Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Paul Everaert
    Gepubliceerd op 04-07-2022

    " Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx "

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx Van showroom tot installatie is alles perfect geregeld. Hier kan je met een gerust hart je keuken kopen. Complimenten aan alle medewerkers!

    Wij zijn zeer tevreden over Keukenmaxx
    Van showroom tot installatie is alles perfect geregeld.
    Hier kan je met een gerust hart je keuken kopen.
    Complimenten aan alle medewerkers!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-07-2022

    Beste meneer Everaert,

    Dat vinden we ontzettend fijn om te horen, dank u voor de mooie complimenten!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Raoul Narain
    Gepubliceerd op 28-06-2022

    " Geweldig!!!! "

    Het is een zeer positief traject geweest vanaf het moment van ontwerpen(Quintin) tot aan het leveren en monteren van onze mooie keuken. In het echt nog veel mooier dan als op de tekening. Quintin van Keukenmaxx ...

    Het is een zeer positief traject geweest vanaf het moment van ontwerpen(Quintin) tot aan het leveren en monteren van onze mooie keuken. In het echt nog veel mooier dan als op de tekening. Quintin van Keukenmaxx Hoofddorp onwijs bedankt voor het ontwerpen van onze keuken en het meedenken in de vele keuzes die wij moesten maken en jouw advies hierin!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-06-2022

    Beste Heer Narain,

    Zo fijn dat u positief bent over het gehele traject. Dank u wel voor de mooie review en super beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Wil Roovers
    Gepubliceerd op 28-06-2022

    " Deur was gaan verhangen maar weer goed… "

    Deur was gaan verhangen maar weer goed verholpen

    Deur was gaan verhangen maar weer goed verholpen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-06-2022

    Beste meneer Roovers,

    Wat fijn dat onze servicedienst u snel en naar wens van dienst konden zijn. Dank u voor deze positieve 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rachel
    Gepubliceerd op 28-06-2022

    " Een positief traject! "

    Het is een zeer positief traject geweest vanaf het moment van ontwerpen tot aan het leveren en monteren van onze droomkeuken! Keukenmaxx Hoofddorp TOP winkel vriendelijk personeel en de monteurs wat een vakmannen!

    Het is een zeer positief traject geweest vanaf het moment van ontwerpen tot aan het leveren en monteren van onze droomkeuken!
    Keukenmaxx Hoofddorp TOP winkel vriendelijk personeel en de monteurs wat een vakmannen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-06-2022

    Beste Rachel,

    Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Anoniem
    Gepubliceerd op 24-06-2022

    " We zijn fijn en vriendelijk geholpen "

    We zijn fijn en vriendelijk geholpen. De verkopers kwamen met mooie ideeën en oplossingen. Ook hebben ze ons veel laten zien over eventuele mogelijkheden.

    We zijn fijn en vriendelijk geholpen. De verkopers kwamen met mooie ideeën en oplossingen. Ook hebben ze ons veel laten zien over eventuele mogelijkheden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-06-2022

    Beste heer/mevrouw,

    Wat fijn dat u naar tevredenheid bent geholpen door mijn collega's. Dank u voor de positieve beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Miryam
    Gepubliceerd op 23-06-2022

    " Bas is een betrokken verkoper en heeft… "

    Bas is een betrokken verkoper en heeft goed met ons mee gedacht over onze wensen. De keuken moet nog komen en geplaatst, maar we gaan er van uit dat ook dit goed zal verlopen

    Bas is een betrokken verkoper en heeft goed met ons mee gedacht over onze wensen. De keuken moet nog komen en geplaatst, maar we gaan er van uit dat ook dit goed zal verlopen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-06-2022

    Beste Miryam,

    Wat een mooie complimenten aan het adres van mijn collega, dat zal hij leuk vinden om te horen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A.S.
    Gepubliceerd op 17-06-2022

    " Keukenmaxx is top! "

    Goede en vriendelijke verkoop. Vakmensen die de montage doen. Duidelijk in het maken van afspraken. Heel tevreden tot nu toe over KEUKENMAXX

    Goede en vriendelijke verkoop. Vakmensen die de montage doen. Duidelijk in het maken van afspraken.
    Heel tevreden tot nu toe over KEUKENMAXX

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-06-2022

    Beste meneer/mevrouw,

    Heel tevreden over onze verkoop en montage, dat horen we graag. Dank u wel hiervoor!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Marc Timmermans
    Gepubliceerd op 16-06-2022

    " Prettig en deskundig geholpen "

    Prettig en deskundig geholpen, we liepen 'zomaar' binnen en liepen 5 uur later met een goed en volledig uitgewerkte offerte de deur uit, Goede prijs, goed meegedacht en nooit gedacht dat we zo spontaan geholpen ...

    Prettig en deskundig geholpen, we liepen 'zomaar' binnen en liepen 5 uur later met een goed en volledig uitgewerkte offerte de deur uit, Goede prijs, goed meegedacht en nooit gedacht dat we zo spontaan geholpen konden worden.
    We zijn benieuwd hoe het vervolgtraject zal lopen: levering, montage etc. Tot nu toe prima ervaring

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-06-2022

    Beste heer Timmermans,

    Wij gaan zorgen dat u straks kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Dank u voor deze positieve vijf sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Pas
    Gepubliceerd op 15-06-2022

    " Goed verzorgde bezorging "

    Goed verzorgde bezorging! Communicatie is altijd helder geweest.

    Goed verzorgde bezorging! Communicatie is altijd helder geweest.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-06-2022

    Beste meneer/mevrouw Pas,

    Dank u wel voor uw mooie positieve beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Jody Govers - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Praska
    Gepubliceerd op 14-06-2022

    " Prima bediening! "

    Verkoper dacht mee, nam de tijd, oprecht geinteresseerd.

    Verkoper dacht mee, nam de tijd, oprecht geinteresseerd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-06-2022

    Beste meneer,

    Zoals u van onze adviseurs kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Thomas
    Gepubliceerd op 13-06-2022

    " Zeer fraaie keuken vanuit keukenmaxx ... "

    Zeer fraaie keuken! Advies door Wouter Robben bij keukenmaxx Etten-Leur, installatie door verschillende mensen, maar met name Patrick en Patrick subliem duo, en after sales door Janneke Kamp allemaal bovengemiddeld ...

    Zeer fraaie keuken! Advies door Wouter Robben bij keukenmaxx Etten-Leur, installatie door verschillende mensen, maar met name Patrick en Patrick subliem duo, en after sales door Janneke Kamp allemaal bovengemiddeld goed! Dank allemaal, gaan genieten van het resultaat!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-06-2022

    Beste Thomas,

    Wat ontzettend fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    dick
    Gepubliceerd op 13-06-2022

    " Top service "

    Top service. Bij aankoop goed advies en goede prijs en aftersale service is ook top

    Top service. Bij aankoop goed advies en goede prijs en aftersale service is ook top

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-06-2022

    Beste Dick,

    Zoals u van ons kan en mag verwachten. Fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten