Welke keukenopstelling past bij uw keuken? - Keukenmaxx

Keukenopstellingen: ontdek de opstelling de bij u past

Your Life, Your Style, Your Kitchen

De uitstraling van uw keuken wordt voor een groot deel bepaald door de opstelling van uw kasten, keukenbladen en apparaten. Misschien heeft u een grote keuken waarin u alle mogelijkheden van de wereld heeft, of juist een kleine keuken waarin de opstelling bepaalt hoeveel ruimte u overhoudt om u nog fatsoenlijk te kunnen bewegen. Hoe u het ook wendt of keert, de juiste keukenopstelling is van groot belang!

Rechte keukens

Rechte keukens

Een rechte keuken is een ideale oplossing als u een kleine keuken heeft. Bovendien zijn rechte keukens vaak voordelig om aan te schaffen. Toch moet u met een aantal zaken rekening houden. Meer weten? Lees hier meer.

Hoekkeukens

Hoekkeukens

De hoekkeuken is over het algemeen een zeer populaire keukenopstelling. De L-vorm van de keuken heeft namelijk veel voordelen. Veel werkplek, een open uitstraling en de extra ruimte voor een eettafel zijn maar een greep uit deze voordelen.
 

Keukens met kookeiland

Keuken met kookeiland

Heeft u wat meer ruimte in uw keuken en wilt u graag een bijzondere opstelling? Dan is een keukeneiland wellicht wat voor u. Door het plaatsen van een kookeiland maakt u van uw keuken een echte leefkeuken. Wilt u meer weten? Lees dan verder.

L-keukens

L-keukens

L-keukens bieden u enorm veel vrijheid wat betreft de indeling. U kunt het allemaal precies zo inrichten zoals u wilt. L-keukens komen met name tot hun recht in grotere keukens, waar u ook geen zwevende keukenkasten nodig heeft. Lees hier meer over L-keukens.

Kleine keukens

Heeft u maar weinig ruimte voor uw keuken? Geen probleem! Er zijn voldoende mogelijkheden om uw keuken slim in te delen, waardoor het groter oogt dan het daadwerkelijk is. Hoge of zwevende keukenkasten bieden bijvoorbeeld uitkomst. Lees hier meer over kleine keukens.

Welke keukenopstelling kiest u?

Kies uw favoriet uit onze keukenopstellingen. Klik op de tussenkopjes om meer informatie te krijgen over uw favoriete opstelling.

Rechte keukens

Rechte keukens

Rechte keukens zijn erg populair en komen veruit het meeste voor in Nederland. Met een rechte keuken is de indeling van je keuken vaak wat flexibeler. Een rechte keuken geeft je namelijk veel vrijheid wat betreft de indeling van je ruimte.

L-keukens

L-keukens

Bent u op zoek naar een L-keuken? Laat u inspireren door onze brede collectie L-keukens. Wij hebben voor u enkele tips op een rij gezet waar u op moet letten bij het kopen van een L-keuken.

Hoekkeukens

Hoekkeukens

Hoekkeukens zijn ideaal voor de echte keuken-prinsen en -prinsessen. Een hoekkeuken heeft namelijk veel werkruimte en opbergruimte. Wilt u tips over hoekkeukens? Bekijk dan onze inspiratiepagina vol met tips en voorbeelden over hoekkeukens

Kookeiland keukens

Kookeiland keukens

Wil u van uw keuken een echte leefkeuken maken? Een kookeiland past helemaal in dat plaatje. Wij van Keukenmaxx hebben een aantal voordelen van een kookeiland voor u op een rij gezet. Benieuwd naar onze top 5 voordelen van een kookeiland?

Kleine keukens

Kleine keukens

Ook met weinig keukenruimte kunt u nog alle kanten op. Met een slimme opstelling kunt u uw keuken groter laten ogen dan deze daadwerkelijk is. Lees hier onze tips voor kleine keukens en maak optimaal gebruik van de aanwezige ruimte.