De inspirerende keukenwinkels van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met drie grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Onze keukenadviseurs staan voor u klaar

De keukenadviseurs van Keukenmaxx zijn stuk voor stuk expert op het gebied van styling en keukenadvies. Samen gaan wij op zoek naar dé match tussen jouw stijl en onze keukens. En staat deze keuken niet in onze collectie, ontwerpen wij deze samen met u. De mogelijkheden van Keukenmaxx zijn eindeloos. Zo bieden wij een ruim aanbod in kleuren en materialen, waarin wij elke keuken kunnen leveren. Uiteraard kunt u het materiaal en de kleur vooraf in de winkel bekijken en voelen. Bent u benieuwd of de keuken wel echt in uw woning past? Onze keukenadviseurs maken speciaal voor u een 3D tekening op maat. Profiteer gratis van het advies van onze keukenkenners te bieden hebben.

Tulp Keukens helpt u aan de perfecte keuken

Ontdek de match tussen jouw stijl en onze keukens

Samen met onze keukenadviseur maakt u een ronde door de keukenwinkel. U leert de nieuwste technologische ontwikkelingen kennen, handige tips en trucs die uw dagelijkse leven makkelijker maken. Zo vindt u stap voor stap de keuken die perfect op uw wensen aansluit.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

Keukenadviseurs

De perfecte keuken vinden we samen

Met een ruime keuze aan kleuren, grepen, stijlen en nog veel meer vind u bij Keukenmaxx altijd de juiste keuken. Onze adviseurs luisteren goed naar uw wensen en zorgen er samen met u voor dat u tevreden naar huis kan en snel kunt koken in uw nieuwe keuken!

Zien wij u binnenkort?

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past binnen de stijl van uw huis? Breng een bezoek aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

Barendrecht

Barendrecht

Pesetastraat 18, 2991XT Barendrecht010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

Etten-Leur

Etten-Leur

Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur076-5017151ettenleur@keukenmaxx.nl

Hoofddorp

Hoofddorp

Kruisweg 655-657, 2132 NC Hoofddorp020-6538163hoofddorp@keukenmaxx.nl

Reeuwijk

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 3042811 NV Reeuwijk0182-399355reeuwijk@keukenmaxx.nl

Terug
Sluiten