Welkom bij Keukenmaxx

Keukenmaxx is een inspirerende keukenzaak waar u terecht kan voor alle topmerken in keukens en apparatuur. In de winkels van Keukenmaxx treft u bekende merken aan als SieMatic, Miele en Quooker.

U vindt Keukenmaxx op 4 locaties in Nederland, in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp en Reeuwijk. In alle vestigingen heeft een ruime keus uit verschillende keukenstijlen, opstellingen en vindt u er ook het Inspirience Center. 

 • Bora kookveldafzuiging

  Met de kookveldafzuigsystemen van Bora zijn rondhangende kookgeuren en –dampen in de keuken voorgoed verleden tijd. De innovatieve Bora-systemen voeren deze geuren en dampen direct af op de plaats waar ze ontstaan: aan het kookveld.

 • Natuurlijke materialen in uw keuken

  Met de kookveldafzuigsystemen van Bora zijn rondhangende kookgeuren en –dampen in de keuken voorgoed verleden tijd. De innovatieve Bora-systemen voeren deze geuren en dampen direct af op de plaats waar ze ontstaan: aan het kookveld.

  Natuurlijke materialen
 • Keramieken keukenbladen: luxueus en zeer praktisch

  Een keramieken keukenblad is een ware blikvanger in uw keuken en kent een groot aantal praktische voordelen! In dit blog vertellen we u hier meer over.

 • Vijf exclusieve keukenvloeren

  De keukenvloer heeft veel invloed op de totale uitstraling van uw keuken. Kiest u voor een neutrale vloertegel of durft u een stapje verder te gaan en bijvoorbeeld een design keukenvloer met print te kiezen? In dit blog geven we u een overzicht van vijf exclusieve vloeren in de keuken. Bekijk de verschillende mogelijkheden en laat uzelf inspireren!

 • Grohe Blue Home kraan: gefilterd, gekoeld én bruisend water uit uw eigen keukenkraan!

  De Grohe Blue Home kraan is een ware innovatie op het gebied van keukenkranen. Met deze kraan bent u namelijk voorzien van uw eigen waterbron en dus het lekkerste water! In dit blog vertellen we u alles over de mogelijkheden die deze nieuwe kraan van Grohe biedt.

  grohe blue home kraan
 • Eilandkeukens: de mogelijkheden voor een kleine ruimte

  Eilandkeukens zijn razend populair. Niet alleen vanwege de mooie uitstraling, maar ook door het grote werkoppervlak, de kastruimte én de gezelligheid die een eilandkeuken met zich meebrengt. Twijfelt u of de ruimte bij u thuis groot genoeg is voor dit type keuken? Ga dan niet direct van het negatieve uit, want er is meer mogelijk dan u denkt!

 • Amsterdamse keukens, klein maar fijn

  <span style="font-size: 11pt; font-family: Cambria, serif;">Less is more. En daarmee bedoelen we in dit geval: greeploze keukenapparatuur, een meerwaarde voor je keuken! Apparaten met een strakke uitstraling sluiten naadloos aan bij het moderne karakter van je designkeuken. Een aantal pronkstukjes.</span>

 • Greeploze keukenapparatuur

  Less is more. En daarmee bedoelen we in dit geval: greeploze keukenapparatuur, een meerwaarde voor je keuken! Apparaten met een strakke uitstraling sluiten naadloos aan bij het moderne karakter van je designkeuken. Een aantal pronkstukjes.

 • De mooiste kerstcadeaus voor in de keuken

  <span style="font-size: 11pt; font-family: Cambria, serif;">We hebben de lieve goede Sint nog maar net uitgezwaaid en voelen de kerststress alweer opborrelen. Wat koop ik dit jaar voor hem, voor haar, voor iedereen? Ontspan, we helpen je graag een handje met een paar gouden kerstcadeautips. Verras je geliefden met dé musthaves voor in de keuken. </span><span style="font-size: 11pt; font-family: Cambria, serif;">All I want for Christmas...</span>

 • Keukentrends 2017

  De woonomgeving is een verlengstuk van wie je bent, van je persoonlijkheid. Omdat een mens door de jaren heen verandert, groeit en zichzelf ontwikkelt, 'kleurt' het interieur met ons mee. Ook de keuken is steeds meer een afspiegeling van onze identiteit. Laat zien wie je bent, en laat jezelf daarbij inspireren door de keukentrends van 2017.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur