Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Otten
    Gepubliceerd op 16-09-2018

    " Geweldig geholpen bij Keukenmaxx "

    Geweldig geholpen bij Keukenmaxx, vanaf het eerste moment een warm welkom en alle tijd werd voor ons genomen om alles te laten zien. Er werd meegedacht, wat belangrijk is, zeker bij je eerste keuken. Voldoende ...

    Geweldig geholpen bij Keukenmaxx, vanaf het eerste moment een warm welkom en alle tijd werd voor ons genomen om alles te laten zien. Er werd meegedacht, wat belangrijk is, zeker bij je eerste keuken. Voldoende productkennis en inzicht. Ook na het tekenen van het contract, want soms dan veranderd dat wel eens na de krabbel. De keuken moet nog geplaatst worden, maar daar maak ik me geen zorgen over. Tot nu toe, een 9 !

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-09-2018

    Beste meneer/mevrouw Otten,

    Bedankt voor uw fijne woorden en positieve review. Wat leuk dat geslaagd bent bij Keukenmaxx, wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Noortje de Veth
    Gepubliceerd op 12-09-2018

    " Filiaal Etten-leur "

    Hebben pas een keuken besteld bij de keukenmaxx in Etten-leur. Zijn daar heel leuk geholpen door Freek! Wisten nog niet echt wat we wilde maar door wat rondjes door de mooie winkel hebben we samen een super mooie ...

    Hebben pas een keuken besteld bij de keukenmaxx in Etten-leur.
    Zijn daar heel leuk geholpen door Freek!
    Wisten nog niet echt wat we wilde maar door wat rondjes door de mooie winkel hebben we samen een super mooie keuken samengesteld.
    De rest van plaatsing etc moet nog gebeuren maar voor nu een goed gevoel over de keuken!
    Dus bedankt Freek! :)

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-09-2018

    Beste mevrouw de Veth,

    Bedankt voor uw mooie review. Wat leuk om te vernemen dat u bij Keukenmaxx Etten-Leur zo goed geholpen bent door mijn collega Freek. Ik ga u complimenten aan hem doorgeven en wens u alvast veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    CK
    Gepubliceerd op 10-09-2018

    " Keukenmaxx 9 monteursafspraken in ruim ... "

    Een keuken bij Keukenmaxx besteld. Alles zou perfect in orde komen volgens de winkel. Uiteindelijk heeft het ruim drie maanden gekost, negen monteursafspraken en tientallen telefoontjes en emails om de keuken ...

    Een keuken bij Keukenmaxx besteld. Alles zou perfect in orde komen volgens de winkel. Uiteindelijk heeft het ruim drie maanden gekost, negen monteursafspraken en tientallen telefoontjes en emails om de keuken afgerond te krijgen. Fouten vanuit Keukenmaxx op communicatie (de monteur had een lek in de vaatwasserkraan ontdekt, maar niet opgelost en niet laten weten), kwaliteit (werkbladen en achterwanden kwamen beschadigd aan), logistiek (monteurs kwamen, maar de spullen niet) en nog vele andere fronten. Na lang aandringen is er een kleine vergoeding aangeboden van slechts €250,- maar dat is niet eens voldoende om het aantal vakantiedagen die ik voor de afspraken heb moeten opnemen te compenseren. Ik zou nog teruggebeld worden door een manager, maar die heeft mij ook niets meer laten weten.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-09-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    Wij betreuren dat het servicetraject langer heeft geduurd als u en wij beoogd hadden. Graag nemen we persoonlijk contact met u op om uw review te bespreken.
    U verneemt zo spoedig mogelijk van ons.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mirah
    Gepubliceerd op 08-09-2018

    " Jammer dat er geen foto's geplaatst kan ... "

    Op oudjaarsdag geweldig geholpen door Marc met een fantastisch mooie keuken. Deze is samen met onze verbouwing voor de zomervakantie geleverd en geplaatst en is nog mooier en beter geworden dan we hadden gedacht. ...

    Op oudjaarsdag geweldig geholpen door Marc met een fantastisch mooie keuken. Deze is samen met onze verbouwing voor de zomervakantie geleverd en geplaatst en is nog mooier en beter geworden dan we hadden gedacht. Top, bedankt Marc en Keukenmaxx Hoofddorp! Fijn om weer door jullie geholpen te zijn (2003 vorige keuken).

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-09-2018

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx. Fijn dat wij u wederom zo goed van dienst konden en mochten zijn.
    Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Edwin Garritsen
    Gepubliceerd op 07-09-2018

    " We hebben een goed gesprek gehad met… "

    We hebben een goed gesprek gehad met Keukenmaxx in Hoofddorp. Professionele begeleiding en goede tips voor onze keuken waardoor we nog een aantal aanpassingen hebben gemaakt. Er is ruim de tijd voor ons genomen en ...

    We hebben een goed gesprek gehad met Keukenmaxx in Hoofddorp. Professionele begeleiding en goede tips voor onze keuken waardoor we nog een aantal aanpassingen hebben gemaakt. Er is ruim de tijd voor ons genomen en we hebben al onze wensen kunnen bespreken. De prijs zijn we samen goed uitgekomen en we zijn daarom tot nu toe zeer tevreden. Uiteraard is het even afwachten tot de keuken geleverd wordt maar de verkoop was prima.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-09-2018

    Beste meneer Garritsen,

    Bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Heel goed om te vernemen dat u een goed gesprek heeft gehad, professionele begeleiding en goede tips! En als resultaat een mooie keuken naar uw wensen en voor een goede prijs, gefeliciteerd met deze aankoop.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    G. Kamps
    Gepubliceerd op 05-09-2018

    " Deskundig advies bij de aankoop "

    Deskundig advies bij de aankoop. Bovendien werd de keuken perfect gerepareerd na een ongelukkige schade.

    Deskundig advies bij de aankoop. Bovendien werd de keuken perfect gerepareerd na een ongelukkige schade.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-09-2018

    Beste meneer/mevrouw Kamps,

    Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden doen na een vervelende schade.
    Wij wensen u nog heel veel plezier met uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rijsbergen
    Gepubliceerd op 05-09-2018

    " goede service toppie "

    goede service toppie

    goede service toppie

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-09-2018

    Beste meneer, mevrouw Rijsbergen,

    Een hele mooie korte en krachtige review, bedankt hiervoor!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    AGB Verheij
    Gepubliceerd op 02-09-2018

    " perfect geholpen "

    perfect geholpen, goede uitleg . heel mooie zaak met geweldig personeel.

    perfect geholpen, goede uitleg .
    heel mooie zaak met geweldig personeel.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-09-2018

    Beste meneer, mevrouw Verheij,

    Perfect geholpen, goede uitleg, mooie zaak en geweldig personeel. Meer kunnen we ons niet wensen!
    Bedankt voor deze positieve woorden.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Hokke
    Gepubliceerd op 31-08-2018

    " Wij zijn zeer tevreden "

    Wij zijn zeer tevreden, je belt naar de klantenservice, wordt snel een afspraak en netjes opgelost. Helemaal top!!

    Wij zijn zeer tevreden, je belt naar de klantenservice, wordt snel een afspraak en netjes opgelost. Helemaal top!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-08-2018

    Beste meneer / mevrouw Hokke,

    Bedankt voor uw mooie review. U beschrijft de service van Keukenmaxx precies zoals wij dat graag uitvoeren. Fijn dat het bij u ook zo goed bevallen is.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jack Burremans
    Gepubliceerd op 30-08-2018

    " Eerste keer een prima ontvangst en… "

    Eerste keer een prima ontvangst en advies. Hierna wordt alleen nog maar op prijs gejaagd op een zeer onprettige manier. Mijn vrouw is en dag erna nog terug geweest om alles nog eens te bekijken maar werd totaal niet ...

    Eerste keer een prima ontvangst en advies. Hierna wordt alleen nog maar op prijs gejaagd op een zeer onprettige manier. Mijn vrouw is en dag erna nog terug geweest om alles nog eens te bekijken maar werd totaal niet prettig te woord gestaan door de ''rayonmanager''. Wat een klant onvriendelijk bedrijf, met zeer ondoorzichtige prijs onderhandelingen. Op deze manier werken ze zelf in de hand dat er niet meer gekocht wordt.
    Ook nooit meer gebeld door de verkoper en uiteindelijk ook nooit een offerte ontvangen. Wij zijn gelukkig inmiddels elders geslaagd waar de klant en het advies belangrijker was dan de prijs.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-08-2018

    Beste meneer Burremans,

    Heel erg jammer om te vernemen dat uw ervaringen met ons niet positief zijn. Uiteraard is het altijd onze bedoeling om u prettig en vriendelijk te woord te staan, onze excuses dat dit in uw geval niet als zodanig ervaren is. We nemen uw feedback zeker op met het filiaal als belangrijke aandachtspunten, bedankt hiervoor!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Brouwers en de jong
    Gepubliceerd op 29-08-2018

    " goed bedrijf nemen ruimschoots de tijd… "

    goed bedrijf nemen ruimschoots de tijd en je wordt uitstekend geholpen

    goed bedrijf nemen ruimschoots de tijd en je wordt uitstekend geholpen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-08-2018

    Beste meneer/mevrouw Brouwers en de Jong,

    Bedankt voor de fijne complimenten, leuk om te horen dat u zo tevreden bent over Keukenmaxx.
    Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Diana B.
    Gepubliceerd op 28-08-2018

    " Goed advies en men heeft zelfs nog een… "

    Goed advies en men heeft zelfs nog een aantal verbeterpunten/ideeën aangedragen voor de ruimte waarin de keuken moest worden geplaatst. Goede service en zeer professionele installateur.

    Goed advies en men heeft zelfs nog een aantal verbeterpunten/ideeën aangedragen voor de ruimte waarin de keuken moest worden geplaatst. Goede service en zeer professionele installateur.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-08-2018

    Beste mevrouw,

    Daar zijn onze adviseurs voor, fijn dat zij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
    Wij wensen u alvast heel veel kook plezier!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx