Keukentips: haal het maximale uit uw keuken

Your Life, Your Style, Your Kitchen

Er komt een hoop kijken bij de aanschaf van een nieuwe keuken en daar zijn we ons bij Keukenmaxx goed van bewust. We begeleiden u graag door het proces en adviseren u waar nodig, zodat u een goed plaatje heeft van het proces. Hieronder vindt u meerdere tips die u op weg helpen bij het kopen of indelen van een nieuwe keuken.

Keuken op maat

Keukens op maat

Als u een nieuwe keuken aanschaft, wilt u natuurlijk dat deze precies aansluit bij uw wensen en ideaalbeeld. Wat dat betreft is er bij Keukenmaxx veel mogelijk om dit keukenideaalbeeld te realiseren. Lees hier hoe we uw keuken speciaal op maat kunnen maken.

Nieuwe keuken

Nieuwe keukens

De keukenexperts van Keukenmaxx houden nauwgezet de nieuwste keukentrends in de gaten. Hierdoor kunt u bij ons rekenen op keukens die de allernieuwste trends en functionaliteiten bezitten. Lees hier meer over de aanschaf van een nieuwe keuken.
 

Keuken kopen

Keuken kopen

U wilt een keuken kopen: wat nu? Onze keukenadviseurs begeleiden u graag van A tot Z door het proces. Bovendien zorgen we ervoor dat uw nieuwe keuken volledig aansluit bij uw persoonlijke wensen. Lees hier onze tips met betrekking het kopen van een keuken.

Keuken ideeën

Keuken ideeën

Heeft u moeite om uw keuken netjes te houden? Of wilt u gewoon graag geïnspireerd worden bij het indelen van uw nieuwe keuken? Wij hebben voor u vier tips op een rij gezet waarmee u van een rommelige keuken een waar rustoord creëert.

Complete keuken

Complete keukens

Bent u op zoek naar een complete keuken? Dan bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Complete keukens worden snel en en eenvoudig bij u in huis geplaatst door onze monteurs. Zo bent u bij uw aanschaf in één keer klaar. 

Keuken plaatsen

Wat fijn, u heeft uw ideale keuken gevonden! Voordat u uitgebreid van de nieuwe keuken kunt genieten staat u voor een volgende grote keuze: de keuken zelf plaatsen of laten plaatsen? Beide opties brengen voor- en nadelen met zich mee.

Keuken renoveren

Kleine reparaties, het vervangen van de kastdeuren of een volledig nieuw aanrechtblad: een keukenrenovatie kan een uitdagende manier zijn om uw keuken op te knappen. Wat kost het renoveren van een keuken precies?

Terug
Sluiten