Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Deze beoordelingen zijn allemaal van echte klanten. Lees hier hoe we dat garanderen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Peter Mol
    Gepubliceerd op 24-11-2022

    " Leuke showroom met een grote variëteit… "

    Leuke showroom met een grote variëteit in opgesteld keukens. Samen met het kundig advies van Arno, de verkoper die ons heeft geholpen met het samenstellen van de keuken was het uitzoeken ervan een plezierige ...

    Leuke showroom met een grote variëteit in opgesteld keukens. Samen met het kundig advies van Arno, de verkoper die ons heeft geholpen met het samenstellen van de keuken was het uitzoeken ervan een plezierige ervaring. We zijn bij Keukenmaxx begonnen en bij Keukenmaxx ook geëindigd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-11-2022

    Beste heer Mol,

    Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geadviseerd. Dank u wel voor de positieve beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Andrea
    Gepubliceerd op 16-11-2022

    " Prachtige keuken! "

    Goed advies, blij met de keuken! Communicatie ging vlot, grote bereidheid om mee te denken en bewegen (had uitgebreide verbouwing waarbij de planning niet vooraf 100% in te schatten was). Resultaat is een prachtige ...

    Goed advies, blij met de keuken!
    Communicatie ging vlot, grote bereidheid om mee te denken en bewegen (had uitgebreide verbouwing waarbij de planning niet vooraf 100% in te schatten was).
    Resultaat is een prachtige keuken in mijn woning...

    zeker aan te bevelen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-11-2022

    Beste Andrea,

    Wat fijn dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken. Leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Rob Terlaak
    Gepubliceerd op 14-11-2022

    " Keukenmaxx heeft een prima… "

    Keukenmaxx heeft een prima klantenservice, goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers. Klachten worden serieus genomen.

    Keukenmaxx heeft een prima klantenservice, goed bereikbaar en vriendelijke medewerkers.
    Klachten worden serieus genomen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-11-2022

    Beste heer Terlaak,

    Mooie woorden voor onze klantenservice! Dank u wel hiervoor.

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Anonim
    Gepubliceerd op 09-11-2022

    " Uitstekend "

    Geweldig gesprek, goede vraagstelling, goede oplossing, goede kwaliteit en met gave apparaturen.

    Geweldig gesprek, goede vraagstelling, goede oplossing, goede kwaliteit en met gave apparaturen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-11-2022

    Beste meneer, mevrouw,

    Dank u wel voor uw prachtige review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Dat horen wij graag.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    P Struijk
    Gepubliceerd op 08-11-2022

    " EIndelijk gelukt "

    luistert geeft suggesties laat zien wat wordt bedoeld. Kortom een waardevol gesprek en een fantastische aankoop gedaan. Zou graag terugkomen maar een keuken koop je niet iedere dag.

    luistert geeft suggesties laat zien wat wordt bedoeld. Kortom een waardevol gesprek en een fantastische aankoop gedaan. Zou graag terugkomen maar een keuken koop je niet iedere dag.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-11-2022

    Beste meneer/mevrouw Struijk,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen! Geniet eerst maar eens lekker van deze keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Nicole
    Gepubliceerd op 06-11-2022

    " Super tevreden! "

    Vanaf het moment dat ik in de showroom was in Hoofddorp om onze keuken te bestellen tot aan de levering en plaatsing voelde ik mij erg in de watten gelegd. De aandacht en attentie was geweldig en voelbaar over de ...

    Vanaf het moment dat ik in de showroom was in Hoofddorp om onze keuken te bestellen tot aan de levering en plaatsing voelde ik mij erg in de watten gelegd. De aandacht en attentie was geweldig en voelbaar over de hele linie. Ik ben super tevreden met KeukenMaxx! Grote dank hiervoor!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-11-2022

    Beste Nicole,

    Heel graag gedaan, wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    OK
    Gepubliceerd op 05-11-2022

    " Outstanding! "

    We had great experience with Keukenmax Hoofddorp. From the design process to delivering and assembling - friendly and supportive advisors and montage team, all on time and the kitchen is great!!

    We had great experience with Keukenmax Hoofddorp. From the design process to delivering and assembling - friendly and supportive advisors and montage team, all on time and the kitchen is great!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-11-2022

    Dear Sir/Madam,

    Thank you for sharing your positive experience. It's great to hear that we were able to serve you so well.

    With kind regards,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dupre
    Gepubliceerd op 02-11-2022

    " Wij zijn heel goed en kundig geholpen… "

    Wij zijn heel goed en kundig geholpen en geadviseerd In onze aankoop van een nieuwe keuken

    Wij zijn heel goed en kundig geholpen en geadviseerd
    In onze aankoop van een nieuwe keuken

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-11-2022

    Beste meneer, mevrouw Dupre,

    Wat een fijne beoordeling om te lezen. Dank u wel!

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Paul ten Cate
    Gepubliceerd op 25-10-2022

    " Alles is probleemloos verlopen "

    Alles is probleemloos verlopen. De montage verliep soepel en keurig netjes. Een paar kleine punten aan het keramiekblad van het kookeiland zijn genoteerd en moeten nog worden opgelost. We zijn zeer blij met de ...

    Alles is probleemloos verlopen. De montage verliep soepel en keurig netjes. Een paar kleine punten aan het keramiekblad van het kookeiland zijn genoteerd en moeten nog worden opgelost.
    We zijn zeer blij met de keuken!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-10-2022

    Beste meneer Ten Cate,

    Dat vinden we ontzettend fijn om te horen, daar doen we het allemaal voor. We zetten zo snel mogelijk de laatste puntjes op de i.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bram thierry
    Gepubliceerd op 24-10-2022

    " Keuken Amsterdam: 10/10 "

    Denken goed mee in het spectrum waar je zit. Zeer veel opties en goede showroom. Fijne communicatie in de opvolging. Wij hadden contact met Marc van der Veen en dit voelde vanaf het begin erg vertrouwd. Goed ...

    Denken goed mee in het spectrum waar je zit. Zeer veel opties en goede showroom. Fijne communicatie in de opvolging. Wij hadden contact met Marc van der Veen en dit voelde vanaf het begin erg vertrouwd. Goed bereikbaar, snapte waar we naar opzoek waren en heeft al zijn verwachtingen meer dan waargemaakt.

    Keuken is inmiddels geplaatst. Waanzinnig mooi geworden, konden niet blijer zijn.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-10-2022

    Beste heer/mevrouw,

    Wanneer u blij bent, zijn wij dat ook! Wij willen u hartelijk bedanken voor uw beoordeling en veel plezier toewensen met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Margo Kivits - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Frank
    Gepubliceerd op 23-10-2022

    " Niet perfect verlopen "

    Als niet ervaren keuken kopers en een onervaren verkoper zijn er toch een aantal zaken niet vlekkeloos verlopen. Jammer en nu maar hopen dat het opgelost kan worden of elkaar wat tegemoet komen met dingen die ze ...

    Als niet ervaren keuken kopers en een onervaren verkoper zijn er toch een aantal zaken niet vlekkeloos verlopen. Jammer en nu maar hopen dat het opgelost kan worden of elkaar wat tegemoet komen met dingen die ze vanwege hoge kosten niet willen aanpassen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-10-2022

    Beste Frank,

    Inderdaad zeer spijtig dat niet alles perfect verloopt rondom uw keuken. Uit uw dossier maak ik op dat mijn collega van onze klantenservice al met u contact heeft om de openstaande servicepunten in overleg met u zo snel mogelijk op te lossen.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dennis Terstal
    Gepubliceerd op 13-10-2022

    " Fijn bedrijf met goede service! "

    Fijn bedrijf met goede service. Het hele traject van kopen tot aan de installatie was heel goed bevallen en aan iedereen aan te raden!

    Fijn bedrijf met goede service. Het hele traject van kopen tot aan de installatie was heel goed bevallen en aan iedereen aan te raden!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-10-2022

    Beste meneer Terstal,

    Het hele traject vanaf de aankoop tot en met de installatie van uw nieuwe keuken heel goed bevallen. Dat is waar we het allemaal graag voor doen! Dank u wel voor uw review.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Naast SieMatic keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Huidige actie(s) 1
Terug
Sluiten