Keukenapparatuur van Gaggenau

Eén van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur van Keukenmaxx is Gaggenau. Gaggenau apparatuur is innovatief, geweldig om te zien en kan elke culinaire uitdaging aan. Bij Keukenmaxx vindt u een breed aanbod keukenapparatuur van Gaggenau. Kies uit diverse Gaggenau ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en meer. De Gaggenau keukenapparatuur past zonder twijfel perfect in uw keuken.

Meer weten over het merk Gaggenau?

Er is veel te vertellen over de apparatuurcollectie van Gaggenau. Bij Keukenmaxx hebben wij hiervoor de beste plek, de 4 vestigingen van Keukenmaxx. In de vestigingen van Keukenmaxx vindt u de apparatuur van Gaggenau in diverse keukenopstellingen

Prachtig Gaggenau keukendesign

Gaggenau vertaalt de wensen en ervaringen van professionele topkoks in hoogwaardige apparatuur voor de thuiskeuken. Bij het ontwerpen van de keukenapparatuur worden geen compromissen gedaan op het gebied van functionaliteit en design. Het merk vraagt door bij wat al bekend is, breekt met wat gebruikelijk is wanneer dat zinnig lijkt en maakt zo de weg vrij voor nieuwe, innovatieve ideeën. Het A-merk was verantwoordelijk voor veel innovaties in de keuken. Denk aan de inbouwoven, de keramische kookplaat en de combistoomoven voor thuis. Gaggenau ovens maken het verschil!

Authentiek en duurzaam

Gaggenau apparatuur is tot in het kleinste detail authentiek in de materiaalkeuzeen aanwezig in de vormtaal. Het merk gebruikt enkel materialen die esthetisch en duurzaam zijn: roestvrijstaal, aluminium, messing, gietijzer, emaille en glas. Zo behoudt ieder apparaat een eigen gevoel. Op die manier kunnen al onze producten overtuigen door hun vorm, die precies overeenkomt met hun karakter.

Gaggenau keukenapparatuur

Bij Keukenmaxx vindt u een groot assortiment Gaggenau keukenapparatuur. Het assortiment is onder te verdelen in ovens, kookplaten, afzuigkappen, koelkasten en vriezers, vaatwassers en koffiemachines. Graag vertellen we u wat meer over deze apparatuur.

Ovens

Gaggenau biedt bakovens, maar ook stoomovens, combistoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Een groot deel van de apparaten behoort tot een serie en is hierdoor goed te combineren met andere Gaggenau (bak)apparatuur. Er is keuze uit verschillende designs en formaten.

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten: Gaggenau biedt u een ruime keuze op het gebied van kookplaten. Ook is het mogelijk om verschillende elementen te combineren. Plaats bijvoorbeeld een smalle gaskookplaat naast een inductiekookplaat en maak uw kookdomein compleet met een grill of friteuse. Gaggenau biedt u alle vrijheid om te kiezen.

Afzuigkappen

Gaggenau biedt u de keuze uit plafondafzuigkappen, tafelafzuigkappen, werkbladafzuigkappen, eilandafzuigkappen, wandafzuigkappen en platschermafzuigkappen. U kunt kiezen voor een opvallende afzuigkap, of juist voor een onzichtbare. Ook zijn er verschillende afmetingen waar u uit kunt kiezen. Voor iedereen is er een passende afzuigkap.

Koelkasten en vriezers

Gaggenau koelkasten, vriezers en koel-en-vriescombinaties zijn niet alleen mooi om te zien, maar werken daarnaast perfect én zijn energiezuinig. Ook voor wijnklimaatkasten bent u bij Gaggenau aan het juiste adres. Deze apparatuur zorgt ervoor dat u wijnen altijd op de juiste temperatuur kunt bewaren.

Vaatwassers

Het assortiment van Gaggenau omvat geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers. Alle vaatwassers worden naadloos geïntegreerd in uw keuken. Met de vaatwassers van Gaggenau kiest u voor volop afwasgemak.

Koffiemachines

Gaggenau biedt koffieliefhebbers de mogelijkheid om hun koffiemachine te laten inbouwen in de keuken. Met Gaggenau koffiemachines kunt u met één druk op de knop koffiebonen malen, waarvan vervolgens de lekkerste koffievariaties worden bereid. Denk aan espresso of zwarte koffie, maar ook aan cappuccino, latte macchiato, enzovoorts. Uw favoriete koffie zit er vast en zeker bij!

Het beste advies over Gaggenau keukenapparatuur
Al jarenlang levert en monteert Keukenmaxx keukenapparatuur van Gaggenau. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de apparatuur van dit merk en eventuele vragen beantwoorden. Ook over andere merken en voor complete keukens bent u bij Keukenmaxx aan het juiste adres. Neem contact met ons op of breng een bezoek aan de showroom.