SieMatic logo

SieMatic keukens
Hoge kwaliteit en betaalbare luxe

SieMatic staat voor innovatie, luxe en functionaliteit. Deze kernwaarden ziet u duidelijk terug in deze keukens. Dit merk beschikt over keukens in diverse stijlen zodat er altijd een keuken is die bij uw smaak aansluit. Of u nu houdt van sfeervol en landelijk of uiterst strak en modern: bij SieMatic zit u altijd goed. Alle keukens van SieMatic hebben één ding gemeen: hoogwaardige Duitse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Keukenmaxx vertelt u graag meer over SieMatic keukens.

Duurzaamheid en design

Met een keuken van SieMatic geniet u van een prachtig design. Bovendien stralen de keukens tijdloze elegantie uit, waardoor u jarenlang geniet van uw keuken. Door het doordachte keukendesign heeft SieMatic al diverse internationaal erkende designprijzen op haar naam staan. Dit luxe keukenmerk heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. Dat is terug te zien in de diverse ISO certificeringen. Niet alleen prettig voor het milieu, maar u geniet hierdoor nog langer van een mooie keuken met hoge kwaliteit. De keukens van SieMatic zijn onderverdeeld in drie lifestyles. Deze lifestyles weerspiegelen perfect de persoonlijkheid van gebruikers.

SieMatic Mondial

Het ontwerp van de SieMatic Mondial is de perfecte doorvertaling van die elementen en gaat verder dan traditionele keukenontwerpen. Deze nieuwe beleving geeft ruimte voor een strak ontwerp met visueel interessante materialen en vormen, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Natuurlijke materialen en vormen

De SieMatic Mondial kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke materialen en vormen, maar wel met strakke afwerkingen. Hout in verschillende diktes, steensoorten met unieke patronen en organische vormen zorgen voor een karakteristieke keuken die centraal staat in de woning en naadloos aansluit op de rest van het interieur.

Expressief, maar toch minimalistisch

Het ontwerp van SieMatic Mondial is een verfijnde combinatie van minimalisme en expressiviteit. Minimalistische kleuren, smalle grepen en strakke lijnen worden gecombineerd met half ronde vormen, gecanneleerde vitrinekasten en aluminium frames. Er is voldoende ruimte om de mooiste accessoires tentoon te stellen en tegelijkertijd alle keukengerei en pannen op een stijlvolle manier op te bergen. Het ronde zitgedeelte maakt de keuken de uitgelezen plek om samen te komen. Al deze verschillende elementen zorgen voor een keuken vol met persoonlijkheid en mogelijkheden.

SieMatic Pure

De collectie Pure van SieMatic is kenmerkend dankzij het elegante en minimalistische design. Er wordt gebruik gemaakt van subtiele kleuren voor een rustige uitstraling. In deze keukens ziet u een contrast met matte en hoogglans kleuren. Een keuken uit deze collectie past uitstekend bij een modern interieur.

SieMatic Urban

De SieMatic Urban keukens hebben een levendige en sfeervolle uitstraling. Stoer materiaalgebruik en donkere tinten zijn hiervan een belangrijke factor. Bij deze keuken wordt veel gebruik gemaakt van natuurpatronen, zoals natuursteen en hout. Een SieMatic keuken van de Urbancollectie past perfect bij een landelijk of industrieel interieur.

SieMatic logo

SieMatic Classic

Klassieke en moderne elementen zijn onmisbaar in de keukens van SieMatic Classic. Deze stijlelementen samen vormt een elegant geheel. De keuken beschikt over verrassende details zoals sierlijke kastgrepen. Keukens uit deze collectie zijn perfect als u van klassiek houdt.

SieMatic S2 en S3

SieMatic S2- en S3-keukens zijn twee van de populairste reeksen van SieMatic. Deze greeploze keukens hebben het succes van de S1-lijn verder uitgebouwd. Ze bieden een aantal innovatieve veranderingen die van uw keuken een echte leefruimte maken. Het design van de SieMatic S2 is volledig geoptimaliseerd. Het keukenblad is slechts een centimeter dik en de keukenkasten hebben een strak design. Hierdoor heeft de keuken een minimalistische uitstraling.

De SieMatic S3-reeks is bovendien ergonomisch geoptimaliseerd. Zo zijn de grepen op een tactische plek geplaatst, waardoor u geen belastende houding meer aanneemt. Bovendien zorgt de vormgeving van de grepen voor een strakke uitstraling. Er is een tal van variaties in de kleuren van de grepen. De grepen zijn bovendien eenvoudig zelf te verwisselen met andere grepen, zodat u ook andere kleuren kunt proberen.

Bekijk de collectie van SieMatic

Wilt u meer weten over de keukens van SieMatic of wilt u de keukens met eigen ogen zien? Maak dan een afspraak met een van onze keukenadviseurs. Zij helpen u graag verder. Liever meer inspiratie opdoen op het gebied van keukentrends? Bestel dan ons gratis magazine en laat u inspireren. 

Een keuken in uw persoonlijke stijl

Benieuwd hoe wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl? Bekijk in deze video hoe we een prachtige moderne keuken hebben ontworpen voor Janny en Dik.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met drie grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotse verkoper van SieMaticNewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten