De kwaliteit en het unieke design van Duitse keukens

Duitse keukens staan bekend om hun hoge kwaliteit en exclusieve, tijdloze designs. Ook Keukenmaxx biedt een aantal Duitse keukenmerken aan die een lust zijn voor het oog. Zo zijn SieMatic en next125 twee typische Duitse keukenmerken, die een aantal prachtige, stijlvolle keukens in hun assortiment hebben. Op deze pagina vertellen we u er meer over.

SieMatic

Het exclusieve keukendesign van SieMatic keukens bestaat uit tijdloze keukenvormen, -proporties en –materialen. Ze kunnen helemaal worden aangepast naar uw ruimte en wensen. De kwaliteit van de keukens is enorm hoog, waardoor ze lang meegaan. Dit sluit ook goed aan bij de duurzaamheid die bij SieMatic hoog in het vaandel staat. SieMatic kenmerkt zich door drie verschillende keukenstijlen. Wanneer u op zoek bent naar een oase van rust en ongedwongenheid, is de ‘pure’ keukenstijl zeer geschikt. Deze beschikt over grootse vormen, uitgekiende kleuren en ziet af van te veel decoratie. Daardoor wordt een sfeer van weldaad en harmonie gecreëerd. De ‘urban’ keukens van SieMatic zijn te herkennen aan de stedelijkheid die doorsijpelt in het ontwerp. Deze keukens bestaan uit spannende contrasten die toch perfect in verbinding staan met elkaar. De klassieke keukens combineren traditionele elementen met unieke voorwerpen, waardoor een bijzonder en harmonieus geheel tot stand wordt gebracht.

Next125

De keukens van next125 bieden hoogwaardige vormgeving en kwaliteit voor een betaalbare prijs. Het Duitse merk biedt tijdloze keukens aan, waardoor ze erg duurzaam zijn en hun schoonheid niet vergaat. Dankzij actuele technische ontwikkelingen, nieuwe opties en verborgen waarden blijven next125 keukens ook op de lange termijn geavanceerd. Zo zijn de next125 kooktafel, keramische fronten en cube een greep uit de bijzondere en innovatieve mogelijkheden van next125. Hoewel next125 erg diverse keukens in verschillende stijlen aanbiedt, staat het oog voor detail centraal in alle ontwerpen. Next125 wil fascineren met hun design en dat ziet u terug in alle keukens.

Benieuwd naar onze Duitse keukenmerken?

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze Duitse topmerken next125 en SieMatic? Kom dan langs in een van onze keukenwinkels. Hier kunt u op uw gemak langs de innovatieve en stijlvolle keukens wandelen en kijken naar wat u mooi vindt. Daarnaast staan er altijd adviseurs voor u klaar die u met plezier de mogelijkheden tonen en uw vragen beantwoorden.
 

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten