Keukenapparatuur van ATAG

ATAG is een grote naam in de Benelux wanneer het gaat om keukenapparatuur. ATAG staat voor innovatieve en multifunctionele keukenoplossingen, voorzien van een uitstekend gebruikersgemak. Keukenmaxx biedt ovens, magnetrons, vaatwassers, fornuizen, koelkasten, vriezers, afzuigkappen en nog veel meer van het keukenmerk ATAG en adviseert u over de beste keuze voor uw keuken.

Meer weten over het merk ATAG?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van ATAG. Bij Keukenmaxx hebben wij hiervoor de beste plek, de 4 vestigingen van Keukenmaxx. In de vestigingen van Keukenmaxx vindt u de apparatuur van ATAG in diverse keukenopstellingen

ATAG keukenapparatuur

Keukenmaxx biedt een groot assortiment ATAG keukenapparatuur. De apparatuur is onder te verdelen in verschillende categorieën, namelijk: vaatwassers, kookplaten, koffiemachine, koelen en vriezen, bakken en stomen en afzuigkappen.

Vaatwassers

Betaalbare en zeer gebruiksvriendelijke vaatwassers komen van ATAG. De vaatwassers zijn stil, hebben een grote diversiteit aan functies, optimale was- en droogprestaties en zijn voorzien van energielabel A of hoger. Kortom, ATAG vaatwassers staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten, puzzelo’s en een inductie-gascombinatie. ATAG heeft oplossingen die veel panruimte bieden en iedere hobbykok voorziet van zijn favoriete kooktechniek. Met de Japanse Grill van ATAG beschikt u over zeer uitgebreide kookruimte en deze is te combineren met alle andere kookplaten van het oer-Hollandse merk. Ideaal!

Koffiemachines

ATAG biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Zo houdt u extra ruimte over op het aanrecht. Dat komt de uitstraling van uw keuken zeker ten goede.

Koelers en vriezers

ATAG koelkasten en vriezers passen in iedere keuken en door de deur-op-deur-montage zijn ze perfect weggewerkt. Naast het uitgebreide assortiment aan koelkasten en vriezers van ATAG biedt het merk ook side-by-side koelkasten en wijnklimaatkasten om uw wijncollectie op de juiste temperatuur houden. Wilt u er meer over weten? Bezoek dan de CVT showroom.

Bakken en stomen

ATAG heeft een zeer uitgebreid assortiment ovens, stoomovens, dubbelovens, combi-ovens, turbo-ovens en meer. Met het pyrolyse schoonmaaksysteem reinigen de ovens zichzelf! Bakken en stomen was nog nooit zo eenvoudig.

Afzuigkappen

De afzuigkappen van ATAG zijn geschikt voor aan de muur of het plafond en kunnen ingebouwd worden in bovenkasten om ze onopvallend weg te werken in uw keukendesign. Geen keuken kan immers zonder goede afzuigkap.

Het beste advies over ATAG keukenapparatuur
Als leverancier van ATAG keukenapparatuur weten de adviseurs van Keukenmaxx al uw vragen te beantwoorden en u te adviseren over de geschikte apparatuur voor uw keuken. Ook wat betreft andere merken kunt u bij onze adviseurs terecht. Wilt u zien wat er allemaal mogelijk is omtrent keukenapparatuur of de oplossingen eens in het echt bekijken? Breng dan een bezoek aan de showroom van Keukenmaxx.

De inspirerende keukencollectie van Keukenmaxx

Van landelijk klassiek tot modern design, van handvatten tot greeploos. SieMatic keukens biedt al jaren slimme en praktische oplossingen voor alle keukenwensen, waarbij individueel design voorop staat. 

Bekijk alle SieMatic keukens

Design moet fascineren, zowel in vormgeving als techniek. De keukens uit de Next125 collectie brengen functionaliteit en design samen. Next125 staat voor eersteklas en internationaal (Duits) design.

Bekijk alle Next125 keukens

Showroomkeukens zijn bij Keukenmaxx zeer scherp geprijsd. Onze nieuwe collectie wordt steeds groter, en daarom mogen alle onderstaande showroomkeukens weg met een korting die kan oplopen tot wel 70%!

Bekijk onze showroomkeukens

Naast SieMatic keukens en Next125 keukens, voert Keukenmaxx ook het merk XX Line. XX Line maakt het topdesign van deze twee topmerken bereikbaar voor bijna iedereen, door functionaliteit en design te combineren met betaalbare kwaliteit.

Bekijk alle moderne keukens van XX line

Noem het nostalgisch, landelijk of klassiek; de keukens van New Classixx stralen stuk voor stuk warmte en ouderwetse gezelligheid uit, zonder in te boeten op modern gebruiksgemak. Tijdloos, functioneel en gemaakt met eerlijke materialen.

Bekijk alle landelijke keukens van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx vindt u niet alleen de keuken die het best past bij uw eigen stijl, maar ook de apparatuur die aansluit op uw specifieke behoeften. Bij Keukenmaxx kunt u ook terecht voor alle topmerken inbouwapparatuur, in alle prijsklassen.

Bekijk het aanbod van keukenapparatuur