SieMatic: luxe keukens van hoogstaande kwaliteit | Keukenmaxx
SieMatic logo

SieMatic keukens: hoge kwaliteit en betaalbare luxe

SieMatic staat voor innovatie, luxe en functionaliteit. Deze kernwaarden ziet u duidelijk terug in de keukens van SieMatic. Van landelijk tot uiterst modern en van klassiek tot strak design: dit merk heeft de keuken die bij uw smaak aansluit. Welke stijl de keuken ook heeft, ze hebben allen één ding gemeen: Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Lees hieronder meer over de SieMatic keukens van Keukenmaxx.

  • Hoogstaande kwaliteit keukens
  • Betaalbare luxe
  • Van landelijke tot strakke design keukens

 

SieMatic logo

Design en duurzaamheid gaan samen

De keukens van SieMatic blinken uit in design. Naast exclusiviteit stralen de keukens een tijdloze elegantie uit. Wist u al dat SieMatic de uitvinder is van de greeploze keuken? Door het uitstekend doordachte keukendesign heeft SieMatic al diverse internationaal erkende designprijzen op haar naam staan. Daarnaast heeft het luxe keukenmerk duurzaamheid hoog in het vaandel staan, wat terug te zien is in de diverse ISO certificeringen. Niet alleen het milieu heeft hier baat bij, ook u geniet hierdoor nog langer van een mooie kwaliteitskeuken. 

SieMatic PURE, URBAN en CLASSIC

Deze drie SieMatic-lifestyles vertegenwoordigen wereldwijd woonruimtes die de persoonlijkheid van bewoners perfect weerspiegelen. Iedere stijl heeft zijn unieke kenmerken, terwijl de exclusiviteit altijd terug blijft komen. De PURE collectie bestaat uit minimalistische keukens met een zeer strak design en subtiele kleuren. Hier tegenover staan de URBAN keukens die staan voor het veelzijdige en bruisende stadsleven door stoer materiaalgebruik en donkere tinten. In de CLASSIC keukens van SieMatic vormen moderne en klassieke stijlelementen samen een elegant en tijdloos geheel. Welke lifestyle past het beste bij u? Kom naar één van onze showrooms en bekijk ze allemaal.

Het MultiMatic interieursysteem

MultiMatic maakt het mogelijk uw opbergruimte individueel samen te stellen. Op deze manier kunt u tot wel 30% meer opbergruimte winnen en deze inrichten zoals u dat fijn vindt. Dit innovatieve systeem is in hoge kasten, boven- en onderkasten en keukenlades toe te passen. Zo kunt u bijvoorbeeld aan de binnenkant van de kastdeuren spullen kwijt zoals handdoeken, pollepels en snijplanken. Met MultiMatic heeft alles een eigen plek en houdt u goed overzicht van uw spullen. 

SieMatic S2 en S3

Twee van de populairste reeksen bij SieMatic zijn de S2- en S3-keukens. Deze greeploze keukenlijnen hebben het succes van de S1-lijn verder uitgebouwd en bieden een aantal innovatieve veranderingen die van uw keuken nog meer een leefruimte maken. Het design is bij SieMatic S2 onder andere volledig geoptimaliseerd; het keukenblad is slechts een centimeter dik en de keukenkasten ogen erg strak, waardoor uw keuken een minimalistische maar mooie lijnvoering uitstraalt.

Bij de SieMatic S3-reeks is er nog eens ergonomisch geoptimaliseerd. Zo zijn de grepen van deze keukenreeks perfect geplaatst, waardoor u geen belastende houding hoeft aan te nemen. Bovendien zorgt de vormgeving van de grepen voor een strakke uitstraling. U kunt volop variëren met verschillende kleuren handgrepen; u kunt de grepen zelf wisselen zonder dat er gereedschap bij komt kijken. Zo kunt u op eenvoudige wijze een andere kleur proberen.

Een keuken in uw persoonlijke stijl

Benieuwd hoe wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl? Bekijk in deze video hoe we een prachtige moderne keuken hebben ontworpen voor Janny en Dik.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotste verkoper van SieMatic, Next 125, NewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

next125

next125 keukens

De exclusieve next125 collectie verenigt functionaliteit met design en combineert ergonomie met esthetiek. De talloze moderne mogelijkheden zorgen ervoor dat uw keuken haar tijd ruim vooruit is.

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Inspiratie
Terug
Sluiten