De inspirerende keukenwinkels van Keukenmaxx

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Laat u inspireren door alles wat Keukenmaxx u te bieden heeft. Met vier grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Keukenmaxx heeft een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, Next125, NewClassixx en XXLine. Welk merk past bij u?

Onze keukenadviseurs staan voor u klaar

De keukenadviseurs van Keukenmaxx zijn stuk voor stuk expert op het gebied van styling en keukenadvies. Samen gaan wij op zoek naar dé match tussen jouw stijl en onze keukens. En staat deze keuken niet in onze collectie, ontwerpen wij deze samen met u. De mogelijkheden van Keukenmaxx zijn eindeloos. Zo bieden wij een ruim aanbod in kleuren en materialen, waarin wij elke keuken kunnen leveren. Uiteraard kunt u het materiaal en de kleur vooraf in de winkel bekijken en voelen. Bent u benieuwd of de keuken wel echt in uw woning past? Onze keukenadviseurs maken speciaal voor u een 3D tekening op maat. Profiteer gratis van het advies van onze keukenkenners te bieden hebben.

Ontdek de match tussen jouw stijl en onze keukens

Samen met onze keukenadviseur maakt u een ronde door de keukenwinkel. U leert de nieuwste technologische ontwikkelingen kennen, handige tips en trucs die uw dagelijkse leven makkelijker maken. Zo vindt u stap voor stap de keuken die perfect op uw wensen aansluit.

Gratis 3D tekening van uw nieuwe keuken

Zijn de keukens in onze winkel niet precies wat u zoekt, of bent u benieuwd hoe deze keuken er bij u uit komt te zien? Met behulp van onze online 3D ontwerptool, ontvangt u gratis een 3D tekening van uw keuken. Deze wordt vormgegeven in een ruimte van uw eigen woning.

De perfecte keuken vinden we samen

Met een ruime keuze aan kleuren, grepen, stijlen en nog veel meer vind u bij Keukenmaxx altijd de juiste keuken. Onze adviseurs luisteren goed naar uw wensen en zorgen er samen met u voor dat u tevreden naar huis kan en snel kunt koken in uw nieuwe keuken!

Zien wij u binnenkort?

Bent u op zoek naar een keuken die perfect past binnen de stijl van uw huis? Breng een bezoek aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie. Wij zien u graag verschijnen in onze winkels in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp of Reeuwijk.

Barendrecht

Barendrecht

Pesetastraat 18, 2991XT Barendrecht010-4838084barendrecht@keukenmaxx.nl

Etten-Leur

Etten-Leur

Lokkerdreef 33, 4879 ND Etten-Leur076-5017151ettenleur@keukenmaxx.nl

Hoofddorp

Hoofddorp

Kruisweg 655-657, 2132 NC Hoofddorp020-6538163hoofddorp@keukenmaxx.nl

Reeuwijk

Reeuwijk

Reeuwijkse Poort 3042811 NV Reeuwijk0182-399355reeuwijk@keukenmaxx.nl

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur