Lees reviews van mensen die u voorgingen | Keukenmaxx

Wij zijn benieuwd naar uw ervaring met Keukenmaxx

Het kopen van een nieuwe keuken is een hele beleving. Daarom is het prettig om de ervaringen van andere Keukenmaxx klanten te lezen. Hieronder vindt u de meest recente klantbeoordelingen. Wilt u ook uw ervaring met Keukenmaxx delen? Graag! Wij nodigen u van harte uit om uw ervaring met Keukenmaxx te delen.

  • Customer profile image
    Louise
    Gepubliceerd op 14-01-2019

    " Keukenmaxx is simply the best "

    Keukenmaxx is simply the best. Zij snappen dat een keuken emotie is, geen ding. Van start tot en met levering gewoon PERFECT. Wij hebben een prachtige, agaatblauwe landelijke keuken en zijn er echt enorm blij mee. ...

    Keukenmaxx is simply the best. Zij snappen dat een keuken emotie is, geen ding. Van start tot en met levering gewoon PERFECT. Wij hebben een prachtige, agaatblauwe landelijke keuken en zijn er echt enorm blij mee. Dankzij de goede adviezen en precieze inmeting sluit de keuken naadloos aan, alles klopt. Ga zo door!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 14-01-2019

    Beste mevrouw,

    Bedankt voor uw hartelijke en warme woorden, daar worden we ontzettend blij van. We beseffen dat dit is waar we het allemaal doen, tevreden klanten zoals u.
    Geniet lekker van uw mooie nieuwe keuken en bedankt voor het in Keukenmaxx gestelde vertrouwen.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Maurits van der Poel
    Gepubliceerd op 13-01-2019

    " Keukenmaxx Hoofddorp adviseur Marc. "

    Voor ons nieuwbouw huis hebben wij onze keuken bij Keukenmaxx Hoofddorp gekocht. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat de adviseur (Marc) zijn vak verstaat. Met name het adviseurschap hebben wij als positief ...

    Voor ons nieuwbouw huis hebben wij onze keuken bij Keukenmaxx Hoofddorp gekocht. Wij kunnen niet anders zeggen dan dat de adviseur (Marc) zijn vak verstaat. Met name het adviseurschap hebben wij als positief onderscheidend ervaren t.o.v. andere bedrijven waar we zijn geweest. Wij hebben het geduld van de adviseur zeker op de proef gesteld, dit heeft zich niet geuit in enige vorm van afraffelen of wat dan ook. Het feit dat de adviseur zijn mening durft te geven, zorgt voor vertrouwen. Marc bleek iedere keer (3 afspraken) goed voorbereid en kende onze keuken. Wij zijn er van overtuigt dat het keuken ontwerp, het materiaal gebruik en de apparatuur het beste bij ons en ons huis past. Kortom vakwerk wat je verwacht.

    Wij zouden Keukenmaxx hoofddorp en in het bijzonder adviseur Marc aanbevelen bij vrienden en familie.

    Niki en Maurits, Santpoort Noord

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 13-01-2019

    Beste meneer van de Poel,

    Wat ontzettend leuk om te lezen dat u een prettige ervaring heeft met onze collega Marc. Uw mooie woorden maakt ons blij.
    Wij zullen er zorg voor dragen dat u straks heerlijk kunt genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Jody den Oude - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Michel C
    Gepubliceerd op 12-01-2019

    " Top ervaring! "

    In de winkel netjes, deskundig en vriendelijk geholpen. Ook het bezorgen en monteren ging zonder problemen. Wel een paar kleine zaken verkeerd gegaan maar dat gaat keurig opgelost worden. Al met al een uitstekende ...

    In de winkel netjes, deskundig en vriendelijk geholpen. Ook het bezorgen en monteren ging zonder problemen. Wel een paar kleine zaken verkeerd gegaan maar dat gaat keurig opgelost worden. Al met al een uitstekende ervaring!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-01-2019

    Beste meneer,

    Bedankt voor deze leuke review. Fijn om te lezen dat u zo netjes, deskundig en vriendelijk bent geholpen door mijn collega's.

    Met vriendelijke groet,

    Nicole Postma - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Tuukkanen
    Gepubliceerd op 12-01-2019

    " De mooiste showroom die ik ooit heb ... "

    De mooiste showroom die ik ooit heb gezien!! Wauwww... kan het ook zo... Alles klopt gewoon. En groot!! Echte vakmensen daar trouwens. Prachtig en slim ontwerp gemaakt enne... Marc: ben zooo blij met de ...

    De mooiste showroom die ik ooit heb gezien!! Wauwww... kan het ook zo... Alles klopt gewoon. En groot!! Echte vakmensen daar trouwens. Prachtig en slim ontwerp gemaakt enne... Marc: ben zooo blij met de kleurcombinaties:-) Had ikzelf nooit bedacht. Vriendelijk en totaal niet opdringerig. Absolute aanrader.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 12-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Tuukkanen,

    Dat klinkt als een heel leuk en inspirerend bezoek aan onze mooie showroom. Wat leuk dat mijn collega u zo goed van dienst kon en mocht zijn.
    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Ronald
    Gepubliceerd op 11-01-2019

    " Blij! "

    Wij zijn heel erg blij en tevreden met onze prachtige, nieuwe keuken. Keukenmaxx bedankt!

    Wij zijn heel erg blij en tevreden met onze prachtige, nieuwe keuken. Keukenmaxx bedankt!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-01-2019

    Beste meneer,

    Graag gedaan, u bedankt voor deze mooie 4 sterren review!
    Van harte gefeliciteerd met uw prachtige nieuwe keuken en we wensen u er heel veel kookplezier in toe.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Bas en mieke
    Gepubliceerd op 10-01-2019

    " Vandaag naar de keukenmaxx hoofddorp… "

    Vandaag naar de keukenmaxx hoofddorp geweest, om onze keuken nu definitief te maken voor onze nieuwbouw woning, nog wat kleine aanpassingen gedaan, daar werd weer alle aandacht aan geschonken door de keukenmaxx, ...

    Vandaag naar de keukenmaxx hoofddorp geweest, om onze keuken nu definitief te maken voor onze nieuwbouw woning, nog wat kleine aanpassingen gedaan, daar werd weer alle aandacht aan geschonken door de keukenmaxx, wederom weer heel goed geholpen door Marc van der Veen, Wij gingen met een tevreden gevoel naar huis, Marc je bent een topper in het vak!

    Bas en Mieke van der plas.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 11-01-2019

    Beste meneer, mevrouw Van der Plas,

    Wat leuk om te lezen dat u weer zo goed geholpen bent door onze collega Marc en dat u er zo'n goed gevoel over heeft! Daar doen we het allemaal voor. Graag bedanken wij u voor het plaatsen van deze top beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Peter Slingerland
    Gepubliceerd op 09-01-2019

    " Gastvrij ontvangst "

    Gastvrij ontvangst, meteen een goed gevoel tijdens het gesprek, Showroom netjes, compleet, voldoende te zien. Ongeveer 4 uur geweest en het ontbrak ons aan niets, koffie, drankje, hapje. Kortom goed bezig ...

    Gastvrij ontvangst, meteen een goed gevoel tijdens het gesprek, Showroom netjes, compleet, voldoende te zien.
    Ongeveer 4 uur geweest en het ontbrak ons aan niets, koffie, drankje, hapje.

    Kortom goed bezig Keukenmaxx!!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 09-01-2019

    Beste meneer Slingerland,

    Goed bezig, dat horen we graag. Heel erg leuk om in uw review te lezen dat u tevreden bent over het gevoel van het gesprek, over de showroom zelf en over onze gastvrijheid. Hartelijk bedankt voor deze beoordeling.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Juline Nijhout
    Gepubliceerd op 07-01-2019

    " Uitstekende ervaring bij Keukenmaxx ... "

    Afgelopen weekend zijn we geslaagd bij Keukenmaxx Hoofddorp. We zijn ontzettend goed geholpen door Karin, ze dacht mee om een prachtige keuken met eiland haalbaar te maken, in lijn met al onze wensen. We kijken uit ...

    Afgelopen weekend zijn we geslaagd bij Keukenmaxx Hoofddorp. We zijn ontzettend goed geholpen door Karin, ze dacht mee om een prachtige keuken met eiland haalbaar te maken, in lijn met al onze wensen. We kijken uit naar onze keuken en de verdere samenwerking!

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 08-01-2019

    Beste mevrouw Nijhout,

    Wat leuk dat u uw positieve ervaring met ons wilde delen in deze mooie 5 sterren review. Bedankt voor de complimenten aan het adres van mijn collega dat zal ze leuk vinden om te horen!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Conny Miltenburg
    Gepubliceerd op 06-01-2019

    " Geslaagd! "

    Na bezoek aan verschillende keukencentra zijn wij vandaag geslaagd bij Keukenmaxx in Reeuwijk. Wij werden geholpen door Martijn de Knegt, hij voelde feilloos onze wensen aan, waarvoor nogmaals dank. De keuken wordt ...

    Na bezoek aan verschillende keukencentra zijn wij vandaag geslaagd bij Keukenmaxx in Reeuwijk. Wij werden geholpen door Martijn de Knegt, hij voelde feilloos onze wensen aan, waarvoor nogmaals dank. De keuken wordt begin april geleverd. Wij gaan ervan uit dat dit eveneens prima zal verlopen.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 07-01-2019

    Beste mevrouw Miltenburg,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, dat is een mooie begin van het nieuwe jaar!
    Uiteraard gaan wij ervoor zorgen dat u straks onbezorgd kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Houdijk-Bosman
    Gepubliceerd op 05-01-2019

    " Prima aankoopbegeleiding "

    Een fijne ervaring bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er komt een hoop bij kijken en dan is de professionele en persoonlijke benadering erg plezierig om te ervaren. Niets is te veel en er wordt echt tijd voor je ...

    Een fijne ervaring bij de aankoop van onze nieuwe keuken. Er komt een hoop bij kijken en dan is de professionele en persoonlijke benadering erg plezierig om te ervaren. Niets is te veel en er wordt echt tijd voor je gemaakt. Al met al een aanrader! Rondom week 13 wordt onze keuken geleverd. Ik ga ervan uit dat dit een evenzo positieve ervaring wordt. Ik zal mijn review hier tzt op aanvullen. Adil bedankt tot zover! Gr. Anne en Danny

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 05-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Houdijk-Bosman,

    Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat u hiervoor geslaagd bent bij Keukenmaxx.
    Wat een leuk vooruitzicht zo in het nieuwe jaar, wij gaan zorgen dat u straks lekker kunt gaan genieten van uw nieuwe keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Noureddine Hdoudou
    Gepubliceerd op 04-01-2019

    " Petje af! "

    Zeer goed geholpen door Keukenmaxx bij het samenstellen van onze keuken. In een aantal dagen van niks naar een aanbieding voor een complete keuken die voldoet aan onze wensen! Petje af!! Vol vertrouwen naar een ...

    Zeer goed geholpen door Keukenmaxx bij het samenstellen van onze keuken. In een aantal dagen van niks naar een aanbieding voor een complete keuken die voldoet aan onze wensen! Petje af!! Vol vertrouwen naar een goede samenwerking zodat we snel kunnen genieten van onze keuken!

    Nordin & Karen

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 04-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Hdoudou,

    Dat zijn mooie woorden voor ons, hartelijk bedankt daarvoor. Een keuken met u samenstellen die aan al uw wensen voldoet dat is ook ons doel!
    Ook wij zien vol vertrouwen uit naar de verdere samenwerking en zullen er voor zorgen dat u inderdaad snel kunt gaan genieten van uw keuken.

    Met vriendelijke groet,

    Twan van de Brink - Keukenmaxx

  • Customer profile image
    Scholte
    Gepubliceerd op 02-01-2019

    " Fijne sfeer en je voelt je thuis "

    Fijne sfeer en je voelt je thuis. Je bent hier echt te gast. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht. Totaal niets opgedrongen, kortom voor een nieuwe keuken, ga je naar Keukenmaxx.

    Fijne sfeer en je voelt je thuis. Je bent hier echt te gast. Er wordt naar je geluisterd en met je meegedacht. Totaal niets opgedrongen, kortom voor een nieuwe keuken, ga je naar Keukenmaxx.

    Keukenmaxx

    Gepubliceerd op 02-01-2019

    Beste meneer/mevrouw Scholte,

    Wat een ontzettend fijne woorden en een mooie weerspiegeling van ons als bedrijf.
    Bedankt ook voor uw aanbeveling, leuk dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn!

    Met vriendelijke groet,

    Inge Scholten - Keukenmaxx

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle next125 keukens

Naast SieMatic keukens en next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx