Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Overdevest
    Gepubliceerd op 12-01-2021

    " Niks op aan te merken "

    De Adviseur neemt de tijd voor je, geeft tips en denkt mee. Alles volgens afspraak opgeleverd. De montage is netjes gedaan.

    De Adviseur neemt de tijd voor je, geeft tips en denkt mee. Alles volgens afspraak opgeleverd. De montage is netjes gedaan.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-01-2021

    Beste meneer/mevrouw Overdevest,

    Wat fijn dat u nu heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken. Leuk dat wij deze voor u mochten verzorgen! Wij wensen u heel veel kook plezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Palma
    Gepubliceerd op 10-01-2021

    " Zeer vriendelijk en je wordt er goed… "

    Zeer vriendelijk en je wordt er goed geholpen! Ze denken goed mee en hebben mooie ideeën.

    Zeer vriendelijk en je wordt er goed geholpen! Ze denken goed mee en hebben mooie ideeën.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 10-01-2021

    Beste meneer/mevrouw Palma,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw prachtige nieuwe keuken! Fijn te lezen dat u zeer vriendelijk en goed bent geholpen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Leo
    Gepubliceerd op 28-12-2020

    " Wij zijn bijzonder prettig geadviseerd… "

    Wij zijn bijzonder prettig geadviseerd en geholpen in Hoofdorp. Als de keuken geplaatst is komen we nog eens met een revieuw

    Wij zijn bijzonder prettig geadviseerd en geholpen in Hoofdorp. Als de keuken geplaatst is komen we nog eens met een revieuw

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-12-2020

    Beste Leo,

    Wat leuk dat u bij ons geslaagd bent voor uw nieuwe keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    De visser
    Gepubliceerd op 27-12-2020

    " Fijne ervaring bij het samenstellen van ... "

    Een correcte, zeer prettige, professionele verkoper. Luistert goed naar de wensen van de klant, neemt de tijd.

    Een correcte, zeer prettige, professionele verkoper. Luistert goed naar de wensen van de klant, neemt de tijd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-12-2020

    Beste meneer/mevrouw de Visser,

    Dat horen wij graag! Wij wensen u heel veel plezier van uw prachtige nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ed Valk
    Gepubliceerd op 24-12-2020

    " Vakbekwaam uitgevoerd "

    goede afspraken gemaakt en ook zo uitgevoerd, Het plaatsen is vakkundig en netjes gedaan .

    goede afspraken gemaakt en ook zo uitgevoerd, Het plaatsen is vakkundig en netjes gedaan .

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-12-2020

    Beste meneer Valk,

    Wat een mooie beoordeling voor Keukenmaxx, Fijn dat alles naar wens is verlopen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Suzan
    Gepubliceerd op 24-12-2020

    " Goed geholpen "

    Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, De verkoper nam de tijd en dacht mee. Hij was flexibel als we veranderingen wilden aanbrengen. De collega’s van de vestiging waren ook erg vriendelijk.

    Wij zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen, De verkoper nam de tijd en dacht mee. Hij was flexibel als we veranderingen wilden aanbrengen. De collega’s van de vestiging waren ook erg vriendelijk.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-12-2020

    Beste Suzan,

    Hartelijk dank voor de 5 sterren beoordeling en het delen van uw ervaring. wij stellen dit erg op prijs.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Sandy
    Gepubliceerd op 23-12-2020

    " Zeer vriendelijk ontvangen "

    Zeer vriendelijk ontvangen, heel kundig, alles volgens afspraak goed geregeld en fijne korting!

    Zeer vriendelijk ontvangen, heel kundig, alles volgens afspraak goed geregeld en fijne korting!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-12-2020

    Beste Sandy,

    Dat zijn mooie complimenten die wij van u krijgen. Hartelijk dank hiervoor en voor de 5 sterren beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Kimberley
    Gepubliceerd op 21-12-2020

    " Helemaal top! "

    Super blij met keukenmaxx! Mijn vriend en ik verschillen heel erg van mening qua keuken, bij keukenmaxx weten ze dit perfect te combineren. Ze kijken en denken mee en zorgen ervoor dat alles binnen je prijs valt, ...

    Super blij met keukenmaxx! Mijn vriend en ik verschillen heel erg van mening qua keuken, bij keukenmaxx weten ze dit perfect te combineren. Ze kijken en denken mee en zorgen ervoor dat alles binnen je prijs valt, geven hier hun mening en advies over. Echte toppers!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 21-12-2020

    Beste Kimberley,

    Wat fijn dat wij u naar tevredenheid konden adviseren om zo de perfecte keuken samen te stellen die bij u en uw vriend in de smaak valt. Dank u wel voor de mooie 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Thea Schuurmans- Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Anoniem
    Gepubliceerd op 18-12-2020

    " Prima service na plaatsing "

    Prima service na plaatsing. Prettige monteurs die actief meedenken bij vragen en netjes en beleefd werken. Na een jaar is de service niet verminderd. We zijn dik tevreden met onze prachtige keuken.

    Prima service na plaatsing. Prettige monteurs die actief meedenken bij vragen en netjes en beleefd werken. Na een jaar is de service niet verminderd. We zijn dik tevreden met onze prachtige keuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-12-2020

    Beste meneer/mevrouw,

    Wat fijn dat u heerlijk aan het genieten bent van uw Keukenmaxx keuken. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Klant
    Gepubliceerd op 17-12-2020

    " Prima service "

    Prima service

    Prima service

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-12-2020

    Beste meneer/mevrouw,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten. Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Fam. Korvink
    Gepubliceerd op 17-12-2020

    " Heel tevreden en blij met onze nieuwe ... "

    Om te beginnen zijn wij heel goed geholpen in de showroom. Niks was te veel. Ook toen de keuken besteld was en wij met kleurstalen van vloer en verf kwamen, werden we positief ontvangen. De levering was zoals ...

    Om te beginnen zijn wij heel goed geholpen in de showroom. Niks was te veel. Ook toen de keuken besteld was en wij met kleurstalen van vloer en verf kwamen, werden we positief ontvangen.
    De levering was zoals afgesproken. We kregen zelfs een upgrade toen 2 apparaten niet op tijd leverbaar waren. Fantastisch!
    Het plaatsen van onze nieuwe keuken is vakkundig gedaan. De mannen werkten zeer netjes en precies. Er was één stukje niet goed opgemeten, dat paste nét niet. Ook dit is prima opgelost. Wij zijn zeer tevreden! Bedankt iedereen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-12-2020

    Beste meneer/mevrouw Korvink,

    Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Beekman
    Gepubliceerd op 16-12-2020

    " Je voelt je welkom "

    Je voelt je welkom, ondanks corona. Prettige ontvangst, niet te opdringerig. Koffie staat klaar. Het personeel netjes in het pak, ook de dames zien er piekfijn uit. In maart 2021 wordt onze keuken geplaatst, ga er ...

    Je voelt je welkom, ondanks corona. Prettige ontvangst, niet te opdringerig.
    Koffie staat klaar. Het personeel netjes in het pak, ook de dames zien er piekfijn uit.
    In maart 2021 wordt onze keuken geplaatst, ga er van uit dat ik net zo positief ben als nu.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 16-12-2020

    Beste meneer, mevrouw Beekman,

    Wat een mooie beoordeling voor Keukenmaxx. wat ontzettend fijn dat u zo tevreden bent. Dat horen wij graag. Ik wil u bedanken voor uw 5 sterren review en alvast veel kookplezier toewensen.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten