Keukenapparatuur van Bosch

Bosch komt regelmatig als beste uit de test wanneer het gaat om keukenapparatuur. De Consumentenbond heeft meerdere apparaten verkozen tot ‘Beste Koop’ en de kopers op kieskeurig.nl hebben de keukenapparaten van Bosch al vaker tot ‘Best Reviewed’ product verheven. Bosch biedt dan ook innovatieve keukenoplossingen die energie besparen, goed zijn voor het milieu en zeer gemakkelijk in het gebruik. Met een keukenapparaat van Bosch weet u bovendien dat u een betrouwbare en kwalitatieve oplossing in huis haalt waar u de komende jaren op kunt vertrouwen.

Meer weten over het merk Bosch?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Bosch. Bij Keukenmaxx hebben wij hiervoor de beste plek, de 4 vestigingen van Keukenmaxx. In de vestigingen van Keukenmaxx vindt u de apparatuur van Bosch in diverse keukenopstellingen

Bosch keukenapparatuur

Keukenmaxx levert een groot assortiment aan Bosch keukenapparaten. We bieden Bosch vaatwassers, gas-, inductie-, elektrische en keramische kookplaten, een geïntegreerde koffiezetmachine, koelkasten en vriezers, ovens, stoomovens en magnetrons en natuurlijk afzuigkappen voor een fris ruikende keuken.

Bosch vaatwassers

De vaatwassers van Bosch zijn muisstil. Zo stil zelfs dat de stilste vaatwasser van Bosch nog minder geluid maakt dan het ruizen van de zee. Zo kunt u in gezelschap met vertrouwen de vaatwasser aanzetten. De vaatwassers van Bosch zijn hierdoor uitermate geschikt voor open keukens en leefkeukens.

Bosch kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten en domino’s. Voor iedere thuiskok is er een passende kookplaat van Bosch. Als innovatief merk heeft Bosch zelfs een inductiekookplaat ontwikkeld waarbij het niet meer uitmaakt waar u de pan neerzet. Zo heeft u zeeën van ruime en kookt u zeer energievriendelijk.

Bosch koelkasten en vriezers

De zuinige A+++ koelkasten van Bosch verbruiken jaarlijks nog minder energie dan een spaarlamp en door de verschillende compartimenten en optimale technologieën blijven uw boodschappen tot tweemaal langer vers met behoud van geur, smaak en vitamines.

Bosch ovens en magnetrons

De Bosch ovens en magnetrons komen in alle soorten en maten en kunnen tot wel 85 bereidingswijze voor gerechten onthouden. Zo wordt bakken en braden een eitje. De Bosch fornuizen voldoen aan dezelfde innovatieve en gebruiksvriendelijke eigenschappen die de kookplaten en ovens van Bosch ook uniek maken.

Bosch afzuigkappen

De afzuigkappen van Bosch zijn geschikt voor iedere keuken. Verkrijgbaar in verschillende designs en geschikt voor aan de muur, het plafond of ingebouwd vallen ze nauwelijks op terwijl ze krachtig werk leveren.

Het beste advies over Bosch keukenapparatuur
Bosch keukenapparatuur is geschikt voor iedere (nieuwbouw)keuken. Als leverancier van Bosch keukenapparatuur kunnen de adviseurs van Keukenmaxx al uw vragen beantwoorden en u adviseren over de geschikte apparatuur voor uw keuken. Breng ook eens een bezoek aan de showroom van Keukenmaxx om de Bosch keukenapparatuur van dichtbij te bekijken.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur