SieMatic: hoogstaande kwaliteit en betaalbare luxe

Een SieMatic keuken staat voor innovatie, luxe en functionaliteit. Sinds 1929 bouwt SieMatic keukens die elke keukenwens vervullen. Van landelijk tot uiterst modern, van klassiek tot strak design: SieMatic heeft de keuken die bij uw smaak aansluit. Welke stijl de SieMatic keuken ook heeft, 1 ding hebben ze allen gemeen: Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs.

  • Van landelijke tot strakke design keukens
  • De uitvinders van de greeploze keuken
  • Het beste keukenmerk
  • SieMatic Classic BeauxArts
  • SieMatic Pure S1
  • Betaalbare luxe
  • SieMatic Urban
  • SieMatic Classic BeauxArts 02
  • SieMatic Pure SE 3003 R1

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends

Keukenmaxx - Een nieuwe keuken in uw persoonlijke stijl

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie.

U heeft de keuze uit diverse exclusieve keukenmerken zoals SieMatic, Next125, Miele en kijk voor de overige merken bij keukenapparatuur en ontdek het enorme aanbod in moderne keukens, designkeukens en landelijke keukens. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, Next 125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

Next125

Next125 keukens

De exclusieve Next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen.