Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Pieter
    Gepubliceerd op 25-05-2019

    " Prima service "

    Zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf van een keuken. Onze adviseur ,Freek, nam uitvoerig de tijd om onze vragen over stoomovens, koelkasten etc. geduldig te beantwoorden. Resultaat: een prachtige keuken ...

    Zeer tevreden over de advisering bij de aanschaf van een keuken. Onze adviseur ,Freek, nam uitvoerig de tijd om onze vragen over stoomovens, koelkasten etc. geduldig te beantwoorden. Resultaat: een prachtige keuken voor een mooie prijs.

  • Customer profile image
    Thompson
    Gepubliceerd op 25-05-2019

    " Fijne zaak ondanks dat de systemen… "

    Fijne zaak ondanks dat de systemen eruit lagen supergoed geholpen!

    Fijne zaak ondanks dat de systemen eruit lagen supergoed geholpen!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Thompson,

    Dat is gezien de situatie helemaal goed om te kunnen vernemen van u. Dank u wel voor deze positieve beoordeling!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Dirk Jan
    Gepubliceerd op 24-05-2019

    " Goede service en altijd vriendelijke ... "

    Goede service en altijd vriendelijk ontvangen. Mooie showroom en ook aan (jonge) kinderen is gedacht. Keuken moet nog wel geplaatst worden, maar tot op heden hebben we er alle vertrouwen in dat ook dat professioneel ...

    Goede service en altijd vriendelijk ontvangen. Mooie showroom en ook aan (jonge) kinderen is gedacht. Keuken moet nog wel geplaatst worden, maar tot op heden hebben we er alle vertrouwen in dat ook dat professioneel gaat gebeuren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 25-05-2019

    Beste meneer,

    Goede service, vriendelijke ontvangst en een mooie showroom dat horen we heel graag! Dank u wel hiervoor en we gaan er voor zorgen dat uw nieuwe keuken ook helemaal naar tevredenheid geplaatst gaat worden.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    J. Zonneveld
    Gepubliceerd op 24-05-2019

    " Wij zijn bij keukenmaxx super goed… "

    Wij zijn bij keukenmaxx super goed geholpen door mitchel. Samen met hem hebben wij onze droom keuken ontworpen.

    Wij zijn bij keukenmaxx super goed geholpen door mitchel.
    Samen met hem hebben wij onze droom keuken ontworpen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 24-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Zonneveld,

    Bedankt voor het plaatsen van deze mooie 5 sterren beoordeling! Erg mooi om te lezen dat u super goed geholpen bent bij het samenstellen van uw nieuwe droomkeuken. Van harte gefeliciteerd met deze aankoop.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    GPFS
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Thumbs up! "

    Van de eerste ontvangst in de showroom tot en met de super uitgevoerde montage alleen maar positieve ervaringen, duidelijkheid in afspraken die ook allemaal keurig zijn nagekomen. Het resultaat is een mooie keuken ...

    Van de eerste ontvangst in de showroom tot en met de super uitgevoerde montage alleen maar positieve ervaringen, duidelijkheid in afspraken die ook allemaal keurig zijn nagekomen.
    Het resultaat is een mooie keuken helemaal naar wens.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw,

    Van harte gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! En wat enorm leuk om te lezen dat u heel tevreden bent over het gehele proces van aankoop tot montage.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Roovers
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Prima service en mooie keukens "

    Goede adviezen en een keuken zoals wij hem graag wilde kunnen samenstellen. Service uitstekend, je wordt goed begeleid tijdens het verkoop proces.

    Goede adviezen en een keuken zoals wij hem graag wilde kunnen samenstellen. Service uitstekend, je wordt goed begeleid tijdens het verkoop proces.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Roovers,

    Heel erg fijn om van u te vernemen dat u goed begeleid en geadviseerd bent tijdens het samenstellen van uw nieuwe keuken. Daar doen we het allemaal voor. Graag bedanken we u voor deze mooie review!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Stijnman
    Gepubliceerd op 23-05-2019

    " Feedback "

    Meerdere keren moeten bellen over missende onderdelen die achteraf weer opnieuw besteld zijn,maar wordt hier van op de hoogte gestelden, pas na zelf bellen er achter gekomen dat deze opnieuw besteld zijn helaas weet ...

    Meerdere keren moeten bellen over missende onderdelen die achteraf weer opnieuw besteld zijn,maar wordt hier van op de hoogte gestelden, pas na zelf bellen er achter gekomen dat deze opnieuw besteld zijn helaas weet men nog niet met wel tijdsbestek dit wordt nageleverd.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Stijnman,

    Ik kan me voorstellen dat u dat als vervelend ervaart, excuus hiervoor! De onderdelen staan voor u in bestelling, zodra we weten wanneer deze binnen komen nemen we contact met u op voor het maken van een afspraak.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Juut Versluijs
    Gepubliceerd op 20-05-2019

    " Super service.. "

    Super service... veel keus.. denken lekker met je mee... dit is onze tweede keuken bij keukenmaxx dat zegt genoeg ???? Echt een dikke vette 10... ook de aftersales!

    Super service... veel keus.. denken lekker met je mee... dit is onze tweede keuken bij keukenmaxx dat zegt genoeg ????
    Echt een dikke vette 10... ook de aftersales!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-05-2019

    Beste mevrouw Versluijs,

    Dank u voor het vertrouwen dat u wederom heeft gesteld in Keukenmaxx, dat maakt ons erg trots!
    Geniet lekker van uw mooie nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Terry van der Lee
    Gepubliceerd op 20-05-2019

    " Ze komen belofte na "

    Ze komen belofte na Zijn netjes en werken netjes

    Ze komen belofte na
    Zijn netjes en werken netjes

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-05-2019

    Beste meneer Van der Lee,

    Zoals u van Keukenmaxx kan en mag verwachten natuurlijk. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A. Kattenberg
    Gepubliceerd op 19-05-2019

    " Bij onze eerste ervaring met Keukenmaxx… "

    Bij onze eerste ervaring met Keukenmaxx zijn we positief verrast. De verkoper Marc van Veen heeft ons uitstekend geadviseerd. In alle fase van aanschaf tot plaatsing is alles uitstekend verlopen. Keukenmaxx een ...

    Bij onze eerste ervaring met Keukenmaxx zijn we positief verrast. De verkoper Marc van Veen heeft ons uitstekend geadviseerd. In alle fase van aanschaf tot plaatsing is alles uitstekend verlopen. Keukenmaxx een dikke 9 en bedankt voor de uitstekende service.
    Helaas hebben wij het smeg aktie pakket nog niet volledig ontvangen maar daar wordt hard aan gewerkt.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Kattenberg,

    Wij gaan zorgen dat u het SMEG actie pakket alsnog zo snel mogelijk zal ontvangen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring bij Keukenmaxx!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    M. Roovers
    Gepubliceerd op 17-05-2019

    " Van aankoop tot levering dik tevreden. "

    Van aankoop tot levering dik tevreden. Een onderdeel was verkeerd geleverd, dit is gelijk doorgegeven door de monteur. Even afwachten hoe snel dit wordt opgelost.

    Van aankoop tot levering dik tevreden.
    Een onderdeel was verkeerd geleverd, dit is gelijk doorgegeven door de monteur. Even afwachten hoe snel dit wordt opgelost.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 17-05-2019

    Beste meneer/mevrouw Roovers,

    Wij gaan zorgen dat dit snel in orde wordt gemaakt daar kunt u van op aan. Dank u voor het delen van uw ervaring in deze positieve 4 sterren review.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Farid
    Gepubliceerd op 15-05-2019

    " Aanpak die ons bevalt "

    We hebben onlangs de order van onze nieuwe keuken getekend. De weg hiernaar toe was erg aangenaam. Van het maken van de afspraak, het bezoek aan de showroom tot het samenstellen van de keuken ging prima. Zeer ...

    We hebben onlangs de order van onze nieuwe keuken getekend. De weg hiernaar toe was erg aangenaam. Van het maken van de afspraak, het bezoek aan de showroom tot het samenstellen van de keuken ging prima. Zeer gastvrije medewerkers en professionele verkoper die de tijd neemt voor elk detail. We voelden ons erg op ons gemak. We zien uit naar de plaatsing.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 15-05-2019

    Beste meneer,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw mooie nieuwe keuken! Heel erg fijn om te lezen dat het aankoopproces prima verlopen is. We gaan er voor zorgen dat de plaatsing minstens zo goed verloopt.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten