Your life, your style, your kitchen

De keuken is een van de gezelligste plekken in huis: er wordt gekookt, gegeten, gepraat en geborreld. Het is dan ook belangrijk om hier een prettige ruimte van te maken. De mogelijkheden voor een keuken zijn eindeloos. Daarom staan wij voor u klaar met de beste keuken inspiratie en de mooiste keuken voorbeelden zodat u het perfecte idee voor uw keuken krijgt.

Ontdek de stijl die bij u past

Urban Design

Urban Design

Je valt voor mooi design, veelal met een knipoog: de vormen, materialen en kleuren waarmee je je omringt, ogen bijzonder en apart. Je houdt van humor, grafische prints of een bijzondere lijnenspel. En de kleuren? Die mogen gerust knallen!

Natural Beauty

Natural Beauty

Te druk of te opvallend? Niet jouw ding. Jij houdt van pure eenvoud en elegantie. Natuurlijke kleuren en materialen spelen een hoofdrol in je interieur en in je kledingkast. En je portie zuurstof haal je uit de schoonheid en stilte van de natuur.

Timeless Elegance

Timeless Elegance

Jouw style is klassiek, tijdloos en allesbehalve saai: jij weet er als geen ander de items uit te pikken die opvallen door kwaliteit en design. Je houdt van basic tinten en van sobere elementen met een moderne look die ook generaties later nog scoren.

Romantic Country

Romantic Country

Zwierige stoffen, krullen, kant, hartjes en hout... Jij houdt van romantische accenten en hebt een zwak voor details. Je omringt je het liefst met bloemen - in huis, in je kledingkast en in je vrije tijd - en je valt voor de serene plattelandsstijl.

Laatste trends en innovaties

Het is essentieel dat de keuken voldoet aan de juiste sfeer, stijl en uitstraling. Misschien is uw huidige keuken niet meer van deze tijd. Kiest u voor een aantal aanpassingen of voor een complete make-over? De laatste trends bestaan uit het gebruik van donkere kleuren zoals zwart, of juist warme, lichte kleuren zoals grijs. Natuurlijke materialen zijn vanwege de warme en aangename sfeer erg populair. Marmeren en gouden accenten zien we steeds vaker terug in de laatste trends. Kies bijvoorbeeld voor een gouden kraan en uw keuken ziet er al compleet anders uit!

Keuken kleuren 

De kleur van de keuken is bepalend voor de sfeer en uitstraling van de ruimte. Zwart, wit en grijs zijn voorbeelden van keuken kleuren die vaak worden gekozen. De moderne tinten zijn makkelijk te combineren met andere kleuren en stijlen. Witte keuken voorbeelden zijn de landelijke keuken waarin witte tinten met hout zijn gecombineerd, of een klassieke keuken waar wit en zwart elkaar afwisselen. Op zoek naar zwarte keuken inspiratie? Er zijn keukens die volledig zwart zijn: de keukenkasten, werkblad en de achterwand. Of wat denkt u van een industriële keuken met zwarte elementen? Bezoek de keuken kleuren pagina voor alle keuken inspiratie en voor verschillende voorbeelden.

Keukenstijlen 

Net zoals het kiezen van een keukenopstelling belangrijk is, is ook de stijl essentieel bij het aanpassen of vernieuwen van de keuken. Kiest u voor modern, industrieel of landelijke stijl? De landelijke keuken heeft een warme, nostalgische uitstraling waarin u verschillende materialen en kleuren met elkaar kunt combineren. De industriële keuken oogt stoer, robuust en beschikt over grove materialen. De moderne keuken bestaat uit de nieuwste apparatuur, strakke lijnen en neutrale kleuren zoals wit en zwart. Bekijk hier al onze landelijke, industriële en moderne keuken voorbeelden en doe ideeën op voor uw keuken.

Keukenopstellingen

De basis van iedere keuken is de keukenopstelling, het is belangrijk dat dit bij de beschikbare ruimte past. Waar een U-keuken en eilandkeuken prachtig staan in een grote keukenruimte, is een L-keuken of hoekkeuken praktischer voor de kleinere oppervlaktes. Is de keuken de plek in huis waar wordt ontbeten, gekookt en gepraat? Kijk dan eens naar een voorbeeld keuken met kookeiland, ook geschikt om de mooiste woonkeuken ideeën op te doen of om andere keukenopstellingen voorbeelden te bekijken.

Keukenstijlen

Keukenstijlen

Wilt u zich laten inspireren door de verschillende keukenstijlen bij Keukenmaxx? Bekijk dan onze keukenstijlen pagina.

Keukenopstellingen

Keukenopstellingen

U kunt uw keuken op veel verschillende manieren indelen. Zo kunt u voor een hele ruimtelijke of juist een compacte keuken gaan. Bekijk diverse opstellingen op onze keukenopstellingen pagina.

Keukentips

Keukentips

Wilt u een nieuwe keuken kopen, waar weet u niet waar u moet beginnen? Of hebt u weinig ruimte en/of budget en wilt u weten of u wel uw wensen in vervulling kunt laten gaan? Bekijk dan eens onze keukentips.

Keukenbladen

Keukenbladen

Als u een nieuw keukenblad aanschaft, houdt u rekening met diverse factoren. Zo is het materiaal van het blad bijvoorbeeld erg belangrijk. Bekijk hier onze verschillende soorten keukenbladen.

Keuken kleuren

Keuken kleuren

Met kleur in de keuken bepaalt u volledig uw eigen keukenstijl. Een nieuwe kleur in de keuken geeft namelijk direct een hele andere sfeer. Maar welke kleur in de keuken past bij u?

Opbergruimte keuken 

Ook voor keukenkast ideeën en keukenwand inspiratie staan wij voor u klaar! Een keukenwand is bijvoorbeeld een praktische en stijlvolle oplossing voor het opbergen van onmisbare spullen in de keuken. Hoge kasten tegen de wand kunnen al genoeg zijn voor extra opbergmogelijkheden. Zo geniet u van een opgeruimde en nette keuken. 

Afmetingen keuken 

Houd bij aanpassingen rekening met de afmetingen van uw keuken. Op zoek naar inspiratie voor een kleine keuken? Meestal wordt er gebruik gemaakt van lichte kleuren en extra opbergmogelijkheden. Een leeg werkblad zorgt voor een ruimtelijke uitstraling. Ideeën nodig voor een grote keuken? Voorbeelden hiervan zijn een parallel keuken, een keuken met bar of met een kookeiland. Het gebruik van donkere kleuren zoals groen, zwart en blauw zijn geschikt in deze keuken. Er is genoeg plek voor extra kasten, of zelfs een wijnklimaatkast. Al deze ruimte en opbergmogelijkheden geeft het koken een extra dimensie.

Meer informatie? Plan nu vrijblijvend een afspraak in en ontdek alle mogelijkheden

Bent u op zoek naar nog meer keuken inspiratie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keuken? Wij helpen u graag. Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor gratis en vrijblijvend advies.

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten