Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    P. van der Maas
    Gepubliceerd op 12-11-2018

    " Uitermate goede service door ervaren… "

    Uitermate goede service door ervaren verkoper. Veel mogelijkheden, ruime keuzes, zeer goede prijs/kwaliteit! Aanrader!

    Uitermate goede service door ervaren verkoper. Veel mogelijkheden, ruime keuzes, zeer goede prijs/kwaliteit!
    Aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-11-2018

    Beste meneer/mevrouw van der Maas,

    Bedankt voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen!
    Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Stijn
    Gepubliceerd op 09-11-2018

    " Goed om vooraf duidelijke afspraken te ... "

    Ik heb een prachtige keuken (Next 125) gekocht bij Keukenmaxx en ben erg trots op het resultaat. De verkoper in Reeuwijk heeft goed geholpen en me tot een totaal andere opstelling gebracht dan ik oorspronkelijk ...

    Ik heb een prachtige keuken (Next 125) gekocht bij Keukenmaxx en ben erg trots op het resultaat. De verkoper in Reeuwijk heeft goed geholpen en me tot een totaal andere opstelling gebracht dan ik oorspronkelijk bedacht had, iets waar ik nu alleen maar blij mee ben. De heren van de bezorgdienst waren heel netjes en ook gezellig. De monteurs waren vakmannen die wisten waar ze mee bezig waren. Alleen jammer dat de communicatie met en binnen het hoofdkantoor (Klantcontact en Meerwerk) stroef liep en dat ik me daardoor soms met de rug tegen de muur gezet voelde. Maar goed daar heeft men volgens mij bij Keukenmaxx ook van geleerd. Samenvattend: zeker aan te bevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-11-2018

    Beste meneer,

    Dat u ons aanbeveelt maakt ons trots en blij! Het is erg fijn te vernemen dat u trots bent op het resultaat. Uw punt van aandacht zullen wij zeker intern opnemen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jaap en Mechie
    Gepubliceerd op 08-11-2018

    " Met Keukenmaxx mooie keuken samengesteld "

    Wij hadden geen standaard keuken, waardoor er veel gepuzzeld moest worden. Dankzij het meedenken van Aylish en Martijn zijn we op een heel mooi ontwerp uitgekomen, waarvoor hartelijk dank. We kijken er naar uit als ...

    Wij hadden geen standaard keuken, waardoor er veel gepuzzeld moest worden. Dankzij het meedenken van Aylish en Martijn zijn we op een heel mooi ontwerp uitgekomen, waarvoor hartelijk dank. We kijken er naar uit als onze keuken in februari geplaatst gaat worden

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-11-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega's, dat zullen ze leuk vinden om te horen.
    Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Louise
    Gepubliceerd op 07-11-2018

    " KeukenMaxx Etten-Leur; echt de ... "

    Inmiddels onze 2de keuken, dit maal voor ons nieuwe huis, uitgezocht bij KeukenMaxx. Deskundig en eerlijk advies in combinatie met een groot gevoel voor styling; Desiree van KeukenMaxx Etten Leur; enorm bedankt! Wij ...

    Inmiddels onze 2de keuken, dit maal voor ons nieuwe huis, uitgezocht bij KeukenMaxx. Deskundig en eerlijk advies in combinatie met een groot gevoel voor styling; Desiree van KeukenMaxx Etten Leur; enorm bedankt! Wij kijken er erg naar uit om eind januari 2019 de keuken op zijn plaats te zien! Ook vonden wij het zeer prettig om onder het genot van heerlijk vers gemaakte hapjes en een goede Chardonnay de details door te spreken, de koffie met een koekje kennen we nu wel nietwaar ;). Voor ons is er maar 1 zaak voor de perfecte keuken; KeukenMaxx!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-11-2018

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor het delen van uw ervaringen in deze 5 sterren beoordeling. Bedankt voor al uw mooie complimenten, we zullen deze ook zeker aan onze collega Desiree overbrengen. Graag feliciteren wij u wederom met uw mooie Keukenmaxx!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Johan
    Gepubliceerd op 06-11-2018

    " 2e keer dat we hier een keuken kopen "

    2e keer dat we hier een keuken kopen. Zeer tevreden over de eerste van 15 jaar geleden. Kijken nu uit naar de nieuwe levering en installatie ; medio 2019

    2e keer dat we hier een keuken kopen.
    Zeer tevreden over de eerste van 15 jaar geleden. Kijken nu uit naar de nieuwe levering en installatie ; medio 2019

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-11-2018

    Beste meneer,

    Hartelijk bedankt dat u wederom uw nieuwe keuken bij ons heeft aangekocht. Gefeliciteerd hiermee. Wat fijn dat we u opnieuw naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het is nog even wachten maar we wensen u alvast heel veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fleur Van Assendelft de Coningh
    Gepubliceerd op 05-11-2018

    " Vrijdagavond een prachtig keuken… "

    Vrijdagavond een prachtig keuken gekocht bij Keukenmaxx in Hoofddorp. John bedankt voor je deskundige advies en begeleiding! Fleur en Herman, Amsterdam

    Vrijdagavond een prachtig keuken gekocht bij Keukenmaxx in Hoofddorp. John bedankt voor je deskundige advies en begeleiding!

    Fleur en Herman, Amsterdam

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-11-2018

    Beste mevrouw Van Assendelft - de Coningh,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk om te horen dat u hiervoor bent geslaagd bij Keukenmaxx.
    Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rob Hoppe
    Gepubliceerd op 02-11-2018

    " Van keukenwand tot volledige nieuwe ... "

    Wij zijn vorige week prima voorgelicht en geïnformeerd over het kopen van een nieuwe keuken zeker de factor tijd speelde geen enkele rol 17:00 tot ruim na sluitingstijd 19:30 gastvrijheid, ongedwongenheid, ...

    Wij zijn vorige week prima voorgelicht en geïnformeerd over het kopen van een nieuwe keuken zeker de factor tijd speelde geen enkele rol 17:00 tot ruim na sluitingstijd 19:30 gastvrijheid, ongedwongenheid, vakkundige uitleg en en variatie aan meer of minder mogelijkheden, we zijn heel blij met deze gang van zaken, (nu een zakelijke opmerking het kopen van een product en het geleverd krijgen, zijn twee aparte dingen maar we zijn vol van vertrouwen.Mvg Rob/ Maria

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-11-2018

    Beste meneer Hoppe,

    Bedankt voor deze mooie en positieve 5 sterren review. We zullen uw complimenten zeker overbrengen aan onze collega's in Barendrecht!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Roode
    Gepubliceerd op 31-10-2018

    " Super service! "

    Super goed geholpen in filiaal Barendrecht. Alle tijd word er genomen die je nodig hebt, duidelijk en heldere informatie. Een keuken compleet naar allebei ons zin! Het plaatsen moet nog gaan gebeuren in februari ...

    Super goed geholpen in filiaal Barendrecht. Alle tijd word er genomen die je nodig hebt, duidelijk en heldere informatie.
    Een keuken compleet naar allebei ons zin! Het plaatsen moet nog gaan gebeuren in februari maar tot nu toe zijn wij uiterst tevreden met de gang van zaken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-10-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    Tot nu toe uiterst tevreden over het advies met als resultaat een keuken die helemaal naar uw wens is, daar doen we het allemaal voor! Het is nog even wachten maar dan kunt u lekker gaan genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Edwin
    Gepubliceerd op 31-10-2018

    " Prettig geholpen "

    Wij zijn bij Keukenmaxx Reeuwijk prettig geholpen. We zijn geholpen door Martijn. Martijn heeft veel kennis van zaken. Dit is prettig. Ze nemen de tijd voor je komen met goede ideeën. Nu het plaatsings- traject. Ga ...

    Wij zijn bij Keukenmaxx Reeuwijk prettig geholpen. We zijn geholpen door Martijn. Martijn heeft veel kennis van zaken. Dit is prettig. Ze nemen de tijd voor je komen met goede ideeën. Nu het plaatsings- traject. Ga er vanuit dat dit ook goed gaat verlopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-10-2018

    Beste meneer,

    Heel fijn om te horen dat u zo prettig geholpen bent door onze collega Martijn. We zullen er voor zorgen dat de plaatsing van uw nieuwe keuken ook naar wens verloopt! Gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en alvast veel kookplezier gewenst.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Lilly D. K.
    Gepubliceerd op 29-10-2018

    " Uitstekende en zeer vriendelijke ... "

    Uitstekende en zeer vriendelijke service

    Uitstekende en zeer vriendelijke service

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-10-2018

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor uw positieve 4 sterren review, leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Q de Ruijter
    Gepubliceerd op 28-10-2018

    " ervaring keukenmaxx "

    Voor het samenstellen en uitwerken werd ruim de tijd genomen. Het finetunen had nog iets preciezer gemogen maar dat komt, omdat het ook spannend is om een nieuwe keuken aan te schaffen. Positief en gastvriendelijk, ...

    Voor het samenstellen en uitwerken werd ruim de tijd genomen. Het finetunen had nog iets preciezer gemogen maar dat komt, omdat het ook spannend is om een nieuwe keuken aan te schaffen. Positief en gastvriendelijk, er wordt meegedacht en je wordt echt ontvangen als gast.
    Wij zijn weer blij dat we voor de 2e keer een keuken bij Keukenmaxx mogen aanschaffen en gaan er weer vanuit dat we lang van onze nieuwe keuken mogen genieten. Bedankt!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-10-2018

    Beste meneer/mevrouw de Ruijter,

    Bedankt voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx.
    Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mrs Cornelia Oomens
    Gepubliceerd op 27-10-2018

    " Een keuken van Keukenmaxx is een goed… "

    Een keuken van Keukenmaxx is een goed idee! Je wordt prettig geholpen door deskundig personeel en de lijnen zijn kort. Ik ben zeer tevreden over de geboden service.

    Een keuken van Keukenmaxx is een goed idee! Je wordt prettig geholpen door deskundig personeel en de lijnen zijn kort. Ik ben zeer tevreden over de geboden service.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-10-2018

    Beste mevrouw Oomens,

    Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx