelijk in het Nederlands gelabeld zouden worden maar dit is waarschijnlijk alleen handig als je de keuken zelf plaatst zoals ik ook doe.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-10-2021

    Beste meneer van Son,

    Wat een mooie beoordeling voor Keukenmaxx. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik ga uw feedback intern bespreken. Dat u wel voor het doorgeven hiervan. Ik wil u veel plezier wensen met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dijk
    Gepubliceerd op 06-10-2021

    " Zeer goed geholpen "

    Zeer goed geholpen. Bekwaam personeel. Heel creatief personeel zodat onze droom uit kon komen! Heel veel dank daarvoor!!!

    Zeer goed geholpen. Bekwaam personeel. Heel creatief personeel zodat onze droom uit kon komen! Heel veel dank daarvoor!!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-10-2021

    Beste meneer/mevrouw Dijk,

    Heel erg graag gedaan! Erg fijn dat we voor u uw droom hebben kunnen laten uitkomen.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Schouten
    Gepubliceerd op 05-10-2021

    " Goed ontvangst "

    Goed ontvangst, er wordt meegedacht, dit is onze derde keuken van Keukenmaxx

    Goed ontvangst, er wordt meegedacht, dit is onze derde keuken van Keukenmaxx

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-10-2021

    Beste heer/mevrouw Schouten,

    Dank u wel voor de mooie review en voor het feit dat wij u voor de derde keer mochten verwelkomen. Dit doet ons enorm goed.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten