Keukenapparatuur van Miele

Miele is al jaren het topmerk voor keukenapparatuur in Nederland. Keukenmaxx is hét adres voor een nieuwe keuken compleet met Miele apparatuur. Of nu het nu een inductie kookplaat, zuinige vaatwasser of die stoomoven bij Miele weet u 1 ding zeker, de kwaliteit is uitstekend. 

Meer weten over het merk Miele?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Miele. Bij Keukenmaxx hebben wij hiervoor de beste plek, het Inspirience Centre. U vindt dit in iedere vestiging van Keukenmaxx.

Er is geen betere

Het in 1899 opgerichte Duitse familiebedrijf Miele voelt zich sterk verbonden met zijn klanten, medewerkers, eigenaars, leveranciers, het milieu en de maatschappij. Het motto van Miele is al sinds de start van het bedrijf ‘immer besser’, oftewel ‘steeds betere producten maken', en hierdoor laat het bedrijf zich ook leiden. Het resultaat zijn producten die toonaangevend zijn op het gebied van prestaties, bedieningsgemak, design, service, energie-efficiënte en duurzaamheid. Naast apparatuur voor de keuken produceert Miele ook huishoudelijke apparatuur voor het reinigen en drogen van wasgoed en vloeronderhoud en apparatuur voor professionele toepassingen onder de naam Miele Professional.

De kwaliteit van Miele

Miele produceert al meer dan een eeuw hoogwaardige apparatuur. Deze decennialange ervaring is zeker terug te zien in de apparatuur. De apparaten uit het assortiment van Miele  voor in de keuken zijn stuk voor stuk gemakkelijk te bedienen en hebben een tijdloos design. De hoge kwaliteit van de apparatuur zorgt er bovendien voor dat u deze jarenlang zonder zorgen kunt gebruiken.

Miele keukenapparatuur

Miele heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in zes verschillende categorieën: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelers en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Binnen iedere categorie zijn er diverse apparaten verkrijgbaar.

 

Bakken en stomen
Onder deze categorie vallen alle producten van Miele met betrekking tot bakken en stomen. Denk hierbij aan ovens en combimagnetrons in verschillende formaten, maar ook aan de populaire stoomovens, waarbij u voedsel bereidt met behulp van stoom. Dit zorgt ervoor dat de smaken, vitamines en sappen van het eten optimaal behouden blijven. Gezond, lekker, snel en veilig! Stomen en bakken zijn ook te combineren in een combi-stoomoven. Tenslotte vindt u bij Keukenmaxx Keukens serviesverwarmers en gourmetwarmhoudlades van Miele.

Kookplaten
Op zoek naar een kookplaat? Binnen het assortiment van Miele heeft u de keuze uit diverse soorten kookplaten, met ieder hun eigen eigenschappen. Inductiekookplaten, waarbij niet de kookplaat maar alleen de pan verwarmd wordt. Maar ook elektrische Hi-Light-kookplaten, gaskookplaten en combisetelementen.

Afzuigkappen
Miele biedt diverse soorten afzuigkappen, namelijk wand- en eilandschouwafzuigkappen, plafondunits, inbouwafzuigkappen en downdraftafzuigkappen. Voor iedere keuken is er een geschikte afzuigkap. Ook kunt u ervoor kiezen om deze wel of juist niet in het oog te laten springen.

Koelers en vriezers
Onder deze categorie vallen de koelkasten, vriezers en koel-diepvriescombinaties van Miele. Ook heeft Miele wijnklimaatkasten: perfect voor wijnliefhebbers. Uw wijncollectie blijft zo altijd op de juiste temperatuur.

Vaatwassers
De vaatwassers van Miele zijn onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijgt als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers.

Koffiemachines
Koffieliefhebbers kunnen ervoor kiezen om de koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Daarnaast biedt Miele ook losse koffiemachines. U heeft de keuze uit zowel koffiemachines met bonen als Nespresso-koffiemachines.

Het beste advies over Miele keukenapparatuur
Keukenmaxx is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Miele. Onze ervaren adviseurs kunnen er dan ook alles over vertellen. Heeft u vragen, wilt u zien wat er allemaal mogelijk is of wilt u de apparatuur gewoon eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Keukenmaxx.