Design keukens: uw eigen, unieke keuken – Keukenmaxx

Design keukens: uw eigen, unieke keuken

Stel uw favoriete designkeuken samen bij Keukenmaxx!

Design keukens kenmerken zich door hun stijlvolle, strakke en minimalistische uitstraling. Daarnaast wordt er in design keukens gebruik gemaakt van gewaagde kleur- en materiaalcombinaties en wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Wilt u een opvallende, unieke en tegelijkertijd minimalistische keuken in uw woning? Dan biedt deze keukenstijl volop mogelijkheden!

  • Stijlvol Intelligent
  • Spannend Puur
  • Strak Contrasterend
  • Tijdloos veelzijdig
  • Pure klasse
  • next125 620 Dennen natuur

Opvallende kleur- en materiaalcombinaties

In een design keuken staat een unieke uitstraling centraal. Hoe u dit creëert, is helemaal aan uzelf. Zo kunt u allerlei materiaalcombinaties maken: van graniet en hoogglans tot hout en RVS. Ook kunt u zich uitleven wat betreft de kleuren. Zo kunt u kiezen voor een neutrale basis met felle accenten, opvallende patronen en denk ook eens aan hoogglans fronten. U kunt een design keuken helemaal naar eigen wens samenstellen.

Strak van vorm

Na een drukke werkdag is er niets fijner dan in een opgeruimde omgeving thuiskomen. Een design keuken leent zich hier uitstekend voor. Zo komt u in deze keukenstijl geen tierelantijntjes tegen. Integendeel, hoe strakker, hoe beter deze keukenstijl tot zijn recht komt. Zorg daarom voor voldoende kastruimte, zodat u uw kookgerei netjes op kunt bergen. De minimalistische uitstraling zorgt bovendien voor een ruimtelijk geheel.

Luxe keukenapparatuur

Niet alleen de unieke en minimalistische uitstraling staan centraal bij een design keuken, ook functionaliteit speelt een belangrijke rol. Bij dit type keuken wordt koken u namelijk zo gemakkelijk mogelijk gemaakt. Zo is een design keuken voorzien van de nieuwste technische apparaten met een luxueuze vormgeving. Denk hierbij aan een groot en stijlvol fornuis, een strakke afzuigkap en gebruiksvriendelijke inbouwapparatuur.

Meer informatie over design keukens? Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over design keukens?  Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs al uw vragen beantwoorden en u laten kennismaken met alle mogelijkheden die deze keukenstijl met zich meebrengt.

Meer design keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends