Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Rob Hommersen
    Gepubliceerd op 12-04-2021

    " Bij de aankoop van onze keuken zijn we… "

    Bij de aankoop van onze keuken zijn we uitermate vakbekwaam en klantvriendelijk geholpen. Het plannings proces erna verliep wat ambtelijk maar wel secuur. De montage is zeer vakbekwaam uitgevoerd. Na enkele dagen na ...

    Bij de aankoop van onze keuken zijn we uitermate vakbekwaam en klantvriendelijk geholpen. Het plannings proces erna verliep wat ambtelijk maar wel secuur. De montage is zeer vakbekwaam uitgevoerd. Na enkele dagen na montage bleek er in de koelkast deur twee deukjes te zitten die bij een bepaalde licht inval opeens erg opvielen. Hierover een klacht neergelegd bij de service afdeling die zonder enige discussie gelijk tot actie is overgegaan om de deur te vervangen. Dat noem ik service!
    Al met al een aanrader voor als je overweegt een nieuwe keuken te kopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-04-2021

    Beste meneer Hommersen,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend leuk om te horen. Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Schouw
    Gepubliceerd op 11-04-2021

    " Wandplaat keuken. "

    Alles geregeld volgens de gemaakte afspraken. Correcte terugkoppeling. Goede vakman met fijne service.

    Alles geregeld volgens de gemaakte afspraken. Correcte terugkoppeling.
    Goede vakman met fijne service.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-04-2021

    Beste meneer, mevrouw Schouw,

    Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service. Dat horen wij graag. Mochten we ooit nog van dienst kunnen zijn, u bent van harte welkom.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    heer van der Wiel
    Gepubliceerd op 10-04-2021

    " Overall zeer tevreden over proces, ... "

    Verkoop top; kundig, klantgericht en alomvattend! Aanvankelijk enige onrust en ergernis voor aanvang keuken plaatsing maar het plaatsen van de keuken, afgezien van de levering van een gedeeltelijk onjuiste maat ...

    Verkoop top; kundig, klantgericht en alomvattend! Aanvankelijk enige onrust en ergernis voor aanvang keuken plaatsing maar
    het plaatsen van de keuken, afgezien van de levering van een gedeeltelijk onjuiste maat aanrechtblad liep super. Plezierige, vaardige- en ervaren medewerkers. Dit geldt ook voor de service en service medewerkers bij de afrondende werkzaamheden. Overall zijn we bijzonder tevreden over het proces en het eind product!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-04-2021

    Beste heer Van der Wiel,

    Tevreden over het gehele proces en het eindresultaat. Dat is altijd goed om te vernemen. Dank u wel voor de mooie vijf sterren beoordeling en de vele complimenten.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kastelein
    Gepubliceerd op 06-04-2021

    " Fijn verkoop gesprek "

    Fijn verkoop gesprek; eerlijk advies wat aansluit bij onze wensen. Tot op heden erg enthousiast, we zien ernaar uit de keuken volgend jaar te ontvangen.

    Fijn verkoop gesprek; eerlijk advies wat aansluit bij onze wensen. Tot op heden erg enthousiast, we zien ernaar uit de keuken volgend jaar te ontvangen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-04-2021

    Beste heer/mevrouw Kastelein,

    Nog even geduld en dan kunt u volop genieten van uw nieuwe keuken! Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring over de verkoop.

    Met vriendelijke groet,

    Pauline van Broeke - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    F. de Lange
    Gepubliceerd op 03-04-2021

    " Bij de Keukenmaxx Hoofddorp onze keuken… "

    Bij de Keukenmaxx Hoofddorp onze keuken gekocht. De tekening was precies wat wij voor ogen hadden. Fijn contact met de verkoper. Het resultaat is fantastisch. Een dikke 10

    Bij de Keukenmaxx Hoofddorp onze keuken gekocht.
    De tekening was precies wat wij voor ogen hadden. Fijn contact met de verkoper.
    Het resultaat is fantastisch. Een dikke 10

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-04-2021

    Beste meneer, mevrouw de Lange,

    Wat een mooie beoordeling voor Keukenmaxx. Fijn te vernemen dat u zo tevreden bent. Dat horen wij graag! Ik wil u veel kookplezier toewensen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Petra
    Gepubliceerd op 02-04-2021

    " Geweldige service "

    Geweldige service! De meest geweldige keuken gevonden. Eentje waarvan ik dacht dat ik die nooit zou kunnen hebben in mijn huis!

    Geweldige service! De meest geweldige keuken gevonden. Eentje waarvan ik dacht dat ik die nooit zou kunnen hebben in mijn huis!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-04-2021

    Beste Petra,

    Heel hartelijk bedankt voor uw uitermate positieve en enthousiaste beoordeling en gefeliciteerd met uw geweldige nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan Huisman - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    EP
    Gepubliceerd op 30-03-2021

    " Goed te woord gestaan "

    Goed te woord gestaan. Alle tijd genomen in het proces en ook nu alle tijd gekregen om alles te zien.

    Goed te woord gestaan. Alle tijd genomen in het proces en ook nu alle tijd gekregen om alles te zien.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-03-2021

    Beste heer/mevrouw,

    Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen bij u. Hartelijk dank voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Pauline van Broeke - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nicole Kokke
    Gepubliceerd op 29-03-2021

    " Onbeschoft behandeld "

    Nooit geen keuken van de mandemakers groep voor ons! Bij meerdere winkels geweest maar keukenmaxx Etten Leur spant echt de kroon. De medewerker was niet voorbereid terwijl we onze wensen hadden geupload in ons ...

    Nooit geen keuken van de mandemakers groep voor ons! Bij meerdere winkels geweest maar keukenmaxx Etten Leur spant echt de kroon. De medewerker was niet voorbereid terwijl we onze wensen hadden geupload in ons dossier via de website. Hij was ook niet van plan om hier naar te kijken (lijkt me toch weer tijd winst). Zeer onbeschoft behandeld toen we niet gelijk wilde tekenen voor de offerte. We kregen ook de schuld dat zijn vervolg afspraak langer moest wachten omdat hij zijn tijd had verspilt aan ons.
    De verkooptechnieken die de mandemakers groep hanteert bevalt mij totaal niet! Er worden bedragen verzonnen zodat de koper denkt een fikse korting te hebben en dan eerder over stag gaat tot tekenen.
    Je zou op zo een manier je geld maar willen verdienen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-03-2021

    Beste mevrouw Kokke,

    Erg vervelend dat u deze ervaring met ons heeft. Graag willen wij met u hierover in contact komen. Kunt u via een privé bericht uw (order)gegevens sturen? Dan kijk ik graag met u mee.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Monique
    Gepubliceerd op 27-03-2021

    " Keukenmaxx betekent kwaliteit "

    Veel tijd in onze wensen geïnvesteerd en daarbij goed advies gekregen. Levering en montage keuken is uitstekend uitgevoerd. We raden Keukenmaxx aan bij vrienden en familie.

    Veel tijd in onze wensen geïnvesteerd en daarbij goed advies gekregen. Levering en montage keuken is uitstekend uitgevoerd. We raden Keukenmaxx aan bij vrienden en familie.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-03-2021

    Beste Monique,

    Dank u voor uw aanbeveling, dat vinden we ontzettend fijn om te horen. Leuk dat u uw ervaring wilde delen met ons in deze positieve 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Van Waardenberg
    Gepubliceerd op 27-03-2021

    " Waardering is geen toeval "

    De enorme gedrevenheid en het geduld van onze verkoper vraagt zeker waardering. Het is onze 2e keuken bij Keukenmaxx, de fijne toonzalen en after service krijgen ook een 10!

    De enorme gedrevenheid en het geduld van onze verkoper vraagt zeker waardering. Het is onze 2e keuken bij Keukenmaxx, de fijne toonzalen en after service krijgen ook een 10!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-03-2021

    Beste meneer/mevrouw Van Waardenberg,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, super leuk om te vernemen dat u zo tevreden bent! Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sandy
    Gepubliceerd op 26-03-2021

    " Alles was in orde. Tevreden! "

    Alles was in orde. Alles past zoals samen met de verkoper bedacht. Een iets vergeten en wordt nageleverd. Welzijn er erg blij mee.

    Alles was in orde. Alles past zoals samen met de verkoper bedacht.

    Een iets vergeten en wordt nageleverd.
    Welzijn er erg blij mee.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-03-2021

    Beste Sandy,

    Wat heerlijk om te horen da u zo blij bent met uw nieuwe keuken, daar doen we het allemaal voor!

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Snippenburg
    Gepubliceerd op 25-03-2021

    " Keukenmaxx Barendrecht onder leiding… "

    Keukenmaxx Barendrecht onder leiding van Hugo Melker heeft het prima voor elkaar. Geven goed advies, denken mee en nemen de tijd voor je. Wij hebben daar in korte tijd twee keukens gekocht en beide keren zijn we ...

    Keukenmaxx Barendrecht onder leiding van Hugo Melker heeft het prima voor elkaar. Geven goed advies, denken mee en nemen de tijd voor je.
    Wij hebben daar in korte tijd twee keukens gekocht en beide keren zijn we tot zaken gekomen. Alle afspraken zijn keurig nagekomen, top geregeld!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-03-2021

    Beste meneer/mevrouw Snippenburg,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Wij wensen u alvast heel erg veel plezier.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten