Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Sander
    Gepubliceerd op 18-07-2018

    " kies een andere keukenzaak, achterhaald ... "

    Voor orientatie afspraak gemaakt. goed geholpen en mooie keuken samengesteld. Dit nam veel tijd in beslag. Ook een totaalprijs aangeboden. Wij wilden hier even over nadenken, je koopt niet iedere dag een keuken. Op ...

    Voor orientatie afspraak gemaakt. goed geholpen en mooie keuken samengesteld. Dit nam veel tijd in beslag. Ook een totaalprijs aangeboden. Wij wilden hier even over nadenken, je koopt niet iedere dag een keuken. Op dat moment sloeg de stemming volledig om, het was duidelijk dat de verkoper ons niet zo maar de winkel uit moch laten lopen. Verkoper werd onvriendelijk en uiteindelijk kwam de manager erbij. Hij probeerde het eerst vriendelijk maar uiteindelijk werd ook dit minder aangenaam. Wij zijn uiteindelijk weggegaan met een erg vervelend gevoel, terwijl we zeer waarschijnlijk de keuken wel hadden besteld. Uiteindelijk hebben we precies dezelfde keuken bij een andere zaak besteld. Erg jammer dat Keukenmaxx niet van eigen kracht uit gaat. Uiteindelijk hebben we ook nog gehoord dat de betreffende verkoper nog dezelfde dag is ontslagen, waarschijnlijk omdat wij toch vertrokken zijn...

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 18-07-2018

    Beste meneer,

    Heel erg jammer dat u na goed geholpen te zijn geweest met een heel vervelend gevoel ons filiaal heeft verlaten. Dat spijt me om te horen en dit is uiteraard absoluut niet onze bedoeling. Graag neem ik dit als aandachtspunt op met het betreffende filiaal, Hiervoor verneem ik graag, in het separaat verstuurde privébericht, het betreffende filiaal van u. Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    jonvanmourik
    Gepubliceerd op 09-07-2018

    " Men nam alle tijd voor ons. "

    Men nam alle tijd voor ons.

    Men nam alle tijd voor ons.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-07-2018

    Beste meneer Van Mourik,

    Bedankt voor deze positieve en krachtige beoordeling!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    A Blom
    Gepubliceerd op 09-07-2018

    " De verkoper van Keukenmax neemt de tijd… "

    De verkoper van Keukenmax neemt de tijd voor het uitzoeken van een keuken en voor het tekenen, neemt alle wensen mee in de tekening. Alle afdelingen van keukenmax zoals de demontage en montage afdeling doen hun ...

    De verkoper van Keukenmax neemt de tijd voor het uitzoeken van een keuken en voor het tekenen, neemt alle wensen mee in de tekening. Alle afdelingen van keukenmax zoals de demontage en montage afdeling doen hun werk keurig. Kortom ik ben tevreden, ik heb een keuken volledig naar wens en iedereen doet zijn best om dat te realiseren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-07-2018

    Beste meneer/mevrouw Blom,

    Tevredenheid over onze verkoper, over de demontage en montage. Daar zijn we blij mee! Heel mooi om te horen dat u een keuken heeft die helemaal naar uw wens is, gefeliciteerd met deze aankoop.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Berg
    Gepubliceerd op 09-07-2018

    " Mooie winkel "

    Mooie winkel, goede adviseurs. Met een verrassend ontwerp de winkel uitgelopen. Zodra de financiën het toe laten gaan wij zeker deze keuken laten realiseren.

    Mooie winkel, goede adviseurs. Met een verrassend ontwerp de winkel uitgelopen. Zodra de financiën het toe laten gaan wij zeker deze keuken laten realiseren.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-07-2018

    Beste meneer/mevrouw Berg,

    Mooie winkel, goede adviseurs en verrassend ontwerp. Dat zijn mooie complimenten. Bedankt hiervoor en we zien u graag terug in ons filiaal!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Henri
    Gepubliceerd op 08-07-2018

    " Wij zijn uitstekend geholpen ... "

    Wij zijn uitstekend geholpen door Danielle. Met als resultaat een prachtige keuken!

    Wij zijn uitstekend geholpen door Danielle. Met als resultaat een prachtige keuken!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-07-2018

    Beste meneer,

    Wat een mooi compliment over onze collage Danielle! Wij wensen u veel plezier toe met uw nieuwe, prachtige keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Peter Brouwer
    Gepubliceerd op 08-07-2018

    " Goed en netjes geholpen "

    Goed en netjes geholpen

    Goed en netjes geholpen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-07-2018

    Beste meneer Brouwer,

    Dank u wel voor uw beoordeling. Goed en netjes geholpen, dat maakt ons trots!

    Met vriendelijke groet,
    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Mostert
    Gepubliceerd op 25-06-2018

    " Uitstekende kwaliteit van materialen "

    Uitstekende kwaliteit van materialen. Goede service en klantencontact over de hele lijn. Weet vooraf goed welk budget je aan de keuken wilt besteden en neem de tijd alle aansluitingen en beslissingen goed te ...

    Uitstekende kwaliteit van materialen. Goede service en klantencontact over de hele lijn. Weet vooraf goed welk budget je aan de keuken wilt besteden en neem de tijd alle aansluitingen en beslissingen goed te overwegen en na te kijken.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-06-2018

    Beste meneer/mevrouw Mostert,

    Bedankt voor de mooie 4 sterren review, leuk om te horen dat u zo tevreden bent.
    Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Marcel G
    Gepubliceerd op 25-06-2018

    " Geen reactie ontvangen. "

    Op 8 juni 2018 een review geschreven, de reactie van Keukenmaxx dat zij spoedig contact met mij zouden opnemen. We zijn nu bijna 3 weken verder en tot op heden is er nog geen contact met mij opgenomen.

    Op 8 juni 2018 een review geschreven, de reactie van Keukenmaxx dat zij spoedig contact met mij zouden opnemen. We zijn nu bijna 3 weken verder en tot op heden is er nog geen contact met mij opgenomen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 26-06-2018

    Beste meneer,

    Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat er nog geen contact met u is opgenomen. Wij gaan hier met spoed achteraan en nemen zeker vandaag contact met u op.
    Excuus voor het ongemak.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx
    ___________________________________________________________________________________________________________________________________

    26-06-2018

    Beste meneer,

    Inmiddels hebben we begrepen dat er gisteren contact met u opgenomen is door onze klantenservice. Hierbij is de keukenopstelling met u besproken en is afgesproken dat we deze bij u gaan omwisselen. Goed om te kunnen vernemen dat er contact is geweest en dat het probleem opgelost gaat worden.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Oron
    Gepubliceerd op 23-06-2018

    " Hele prettige manier van zaken doen "

    Hele prettige manier van zaken doen, deskundige uitleg, zodat je precies weet waar je aan toe bent chapeau ???? Met vriendelijke groet, Familie Ronald en Marilyn Oron

    Hele prettige manier van zaken doen, deskundige uitleg, zodat je precies weet waar je aan toe bent chapeau ????

    Met vriendelijke groet,

    Familie Ronald en Marilyn Oron

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 23-06-2018

    Beste meneer / mevrouw Oron,

    Bedankt voor uw positieve review voor mijn collega's. Ik ga uw complimenten doorgeven en wens u veel kookplezier toe.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Martijn en Karin
    Gepubliceerd op 19-06-2018

    " Next125 keuken bij Keukenmaxx "

    Keuken besteld bij Keukenmaxx in Reeuwijk. Next125 met Neff apparatuur. Op een enkel klein dingetje na is alles goed verlopen, de service, de keuken zelf en de montage zijn ons goed bevallen. In de keukenbranche ...

    Keuken besteld bij Keukenmaxx in Reeuwijk.
    Next125 met Neff apparatuur.
    Op een enkel klein dingetje na is alles goed verlopen, de service, de keuken zelf en de montage zijn ons goed bevallen.
    In de keukenbranche hoor je nog wel eens anders, wij zijn dik tevreden over de firma Keukenmaxx. We zijn geholpen door Remco Selier, Remco bedankt!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-06-2018

    Beste meneer en mevrouw,

    Dik tevreden over ons dat horen we graag. Fijn om te horen dat de keuken zelf, de montage en de service u zo goed zijn bevallen. We zullen uw complimenten aan het adres van onze collega Remco zeker aan hem overbrengen, ook hiervoor onze dank. Graag wensen we u heel veel kookplezier toe in uw mooie nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Benno van der Helm
    Gepubliceerd op 19-06-2018

    " Zeer slechte after sales en service. ... "

    Zeer blij met de keuken, maar was hij maar af. Een zwarte keuken wordt zonder pardon afgeleverd met witte lijmresten, die er nauwelijks af te halen zijn, zonder het materiaal te beschadigen. Inmiddels al drie ...

    Zeer blij met de keuken, maar was hij maar af. Een zwarte keuken wordt zonder pardon afgeleverd met witte lijmresten, die er nauwelijks af te halen zijn, zonder het materiaal te beschadigen. Inmiddels al drie maanden verder en al vier keer monteurs over de vloer gehad. Voor diverse klussen, want de keuken was erg slecht gemonteerd. Zr zijn tevens allemaal te beroerd om de lijmresten te verwijderen en zowel het hoofdkantoor als de winkel treed niet adequaat op, waardoor ik nu zelfs juridische stappen moet ondernemen om tot een oplossing te komen. Nee als u de keuze heeft zou ik zeker deze winkel voorbij lopen. Eenmaal betaald bent u een nummer en niet meer interessant.

    Ordernummer: 20439056090

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 20-06-2018

    Beste meneer van der Helm,

    Bedankt voor uw review. Ik schrik van uw bericht. Dit is niet waar Keukenmaxx voor staat. Graag ontvang ik uw (order) gegevens. Zodat wij met u mee kunnen kijken en u verder kunnen helpen.

    Met vriendelijke groet,
    Jody den Oude - Keukenmaxx


    _____________________________________________________

    Beste meneer van der Helm,

    Dank u wel voor uw ordernummer. Ik ga ervoor zorgen dat er met u contact wordt opgenomen om de situatie te bespreken.

    Met vriendelijke groet,


    Jody den Oude - Keukenmaxx

    _____________________________________________________

    20-06-2018

    Beste meneer van der Helm,

    Vanuit onze klantenservice heb ik begrepen dat er contact met u opgenomen is en dat er in overleg met u een bezoek gepland wordt. Goed om te vernemen dat dit opgepakt is.

    Met vriendelijke groet,


    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    xxxxx
    Gepubliceerd op 19-06-2018

    " Werd uitgebreid de tijd voor ons… "

    Werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, ook toen wij terug kwamen en de tekening wilden laten veranderen was dat geen probleem. Allemaal prettige mensen die bij ons gewerkt hebben. Die correct hun afspraken ...

    Werd uitgebreid de tijd voor ons genomen, ook toen wij terug kwamen en de tekening wilden laten veranderen was dat geen probleem.
    Allemaal prettige mensen die bij ons gewerkt hebben. Die correct hun afspraken nakwamen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 19-06-2018

    Beste meneer/mevrouw,

    4 sterren daar zijn wij blij mee! Dat u onze collega's als prettig heeft ervaren vinden wij fijn om te horen.
    Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe keuken en nog heel veel plezier met het gebruik hiervan.

    Met vriendelijke groet,
    Jody den Oude - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx