Keukenapparatuur van wereldklasse

Keukenmaxx kijkt verder dan alleen de designkeuken die uw huis en leven verrijkt. Om het maximale comfort, gebruiksgenot en leefplezier uit uw keuken naar boven te halen wordt u in al uw behoeften voorzien met keukenapparatuur van wereldklasse. Maak van koken een dagelijkse belevenis met een stijlvolle designoven, proef de echte, pure smaak van koffie en kies voor een espressomachine of houd uw verrukkelijke wijn perfect op temperatuur met een wijnklimaatkast.

De basis van Keukenmaxx is te allen tijde: wat heeft úw keuken nodig? Naast standaardapparatuur als de kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en oven zijn er talloze innovatieve keukenapparaten, die feilloos aansluiten op uw specifieke behoeften en uw leefgenot naar een nieuwe hoogte tillen. Valt u als een blok voor een complete keuken met de stijlvolle inbouwapparatuur van Miele, of is de landelijke moderne keuken met de kwaliteitsstempel van Bauknecht u op het lijf en leven geschreven?

Op deze pagina leest u meer informatie over alle leidende en vernieuwende keukenapparatuurmerken die bij Keukenmaxx te verkrijgen zijn. En, loopt het water u al in de mond?

Ontwerpen uw nieuwe keuken in 3D?

Kies de keuken van uw voorkeur en ontwerp deze volledig gratis en binnen 10 minuten en compleet want u kiest direct zelf welke keukenapparatuur u erin stopt.

Keuken Inspirience Centre

Wilt u de keukenapparatuur van Siemens of Miele 'live' in actie zien? Breng dan een bezoek aan het Inspirience Centre van Keukenmaxx. Aan de hand van vakkundige demonstraties krijgt u direct een smakelijk beeld van de keur aan (culinaire) mogelijkheden die de innovatieve en stijlvolle apparaten van Miele bieden. De vier vestigingen van Keukenmaxx in Barendrecht, Hoofddorp, Etten-Leur en Reeuwijk beschikken allen over een Inspirience Centre.

Ontwerp uw nieuwe keuken in 3D

Breng uw designkeuken tot leven met de 3D ontwerptool van Keukenmaxx! Kies de keuken van uw voorkeur als basis of begin met een leeg scherm en sla aan het ontwerpen. Plaats vervolgens de keukenapparatuur voor het optimale kookplezier en binnen tien minuten verschijnt uw wenskeuken op uw scherm.

Gratis inspirerend keukenmagazinein uw brievenbus?

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur