Keukenapparatuur van ATAG | Nieuwe keuken met ATAG | Keukenmaxx

De keukenapparatuur van ATAG

ATAG is een grote naam in de Benelux wanneer het gaat om keukenapparatuur. ATAG staat voor innovatieve en multifunctionele keukenoplossingen, voorzien van een uitstekend gebruikersgemak. Keukenmaxx biedt ovens, magnetrons, vaatwassers, fornuizen, koelkasten, vriezers, afzuigkappen en nog veel meer van het keukenmerk ATAG en adviseert u over de beste keuze voor uw keuken.

ATAG kookplaten

ATAG kookplaten

Of u nou op zoek bent naar inductie, gas, keramisch of puzzelo; ATAG kan u in alle vormen van koken voorzien. ATAG geeft u zelfs de mogelijkheid om gas en inductie te combineren. Lees hier meer over ATAG kookplaten.

ATAG ovens & magnetrons

ATAG ovens

ATAG heeft een groot assortiment gebruiksvriendelijke ovens. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige magnetron of een multifunctionele oven, bij ATAG bent u aan het juiste adres. Bekijk hier het hele aanbod ATAG ovens en magnetrons.

ATAG vaatwassers

ATAG vaatwassers

De vaatwassers van ATAG kenmerken zich door hoogwaardige techniek en een grote diversiteit aan functies. Daarnaast zijn ze vaatwassers van ATAG zeer energiezuinig. Bekijk hier het hele assortiment ATAG vaatwassers bij Keukenmaxx.

ATAG afzuigkappen

ATAG afzuigkappen

Bent u op zoek naar een wandafzuigkap, eilandafzuiging, een afzuigkap aan het plafond of misschien juist een geïntegreerde afzuiging? Waar u ook naar op zoek bent, de afzuigkappen van ATAG bieden altijd oplossing. Bekijk hier het hele aanbod.

ATAG kookplaat

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, puzzelo’s en een inductie-gascombinatie. ATAG heeft oplossingen die veel panruimte bieden en iedere hobbykok voorziet van zijn favoriete kooktechniek. Met de Japanse Grill van ATAG beschikt u over zeer uitgebreide kookruimte en deze is te combineren met alle andere kookplaten van het oer-Hollandse merk. Ideaal!

ATAG vaatwasser

Vaatwassers

Betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke vaatwassers komen van ATAG. De vaatwassers zijn stil, hebben een grote diversiteit aan functies, optimale was- en droogprestaties en zijn voorzien van energielabel A of hoger. Kortom, ATAG vaatwassers staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

ATAG oven

Ovens en magnetrons

ATAG heeft een zeer uitgebreid assortiment ovens, stoomovens, dubbelovens, combi-ovens, turbo-ovens en meer. Met het pyrolyse schoonmaaksysteem reinigen de ovens zichzelf! Bakken en stomen was nog nooit zo eenvoudig.

ATAG afzuigkap

Afzuigkappen

De afzuigkappen van ATAG zijn geschikt voor aan de muur of het plafond en kunnen ingebouwd worden in bovenkasten om ze onopvallend weg te werken in uw keukendesign. Geen keuken kan immers zonder goede afzuigkap.