XX line logo

Moderne keukens uit de XX Line collectie

Naast SieMatic kunt u bij Keukenmaxx ook terecht voor het merk XX Line. De moderne en landelijke keukens van XX Line maakt topdesign bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit. XX Line vormt daarmee een uitstekend alternatief voor de bekendere topmerken.

  • Moderne keukens voor ieder budget
  • Compleet met inbouwapparatuur
  • Betaalbare design keukens

Een keuken in uw persoonlijke stijl

Benieuwd hoe wij een keuken realiseren die past bij uw leven en stijl? Bekijk in deze video hoe we een prachtige moderne keuken hebben ontworpen voor Janny en Dik.

De keukencollecties van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat je inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met drie grote collecties van bekende keukenmerken, hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx is trotse verkoper van SieMaticNewClassixx en XXLine. Ontdek welke keuken bij u past. Kom langs in één van onze keukenwinkels.

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Terug
Sluiten