Design keukens: uw eigen, unieke keuken

Design keukens zijn luxe keukens met een unieke uitstraling en een stijlvolle afwerking. Typerend voor een design keuken zijn gewaagde kleur- en materiaalcombinaties. Aangevuld door de opvallende vormgeving van meubelen zijn deze keukens altijd uniek in design. Keukenmaxx vertelt u meer over deze keukenstijl, Italiaans design, Scandinavisch design en designkeukenmerken. Zo ontdekt u of een design keuken bij u past. Lees verder en laat u inspireren!

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

Italiaans design

Italiaanse keukens hebben een modern en uitdagend design. De keukens zijn strak met speelse details en gebaseerd op innovatief materiaalgebruik. Een mix van materialen, kleuren en stijlen komen samen in de Italiaanse design keuken. Wat dacht u van een donkere houten design keuken met betonnen werkblad of een greeploze hoogglans keuken in diverse zachte aardetinten?

Scandinavisch design

Een Scandinavische design keuken kenmerkt zich door eenvoud, een neutraal kleurenpalet en een uniek karakter. Er heerst een evenwichtige sfeer waarin wit de overheersende kleur is. Keukens met een Scandinavisch design stralen daarom rust en ruimtelijkheid uit. In de Deense design keuken is tevens oog voor detail, wat met name terugkomt in keukenapparatuur en accessoires.

Design merken

Bij Keukenmaxx kunt u terecht voor de meest inspirerende design keukenmerken. Ga bijvoorbeeld voor een SieMatic keuken en u bent verzekerd van een buitengewone kwaliteit en een spraakmakend keukendesign dat aan al uw wensen voldoet. Of maak kennis met XX Line keukens, waarin topdesign en functionaliteit perfect gebalanceerd zijn. Houdt u van de landelijke look? Dan biedt New Classixx diverse handgemaakte, landelijke design keukens die stuk voor stuk warm, stoer en tijdloos ogen.

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten