Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    M.h. Slimmens
    Gepubliceerd op 14-11-2019

    " Met alles zeer tevreden zowel als bij… "

    Met alles zeer tevreden zowel als bij de aankoop tot montage. Ik zal Keukenmaxx zeker bij familie en vrienden aan bevelen

    Met alles zeer tevreden zowel als bij de aankoop tot montage.
    Ik zal Keukenmaxx zeker bij familie en vrienden aan bevelen

  • Customer profile image
    Heemskerk
    Gepubliceerd op 09-11-2019

    " Goed en gedetailleerd in het… "

    Goed en gedetailleerd in het voortraject en alles is conform de afspraken geregeld , ook de montage is perfect verlopen .

    Goed en gedetailleerd in het voortraject en alles is conform de afspraken geregeld , ook de montage is perfect verlopen .

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-11-2019

    Beste meneer/mevrouw Heemskerk,

    Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de geboden service door Keukenmaxx. Wij wensen u heel veel plezier toe met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mevr. Onbekend
    Gepubliceerd op 05-11-2019

    " Onze vorige keuken kwam ook van de… "

    Onze vorige keuken kwam ook van de keukenmaxx en na vergelijking bij andere aanbieders toch ook voor deze nieuwe keuken weer bij de keukenmaxx beland. We zijn door Freek (locatie Etten-Leur) goed geholpen en hebben ...

    Onze vorige keuken kwam ook van de keukenmaxx en na vergelijking bij andere aanbieders toch ook voor deze nieuwe keuken weer bij de keukenmaxx beland.
    We zijn door Freek (locatie Etten-Leur) goed geholpen en hebben samen een keuken ontworpen geheel naar wens.
    Keuken is nog niet geplaatst dus we hopen dat het plaatsten net zo goed gaat als de koop!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-11-2019

    Beste mevrouw,

    Wij gaan zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken! Dank u voor het delen van uw ervaring.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dhr. Kerssens, Guido
    Gepubliceerd op 03-11-2019

    " Remco rules!!! Top keuken gekocht. "

    Wij hebben een keuken gekocht bij Remco Selier in Hoofddorp. Zowel Remco als zijn baas hebben geweldig met ons meegedacht. Dit wordt echt prachtig. Een dikke vette 10!

    Wij hebben een keuken gekocht bij Remco Selier in Hoofddorp.
    Zowel Remco als zijn baas hebben geweldig met ons meegedacht. Dit wordt echt prachtig. Een dikke vette 10!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 03-11-2019

    Beste meneer Kerssens,

    Wauw een 10! Daan zijn we natuurlijk super trots op. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Snippenburg
    Gepubliceerd op 31-10-2019

    " Keukenmaxx Barendrecht "

    Keukenmaxx Barendrecht De afgelopen weken diverse zaken bezocht waaronder Keukenmaxx in Barendrecht. Wat een positief verschil tov de andere bezochte zaken.Het aankoop proces is perfect verlopen, gastvrouwen die je ...

    Keukenmaxx Barendrecht

    De afgelopen weken diverse zaken bezocht waaronder Keukenmaxx in Barendrecht. Wat een positief verschil tov de andere bezochte zaken.Het aankoop proces is perfect verlopen, gastvrouwen die je in de watten leggen, deskundige verkopers die meedenken en dat alles in een relaxte sfeer. Wat ons betreft een aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-10-2019

    Beste meneer, Mevrouw Snippenburg,

    Hartelijk bedankt voor uw mooie positieve review.
    Ik ga uw mooie woorden overbrengen en wens u alvast veel kookplezier met uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Schouten
    Gepubliceerd op 30-10-2019

    " Goed geholpen met goede adviezen en… "

    Goed geholpen met goede adviezen en zonder druk van het willen verkopen. Ook een super goede gastvrouw aanwezig????

    Goed geholpen met goede adviezen en zonder druk van het willen verkopen.
    Ook een super goede gastvrouw aanwezig????

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 31-10-2019

    Beste meneer/mevrouw Schouten,

    Dank u wel voor de mooie complimenten voor onze adviseur en gastvrouw! Dat horen we heel erg graag.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Vermeijs
    Gepubliceerd op 28-10-2019

    " Professionele verkoop "

    Op een heel plezierige en professionele manier heeft de verkoper van Keukenmaxx ons geholpen bij het bedenken van de inrichting van de nieuwe keuken. Er werd echt meegedacht en er werd gedurende de gezamenlijke ...

    Op een heel plezierige en professionele manier heeft de verkoper van Keukenmaxx ons geholpen bij het bedenken van de inrichting van de nieuwe keuken. Er werd echt meegedacht en er werd gedurende de gezamenlijke afspraken alle tijd voor ons genomen om alle details door te spreken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-10-2019

    Beste meneer/mevrouw Vermeijs,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u voor uw nieuwe keuken bent geslaagd bij Keukenmaxx.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Berg
    Gepubliceerd op 28-10-2019

    " zeer goede service "

    zeer goede service, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

    zeer goede service, goede kwaliteit en vriendelijk personeel.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-10-2019

    Beste meneer/mevrouw Berg,

    Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geboden service in onze mooie showroom. Wij wensen u alvast heel veel kook plezier toe!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bragt
    Gepubliceerd op 28-10-2019

    " Helemaal TOP "

    Helemaal TOP!

    Helemaal TOP!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-10-2019

    Beste meneer/mevrouw Bragt,

    Dank u voor het delen van uw ervaring!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Jeroen
    Gepubliceerd op 27-10-2019

    " Zeer goede service en advies! "

    We zijn erg goed, professioneel en vriendelijk geholpen door Keukenmaxx bij het uitzoeken van een keuken. Zeer vakkundig advies en opties werden goed uitgelegd.

    We zijn erg goed, professioneel en vriendelijk geholpen door Keukenmaxx bij het uitzoeken van een keuken. Zeer vakkundig advies en opties werden goed uitgelegd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-10-2019

    Beste meneer,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten. Leuk dat u uw ervaring deelde in deze positieve review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    M. Fransen
    Gepubliceerd op 27-10-2019

    " fijn en goed advies van een kundige… "

    fijn en goed advies van een kundige verkoper!

    fijn en goed advies van een kundige verkoper!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-10-2019

    Beste meneer, mevrouw Fransen,

    Hartelijk bedankt voor uw positieve review!

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Enkelaar
    Gepubliceerd op 23-10-2019

    " Tot op heden zeer tevreden "

    Tot op heden zeer tevreden. Nu wachten tot de bestelde keuken staat en kan ik beoordelen of de vijf sterren nog steeds terecht zijn

    Tot op heden zeer tevreden. Nu wachten tot de bestelde keuken staat en kan ik beoordelen of de vijf sterren nog steeds terecht zijn

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-10-2019

    Beste meneer/mevrouw Enkelaar,

    Wij gaan er voor zorgen dat u straks heerlijk kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken, daar kunt u van op aan. Wij gaan altijd voor 5 sterren!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Inspiratie
Terug
Sluiten