Hoogglans keukens: strak en stijlvol

Hoogglans keukens: strak en stijlvol

Stel uw favoriete hoogglanskeuken samen bij Keukenmaxx! Met een hoogglans keuken geeft u uw keuken direct een chique uitstraling. Het strakke design en de luxueuze look is namelijk kenmerkend voor hoogglans keukens. Wilt u uw woning voorzien van een moderne keuken die luxe uitstraalt? Dan is deze keukenstijl gegarandeerd iets voor u. Kies een bijpassend werkblad, de juiste apparatuur en maak uw keuken compleet!

  • Statisch Compact
  • Strak Contrasterend
  • Strak met zwart graniet
  • next125 501 Indigo blauw
  • SieMatic Classic BeauxArts 02
  • Klassiek eigentijds

Hoe strakker, hoe stijlvoller

Hoogglans keukens komen het beste tot hun recht in een modern interieur. Over het algemeen geldt dan ook: hoe strakker, hoe stijlvoller. Omdat accessoires vaak afleidend zijn, wordt hier in hoogglans keukens zo min mogelijk gebruik van gemaakt. Dit betekent geen uitgestald kookgerei, maar slechts enkele grote sfeermakers zoals een schilderij of plant. Wilt u het ultieme, strakke effect bereiken? Kies dan voor greeploze kasten.

De perfecte werkbladen voor een hoogglans keuken

Om de exclusieve uitstraling van een hoogglans keuken te bevorderen, past een wat luxer werkblad het beste bij deze keukenstijl. Hierbij kunt u denken aan RVS, glas en graniet. Welk werkblad u kiest, is onder andere afhankelijk van de kleur hoogglans. Zo kleurt een grijs of zwart granieten werkblad prachtig bij witte kastjes, terwijl een glazen werkblad goed combineert met zwart hoogglans.

Onderhoudsadvies

Het glanzende oppervlak van een hoogglans keuken heeft helaas één nadeel, namelijk de vlekken en krasjes die snel zichtbaar zijn op dit materiaal. Heeft u kleintjes in huis rondlopen? Vraagt u zichzelf dan af of u zich hieraan zou ergeren. Het voordeel van het gladde materiaal is echter wel dat vlekken ook weer zeer gemakkelijk te verwijderen zijn. U hoeft er slechts overheen te gaan met een vochtige doek en het vervolgens even na te drogen met een droge doek. Zo zijn vingerafdrukken en andere vlekken binnen een handomdraai weer van uw hoogglans keuken verwijderd.

Meer informatie? Kom naar de winkel

Bent u benieuwd welke kanten u allemaal op kunt met een hoogglans keuken? Bezoek dan één van onze winkels en laat u informeren door onze adviseurs.

Meer hoogglans keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends