Advies over uw nieuwe keuken? Maak een afspraak!

Bij Keukenmaxx ontvangen wij u graag in onze showroom. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn vragen wij u een afspraak in te plannen. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden en ruim de tijd voor u nemen om uw nieuwe keuken samen te stellen die past bij uw levensstijl.

Advies in showroom

  • Op zoek naar een nieuwe keuken? Plan dan eenvoudig een afspraak in onze showroom met een van onze verkoopadviseur
  • De verkoopadviseur heeft tijdens uw afspraak ruim de tijd om al uw wensen te bespreken
  • Ervaar onze XXline, Siematic en Next125 keukens
  • U ontvangt een gratis 3D ontwerp en budgetindicatie op basis van uw wensen
  • Heeft u hoge urgentie bij aanschaf van uw nieuwe keuken? Neem dan direct contact op met de dichtstbijzijnde vestiging

Verhinderd? Of kunt u geen geschikt tijdstip vinden? Neem dan direct contact op met uw dichtstbijzijnde vestiging:

Bezoek aan de showroom

  • Wilt u graag onze collectie ervaren maar nog geen afspraak met een van onze verkoopadviseurs? Ook dan ontvangen wij u graag
  • Door de drukte in onze showrooms kan het zijn dat er geen verkoopadviseur voor u beschikbaar is. Wij nemen graag de tijd voor u en daarom kunt u altijd een afspraak inplannen bij de gastvrouw tijdens uw bezoek

Advies aan huis

  • Wij komen bij u langs op een tijd en dag dat het u uitkomt
  • Onze adviseurs nemen verschillende materialen, kleuren en stijlen mee om u een beeld te geven van de mogelijkheden

 

Al meer dan 2.500 magazines aangevraagd!

Erg leuk om doorheen te bladeren

Ik vond het tijdschrift erg inspirerend. Ik heb enkele tips in gebruik genomen die ik in het tijdschrift heb gelezen. Nooit gedacht dat de oplossing voor enkele ongemakken zo simpel konden zijn! Binnenkort staat onze afspraak gepland met de adviseur. Ik weet zeker dat die nieuwe keuken ons leven een stuk makkelijk gaat maken door alle mogelijkheden.

Leoni van der Ven 28/02/2018

In een woord TOP

Mooi magazine met zeer veel ideeën. Graag kom ik snel eens kijken in de winkel met mijn vrouw. Het is alleen jammer dat we verder moeten rijden, maar voor een bijzondere keuken is dat het rijden wel waard.

Erwin van Apeldoorn 12/02/2018

Hij lag de volgende dag al thuis

Mijn vrouw en ik zoeken al enige tijd naar een nieuwe keuken, maar het liefst willen we een "niet aller daagse" keuken. Een moderne keuken die perfect opgaat in de rest van het huis, maar tegelijkertijd niet lijkt op een doorsnee keuken. En precies dat vonden we terug in het magazine. Vooral binnen de SieMatic collectie zagen we leuke ideeën!

Daan Velthoven 22/02/2018

Ik weet hoe mijn nieuwe keuken eruit gaat zien

Ik had al een goed beeld voor een mooie keuken, maar had nooit gedacht dat er zo veel extra mogelijk was. De leukste ideeën vond ik toch wel het toepassen van nieuwe technologie in de keuken, zoals koelkast die recepten kon inladen en precies kon zien welke ingrediënten er nog ontbraken in de koeling. Je kan het zo gek niet bedenken!

Wilma te Voert 12/01/2018
Terug
Sluiten