Keukenapparatuur van Bauknecht

De naam Bauknecht staat gelijk aan topkwaliteit keukenapparatuur met een prachtig design. Van oven tot koelkast, van vaatwasser tot kookplaat en van afzuigkap tot koffiemachine: bij Bauknecht vindt u het allemaal. Voor iedere keukenwens en ieder budget is er wat wils. Dit maakt Bauknecht tot één van de beste merken van Keukenmaxx.

Meer weten over het merk Bauknecht?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Bauknecht. Bij Keukenmaxx hebben wij alle informatie over Bauknecht verzameld in het magazine van Keukenmaxx.

Begrip in keukenland

Bauknecht werd in 1919 opgericht door Gottlob Bauknecht en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een begrip in keukenland. Bij Bauknecht staat u als klant voorop. Bauknecht maakt het met zijn keukenapparatuur mogelijk om comfortabel, gezond en milieubewust te leven en houdt veel rekening met de wensen en behoeften van klanten. Design wordt hierbij moeiteloos gecombineerd met de allerbeste techniek.

 

Bauknecht assortiment

Bauknecht heeft een breed assortiment keukenapparatuur, dat onderverdeeld kan worden in zes verschillende categorieën: bakken en stomen, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Binnen iedere categorie zijn er diverse apparaten verkrijgbaar.

 

Bakken en stomen
Onder deze categorie vallen alle producten van Miele met betrekking tot bakken en stomen. Denk hierbij aan ovens en (combi)magnetrons in verschillende formaten, maar ook aan de populaire stoomovens, waarbij u voedsel bereidt met behulp van stoom. De smaken, vitamines en sappen van het eten blijven hierdoor optimaal behouden.

Kookplaten
Keukenmaxx heeft een breed assortiment Bauknecht kookplaten. Er is keuze uit verschillende typen kookplaten. Gaskookplaten, keramische kookplaten en inductiekookplaten, waarbij niet de kookplaat maar alleen de pan verwarmd wordt. Bauknecht biedt keuze uit verschillende formaten, kleuren en kookplaten met of zonder wokbrander.

Afzuigkappen
Ook wanneer u op zoek bent naar een afzuigkap van Bauknecht bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Ons assortiment omvat afzuiginbouwunits, eilandafzuigkappen, geïntegreerde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen, vlakschermafzuigkappen en wandschouwafzuigkappen. Voor iedere keuken is er een geschikte Bauknecht afzuigkap.

Koelkasten en vriezers
De categorie koelkasten en vriezers omvat koelkasten, side-by-side koelkasten, vriezers, koelvriescombinaties en wijnbewaarkasten van het merk Bauknecht. Er zijn zowel inbouw- als losstaande koelkasten en vriezers verkrijgbaar. Zo is er voor ieder wat wils.

Vaatwassers
Het assortiment Bauknecht vaatwassers van Keukenmaxx is onder te verdelen in twee groepen: inbouwvaatwassers, waarbij de vaatwasser hetzelfde front krijgt als de rest van de keuken, en vrijstaande vaatwassers. Er zijn vaatwassers in diverse afmetingen en kleuren.

Koffiemachines
Voor liefhebbers van koffie is een in de keuken ingebouwde koffiemachine van Bauknecht een must. Er is keuze uit verschillende exemplaren.

Het beste advies over Bauknecht apparatuur

Keukenmaxx is al jarenlang leverancier van de keukenapparatuur van Bauknecht. Onze adviseurs hebben veel kennis en ervaring en kunnen u al uw vragen beantwoorden. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is of wilt u de apparatuur gewoon eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Keukenmaxx.

Terug
Sluiten