Keukenopstellingen: ontdek de opstelling de bij u past

Your Life, Your Style, Your Kitchen

De uitstraling van uw keuken wordt voor een groot deel bepaald door de opstelling van uw kasten, keukenbladen en apparaten. Misschien heeft u een grote keuken waarin u alle mogelijkheden van de wereld heeft, of juist een kleine keuken waarin de opstelling bepaalt hoeveel ruimte u overhoudt om u nog fatsoenlijk te kunnen bewegen. Hoe u het ook wendt of keert, de juiste keukenopstelling is van groot belang!

Rechte keukens

Rechte keukens

Een rechte keuken is een ideale oplossing als u een kleine keuken heeft. Bovendien zijn rechte keukens vaak voordelig om aan te schaffen. Toch moet u met een aantal zaken rekening houden. Meer weten? Lees hier meer.

Hoekkeukens

Hoekkeukens

De hoekkeuken is over het algemeen een zeer populaire keukenopstelling. De L-vorm van de keuken heeft namelijk veel voordelen. Veel werkplek, een open uitstraling en de extra ruimte voor een eettafel zijn maar een greep uit deze voordelen.

Keukens met kookeiland

Keuken met kookeiland

Heeft u wat meer ruimte in uw keuken en wilt u graag een bijzondere opstelling? Dan is een keukeneiland wellicht wat voor u. Door het plaatsen van een kookeiland maakt u van uw keuken een echte leefkeuken. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

L-keukens

L-keukens

L-keukens bieden u enorm veel vrijheid wat betreft de indeling. U kunt het allemaal precies zo inrichten zoals u wilt. L-keukens komen met name tot hun recht in grotere keukens, waar u ook geen zwevende keukenkasten nodig heeft. Lees hier meer over L-keukens.

Kleine keukens

Kleine keukens

Heeft u maar weinig ruimte voor uw keuken? Geen probleem! Er zijn voldoende mogelijkheden om uw keuken slim in te delen, waardoor het groter oogt dan het daadwerkelijk is. Hoge of zwevende keukenkasten bieden bijvoorbeeld uitkomst. Lees hier meer over kleine keukens.

u-keuken

U-keukens

De u-keuken is een ruime en veelzijdige opstelling die zich uitstekend leent voor diverse uitvoeringen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een sfeervolle u-keuken met bar of een grote u-keuken met eiland. Ook wanneer u minder ruimte tot uw beschikking heeft, is een kleine u-keuken nog steeds mogelijk. Lees hier meer!

Open keukens

De open keuken biedt vrijheid en oogt ruimtelijk. Bovendien staat u met een open keuken direct in verbinding met uw woonkamer. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een open keuken? Lees dan snel verder en leer alles over open keukens bij Keukenmaxx.

Keuken met bar

Een keuken met bar staat garant voor gezelligheid en sfeer. U creëert een warme, fijne plek in huis die ideaal is voor verschillende gelegenheden. Zo bereidt u bijvoorbeeld hapjes in de keuken terwijl uw gasten aan de bar plaatsnemen. Hierdoor kunt u gezellig kletsen met vrienden of familieleden terwijl u kookt.

Parallel keuken

Parallel keuken

Een keuken met parallel opstelling is een veelzijdige keuken waarmee in u in grote en kleine ruimtes alle kanten op kunt. In een parallel keuken zijn de keukenelementen recht tegenover elkaar opgesteld. Hoe uw parallelle keuken eruit ziet, is geheel aan u. We vertellen u er hier graag meer over.

Terug
Sluiten