Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Kooij
    Gepubliceerd op 14-07-2019

    " Nette bezorgers en deskundige montage "

    Nette bezorgers en deskundige montage. Helaas was niet alles correct afgeleverd, waardoor nalevering en aanvullende service nodig zijn. Wij vertrouwen erop dat ook dit netjes wordt opgelost.

    Nette bezorgers en deskundige montage. Helaas was niet alles correct afgeleverd, waardoor nalevering en aanvullende service nodig zijn. Wij vertrouwen erop dat ook dit netjes wordt opgelost.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-07-2019

    Beste meneer/mevrouw Kooij,

    Wij streven ernaar om altijd alles zo snel mogelijk af te krijgen, helaas gaat het soms niet goed. Wij gaan er zeker zorgen dat alles netjes wordt opgelost. Bedankt voor uw beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    lindseys89
    Gepubliceerd op 14-07-2019

    " Mooie winkel, goed geholpen! "

    Wij hebben onze Siematic keuken uitgezocht bij Keukenmaxx Reeuwijk en zijn daarbij uitstekend geholpen door Marijn en Martijn. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen bij de keuzes die we moesten maken ...

    Wij hebben onze Siematic keuken uitgezocht bij Keukenmaxx Reeuwijk en zijn daarbij uitstekend geholpen door Marijn en Martijn. Er werd uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen bij de keuzes die we moesten maken en tussendoor werden we ook nog verwend met lekkere broodjes en een soepje. Kortom, mooie winkel, vriendelijk personeel, echt een aanrader!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-07-2019

    Beste mevrouw,

    Wat goed om te horen dat u een nieuwe keuken heeft uitgezocht en dat mijn collega's u uitstekend hebben geholpen. Bedankt voor uw aankoop en wij wensen u er veel plezier meer.

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    p. vierdag
    Gepubliceerd op 14-07-2019

    " goede presentatie "

    goede presentatie. Kundige en vlotte medewerkers

    goede presentatie. Kundige en vlotte medewerkers

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-07-2019

    Beste meneer/mevrouw Vierdag,

    Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve 4 sterren review!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Remon May
    Gepubliceerd op 12-07-2019

    " Bedankt "

    Via deze weg wil ik nogmaals keukenmaxx en Boyd Slotboom bedanken. Ik ben uiterst tevreden. Wat is het prettig als er een verkoper is die naar je luistert geïnteresseerd is en met je meedenkt. Je alle verschillende ...

    Via deze weg wil ik nogmaals keukenmaxx en Boyd Slotboom bedanken. Ik ben uiterst tevreden. Wat is het prettig als er een verkoper is die naar je luistert geïnteresseerd is en met je meedenkt. Je alle verschillende opties verteld en er ook alle tijd voor neemt. Advies op maat.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-07-2019

    Beste meneer May,

    Het is altijd prettig wanneer u met een tevreden gevoel de winkel uit loopt, daar heeft mijn collega Boyd dus goed zijn best voor gedaan. Hij zal blij zijn om uw beoordeling te lezen en wij natuurlijk ook! Bedankt voor de 5 sterren beoordeling en veel plezier in uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Stephan Visser - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Regouin - eeuwijk
    Gepubliceerd op 11-07-2019

    " prachtig eindresultaat "

    Tijdens het ontwerp proces hebben we zelf nog veel aangepast en het was prettig geweest iets meer advies te krijgen vanuit Keukenmaxx over een handige kastindeling. We hebben daarin uiteindelijk ook zelf nog ideeen ...

    Tijdens het ontwerp proces hebben we zelf nog veel aangepast en het was prettig geweest iets meer advies te krijgen vanuit Keukenmaxx over een handige kastindeling. We hebben daarin uiteindelijk ook zelf nog ideeen moeten aandragen. Echter het eindresultaat is geweldig geworden. En de installatie is foutloos gegaan. We werden ook tijdens het installeren gevraagd naar onze wensen. Dat was heel prettig. Ik zou uiteindelijk Keukenmaxx wel aanbevelen. Je moet je wel voorbereiden op dat ze bij een eerste bezoek de deal meteen rond willen maken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-07-2019

    Beste meneer/mevrouw Regouin-Eeuwijk,

    Dank u voor uw oprechte, eerlijke review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het eindresultaat en de weg er naartoe. Uw punt van kritiek nemen wij mee ter verbetering van ons verkoopproces.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    heer Luntz
    Gepubliceerd op 06-07-2019

    " Alles is gelukt zoals we gehoopt hadden "

    Alles is gelukt zoals we gehoopt hadden. Perfecte montage, alles op maat en goed ingedeeld door de verkoper.

    Alles is gelukt zoals we gehoopt hadden. Perfecte montage, alles op maat en goed ingedeeld door de verkoper.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 06-07-2019

    Beste meneer Luntz,

    Dat klinkt als een hele fijne ervaring met Keukenmaxx, leuk om te horen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Voesenek
    Gepubliceerd op 01-07-2019

    " SieMatic Keuken "

    Levering en montage van onze keuken was uitstekend.! Monteur was niets teveel om ons tevreden te stellen, chapeau!

    Levering en montage van onze keuken was uitstekend.!

    Monteur was niets teveel om ons tevreden te stellen, chapeau!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-07-2019

    Beste meneer/mevrouw Voesenek,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten uiteraard! Wat fijn om te horen da u zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Braun
    Gepubliceerd op 01-07-2019

    " Wij hebben 14 jaar geleden onze keuken… "

    Wij hebben 14 jaar geleden onze keuken gekocht bij Keukenmaxx en ook voor ons nieuwe huis zijn wij wederom geslaagd bij Keukenmaxx. Wij zijn zeer professioneel en prettig geholpen en zijn zelf nog 2x teruggekomen ...

    Wij hebben 14 jaar geleden onze keuken gekocht bij Keukenmaxx en ook voor ons nieuwe huis zijn wij wederom geslaagd bij Keukenmaxx.
    Wij zijn zeer professioneel en prettig geholpen en zijn zelf nog 2x teruggekomen omdat wij zelf aanpassingen willen doen aan de keuken. Deze wijzigingen zijn zonder problemen doorgevoerd met als resultaat een top keuken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 01-07-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat vinden we ontzettend fijn om te horen. Wij gaan zorgen dat u straks weer kunt gaan genieten van een mooie nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    pauline
    Gepubliceerd op 29-06-2019

    " Proffesioneel "

    Proffesioneel, klantgericht, alles klopte . Ontzettend blij met de gehele begeleiding van ontwerp tot levering en montage! Ten zeerste aan te raden

    Proffesioneel, klantgericht, alles klopte . Ontzettend blij met de gehele begeleiding van ontwerp tot levering en montage!
    Ten zeerste aan te raden

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 29-06-2019

    Beste mevrouw,

    Dank u voor uw aanbeveling dat vinden we super om te horen! Dank u voor het delen van uw positieve ervaring in deze mooie 5 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dikvds
    Gepubliceerd op 28-06-2019

    " Prima geholpen en goede adviezen "

    Prima geholpen en goede adviezen. Mensen die meedenken en duidelijk weten waar ze het over hebben.

    Prima geholpen en goede adviezen. Mensen die meedenken en duidelijk weten waar ze het over hebben.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-06-2019

    Beste meneer,

    Prima geholpen, goede adviezen en meedenkende collega's. Dat zijn mooie complimenten, dank u wel hiervoor.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    klant
    Gepubliceerd op 28-06-2019

    " Onze 2e keuken van Keukenmaxx "

    Onze 2e keuken van Keukenmaxx. Zeer goed geholpen en geadviseerd in de showroom. Constant op de hoogte gehouden over het bestel en aflever proces. En tenslotte een zeer vakkundige en snelle montage in 1,5 dag. ...

    Onze 2e keuken van Keukenmaxx. Zeer goed geholpen en geadviseerd in de showroom. Constant op de hoogte gehouden over het bestel en aflever proces. En tenslotte een zeer vakkundige en snelle montage in 1,5 dag. Complimenten!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 28-06-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Dank u wel voor deze mooie review. Heel goed om te lezen dat u zo goed geholpen bent in ons filiaal en dat de montage ook naar tevredenheid verlopen is. Veel kookplezier gewenst in uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Edwin
    Gepubliceerd op 27-06-2019

    " Tot betaling en plaatsen goed, daarna ... "

    Tot aan de betaling en plaatsen ging alles goed, daarna drama. Als eerste zijn er afspraken niet nagekomen die tijdens de koop zijn beloofd. Er wordt dan geschermd met vinkjes en kleine lettertjes. Opvolging service ...

    Tot aan de betaling en plaatsen ging alles goed, daarna drama.
    Als eerste zijn er afspraken niet nagekomen die tijdens de koop zijn beloofd. Er wordt dan geschermd met vinkjes en kleine lettertjes.
    Opvolging service is bij mij drama, zit maar te wachten en wordt niet terug gebeld. Zijn inmiddels maand verder en de problemen van de lades zijn nog niet opgelost.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 27-06-2019

    Beste meneer,

    Heel jammer om uw minder goede ervaringen te moeten vernemen in deze beoordeling. Uw klacht hebben we opgepakt en graag komen we hier zo snel mogelijk bij u op terug.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten