Greeploze keukens: de basis voor een moderne uitstraling

Greeploze keukens gaan hand in hand met een moderne keukenstijl. Keukens zonder grepen zorgen voor de strakke en minimalistische uitstraling in een moderne keuken. Geen tierelantijntjes en alles recht-toe-recht-aan, dat is waar het bij dit type keuken om draait. Doordat de keuken greeploos is, zijn er andere toepassingen voor het openen en sluiten van keukenkastjes- en laden. Zo is er bijvoorbeeld een smalle opening boven de laden of een kliksysteem in de kasten. Keukenmaxx vertelt u er meer over greeploze keukens, zodat u ontdekt of deze keukenstijl bij u past!

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

De semi greeploze keuken

De semi greeploze keuken biedt het beste van beide werelden. In plaats van een inkeping boven iedere kastdeur en lade, bevindt zich daar een zeer platte greep die bijna niet te zien is. Zo geniet u van het gemak van keukengrepen, terwijl u toch de strakke uitstraling van een greeploze keuken behoudt. U kunt de greep naar wens meer of minder op laten vallen, doordat u zelf de dikte en het kleurcontrast bepaalt. Kies bijvoorbeeld voor witte keukenkastjes met een dunne, witte greep of ga juist voor donkere, houten keukenfronten met een roestvrijstalen, ronde greep voor nét iets meer contrast.

Witte greeploze keuken

Greeploze keukens zijn vaak moderne keukens, en moderne keukens zijn vaak wit. Een greeploze witte keuken is daarom een populaire variant van deze keukenstijl. Het zorgt voor een frisse, open uitstraling en laat de ruimte optisch ruimtelijker ogen. Nog een stapje verder gaat de greeploze keuken in hoogglans wit. Door de reflectie van het glanzende oppervlak lijkt de keuken nog groter. Bovendien zorgt deze afwerking voor een bijzonder exclusieve uitstraling.

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten