Keukenstijlen: welke stijl past bij u? - Keukenmaxx

Keukenstijlen: ontdek de stijl de bij u past

Your Life, Your Style, Your Kitchen

In de keuken wordt niet alleen gekookt; het is ook een plek om lekker te tafelen of om gasten te ontvangen. Omdat u veel tijd doorbrengt in de keuken is het wel zo fijn als de keukenstijl volledig aan uw wensen voldoet en past bij uw persoonlijke stijl. Gelukkig is de keuze enorm en zijn er voor iedere smaak talloze ontwerpen te vinden. Laat u inspireren op het gebied van keukenstijlen en kies uw favoriet!

design keuken

Design keukens

Keukenmaxx heeft een groot aanbod design keukens. Dit type kenmerkt zich door een moderne, unieke uitstraling en een gedetailleerde afwerking. Vaak hebben de designkeukens een uitdagend design. Strakke elementen worden gecombineerd met opvallende materialen, zoals marmer of hout.

landelijke keuken

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn erg populair. Landelijke keukens hebben vaak een warm en authentiek karakter. Landelijke keukens kunnen zowel modern als klassiek zijn. Maar wat is nu precies het verschil? Wij van Keukenmaxx hebben het een en ander voor u op een rijtje gezet.
 

moderne keuken

Moderne keukens

Wij hebben een ruime collectie moderne keukens die bestand zijn tegen de grillen van de tijd. Dus zoekt u een moderne keuken met strakke lijnen en verleidelijk minimalisme? Doe dan inspiratie op in de showroom, hier op de site of via ons gratis keukenmagazine.
 

strakke keuken

Strakke keukens

Niets voelt zo ordelijk en tegelijk modern als een strakke keuken. Eenvoud staat centraal bij deze keukenstijl, die zich karakteriseert door strakke lijnen en minimalistische materialen die overal zijn doorgevoerd. Voor de ultieme leefbaarheid kunt u bijvoorbeeld een hoekig kookeiland aan uw keuken toevoegen.

betonnen keuken

Betonnen keukens

Het beton dat bij deze moderne keukenstijlen centraal staat, bijvoorbeeld op de werkbladen, vloer of wanden, zorgt voor een hippe en stoere uitstraling. Niet alleen zijn betonnen keukens een lust voor het oog, maar dit natuurproduct kent ook veel praktische voordelen.

Houten keukens

Houten keukens

Een houten keuken straalt warmte uit. Wanneer u dit combineert met bijvoorbeeld een mooi zwart werkblad en minimalistische kenmerken, dan creëert u de stijl van een design keuken. Daarnaast past het ook bij veel interieurs en is het een mooi natuurlijk product.

Hoogglans keuken

Hoogglans keukens

Ga voor deze optie als u uw moderne keuken een elegante uitstraling wilt geven door het plaatsen van glimmende keukenkasten en werkbladen. De hoogglans keukens van Keukenmaxx hebben met elkaar gemeen dat ze strak, minimalistisch en chique zijn.

Greeploze keuken

Greeploze keukens

Om de uitstraling van uw keuken minimalistisch en strak te houden, kunt u kiezen voor een greeploze keuken. Handgrepen of draaiknoppen zijn al lang overbodig; eenvoud is tegenwoordig het toverwoord. De strakke, greeploze keukens zijn een lust voor het oog en daarbij zeer functioneel.

Industriële keuken

Industriële keukens

Een industriële keuken is perfect als je voor rauwe en stoere keukenstijlen wilt gaan. Dit moderne keukentype maakt vaak gebruik van opvallende materialen, zoals baksteen of roestvrijstaal. Natuurlijke, ruwe elementen zoals hout of beton en opvallende verlichting maken het geheel af.

Welke keukenstijl kiest u?

Kies uw favoriet uit onze keukenstijlen. Klik op de tussenkopjes om meer informatie te krijgen over uw favoriete stijl.

Design keukens

Design keukens

Design keukens kenmerken zich door hun stijlvolle, strakke en minimalistische uitstraling. Daarnaast wordt er in design keukens gebruik gemaakt van gewaagde kleur- en materiaalcombinaties en wordt alles tot in de puntjes afgewerkt. Wilt u een opvallende, unieke en tegelijkertijd minimalistische keuken in uw woning? Dan biedt deze keukenstijl volop mogelijkheden!

Moderne keukens

Moderne keukens

De toekomst is nu! Stap in de wereld van de moderne keukens waar strakke lijnen, smetteloze vormgeving en verleidelijk minimalisme het voor het zeggen hebben. Vrijzinnige en ruimtelijke designs bieden plaats aan geavanceerde keukenapparatuur en geven optimaal gebruiksgemak vrij baan. Een lust voor het oog en een must voor de fijnproever.

Landelijke keukens

Landelijke keukens

Een landelijke keuken is de trend van het moment. Zo haalt u de bourgondische sfeer van het plattenland in huis! Mooie houten meubels, zoals een eettafel en goed gevulde planken met potten vol pasta en specerijen. De landelijke keuken is er in twee stijlen: modern of klassiek.

Hoogglans keukens

Hoogglans keukens

Met een hoogglans keuken geeft u uw keuken direct een chique uitstraling. Het strakke design en de luxueuze look is namelijk kenmerkend voor hoogglans keukens. Wilt u uw woning voorzien van een moderne keuken die luxe uitstraalt? Dan is deze keukenstijl gegarandeerd iets voor u. Kies een bijpassend werkblad, de juiste apparatuur en maak uw keuken compleet!

Greeploze keukens

Greeploze keukens

Greeploze keukens kenmerken zich door een strakke en minimalistische uitstraling. Om deze reden komen greeploze keukens het beste tot hun recht in de moderne keukenstijl. Geen tierelantijntjes en alles recht-toe-recht-aan, dat is waar het bij dit type keuken om draait. Daarnaast profiteert u dankzij de slimme technologieën van een hoog gebruiksgemak.

Betonnen keukens

Betonnen keukens

Betonnen keukens hebben een rauwe en robuuste uitstraling. Naast beton als natuurproduct kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor materiaal met een beton-look, zoals kunststof. U kunt met deze stijl nog alle kanten op. Wilt u meer weten? Lees dan verder op de pagina over betonnen keukens.

Industriële keukens

Industriële keukens

Industriële keukens kenmerken zich door ruwe materialen en een robuuste uitstraling. Juist de oneffenheden sieren dit type keuken. U kunt met een industriële keuken nog alle kanten op, zoals te lezen is op onze pagina over industriële keukens.

Strakke keukens

Strakke keukens

In een strakke keuken vindt u geen sierlijke details en accessoires. Hierdoor voelt uw keuken netjes en rustig. Ideaal dus als u rustig wilt bijkomen na een lange werkdag. Wilt u weten waarom dit type tegenwoordig zo populair is? Lees dan verder.

Houten keukens

Houten keukens

Houten keukens hebben veel verschillende voordelen. Ten eerste past de houtkleur bij een breed scala aan andere kleuren en materialen. Daarnaast geeft het hout uw keuken een natuurlijke en warme uitstraling. Meer weten? Klik dan verder.

De hele collectie bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van van onze keukens, tips en trends