Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Mary Clijnk
    Gepubliceerd op 04-06-2020

    " Super service "

    Super service, er wordt ruim de tijd genomen om je te helpen. Vele goede adviezen gekregen, kan niet wachten tot het geleverd is.

    Super service, er wordt ruim de tijd genomen om je te helpen. Vele goede adviezen gekregen, kan niet wachten tot het geleverd is.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-06-2020

    Beste mevrouw Clijnk,

    Ik begrijp heel goed dat u niet kunt wachten tot de keuken bij u geleverd wordt. Hij wordt vast prachtig. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw mooie beoordeling en veel kookplezier toewensen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    LS
    Gepubliceerd op 04-06-2020

    " Bij Keukenmaxx ben ik geholpen door Boyd "

    Bij Keukenmaxx ben ik geholpen door Boyd. Hij heeft goed met ons meegedacht maar ook zijn expertise laten meewegen, zo zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.

    Bij Keukenmaxx ben ik geholpen door Boyd. Hij heeft goed met ons meegedacht maar ook zijn expertise laten meewegen, zo zijn we tot een prachtig resultaat gekomen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-06-2020

    Beste meneer, mevrouw,

    Wat een mooie beoordeling voor mijn collega.
    Ik ga uw review aan hem overbrengen en wil u veel plezier wensen met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Cock
    Gepubliceerd op 03-06-2020

    " Keukenmaxx TOPPP!!!! "

    Wij waren ons aan het oriënteren voor een nieuwe keuken en kwamen terecht bij Keukenmaxx Reeuwijk. Na een hartelijk ontvangst konden wij in de showroom rustig kijken wat er allemaal is op keukengebied, er was zoveel ...

    Wij waren ons aan het oriënteren voor een nieuwe keuken en kwamen terecht bij Keukenmaxx Reeuwijk. Na een hartelijk ontvangst konden wij in de showroom rustig kijken wat er allemaal is op keukengebied, er was zoveel mogelijk dat je het even niet meer weet. Wij werden bijgestaan door Martijn de Knegt en hadden onze wensen kenbaar gemaakt bij hem. Na enkele keukens te hebben gezien kregen we een beetje een idee wat we wilden maar hoe krijg je dat in een bepaald oppervlak gerealiseerd? Geen probleem Martijn zou een 3D tekening maken zodat wij een idee zouden krijgen waar wat kwam te staan. Onder het genot van een kopje koffie werden wij steeds enthousiaster, en wilde ook graag de eventuele kleuren zien en het blad.Na een lange zit met veel geduld van Martijn zijn wij met een 3D tekening rijker naar huis gegaan om alles te laten bezinken. Later een staaltje van de deuren opgehaald zodat we konden zien hoe de kleur thuis uitviel, wij waren om dit werd het! De week erop terug en wederom door Martijn zijn geduld de inbouw apparatuur uitgekozen {waar ook weer veel keus in is} Na veel uitleg was de keuken compleet en konden wij overgaan tot de officiële koop van de keuken. Bent u toe aan een nieuwe keuken raden wij zeker Keukenmaxx Reeuwijk aan, vriendelijk personeel, geen druk, goede uitleg, al met al alles is mogelijk en zij staan overal voor open!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-06-2020

    Beste heer / mevrouw Cock,

    Wat een mooie 5 sterren beoordeling heeft u geschreven. Hartelijk dank hiervoor. Wij stellen dit enorm op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Wouters
    Gepubliceerd op 01-06-2020

    " mooie producten "

    mooie producten

    mooie producten

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-06-2020

    Beste meneer/mevrouw Wouters,

    Dank u voor het delen van deze positieve 4 sterren review!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ria+van+Loon
    Gepubliceerd op 30-05-2020

    " Zeer betrokken medewerkers en werken… "

    Zeer betrokken medewerkers en werken heel netjes!!

    Zeer betrokken medewerkers en werken heel netjes!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 30-05-2020

    Beste mevrouw van Loon,

    Wat een mooie beoordeling. Dank u wel!

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Visser
    Gepubliceerd op 28-05-2020

    " Keukenmaxx Barendrecht "

    Ik ben voor de tweede keer heel tevreden over de service, communicatie en uitvoering van Keukenmaxx Barendrecht. Zeer prettig geholpen bij aankoop en verdere opvolging! Goede ideeën en tips ! Zeer tevreden en zal ...

    Ik ben voor de tweede keer heel tevreden over de service, communicatie en uitvoering van Keukenmaxx Barendrecht. Zeer prettig geholpen bij aankoop en verdere opvolging! Goede ideeën en tips ! Zeer tevreden en zal deze zaak ook zeker aanbevelen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-05-2020

    Beste meneer, mevrouw Visser,

    Voor de tweede keer helemaal tevreden over onze service, communicatie en uitvoering. Dat horen we heel erg graag. Dank u wel hiervoor en we wensen u nog veel kookplezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ron Sman
    Gepubliceerd op 28-05-2020

    " Super service Keukenmaxx "

    In 2017 een Next 125 keuken gekocht. In 2018 begon de keukenkraan te verkleuren. Dit bleek een fabrieksfout en werd vervangen. Nu in mei 2020 begon de vervangende kraan bovenop bij de handgreep te lekken. Gebeld met ...

    In 2017 een Next 125 keuken gekocht.
    In 2018 begon de keukenkraan te verkleuren.
    Dit bleek een fabrieksfout en werd vervangen.
    Nu in mei 2020 begon de vervangende kraan bovenop bij de handgreep te lekken.
    Gebeld met klantenservice en binnen een week nieuwe kraan geleverd en gemonteerd.
    SUPER SERVICE



    R

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-05-2020

    Beste meneer Sman,

    Super tevreden met onze service, dat horen we graag natuurlijk. Bedankt voor het delen van uw ervaringen in uw review.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Clemens Ottevanger
    Gepubliceerd op 24-05-2020

    " SieMatic keuken by Marc "

    Gisteren voor een SieMatic keuken getekend bij KeukenMaxx. Zeer goed en uitstekend vakkundig advies gekregen van Marc van der Veen. Marc geeft tevens goed advies omtrent mogelijke combinaties en kleurstelling. Dank

    Gisteren voor een SieMatic keuken getekend bij KeukenMaxx. Zeer goed en uitstekend vakkundig advies gekregen van Marc van der Veen. Marc geeft tevens goed advies omtrent mogelijke combinaties en kleurstelling. Dank

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-05-2020

    Beste meneer Ottevanger,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, dat wordt straks heerlijk genieten. Ik ga de mooie complimenten doorgeven aan mijn collega!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Reurts
    Gepubliceerd op 21-05-2020

    " Prima en snelle service "

    Prima en snelle service. Ook na twee jaar!

    Prima en snelle service. Ook na twee jaar!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 22-05-2020

    Beste meneer, mevrouw Reuts,

    Dank u wel voor uw mooie beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Snoek
    Gepubliceerd op 20-05-2020

    " Super service "

    Super service! Vriendelijk geholpen en de keuken ziet er tiptop uit. Boyd, 1000 maal dank voor alle hulp!!

    Super service! Vriendelijk geholpen en de keuken ziet er tiptop uit. Boyd, 1000 maal dank voor alle hulp!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-05-2020

    Beste heer / mevrouw Snoek,

    Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie 5 sterren beoordeling. Wij stellen dit erg op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    mm
    Gepubliceerd op 20-05-2020

    " We hebben in februari 2020 onze keuken… "

    We hebben in februari 2020 onze keuken gekocht bij KeukenMaxx Barendrecht. We zijn daar uiterst professioneel en vriendelijk geholpen en de alles is verlopen zoals van tevoren afgesproken. Wij zijn uitermate ...

    We hebben in februari 2020 onze keuken gekocht bij KeukenMaxx Barendrecht. We zijn daar uiterst professioneel en vriendelijk geholpen en de alles is verlopen zoals van tevoren afgesproken. Wij zijn uitermate tevreden over de verkoper, de afspraken, de levering en de montage.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-05-2020

    Beste meneer, mevrouw,

    Helemaal tevreden over de verkoop, de afspraken, de levering en de montage. Meer kunnen we ons niet wensen! Dank u wel voor deze beoordeling en veel kookplezier gewenst met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Gerben Ferwerda
    Gepubliceerd op 19-05-2020

    " Top keuken bedrijf "

    Too bedrijf Prijs kwaliteit enorm goed Er worden geen losse beloftes gemaakt Eerlijk betrouwbaar en netjes Super Zou er zo weer een keuken kopen

    Too bedrijf
    Prijs kwaliteit enorm goed
    Er worden geen losse beloftes gemaakt
    Eerlijk betrouwbaar en netjes
    Super
    Zou er zo weer een keuken kopen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-05-2020

    Beste meneer Ferwerda,

    Wat een mooie lijst aan complimenten voor ons zeg. Heel erg bedankt voor deze top review en van harte gefeliciteerd met uw keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten