• Blog vol met (keuken)inspiratie

    Het opdoen van inspiratie is misschien wel het allerleukste. Maar waar moet u beginnen? De Keukenmaxx blog biedt iedere maand interessante en leuke berichten.

    Bekijk alle berichten

Op zoek naar de laatste keukentrends? Volg het blog van Keukenmaxx

Iedere maand verzamelen de experts van Keukenmaxx alle nieuwe trends op het gebied van keukens, nieuwe restaurants, handige (keuken) informatie, leuke events en nog veel meer. Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief vol (keuken) inspiratie en lees als eerste onze nieuwste berichten en actie's.  

Gratis inspirerend keukenmagazinein uw brievenbus?

  • Keukentrends 2017

    De woonomgeving is een verlengstuk van wie je bent, van je persoonlijkheid. Omdat een mens door de jaren heen verandert, groeit en zichzelf ontwikkelt, 'kleurt' het interieur met ons mee. Ook de...

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur