Stijlvolle, strakke keukens vindt u bij Keukenmaxx!

Strakke keukens: stijlvol en minimalistisch

De naam zegt het al, strakke keukens zijn rechttoe rechtaan. Sierlijke details en accessoires worden in een strakke keuken dan ook achterwege gelaten. Dit geeft uw keuken een nette en rustige uitstraling: ideaal om uw hoofd even tot rust te laten komen na een drukke werkdag. Benieuwd naar de kenmerken van dit type keuken? Lees verder en ontdek of een strakke keuken bij u past.

  • Sisal
  • Natuurlijk Trendy
  • Frisse witte keuken
  • Aangrijpend Modern
  • Strak Contrasterend
  • Inspirerend eigentijds

Waarom strakke keukens populair zijn

Wanneer je van de moderne stijl houdt en daarnaast de voorkeur geeft aan een minimalistische uitstraling, is een strakke keuken ongetwijfeld iets voor u. In dit type keuken is alles tot in de puntjes afgewerkt en heerst er een duidelijk gevoel van eenheid. Daarnaast kenmerken strakke keukens zich vaak door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals natuursteen en RVS.

Greeploos

Greeploze kasten vormen de basis voor een strakke keuken. Wanneer u dit niet praktisch vindt, kunt u ook voor een semi-greeploze variant kiezen. Dit houdt in dat de kastdeuren aan de bovenkant voorzien zijn van een platte en strakke greep, vaak uitgevoerd in RVS. Hiermee kunt u de kastjes gemakkelijk openen en voorkomt u dat de grepen de strakke uitstraling verstoren.

Mat of hoogglans?

Wilt u uw keuken een luxueuze touch geven? Overweeg dan eens om uw strakke keuken te voorzien van hoogglans keukenkasten. Dit zorgt voor een prachtig aanzien en geeft uw keuken tevens een uniek tintje. Bovendien kan de weerspiegeling van het licht in hoogglans keukenkasten uw keuken groter laten lijken. Kunt u niet kiezen tussen mat en hoogglans? Geen zorgen, want mat en hoogglans worden vandaag de dag ook vaak gecombineerd. Dit zorgt voor een optimale balans in uw keuken.

Meer strakke keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends