Strakke keukens: stijlvol en minimalistisch

Bent u op zoek naar een keuken die eenvoud en rust uitstraalt? Dan is een strakke keuken wellicht de keukenstijl voor u. Een strak lijnenspel en (veelal) greeploze fronten zorgen voor een rustgevend geheel. Bekijk hieronder de collectie van strakke keukens van Keukenmaxx en lees meer over deze keukenstijl.

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

Moderne strakke keukens

Strakke keukens worden vaak in één adem genoemd met moderne keukens. Dit is niet vreemd, aangezien beide typen keukens vaak gepaard gaan met een eenvoudig lijnenspel, greeploze fronten en weinig tot geen klassieke details. Toch is de combinatie moderne strakke keukens niet in beton gegoten. Een strak lijnenspel kan prima gecombineerd worden met een design keuken, of zelfs een landelijke keuken.

Strakke landelijke keuken

De combinatie strakke landelijke keuken is wellicht niet het eerste waar u aan dacht. Door materialen zoals hout en/of beton te gebruiken, creëert u een warme, landelijke sfeer. Combineer dit met strakke fronten en een eenvoudig lijnenspel, en u heeft uw eigen strakke landelijke keuken. U kunt de landelijke stijl versterken door voor een vrijstaand fornuis te kiezen.

Strakke witte keuken

Denkt u aan een strakke keuken, dan heeft u waarschijnlijk al snel een witte of zwarte keuken voor ogen. Dit zijn de meest gangbare kleuren en passen goed bij de rust en eenvoud van een strakke keuken. Daarnaast kunt u nog kiezen voor hoogglans wit of juist een matte kleur, ook dit geeft uw keuken weer een andere uitstraling. Keukenmaxx heeft diverse strakke witte keukens in haar collectie, deze kunt u bovenaan de pagina bekijken.

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten