Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Schalker
    Gepubliceerd op 27-02-2020

    " Prima service "

    Prima service, alles netjes op tijd! Dikke complimenten!

    Prima service, alles netjes op tijd! Dikke complimenten!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-02-2020

    Beste meneer, mevrouw Schalker,

    Wat een mooie complimenten!
    Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Meijer
    Gepubliceerd op 26-02-2020

    " Vriendelijke en kundige verkoper welke… "

    Vriendelijke en kundige verkoper welke goed kon luisteren en welkome adviezen gaf. Prachtige showroom waar de mogelijkheden ook zichtbaar gemaakt kunnen worden.

    Vriendelijke en kundige verkoper welke goed kon luisteren en welkome adviezen gaf. Prachtige showroom waar de mogelijkheden ook zichtbaar gemaakt kunnen worden.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-02-2020

    Beste meneer/mevrouw Meijer,

    Fijn om te vernemen dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij Keukenmaxx! Dat vinden we super om te horen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Brandsen
    Gepubliceerd op 26-02-2020

    " Perfecte en complete oplevering Keuken "

    Keurige en complete oplevering van de keuken. Alles in 1 x goed opgeleverd, zonder fouten of missende onderdelen. Alle lof voor de inbouwers Coen en Vincent - echte toppers. Een belangrijke tip: Laat het afbouwen, ...

    Keurige en complete oplevering van de keuken. Alles in 1 x goed opgeleverd, zonder fouten of missende onderdelen. Alle lof voor de inbouwers Coen en Vincent - echte toppers.
    Een belangrijke tip: Laat het afbouwen, leidingwerk, stucwerk ook via Keukenmaxx aannemer lopen. Zodoende kan je nooit een issue krijgen bij inbouw van de keuken en de planning is perfect op elkaar afgestemd. Je rekent alles in 1 x bij Keukenmaxx af (zowel afbouw, leidingwerk, stucwerk, inbouw).
    Het onderaannemersbedrijf van Keukenmaxx is ook echt prima.
    Ik ben bijzonder tevreden en kan zeker een keuken via Keukenmaxx aanbevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-02-2020

    Beste meneer/mevrouw Brandsen,

    Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het gehele proces, daar doen we het allemaal voor! Wij wensen u heel veel kook plezier toe in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klant
    Gepubliceerd op 24-02-2020

    " Een fijne ervaring om bij Keukenmaxx… "

    Een fijne ervaring om bij Keukenmaxx een keuken te kopen. Men haalt alles uit de kast om het de klant naar de zin te maken. Men geeft de klant alle tijd, zonder enige vorm van dwang,om keuzes te maken voor de ...

    Een fijne ervaring om bij Keukenmaxx een keuken te kopen.
    Men haalt alles uit de kast om het de klant naar de zin te maken. Men geeft de klant alle tijd, zonder enige vorm van dwang,om keuzes te maken voor de apparatuur, keukenbladen, achterwanden en het materiaal van de keuken zelf.
    Met als doel om een complete keuken te ontwerpen die voldoet aan de verlangens van de klant en die past in het vooraf besproken budget. Wij hadden deze goede ervaring met Adviseur Freek van Woerkom en manager Filip bij Keukenmaxx Etten-Leur.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-02-2020

    Beste heer / mevrouw,

    Hartelijk dank voor het plaatsen van deze mooie en uitgebreide beoordeling. Goed om te vernemen dat u tevreden bent over hoe u bent geadviseerd voor de aankoop van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    klant
    Gepubliceerd op 22-02-2020

    " Geweldig "

    Onze ervaring met Keukenmaxx Reeuwijk en adviseur Lennert Bos was oprecht geweldig. In de showroom werden we steeds hartelijk ontvangen met heerlijke koffie en rond 12 werd ons zelfs een mooie lunch geserveerd!  ...

    Onze ervaring met Keukenmaxx Reeuwijk en adviseur Lennert Bos was oprecht geweldig.

    In de showroom werden we steeds hartelijk ontvangen met heerlijke koffie en rond 12 werd ons zelfs een mooie lunch geserveerd!

    Adviseur Lennert heeft ons heel fijn begeleid in onze proces om tot onze droomkeuken te komen. Toen we halverwege het proces toch plots een andere style de voorkeur gaven, stelde Lennert zich zeer flexibel op en begon direct met ons mee te denken zowel in praktische zin als qua design.

    Adviseur Lennert is niet de klassieke 'gladde verkoper' maar stelde zich respectvol en terughoudend op waar dat fijn was, maar durfte ook duidelijk en persoonlijk advies te geven als we dat nodig hadden.

    Hierdoor was onze keuken aanschaffen een feestelijke ervaring. En zo hoort het ook.

    Keukenmaxx en Lennert Bos verdienen daarom onze oprechte aanbeveling!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-02-2020

    Beste meneer/mevrouw,

    Een feestelijke ervaring, daar doen wij het voor! Wat een ontzettend mooi compliment aan het adres van mijn collega. Wij wensen u alvast veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Marjanne
    Gepubliceerd op 22-02-2020

    " Prettig en deskundig advies "

    Zeer prettig en deskundig advies van Frans bij Keukenmaxx Hoofddorp.

    Zeer prettig en deskundig advies van Frans bij Keukenmaxx Hoofddorp.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-02-2020

    Beste mevrouw,

    Gefeliciteerd met uw aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Geniet alvast van de voorpret.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    W. van den Bosch
    Gepubliceerd op 21-02-2020

    " tevreden "

    Alles is naar wens verlopen, wij hebben geen op en/of aanmerking over de keuken zelf, en het demonteren en het plaatsen ervan. Het ontbreken van onze handgrepen was snel opgelost.

    Alles is naar wens verlopen, wij hebben geen op en/of aanmerking over de keuken zelf, en het demonteren en het plaatsen ervan.
    Het ontbreken van onze handgrepen was snel opgelost.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-02-2020

    Beste meneer, mevrouw van den Bosch,

    Wat een mooie beoordeling. Dank u wel voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Lisanne van Doorenmalen
    Gepubliceerd op 19-02-2020

    " Onze vorige Siematic keuken hier… "

    Onze vorige Siematic keuken hier gekocht. Onwijs goed geholpen en heel blij met de aftersales

    Onze vorige Siematic keuken hier gekocht. Onwijs goed geholpen en heel blij met de aftersales

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-02-2020

    Beste mevrouw Van Doorenmalen,

    Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de aankoop van uw nieuwe keuken en de geboden service achteraf. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Denise Fick
    Gepubliceerd op 19-02-2020

    " Wij hebben een probleem met de ... "

    Wij hebben een probleem met kortsluiting in onze Novy inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuigsysteem.We hebben 2 jaar garantie en het apparaat is 14 maanden in gebruik. Novy geeft aan in een mail dat ze ...

    Wij hebben een probleem met kortsluiting in onze Novy inductiekookplaat met een geïntegreerde afzuigsysteem.We hebben 2 jaar garantie en het apparaat is 14 maanden in gebruik. Novy geeft aan in een mail dat ze eenmalig een monteur zullen sturen om ons te gemoet te komen!??
    ze adviseren echter om een hele nieuwe kookplaat en afzuigsusteem te nemen, omdat ze vermoeden dat het misschien nogmaals kan gebeuren! Ook staat in de mail dat ze dat niet vergoeden. Ze geven de schuld aan piekspanning en dan ligt het niet aan het Novy apparaat. Er is echter volgens onze elektricien geen sprake van piekspanning, maar kortsluiting in het apparaat. Keukenmaxx ingeschakeld omdat die ons de Novy verkocht heeft en ook geïnstalleerd heeft. Gevraagd of zij Novy aan hun verantwoordelijkheid kunnen houden. Na een voicemail berichtje van Ruben van klantenservice keukenmaxx, niet meer gehoord van Keukenmaxx, ondanks vele malen de belofte van terugbellen en 2x een email gestuurd te hebben.
    Keukenmaxx neemt het dus niet op voor zijn klanten en biedt dus geen enkele ondersteuning als de leverancier van keukenapparatuur niet voldoende service biedt!
    Ondertussen zitten wij al 13 dagen zonder functionerende inductie kookplaat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-02-2020

    Beste mevrouw Fick,

    Wat ontzettend vervelend dat u problemen heeft met uw kookplaat. Graag pakken wij dit intern op en komen hier zo snel mogelijk persoonlijk bij u op terug.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Yilmaz
    Gepubliceerd op 16-02-2020

    " Super ervaring bij Keukenmaxx… "

    Super ervaring bij Keukenmaxx Hoofddorp! De keuken is op tijd zoals afgesproken geleverd en door de monteur super werk geleverd. Een paar onderdelen in de keuken moesten nog gecorrigeerd worden voordat de kast en de ...

    Super ervaring bij Keukenmaxx Hoofddorp! De keuken is op tijd zoals afgesproken geleverd en door de monteur super werk geleverd. Een paar onderdelen in de keuken moesten nog gecorrigeerd worden voordat de kast en de wandtegel erin kon. Deze heeft de monteur zelf gecorrigeerd. Echt een top gozer! Keukenmaxx kan duur zijn, maar levert wel super kwaliteit! De verkoper Quinton heeft ons ook vanaf dag 1 heel goed geholpen ???????? Nogmaals bedankt voor de mooie keuken!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-02-2020

    Beste meneer/mevrouw Yilmaz,

    Heel graag gedaan! Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Nu kunt u lekker gaan genieten van uw prachtig nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    klant
    Gepubliceerd op 15-02-2020

    " Wij hebben een prachtige Barletti… "

    Wij hebben een prachtige Barletti keuken van Keukenmaxx waar we zeer blij mee zijn. De weg hiernaar toe heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Uiteindelijk heeft Filip Triandafyllidis de bedrijfsleider van ...

    Wij hebben een prachtige Barletti keuken van Keukenmaxx waar we zeer blij mee zijn. De weg hiernaar toe heeft nogal wat voeten in de aarde gehad. Uiteindelijk heeft Filip Triandafyllidis de bedrijfsleider van Keukenmaxx Eten Leur het opgepakt en er mede voor gezorgd dat het allemaal goed gekomen is. Onze complimenten aan Filip bij hem zouden we zo weer een keuken kopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-02-2020

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u wel voor het mooie compliment aan het adres van mijn collega! Wat fijn om te lezen dat alles helemaal is opgelost. Wij wensen u veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mehtap
    Gepubliceerd op 09-02-2020

    " Gisteren 8-2-2020 hebben wij bij… "

    Gisteren 8-2-2020 hebben wij bij Keukenmaxx Hoofddorp een prachtige keuken gekocht. We waren al bij een aantal andere keukenzaken langs geweest, en dachten dat we al heel goed wisten wat onze wensen waren. Dankzij ...

    Gisteren 8-2-2020 hebben wij bij Keukenmaxx Hoofddorp een prachtige keuken gekocht. We waren al bij een aantal andere keukenzaken langs geweest, en dachten dat we al heel goed wisten wat onze wensen waren. Dankzij het deskundige oog van Marc van der Veen (+ wat hulp van Boyd) is onze keuken echter nog veel mooier en praktischer geworden dan we zelf van tevoren hadden gedacht!
    Wij zijn hier zelf via vrienden terecht gekomen, en zullen Keukenmaxx nu ook zelf vol enthousiasme aan vrienden, familie en kennissen aanbevelen. Ook de service is trouwens uitstekend: we hebben hier bijna 5 uur doorgebracht en zijn de hele dag goed verzorgd met koffie en hapjes.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-02-2020

    Beste meneer/mevrouw Mehtap,

    Wat ontzettend fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service door Keukenmaxx. Leuk dat u nu lekker kunt genieten van uw prachtig nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten