Met Novy leeft u in uw keuken

Voor Novy is uw keuken niet alleen een plek om eten te bereiden, maar ook om er gezellig samen van te genieten met de best mogelijke ventilatieoplossing. De keuken als leefruimte. Sinds 1965 werkt het bedrijf elke dag vanuit het Belgische Kuurne aan innovatieve oplossingen voor fluisterstille en efficiënte afzuiging en is het inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevend merk in keukenventilatie van de hoogste kwaliteit. Met Novy is het aangenaam vertoeven in uw keuken.

Novy Fusion

Novy Fusion

Ervaar ultiem kookgemak met de kookplaten van Novy Fusion. Een aangename toevoeging voor keukens van iedere stijl.

Novy keuken

Novy keuken

De apparatuur van Novy past in iedere keuken en dus in elke keukenwens. Ervaar het zelf: aanschouw de Novy keukens in één van onze showrooms.

Novy afzuiging

Novy afzuiging

De afzuigsystemen van Novy kunnen bijna onzichtbaar worden weggewerkt in uw keukenkast. Zo geniet u van een strak design en optimale functionaliteit in één.

Een afzuigkap voor elk type keuken

Novy heeft een ruim assortiment afzuigsystemen als stijlvolle aanvulling op uw keuken. Voor de strakke designkeuken of landelijke woonkeuken of een kleine keuken die vraagt om een efficiënte oplossing. Novy heeft voor elke situatie een passende afzuigkap. De stille en oogstrelende eilandschouwen met sfeervolle verlichting passen mooi boven een kookeiland. Net als de strakke plafondunits die zorgen voor maximale doorkijk. Voor een compleet minimalistische oplossing biedt Novy werkbladafzuiging, een in het werkblad geïntegreerd afzuigsysteem dat dampen naar onderen toe afzuigt.

Persoonlijk advies in de winkel

Wilt u meer weten weten over het brede assortiment van Novy afzuigkappen of heeft u hulp nodig om de juiste keuze te maken? Breng dan een bezoek aan een van onze winkels waar onze adviseurs u graag meer informatie en uitleg geven.

Meer weten over het merk Novy?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Novy. Bij Keukenmaxx hebben wij hiervoor de beste plek, de 4 vestigingen van Keukenmaxx. In de vestigingen van Keukenmaxx vindt u de apparatuur van Novy in diverse keukenopstellingen.

Terug
Sluiten