Greeploze keukens: de basis voor een moderne sfeer – Keukenmaxx

Greeploze keukens: de basis voor een moderne uitstraling

Stel uw favoriete greeploze keuken samen bij Keukenmaxx! Greeploze keukens kenmerken zich door een strakke en minimalistische uitstraling. Om deze reden komen greeploze keukens het beste tot hun recht in de moderne keukenstijl. Geen tierelantijntjes en alles recht-toe-recht-aan, dat is waar het bij dit type keuken om draait. Daarnaast profiteert u dankzij de slimme technologieën van een hoog gebruiksgemak.

  • Stijlvol Intelligent
  • Natuurlijk Trendy
  • Aangrijpend Modern
  • Strak Contrasterend
  • next125 501 Kristalwit
  • next125 620 Dennen natuur

De voordelen

Naast de strakke en moderne uitstraling biedt een greeploze keuken nog andere voordelen:

  • Rustig. Doordat dit type keuken geen handgrepen of knoppen bevat, wordt er een rustig en bovendien ruimtelijk aanblik gecreëerd. 
  • Innovatieve technologieën. Slimme technologieën zorgen dat de kastjes soepel kunnen worden geopend en vervolgens stil en geruisloos sluiten. 
  • Gemakkelijk schoon te maken. Door het ontbreken van handgrepen zijn de kastjes gemakkelijk en bovendien snel schoon te maken.

Kleur- en materiaalcombinaties

In een greeploze keuken kunnen allerlei kleur- en materiaalcombinaties gemaakt worden. Graag geziene materialen in dit type keuken zijn onder andere glas en natuursteen vanwege hun stijlvolle uitstraling. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren zoals zwart-, grijs- en bruintinten. Eigenlijk zijn er heel veel mogelijkheden, zolang er maar een moderne eenheid heerst. Op deze manier kunt u uw eigen ideale keuken samenstellen.

Greeploze keuken: iets voor u?

Houdt u van een strak en rustig geheel? Dan is een greeploze keuken gegarandeerd iets voor u. Om de strakke uitstraling zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen, is het belangrijk om voor voldoende opbergruimte te zorgen. Hierdoor kunt u kookgerei en andere spullen netjes opbergen. Houd er daarnaast rekening mee dat vingerafdrukken op een greeploze keuken sneller zichtbaar zijn door het ontbreken van handgrepen.

Meer weten? Kom naar de winkel

Wilt u meer informatie over de kenmerken van een greeploze keuken? Bezoek dan één van onze winkels en laat u adviseren. U kunt onze greeploze keukens geheel naar eigen wens samenstellen waardoor er voor elke ruimte volop mogelijkheden zijn.

Meer greeploze keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends