Showroomkeuken

Een nieuwe keuken voor een mooie prijs? Ga dan voor een showroomkeuken! Met een showmodel keuken geniet u van alle voordelen van een gloednieuwe keuken voor een voordelige prijs. Een showroomkeuken is een keuken die in de winkel heeft gestaan. Bovendien zijn de meeste showroomkeukens snel leverbaar waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat u in uw nieuwe keuken staat te koken. Win-win!

Een nieuwe keuken voor een mooie prijs? Ga dan voor een showroomkeuken! Met een showmodel keuken geniet u van alle voordelen van een gloednieuwe keuken voor een voordelige prijs. Een showroomkeuken is... 

Lees meer

Een nieuwe keuken voor een mooie prijs? Ga dan voor een showroomkeuken! Met een showmodel keuken geniet u van alle voordelen van een gloednieuwe keuken voor een voordelige prijs. Een showroomkeuken is een keuken die in de winkel heeft gestaan. Bovendien zijn de meeste showroomkeukens snel leverbaar waardoor u niet lang hoeft te wachten voordat u in uw nieuwe keuken staat te koken. Win-win!

 • Meer dan 100 keukens te bekijken in de keukenwinkels van Keukenmaxx
 • Kom snel naar een van onze keukenwinkels want Weg = Weg
 1. Barendrecht |
  24.975,-
  15.450,-
 2. Barendrecht |
  9.025,-
  4.050,-
 3. Barendrecht |
  22.250,-
  10.895,-
 4. Barendrecht |
  40.950,-
  19.075,-
 5. Barendrecht |
  38.700,-
  16.695,-
 6. Barendrecht |
  86.325,-
  46.975,-
 7. Barendrecht |
  15.625,-
  6.550,-
 8. Barendrecht |
  12.000,-
  5.850,-
 9. Barendrecht |
  34.200,-
  16.025,-
 10. Barendrecht |
  25.950,-
  12.025,-
 11. Barendrecht |
  19.000,-
  8.695,-
 12. Barendrecht |
  22.075,-
  10.525,-

Een showroomkeuken kopen

Bij Keukenmaxx vindt u prachtige showroomkeukens voor een goede deal. Omdat de showroomkeuken enige tijd in de winkel heeft gestaan, is deze niet gloednieuw, maar wel extra voordelig. Daarnaast wisselt het assortiment showroomkeukens regelmatig, dus is er ruimte in de winkel nodig om nieuwe showroomkeukens te plaatsen. Daarom zijn de showroomkeukens in ons assortiment een stuk voordeliger. Bovendien zijn alle keukens naar eigen wens aan te passen. Een extra kast of liever andere apparatuur? Dat is vaak geen enkel probleem!

Waar moet u op letten bij de aankoop van een showroomkeuken?

Overtuigd van de voordelen van een showroomkeuken? Dan is het tijd om na te denken welke showroomkeuken u aanspreekt. Keukenmaxx heeft een breed aanbod showroomkeukens. Om u op weg te helpen bij het vinden van uw ideale showroomkeuken geven we u graag een paar tips. 

Opstellingen

De opstelling van uw nieuwe showroomkeuken is van groot belang. De uitstraling van de keuken valt of staat bij de opstelling. De werkruimte, looproute en eetplek zijn daar allemaal onderdeel van! Daarnaast is de keukenopstelling afhankelijk van de beschikbare ruimte. Keukenmaxx biedt diverse showroomkeukens in allerlei opstellingen, zodat u gegarandeerd een opstelling naar wens vindt.

Wat dacht u van een showroomkeuken met kookeiland? Bent u een fanatieke kok en heeft u graag veel werkruimte tot uw beschikking? Dan is de showroommodel hoekkeuken echt iets voor u. Of ga voor een praktische rechte showroomkeuken en geniet van de open ruimte.

Stijlen

Naast de opstelling speelt ook de keukenstijl een grote rol bij de uitstraling van uw keuken. Welke sfeer vindt u fijn in de keuken? Met een bepaalde keukenstijl geeft u de keuken karakter en bepaalt u de omgeving. Houdt u van stoer en strak? Dan is een industriële showroomkeuken een echte aanrader. Of creëer een natuurlijke sfeer met een landelijke showroomkeuken. Ook voor moderne showroomkeukens bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres, of ga voor luxe met een echte design showroomkeuken. 

Kleuren

Uw ideale keukenstijl gevonden? Dan is het tijd om na te denken over de kleuren. De kleuren zijn de finishing touch van de keuken, die bijdragen aan de sfeer in de keuken. Van vrolijke, felle kleuren tot rustige, lichte kleuren. Bij Keukenmaxx vindt u het allemaal. Houdt het chic met een zwarte showroomkeuken, benadruk de rust met een grijze showroomkeuken of ga voor een minimalistische look met een witte showroomkeuken. Wilt u echt de natuur in huis brengen? Kijk dan eens naar een houten showroomkeuken en geniet van een rustieke uitstraling. 

Met of zonder apparatuur

Wanneer u een showroomkeuken aanschaft is het belangrijk dat de juiste apparatuur erbij zit. U wil tenslotte optimaal gebruik kunnen maken van uw nieuwe showroomkeuken. Bij Keukenmaxx zijn er tientallen showroomkeukens met apparatuur. De koelkast, de vaatwasser, een oven of een Quooker? Keuze genoeg! Heeft u geen apparatuur nodig, bijvoorbeeld omdat de oude apparatuur nog goed werkt? Geen probleem! Keukenmaxx biedt diverse showroomkeukens zonder apparatuur. Dat scheelt ook in de kosten!

Grootte

Het is belangrijk goed na te denken over de grootte van uw keuken. Dit is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte, maar ook uw wensen zijn van belang. Een grote showroomkeuken is ideaal voor de kookliefhebber, of wanneer u regelmatig gasten over de vloer krijgt om samen te dineren. Ook voor het gezin biedt een grote keuken een uitkomst. Wilt u vooral een praktische keuken of heeft u niet zoveel ruimte tot uw beschikking? Kijk dan eens naar de kleine showroomkeukens. Zo heeft u alles bij de hand wat u nodig heeft in een compact formaat.

Meer informatie? Maak een afspraak!

Wilt u een showroomkeuken aanschaffen? Of heeft u een showroomkeuken op het oog, maar wilt u nog wat wijzigingen doorvoeren? Onze adviseurs helpen u graag verder! Maak een afspraak met één van onze adviseurs en kom langs in onze showroom. Samen met u stellen we de ideale showroomkeuken samen.

Terug
Sluiten