Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Maarten IJkelenstam
    Gepubliceerd op 15-12-2017

    " Goed geholpen via de Designer Days "

    Via de post een uitnodiging gekregen voor de Designer Days en naar de Keukenmaxx gegaan. Het was een erg leuke middag waar we goed (en kosteloos) zijn geholpen met het advies voor de indeling van de keuken via een ...

    Via de post een uitnodiging gekregen voor de Designer Days en naar de Keukenmaxx gegaan. Het was een erg leuke middag waar we goed (en kosteloos) zijn geholpen met het advies voor de indeling van de keuken via een interieurarchitect. Op de dag zelf hebben we geen verkoper gezien en naderhand netjes opgebeld of we een afspraak wilden maken.

    Martijn uit Reeuwijk dacht goed mee en kwam met nog wat alternatieven. Uiteindelijk voor een mooie keuken gegaan dat precies onze smaak is en we waren er snel uit. We zijn binnen het budget gebleven en hebben de nieuwste apparaten van Neff. Van enige druk was geen sprake. Uiteraard probeert de Keukenmaxx en wij nog even het onderste uit de kan te halen, maar dat hoort bij een commercieel bedrijf en het kopen van een keuken. Bedankt voor alles!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-12-2017

    Beste meneer Ijkelenstam,

    Bedankt voor deze prachtige 5 sterren review hier zijn wij erg trost op!
    Fijn om te lezen dat u goed bent geholpen in het filiaal en zo uw droomkeuken heeft kunnen samenstellen.
    Wij wensen u veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bravenboer
    Gepubliceerd op 12-12-2017

    " Aanschaf en advies zeer goed, aftelcare ... "

    Aanschaf en advies zijn zeer goed. uitlevering keuken ook netjes. Opvallend is de zeer beperkte instructie en advies bij zelfplaatsing van de keuken. Met name de speelkast in combinatie met een een onderbouw ...

    Aanschaf en advies zijn zeer goed. uitlevering keuken ook netjes. Opvallend is de zeer beperkte instructie en advies bij zelfplaatsing van de keuken. Met name de speelkast in combinatie met een een onderbouw spoelbak heeft geen bijgeleverde instructie en desgevraagd bij de klantenservice heb ik 3 verschillende en allen onjuiste informatie ontvangen. Voorts is de spoelkast, welke standaard een aantal water en afvoer bevat zeer snel gaat bollen (waterschade) wat ik van een degelijke kast in die prijsklasse niet had verwacht. Kwaliteit keuken moet verder in de praktijk nog blijken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-12-2017

    Beste meneer/mevrouw Bravenboer,

    Wat vervelend te vernemen dat u tijdens montage deze problemen heeft ondervonden. Wij nemen graag nog even contact met u op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn mbt de spoelkast.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mariska de Klerk
    Gepubliceerd op 10-12-2017

    " Top service! "

    Heel goed geholpen door Tonny van Keukenmaxx Hoofddorp, klant is hier nog koning en we kunnen Keukenmaxx Hoofddorp en de medewerkers van harte aanbevelen!

    Heel goed geholpen door Tonny van Keukenmaxx Hoofddorp, klant is hier nog koning en we kunnen Keukenmaxx Hoofddorp en de medewerkers van harte aanbevelen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-12-2017

    Beste mevrouw de Klerk,

    Hartelijk dank voor deze prachtige aanbeveling. Nu nog even wachten maar dan kunt u lekker gaan genieten van uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Wendy Martens - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Miriam en Maikel Lekkerkerker
    Gepubliceerd op 09-12-2017

    " TOP SERVICE!! (Kitchen aid??) "

    Vandaag wederom naar Keukenmaxx geweest om onze keuken helemaal naar wens te maken en we zijn de deur niet uitgelopen zonder een handtekening gezet te hebben. Super fijn en goed geholpen door Tonny en John. Er werd ...

    Vandaag wederom naar Keukenmaxx geweest om onze keuken helemaal naar wens te maken en we zijn de deur niet uitgelopen zonder een handtekening gezet te hebben. Super fijn en goed geholpen door Tonny en John. Er werd heel erg meegedacht, we voelden ons op ons gemak en veel gelachen. Keukenmaxx is echt een aanrader als je een keuken van goede kwaliteit en klasse wilt. Guys you’re the best!!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-12-2017

    Beste meneer en mevrouw Lekkerkerker,

    Wat een prachtige woorden voor mijn collega's in de showroom! Hartelijk dank hiervoor en gefeliciteerd met uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Wendy Martens - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Elma Roseboom
    Gepubliceerd op 09-12-2017

    " Fantastisch geholpen door Martijn van … "

    Fantastisch geholpen door Martijn van Leeuwen. Goede afspraken gemaakt, zowel praktisch als financieel. En...heerlijke hapjes. Elma Roseboom

    Fantastisch geholpen door Martijn van Leeuwen. Goede afspraken gemaakt, zowel praktisch als financieel. En...heerlijke hapjes.

    Elma Roseboom

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-12-2017

    Beste mevrouw Roseboom,

    Super om te lezen dat Martijn u zo goed heeft kunnen helpen bij het uitzoeken van uw nieuwe keuken. Hartelijk dank voor deze prachtige review en alvast heel veel kookplezier toegewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Wendy Martens - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Thomas Luberti
    Gepubliceerd op 08-12-2017

    " Heel goed en prettig geholpen door ... "

    Heel goed geholpen door Miranda in de vestiging Reeuwijk. Prettig contact en fijne suggesties, ook nadat ons plan volledig wijzigde. Zonder problemen aangepast en opnieuw ingemeten. Aanrader!

    Heel goed geholpen door Miranda in de vestiging Reeuwijk. Prettig contact en fijne suggesties, ook nadat ons plan volledig wijzigde. Zonder problemen aangepast en opnieuw ingemeten. Aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-12-2017

    Beste meneer Luberti,

    Dit is waar Keukenmaxx voor staat! Graag wil ik u hartelijk bedanken voor deze mooie review en uiteraard de prachtige 4 sterren.

    Met vriendelijke groet,

    Mariska van Wijk - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Peter van Strijen
    Gepubliceerd op 07-12-2017

    " Prima adviezen "

    Prima adviezen. Inzichtelijke tekeningen vanuit diverse posities.

    Prima adviezen. Inzichtelijke tekeningen vanuit diverse posities.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-12-2017

    Beste meneer van Strijen,

    Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de service die wij u hebben geboden in de showroom.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A.S.
    Gepubliceerd op 05-12-2017

    " Klant is hier nog koning "

    Vriendelijk geholpen op een proffesionele, correcte manier. Geen verkoper die z’n targets noodgedwongen moet halen. Mooie showroom met diverse keukenopstellingen. Alle voors en tegens besproken middels ongedwongen ...

    Vriendelijk geholpen op een proffesionele, correcte manier. Geen verkoper die z’n targets noodgedwongen moet halen. Mooie showroom met diverse keukenopstellingen. Alle voors en tegens besproken middels ongedwongen advies. Tekeningen gemaakt van diverse opstellingen. Ook na de verkoop goed contact blijven onderhouden. Via mail netjes updates omtrent inmeten en levering. Afleveren werd netjes en voorzichtig te werk gegaan. Helaas wat schade bij het uitpakken geconstateerd. Dit gemeld bij de klantenservice en verholpen. Mooi bedrijf waar de klant voorop staat. Ga zo door.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-12-2017

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat een mooie review zeg, hartelijk bedankt hiervoor. Een genot om te lezen, vooral dat we u naar volledige tevredenheid hebben kunnen helpen en adviseren. Daar doen we het allemaal voor.
    Wij feliciteren u met de aankoop van uw nieuwe keuken en heel veel kookplezier gewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ineke
    Gepubliceerd op 05-12-2017

    " Uiterst vriendelijke medewerkers "

    Uiterst vriendelijke medewerkers, deskundig en punctueel, op een uitzondering na.

    Uiterst vriendelijke medewerkers, deskundig en punctueel, op een uitzondering na.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-12-2017

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor uw 4 sterren review. Erg fijn om te lezen dat u over het algemeen zeer tevreden met ons bent.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Schrader
    Gepubliceerd op 03-12-2017

    " aankoop en voorbereiding "

    de beoordeling betreft slechts de dialoog met Keukenmaxx, het besluit tot aankoop van een keuken op basis van het verkregen advies en de daarop volgende ruimtelijke controle door Keukenmaxx. Prettig en zeer ter zake ...

    de beoordeling betreft slechts de dialoog met Keukenmaxx, het besluit tot aankoop van een keuken op basis van het verkregen advies en de daarop volgende ruimtelijke controle door Keukenmaxx.
    Prettig en zeer ter zake deskundig advies betreffende de producten evenals een ruimtelijk en functioneel advies. Vervolgens besloten tot aankoop, en kort nadien een zeer professionele en vriendelijke controle en meting van de keukenruimte thuis.
    Met veel vertrouwen wachten wij de productie en plaatsing van de keuken af.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-12-2017

    Beste meneer / mevrouw Schrader,

    Wat een veelzeggende en zeker prachtige review! Onze dank hier voor.
    Wij doen er alles aan om uw keuken naar volle tevredenheid te leveren en te monteren.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Amin
    Gepubliceerd op 02-12-2017

    " Keukenmaxx "

    Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de goede begeleiding bij de aankoop van onze keuken. Het advies was persoonlijk en professioneel waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat. Wij kunnen Tonny van ...

    Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden over de goede begeleiding bij de aankoop van onze keuken. Het advies was persoonlijk en professioneel waardoor wij zeer tevreden zijn over het eindresultaat. Wij kunnen Tonny van harte aanbevelen. Hij is zeer vakkundig en denkt mee wat het best aansluit bij alle wensen. Ook John is onmisbaar in het gehele proces en kan precies boven tafel krijgen hoe jouw droomkeuken eruit kan komen te zien.
    Wij kunnen keukenmaxx van harte aanbevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-12-2017

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat fijn om te lezen dat mijn collega Tonny u zo goed heeft kunnen helpen met het samenstellen van de prachtige droomkeuken. Wij willen u via deze weg alvast ontzettend veel kookplezier toe wensen.

    Met vriendelijke groet,

    Mariska van Wijk - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bianca Winckers
    Gepubliceerd op 29-11-2017

    " Nadat we een boek hadden aangevraagd … "

    Nadat we een boek hadden aangevraagd werden we gebeld voor een afspraak in de showroom in Etten-Leur. Jammer genoeg was de afstand wel groot (170 km). Voor keukenmaxx was dat geen probleem, want dan boeken we toch ...

    Nadat we een boek hadden aangevraagd werden we gebeld voor een afspraak in de showroom in Etten-Leur. Jammer genoeg was de afstand wel groot (170 km). Voor keukenmaxx was dat geen probleem, want dan boeken we toch een hotel voor u zodat u rustig naar Etten-Leur kan komen. En ja dat is echt gebeurd. Nadat we op een zondag super leuk en goed geholpen zijn door Desiree Vergouwen liepen we met een bestelbon en een super goed gevoel naar buiten op weg naar ons hotel. Maar dat was nog niet hel hele verhaal .... tijdens ons bezoek werden we ontvangen met koffie en iets lekkers, daarna ook nog vers gemaakte hapjes en een heerlijk wijntje ter afsluiten en als toost op onze aankoop. Een week later kwam de inmeter om de juiste maten op te meten en de week daarna weer terug naar Etten-Leur om de puntjes op de i te zetten. En weer was er die verbazingen, koffie met cake en als lunch een mooi opgemaakt broodje. Echt zo geweldig. Wij kunnen alleen maar zeggen dat we super goed en professioneel geholpen zijn. Dankjewel Desiree voor alle goede adviezen en gezellig samen zijn.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-11-2017

    Beste mevrouw Winckers,

    Kijk dat is nog eens service, service die wij u bij Keukenmaxx graag bieden.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wij wensen u alvast veel kook plezier!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur