• Vraag het gratis keukenmagazine aan

    Lekker door alle keukens en keukenapparatuur bladeren thuis op uw bank? Vraag dan gratis het inspirerende keukenmagazine aan!

    Stuur mij het magazine

Keukenmaxx is ook op Facebook te vinden.

De laatste tips en trends op gebied van lifestyle, design en keukens.

Altijd op de hoogte via onze nieuwsbrief?

Nieuwsbrief aanmelding

Nieuwsbrief aanmelding

Keuken inspiratie in overvloed

Heb je kinderen? Reis je veel? Naar welke muziek luister je graag? Vreemde vragen? Wij vinden van niet. Bij Keukenmaxx creëren we jouw ideale keuken namelijk op basis van jouw eigen levensstijl. Keuken inspiratie die in de breedst denkbare manier aansluit op van jouw manier van doen.

Your life, your style, your kitchen

Een keuken is immers meer dan functioneel alleen, vinden wij. De ideale keuken straalt persoonlijkheid uit, laat zien wie je bent, hoe je leeft en waar je voor staat. Die waarden zijn onze uitgangspunten en dat is onze kracht. Your life, your style, your kitchen.

Vier inspirerende showrooms

In de vier inspirerende showrooms van Keukenmaxx zijn onze keukens in alle opstellingen, kleuren en materialen te bewonderen. Onze winkeladviseurs zijn stuk voor stuk experts op het gebied van styling en keukenadvies en bovendien werken we met een eigen interieuradviseur. Samen zoeken we dé match tussen jouw stijl en onze keukens.

Vind zelf jouw wenskeuken

Zelf aan de slag? Met de online stylenavigator creëer je op basis van je interesses, stijl en smaak je eigen moodboard, dat automatisch wordt vertaald in de keukens die daarbij aansluiten. Al bladerend keukeninspiratie opdoen?

Timeless elegance

Timeless Elegance

Nieuwsgierig naar de Timeless Elegance collectie? Ontdek de keuken die bij jou past.

Natural Beauty

Natural Beauty

Nieuwsgierig naar de Natural Beauty collectie? Ontdek de keuken die bij jou past.

Urban Design

Urban Design

Nieuwsgierig naar de Urban Design collectie? Ontdek de keuken die bij jou past.

Romantic Country

Romantic Country

Nieuwsgierig naar de Romantic Country collectie? Ontdek de keuken die bij jou past.

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends

Een karrenvacht aan keuken inspiratie

Laat je keukenhart sneller kloppen en vergaap je aan de stijlvolle designkeukens van leidende merken als SieMatic, next125, huiscollectie XX Line en New Classixx. Van een landelijk klassieke stijl, tot fascinerende designkeukens met een moderne uitstraling, binnen de collectie van Keukenmaxx vormen warm nostalgisch en rimpelloos nieuwerwets een onverslaanbaar mix van populaire keukenstijlen.

Het neusje van de zalm

Uiteraard mag de keukenapparatuurdie naadloos aansluit bij jouw keukenplezier niet ontbreken in een nieuw kookvertrek. Met keukenapparaten van marktleiders als Siemens, Bauknecht en Miele ben je verzekerd van een ongeëvenaard aanbod van stijvolle, functionele en duurzame inbouwapparatuur in alle prijscategorieën. Eén ding hebben de apparaten en A-merken met elkaar in gemeen: dit zijn geen trendvolgers, maar trendsetters.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur