De wereld van Gaggenau

De keukenapparatuur van Gaggenau

Eén van de luxe merken op het gebied van keukenapparatuur van Keukenmaxx is Gaggenau. Gaggenau apparatuur is innovatief, geweldig om te zien en kan elke culinaire uitdaging aan. Bij Keukenmaxx vindt u een breed aanbod keukenapparatuur van Gaggenau. Kies uit diverse Gaggenau ovens, vaatwassers, kookplaten, koelkasten, afzuigkappen en meer. De Gaggenau keukenapparatuur past zonder twijfel perfect in uw keuken.

Gaggenau kookplaten

Gaggenau kookplaten

Kookt u graag op inductie? Of houdt u het liever bij het oude maar vertrouwde gasfornuis? Wat uw kookwensen ook zijn, bij Gaggenau bent u altijd aan het juiste adres. Bekijk hier ons hele aanbod Gaggenau kookplaten.

Gaggenau ovens & magnetrons

Gaggenau ovens & magnetrons

Tot het bakken en braden assortiment van Gaggenau behoren onder andere ovens, stoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Bekijk hier alle ovens en magnetrons van Gaggenau.

Gaggenau afzuigkappen

Gaggenau afzuigkappen

Met een Gaggenau afzuigkap bent u verzekerd van 100% afzuiging van uw kookdampen. Hierin zijn verschillende modellen beschikbaar, zoals een wand-, plafond of inbouw afzuigkap. Bekijk hier het hele assortiment.

Gaggenau vaatwassers

Gaggenau vaatwassers

Met een Gaggenau vaatwasser bent u verzekerd van 100% schone vaat. De apparaten zijn voorzien van diverse innovatieve functies die het wassen van de vaat erg makkelijk en effectief maken.

Gaggenau kookplaat

Kookplaten

Inductiekookplaten, gaskookplaten, keramische kookplaten: Gaggenau biedt u een ruime keuze op het gebied van kookplaten. Bekijk hier het hele assortiment aan kookplaten van Gaggenau.

Gaggenau ovens & magnetrons

Ovens & magnetrons

Gaggenau biedt bakovens, maar ook stoomovens, combistoomovens, magnetrons, combimagnetrons en warmhoudladen. Elk apparaat is voorzien van innovatieve functies voor ultiem gebruiksgemak.

Gaggenau afzuigkap

Afzuigkappen

Gaggenau biedt u de keuze uit plafondafzuigkappen, tafelafzuigkappen, werkbladafzuigkappen, eilandafzuigkappen, wandafzuigkappen en platschermafzuigkappen. Bekijk hier de voordelen.

Gaggenau vaatwasser

Vaatwassers

Het assortiment van Gaggenau omvat geïntegreerde en volledig geïntegreerde vaatwassers. De vaatwassers van Gaggenau garanderen 100% schone vaat. Lees hier meer over de vaatwassers van Gaggenau.

Terug
Sluiten