De keukenapparatuur van Miele

Miele is al jaren het topmerk voor keukenapparatuur in Nederland. Keukenmaxx is hét adres voor een nieuwe keuken compleet met Miele apparatuur. Of nu het nu een inductie kookplaat, zuinige vaatwasser of die stoomoven bij Miele weet u 1 ding zeker, de kwaliteit is uitstekend. 

Miele kookplaten

Miele kookplaten

Miele heeft een breed assortiment aan kookplaten en fornuizen. Of u nu graag kookt op inductie of op gas, bij Miele bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier het gehele aanbod.

Miele ovens & magnetrons

Miele ovens & magnetrons

Met Miele ovens en magnetrons hebt u in een handomdraai een maaltijd op tafel. Het assortiment van Miele bestaat onder andere uit ovens, stoomovens, magnetrons en combimagnetrons.

Miele afzuigkappen

Miele afzuigkappen

Reken af met geurtjes en dampen tijdens het koken door middel van een Miele afzuigkap. Bekijk hier het complete assortiment aan afzuigkappen van Miele.

Miele vaatwassers

Miele vaatwassers

Dankzij een Miele vaatwasser kunt u rekenen op 100% schone en droge vaat. Zo kunt u alles direct in de kast zetten en hoeft u niks na te drogen. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele vaatwassers.

Miele 7000 serie

Miele 7000 serie

Miele introduceert de revolutionaire Generatie 7000 lijn met keukenapparatuur die intuïtiever is dan ooit tevoren. Keukenmaxx vertelt u meer over de verfijnde eigenschappen van de Generatie 7000 van Miele.

Miele kookplaat

Kookplaten

Wat uw kookwensen ook zijn, met een Miele kookplaat haalt u hoogwaardige keukenapparatuur in huis. Bekijk hier het hele assortiment aan Miele kookplaten.

Miele stoomoven

Ovens & magnetrons

Miele heeft een breed scala aan ovens en magnetrons, waaronder stoomovens en combimagnetrons. Bekijk hier het hele assortiment aan Miele ovens en magnetrons.

Miele afzuigkap

Afzuigkappen

Miele afzuigkappen zijn van hoogwaardige kwaliteit en rekenen gegarandeerd af met al uw kookdampen en luchtjes. Bekijk hier het hele aanbod aan Miele afzuigkappen.

Miele vaatwasser

Vaatwassers

Met een Miele vaatwasser is uw vaat in een handomdraai schoon en droog. Miele vaatwassers bevatten bovendien innovatieve technologiën die uw huishouden makkelijker maken.

Terug
Sluiten