Keukenadvies nodig? Wij starten met stijladvies | Keukenmaxx

In een adviesgesprek worden al uw vragen beantwoord

Tijdens een afspraak kijken we samen met u naar een keuken die perfect past bij uw levensstijl. Wat is uw stijl en past dit goed in uw woning? In welke opstelling? Welk werkblad? We laten u alle oneindige mogelijkheden zien van Keukenmax. Wat uw stijl ook is, samen realiseren wij de keuken die bij u past.

 • Van idee tot ontwerp

  Onze adviseur maakt met zijn kennis en ervaring een 3D en 2D ontwerp, volgens jouw wensen

 • Je budget helder in beeld

  Aan het eind van de dag ga je naar huis met een heldere prijsopgave voor jouw droomkeuken...

 • Advies op maat

  Niet een keuken is hetzelfde. Je ontvangt advies op basis van jouw unieke situatie.

 • Wanneer het jou uitkomt

  Plan zelf je afspraak wanneer het jou uitkomt. Wij zijn flexibel!

 • Volledig verzorgd

  Wij zorgen altijd voor een hapje en drankje, lunch of zelfs diner.

Wat kunt u verwachten?

Een keuken ontwerpen die helemaal past bij uw levensstijl, daar draait het om bij Keukenmaxx. Wij zien het als een belangrijke taak om u in onze showroom in Barendrecht, Etten-Leur, Hoofddorp en Reeuwijk te inspireren en te adviseren. 

 • Liever een afspraak aan huis of buiten openingstijden? Ook dat kan. Neem hiervoor telefonisch contact op met de dichtstbijzijnde winkel. 
 • Plan direct uw adviesgesprek wanneer het u uitkomt. 

Veilig bezoek aan onze winkels
We houden tijdens een afspraak in de showroom uiteraard gepaste afstand en volgen de richtlijnen vanuit het RIVM.

Al meer dan 2.500 magazines aangevraagd!

Erg leuk om doorheen te bladeren

Ik vond het tijdschrift erg inspirerend. Ik heb enkele tips in gebruik genomen die ik in het tijdschrift heb gelezen. Nooit gedacht dat de oplossing voor enkele ongemakken zo simpel konden zijn! Binnenkort staat onze afspraak gepland met de adviseur. Ik weet zeker dat die nieuwe keuken ons leven een stuk makkelijk gaat maken door alle mogelijkheden.

Leoni van der Ven 28/02/2018

In een woord TOP

Mooi magazine met zeer veel ideeën. Graag kom ik snel eens kijken in de winkel met mijn vrouw. Het is alleen jammer dat we verder moeten rijden, maar voor een bijzondere keuken is dat het rijden wel waard.

Erwin van Apeldoorn 12/02/2018

Hij lag de volgende dag al thuis

Mijn vrouw en ik zoeken al enige tijd naar een nieuwe keuken, maar het liefst willen we een "niet aller daagse" keuken. Een moderne keuken die perfect opgaat in de rest van het huis, maar tegelijkertijd niet lijkt op een doorsnee keuken. En precies dat vonden we terug in het magazine. Vooral binnen de SieMatic collectie zagen we leuke ideeën!

Daan Velthoven 22/02/2018

Ik weet hoe mijn nieuwe keuken eruit gaat zien

Ik had al een goed beeld voor een mooie keuken, maar had nooit gedacht dat er zo veel extra mogelijk was. De leukste ideeën vond ik toch wel het toepassen van nieuwe technologie in de keuken, zoals koelkast die recepten kon inladen en precies kon zien welke ingrediënten er nog ontbraken in de koeling. Je kan het zo gek niet bedenken!

Wilma te Voert 12/01/2018
Terug
Sluiten