Hoogglans keukens: exclusief en modern

Een hoogglans keuken straalt luxe uit en oogt zeer chique. De keuken heeft een strak, modern design en is vaak uitgevoerd in de kleur wit. Wilt u uw woning voorzien van een moderne keuken in hoogglans die luxe uitstraalt? Dan is deze keukenstijl zeker iets voor u! Kies een bijpassend werkblad, de juiste apparatuur en maak uw keuken compleet. Keukenmaxx vertelt u meer over deze keukenstijl, de kleurmogelijkheden en het onderhoud.

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

Kleuren in hoogglans keukens

Een hoogglans keuken is vaak wit van kleur. Op deze manier komt het glanzende oppervlak van uw keuken het beste tot zijn recht. Bovendien zorgt de witte kleur voor een open en frisse uitstraling. Ook laat deze lichte tint uw keuken optisch ruimtelijker ogen. Gaat u liever voor een zeer luxe, exclusieve look? Dan is een hoogglans keuken in het zwart een goede optie. Ook deze kleur gaat uitstekend samen met een glanzende afwerking. Naast zwart en wit zijn er vele andere kleurmogelijkheden in deze keukenstijl. Wat dacht u van gewaagde keuzes, zoals indigoblauw of okergeel?  

Hoogglans keukenkastjes

In een hoogglans keuken zijn de keukenkastjes altijd voorzien van een gelakt oppervlak. Deze beslaan een groot deel van uw keuken, waardoor u direct een opvallende uitstraling creëert. Een keukenkast in wit hoogglans is daarin de meest geliefde optie. Hoogglans keukenkastjes zijn tevens vaak greeploos, zodat alle aandacht naar de bijzondere afwerking gaat. Ga nog een stapje verder door ook voor wit hoogglanzende wandkast of zelfs werkblad te kiezen. Of breng balans in uw keuken met een betonnen of granieten werkblad. 

Hoogglans keukens schoonmaken

De hoogglans keukens blijven hun exclusieve, luxe uitstraling houden, mits u deze goed onderhoudt. Het materiaal is gevoelig voor kleine krasjes en vlekken, bijvoorbeeld van vingerafdrukken. Aan de andere kant zijn deze vlekken ook weer heel eenvoudig weg te halen met een vochtig doekje dankzij het gladde oppervlak. Hoogglans keukens schoonmaken is dus een redelijk snel geklaarde klus. Bovendien kunt u de keukenkastjes voorzien van een speciale coating, die vlekken en zelfs krasjes zo veel mogelijk voorkomt. Zo blijft uw hoogglans keuken jarenlang die mooie, luxe uitstraling behouden!

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten