Industriële keukens: ruimtelijk en robuust

Industriële keukens kenmerken zich door een ruime opstelling en ruwe, robuuste details. Deze keukenstijl heeft een stoere uitstraling en kan zowel klassiek als modern zijn. Combineer er op los met kleuren en materialen, zodat u een unieke keuken creëert die voldoet aan al uw wensen. Keukenmaxx vertelt u meer over industriële keukenapparatuur, keukenopstellingen en kranen in deze stijl. Zo ontdekt u of een industriële keukenstijl bij u past. Lees verder en laat u inspireren!

 

Alle keukenstijlen  -  Landelijke keukens  -  Betonnen keukens  -  Design keukens  -  Houten keukens  -  Moderne keukens  -  Strakke keukens  -  Hoogglans keukens  -  Greeploze keukens  -  Industriële keukens

Industriële keukenapparatuur

Geef een stoere draai aan uw keuken met industriële keukenapparatuur. Door te kiezen voor bepaalde kleuren en materialen en een specifieke vormgeving, creëert u met apparatuur de industriële stijl waar u naar zoekt. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een industriële afzuigkap in roestvrijstaal met een robuust design. Ook een industriële koelkast is een echte blikvanger. Dit zijn vaak opvallende, vrijstaande koelkasten met een robuust of retro design. Wat dacht u van roestvrijstalen een side-by-side koelkast of een glanzend zwarte retro koelkast met ronde hoeken?

Keukenopstellingen in industriële stijl

Welke keukenopstelling uw voorkeur ook heeft, de ruwe randjes en het levendige karakter staan centraal in de industriële keukenstijl. Stoere materialen zoals roestvrijstaal, hout, natuursteen en beton voeren de boventoon. Kies bijvoorbeeld voor een industrieel kookeiland met een strak betonnen werkblad en houten keukenkastjes. Of ga voor een ruim opgezet industrieel keukenblok met een granieten werkblad en mat zwarte fronten. In een industriële keuken kunt u eindeloos combineren. Stem materialen, kleuren en meubelen zodanig op elkaar af dat uw keuken één geheel vormt.

Kranen in een industriële stijl

Vul uw industriële keuken perfect aan met een kraan in dezelfde stijl. Een industriële keukenkraan kan allerlei vormen aannemen. Zo zijn er grote, mat zwarte kranen met een hoekig design, maar ook elegante, koperkleurige kranen. Stem uw kraan af op de rest van uw keukeninterieur voor een mooie eenheid. En laat hem extra opvallen door deze in uw kookeiland te verwerken of centraal in uw keukenblok te plaatsen. Zo vangt uw industriële kraan direct de aandacht.

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Terug
Sluiten