De stoere look van betonnen keukens - Keukenmaxx

De stoere look van betonnen keukens

Stel uw favoriete betonnen keuken samen bij Keukenmaxx!

Betonnen keukens hebben een rauwe en robuuste uitstraling. Ze geven uw huis dan ook direct een stoere uitstraling. Voor een betonnen keuken met een warme, sfeervolle uitstraling is de combinatie van beton met hout een goede optie. Een betonnen keuken die echt anders dan anders is? Door het toevoegen van groen in de vorm van planten komt het beton nog mooier uit en creëert u een natuurlijke sfeer. Bent u op zoek naar een gewaagde, maar sfeervolle keuken? Betonnen keukens bieden volop mogelijkheden!

  • Statisch Compact
  • Landelijk modern
  • next125 950 Beton Grijs
  • Gezellig cool

Beton of beton-look?

Als uw oog is gevallen op een betonnen keuken is het goed om meer te weten over de kenmerken van het materiaal. Beton is een natuurproduct en alleen daarom al ontzettend mooi en luxe om te zien. In de loop van de tijd zal het beton een rauwere uitstraling krijgen door gebruik. De één houdt hiervan, de ander houdt de keuken liever als nieuw. Behoort u tot die laatste groep? Overweeg dan eens om te kiezen voor een beton-look in plaats van een echt betonnen keuken. Betonnen keukens met een beton-look worden gemaakt van kunststof en zijn onderhoudsvriendelijker dan het natuurproduct. De keuze is aan u, maar we geven u natuurlijk graag persoonlijk advies.

Unieke, sfeervolle uitstraling

In betonnen keukens staat een stoere uitstraling centraal. Met een betonnen werkblad is deze toon direct gezet. Combineer dit met een vrijstaand kookeiland in keramiek grijs beton als u graag een compleet betonnen keuken wil. Het mixen van materialen is ook heel goed mogelijk. Voor een moderne sfeer kunt u bijvoorbeeld kiezen voor greeploze houten fronten. Door het toevoegen van kleur in de vorm van accessoires kunt u de strakke uitstraling van uw betonnen keuken onderbreken. Om de mogelijkheden eens goed te bekijken, kunt u met de gratis 3D ontwerptool zelf een ontwerp maken. Laat u inspireren door de voorbeelden en ontwerp uw unieke betonnen keuken!

Nog meer inspiratie en mogelijkheden

We hebben eigenlijk nog maar een tipje van de sluier opgelicht wat betreft de mogelijkheden van betonnen keukens. Beton kunt u namelijk ook goed combineren voor een landelijke of industriële sfeer. Wilt u meer uitleg over het materiaal en de verschillende opties? Kom dan eens langs voor een kopje koffie of thee in één van onze vestigingen.

Meer informatie over betonnen keukens? Kom naar de winkel

Wilt u meer weten over betonnen keukens?  Kom dan langs in één van onze winkels waar onze adviseurs al uw vragen beantwoorden en u laten kennismaken met alle mogelijkheden die deze keukenstijl met zich meebrengt.

Meer betonnen keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends