Welk type keukenblad past het beste bij uw keuken?

Keukenbladen: welk materiaal past bij uw keuken?

Your Life, Your Style, Your Kitchen

Wanneer u op zoek bent naar een mooi keukenblad kan het aanbod nogal overweldigend zijn. Er zijn tegenwoordig veel keukenbladen van verschillende materialen die ook nog eens in allerlei diktes en vormen kunnen worden opgeleverd. Keukenmaxx zet voor u de verschillende materialen op een rijtje en geeft tips over de aanschaf van een keukenblad.

RVS keukenblad

RVS keukenbladen

Een RVS keukenblad geeft uw keuken een stoere en industriële uitstraling. Ook is het een zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Bent u benieuwd naar RVS keukenbladen?

Kunststof keukenblad

Kunststof keukenbladen

Een kunststof keukenblad is in allerlei varianten verkrijgbaar en biedt bovendien een flink aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Wilt u meer weten over dit materiaal?

Houten keukenbladen

Houten keukenbladen

Of u nu van een landelijke of een moderne keukenstijl houdt, een houten werkblad is mooi te combineren met allerlei stijlen. Overweegt u een houten keukenblad in uw keuken? Lees dan verder!

Betonnen keukenbladen

Betonnen keukenbladen

Een betonnen keukenblad geeft uw keuken een stoere en robuuste uitstraling. Het keukenblad versterkt het karakter van een industriële keuken, maar blijft het door zijn kleur en vormgeving toch stijlvol.

Glazen keukenbladen

Glazen keukenbladen

Een glazen keukenblad creëert direct een chique uitstraling in uw keuken. Lees hier alles over dit exclusieve keukenblad.
 

composiet

Composieten keukenbladen

Composieten keukenbladen hebben een natuurlijke, luxueuze uitstraling en zijn zeer sterk. Dit maakt dat dit type werkblad erg populair is. Lees hier meer over dit populaire materiaal! 

graniet

Granieten keukenbladen

Een granieten werkblad is een product dat 100% natuurlijk is, waardoor u altijd bent verzekerd van een uniek en bijzonder blad met een exclusieve uitstraling.

Keramieken keukenbladen

Een keramieken werkblad heeft een strak en stijlvol uiterlijk. Keramiek is een uniek, duurzaam materiaal dat beschikt over een zeer chique en exclusieve uitstraling.

Terug
Sluiten