Your life, your style, your kitchen

Bij Keukenmaxx willen we graag meer weten over u en uw levensstijl. Die bepaalt namelijk hoe uw ideale keuken eruit gaat zien. Iedereen is anders, leeft anders en heeft een andere smaak. Dat begrijpen we als geen ander bij Keukenmaxx en daarom ontwerpen wij graag úw keuken. Op zoek naar inspiratie? Lees dan ons lifestyle blog met de leukste ideeën en alles over de nieuwste trends.

Ontdek de stijl die bij u past

Urban Design

Urban Design

Je valt voor mooi design, veelal met een knipoog: de vormen, materialen en kleuren waarmee je je omringt, ogen bijzonder en apart. Je houdt van humor, grafische prints of een bijzondere lijnenspel. En de kleuren? Die mogen gerust knallen!

Natural Beauty

Natural Beauty

Te druk of te opvallend? Niet jouw ding. Jij houdt van pure eenvoud en elegantie. Natuurlijke kleuren en materialen spelen een hoofdrol in je interieur en in je kledingkast. En je portie zuurstof haal je uit de schoonheid en stilte van de natuur.

Timeless Elegance

Timeless Elegance

Jouw style is klassiek, tijdloos en allesbehalve saai: jij weet er als geen ander de items uit te pikken die opvallen door kwaliteit en design. Je houdt van basic tinten en van sobere elementen met een moderne look die ook generaties later nog scoren.

Romantic Country

Romantic Country

Zwierige stoffen, krullen, kant, hartjes en hout... Jij houdt van romantische accenten en hebt een zwak voor details. Je omringt je het liefst met bloemen - in huis, in je kledingkast en in je vrije tijd - en je valt voor de serene plattelandsstijl.

Laat u inspireren

We begrijpen als geen ander dat er een hoop komt kijken bij de aanschaf van een keuken. U komt voor veel verschillende keuzes te staan: voor wat voor een stijl gaat u, welke opstelling past in uw keuken en wat voor type keukenblad spreekt u aan? Wij helpen u graag bij het maken van deze keuzes in de winkel, al kunt u natuurlijk wel vooraf oriënteren op onze pagina's over keukenstijlen, keukenopstellingen en keukenbladen. Daarnaast hebben we nog een pagina waar we diverse praktische tips met u delen. Zo bent u optimaal voorbereid op uw winkelbezoek en weet u welke zaken belangrijk zijn.

Keukenstijlen

Keukenstijlen

Wilt u zich laten inspireren door de verschillende keukenstijlen bij Keukenmaxx? Bekijk dan onze keukenstijlen pagina.

Keukenopstellingen

Keukenopstellingen

U kunt uw keuken op veel verschillende manieren indelen. Zo kunt u voor een hele ruimtelijke of juist een compacte keuken gaan. Bekijk diverse opstellingen op onze keukenopstellingen pagina.

Keukentips

Keukentips

Wilt u een nieuwe keuken kopen, waar weet u niet waar u moet beginnen? Of hebt u weinig ruimte en/of budget en wilt u weten of u wel uw wensen in vervulling kunt laten gaan? Bekijk dan eens onze keukentips.

Keukenbladen

Keukenbladen

Als u een nieuw keukenblad aanschaft, houdt u rekening met diverse factoren. Zo is het materiaal van het blad bijvoorbeeld erg belangrijk. Bekijk hier onze verschillende soorten keukenbladen.

Keuken kleuren

Keuken kleuren

Met kleur in de keuken bepaalt u volledig uw eigen keukenstijl. Een nieuwe kleur in de keuken geeft namelijk direct een hele andere sfeer. Maar welke kleur in de keuken past bij u?

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten