De kwaliteit en het unieke design van Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun hoge kwaliteit en exclusieve, tijdloze designs. Ook Keukenmaxx biedt een Duits keukenmerk aan dat een lust zijn voor het oog is. Zo is SieMatic een typisch Duits keukenmerk, dat een aantal prachtige, stijlvolle keukens in haar assortiment heeft. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

SieMatic

Het exclusieve keukendesign van SieMatic keukens bestaat uit tijdloze keukenvormen, -proporties en –materialen. Ze kunnen helemaal worden aangepast naar uw ruimte en wensen. De kwaliteit van de keukens is enorm hoog, waardoor ze lang meegaan. Dit sluit ook goed aan bij de duurzaamheid die bij SieMatic hoog in het vaandel staat. SieMatic kenmerkt zich door drie verschillende keukenstijlen. Wanneer u op zoek bent naar een oase van rust en ongedwongenheid, is de ‘pure’ keukenstijl zeer geschikt. Deze beschikt over grootse vormen, uitgekiende kleuren en ziet af van te veel decoratie. Daardoor wordt een sfeer van weldaad en harmonie gecreëerd. De ‘urban’ keukens van SieMatic zijn te herkennen aan de stedelijkheid die doorsijpelt in het ontwerp. Deze keukens bestaan uit spannende contrasten die toch perfect in verbinding staan met elkaar. De klassieke keukens combineren traditionele elementen met unieke voorwerpen, waardoor een bijzonder en harmonieus geheel tot stand wordt gebracht.

Benieuwd naar onze Duitse keukenmerken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons Duitse topmerk SieMatic? Kom dan langs in een van onze keukenwinkels. Hier kunt u op uw gemak langs de innovatieve en stijlvolle keukens wandelen en kijken naar wat u mooi vindt. Daarnaast staan er altijd adviseurs voor u klaar die u met plezier de mogelijkheden tonen en uw vragen beantwoorden.
 

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten