De keukencollecties van Keukenmaxx

Is het tijd voor een nieuwe keuken? Dan is het heerlijk om alvast te fantaseren over uw toekomstige keuken. Heeft u al nagedacht over de mogelijkheden? De stijl? De kleur? Het keukenblad? Gaat u deze keer voor wat extra luxe en overweegt u misschien wel een BORA-kookplaat of kokendwaterkraan? In de showroom vindt u alle opties en wordt uw droomkeuken werkelijkheid. 

Van modern design tot klassiek landelijke keukens

Met drie grote collecties van bekende keukenmerken hebben wij een passende keuken voor iedere stijl. Zo vindt u bij ons onder andere keukens in landelijke, moderne en greeploze stijl. Keukenmaxx heeft daarnaast een uiteenlopende collectie met merken zoals SieMatic, Classixx en XXLine. Welk merk past bij u?

SieMatic

SieMatic keukens

Van de landelijke moderne keuken tot aan ultra moderne design keuken, van handvatten tot greeploos; SieMatic zoekt al bijna honderd jaar passende antwoorden op alle keukenwensen. Individueel design staat daarbij altijd centraal. 

XXLine

XXLine keukens

De XX Line van Keukenmaxx maakt topdesign keukens bereikbaar voor een breed publiek. U heeft oneindige mogelijkheden als het gaat om materiaalgebruik en apparatuur. Wat denkt u van een ultradun granieten werkblad? 

New Classixx

New Classixx keukens

De exclusieve keukens uit de New Classixx lijn zijn veelal handgemaakt en stralen tot in het kleinste detail klasse uit. Qua stijlen en materiaalgebruik kennen deze keukens eigenlijk geen beperkingen. 

Keukeninspiratie

Op zoek naar inspiratie voor uw nieuwe keuken? Dan bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Bent u al op de hoogte van de laatste keukentrends? Of bent u benieuwd of een klassieke keuken iets voor u is? Voor optimaal genot van uw nieuwe keuken stijlt u deze aan de hand van de mooiste ontwerpen. Laat u inspireren door onze voorbeelden en zie welke keukentrends bij uw wensen passen. 

Keuken ontwerpen

Nadat u inspiratie heeft opgedaan, ontwerpt u uw eigen keuken om uw wensen tot leven te laten komen. In onze handige 3D keukenplanner, stelt u zelf online uw keuken samen. U ziet meteen welke elementen wel of niet in uw keuken passen en welke mogelijkheden er zijn om uw keuken samen te stellen. Zoek even de afmetingen van uw keuken op en ga meteen aan de slag met onze 3d-planner om zelf uw keuken te ontwerpen.

Keuken kopen 

Nadat u uw ontwerp tot in de puntjes heeft uitgewerkt, bent u waarschijnlijk benieuwd naar de kosten van uw nieuwe keuken. Voordat u een nieuwe keuken koopt, rekent u daarom handig de kosten uit met onze budgetplanner. Daarmee voorkomt u verrassingen in de winkel en ziet u precies of de luxe upgrade van uw keukenelementen ook in het budget past.

Keukenopstellingen 

Altijd al gedroomd voor een keuken met een kookeiland? Of wilt u in uw toekomstige keuken juist meer ruimte en rust? Welke opstelling het beste bij u past hangt af van de beschikbare ruimte en indeling van uw keuken. Maar welke opstelling u ook kiest, er zijn voor alle keukenindelingen talloze mogelijkheden. Laat u inspireren door onze voorbeeldkeukens, van rechte keuken, tot hoekkeukens en van kleine keukens tot keukens met een kookeiland en bar.

Keukenbladen

Het keukenblad is een blikvanger in uw nieuwe keuken. Weet u al wat voor materiaal u wilt gebruiken voor het werkblad in uw keuken? Bekijk ons assortiment werkbladen.

Keukenstijlen

Wat past er bij u? Een moderne keuken? Een hoogglans keuken? Een strakke keuken? Of toch een landelijkekeuken? Uw keukenstijl is persoonlijk en gelukkig hebben wij voor alle wensen een ruim keukenaanbod. Ontdek welke keukenstijl bij u past.

Keukenkleuren

Naast de keukenstijl is ook de kleur van uw keuken stijlbepalend. Of u nu kiest voor een witte keuken of zwarte keuken, of misschien iets meer ertussenin: een grijze keuken. Maar ook voor liefhebbers van een kleurrijke keuken is het aanbod groot: want wist u dat een groene keuken of blauwe keuken tegenwoordig ook tot de mogelijkheden behoort? Droom hier verder in kleur!

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Naast SieMatic keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Terug
Sluiten