Industriële keukens: ruimtelijk en robuust – Keukenmaxx

Industriële keukens: ruimtelijk en robuust

Industriële keukens kenmerken zich door een ruime opstelling en ruwe, robuuste details. Deze keukenstijl heeft een stoere uitstraling en kan zowel klassiek als modern zijn. Combineer er op los met kleuren en materialen, zodat u een unieke keuken creëert die voldoet aan al uw wensen. Keukenmaxx vertelt u meer over industriële keukens, zodat u kunt ontdekken of deze stijl bij u past. Lees verder en laat u inspireren!

  • Pure klasse
  • next125 501 Indigo blauw
  • next125 keuken 500
  • Industrieel wit

Eindeloos combineren met ruwe materialen

In een industriële keuken staan ruwe randjes en oneffenheden centraal. Materialen als roestvrij staal, hout en natuursteen voeren de boventoon. Daarnaast mag ook beton niet ontbreken, een materiaal dat veel gebruikt wordt voor vloeren en werkbladen. In een industriële keuken worden veel kleuren en materialen door elkaar gebruikt, wat zorgt voor het levendige en unieke karakter. Het is echter wel belangrijk dat u ondanks de diversiteit eenheid behoudt. Stem materialen, kleuren en meubelen zodanig op elkaar af dat uw keuken één geheel vormt.

Grof interieur en robuuste accessoires

Het ruwe materiaalgebruik vormt de basis van een industriële keuken. Een grof interieur en robuuste accessoires maken deze keukenstijl helemaal af. Zo passen een grove houten tafel, metalen opbergkasten en zwarte stoelen met roestvrijstalen poten uitstekend bij deze keukenstijl. En wat dacht u van de stoere ‘fabriekslampen’ of robuuste hanglampen in een metalen frame? Nog meer sfeer creëert u door pannen en ander kookgerei aan de muur te hangen. Of bijvoorbeeld door potten pasta, specerijen en decoratie op houten wandplanken te plaatsen. Ook grote, groene planten mogen niet ontbreken in een industrieel interieur en geven bovendien wat kleur aan het geheel. De overvloed aan accessoires maakt deze keukenstijl op-en-top levendig!

Meer informatie over industriële keukens?

Overweegt u een industriële keuken bij u thuis, maar heeft u nog vragen of wilt u eerst inspiratie opdoen? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze adviseurs in een showroom bij u in de buurt. Hier kunt u terecht voor volop inspiratie en bovendien voorziet een keukenprofessional u altijd van een deskundig advies. Zo weet u na een bezoek aan Keukenmaxx zeker of een industriële keuken bij u past.

Meer industriële keukens bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends