Keukenstijlen: welke stijl past bij u? - Keukenmaxx

Keukenstijlen: ontdek de stijl die bij u past

Your Life, Your Style, Your Kitchen

In de keuken wordt niet alleen gekookt; het is ook een plek om lekker te tafelen of om gasten te ontvangen. Omdat u veel tijd doorbrengt in de keuken is het wel zo fijn als de keukenstijl volledig aan uw wensen voldoet en past bij uw persoonlijke stijl. Gelukkig is de keuze enorm en zijn er voor iedere smaak talloze ontwerpen te vinden. Laat u inspireren op het gebied van keukenstijlen en kies uw favoriet!

Keukenstijlen: design keuken

Design keukens

Keukenmaxx heeft een groot aanbod design keukens. Dit type kenmerkt zich door een moderne, unieke uitstraling en een gedetailleerde afwerking. Vaak hebben de designkeukens een uitdagend design. Strakke elementen worden gecombineerd met opvallende materialen, zoals marmer of hout.

Keukenstijlen: landelijke keuken

Landelijke keukens

Landelijke keukens zijn erg populair. Landelijke keukens hebben vaak een warm en authentiek karakter. Landelijke keukens kunnen zowel modern als klassiek zijn. Maar wat is nu precies het verschil? Wij van Keukenmaxx hebben het een en ander voor u op een rijtje gezet.
 

Keukenstijlen: moderne keuken

Moderne keukens

Wij hebben een ruime collectie moderne keukens die bestand zijn tegen de grillen van de tijd. Dus zoekt u een moderne keuken met strakke lijnen en verleidelijk minimalisme? Doe dan inspiratie op in de showroom, hier op de site of via ons gratis keukenmagazine.
 

Keukenstijlen: strakke keuken

Strakke keukens

Niets voelt zo ordelijk en tegelijk modern als een strakke keuken. Eenvoud staat centraal bij deze keukenstijl, die zich karakteriseert door strakke lijnen en minimalistische materialen die overal zijn doorgevoerd. Voor de ultieme leefbaarheid kunt u bijvoorbeeld een hoekig kookeiland aan uw keuken toevoegen.

Keukenstijlen: betonnen keuken

Betonnen keukens

Het beton dat bij deze moderne keukenstijlen centraal staat, bijvoorbeeld op de werkbladen, vloer of wanden, zorgt voor een hippe en stoere uitstraling. Niet alleen zijn betonnen keukens een lust voor het oog, maar dit natuurproduct kent ook veel praktische voordelen.
 

Keukenstijlen: houten keuken

Houten keukens

Een houten keuken straalt warmte uit. Wanneer u dit combineert met bijvoorbeeld een mooi zwart werkblad en minimalistische kenmerken, dan creëert u de stijl van een design keuken. Daarnaast past het ook bij veel interieurs en is het een mooi natuurlijk product.
 

Keukenstijlen: hoogglans keuken

Hoogglans keukens

Ga voor deze optie als u uw moderne keuken een elegante uitstraling wilt geven door het plaatsen van glimmende keukenkasten en werkbladen. De hoogglans keukens van Keukenmaxx hebben met elkaar gemeen dat ze strak, minimalistisch en chique zijn.
 

Keukenstijlen: greeploze keuken

Greeploze keukens

Om de uitstraling van uw keuken minimalistisch en strak te houden, kunt u kiezen voor een greeploze keuken. Handgrepen of draaiknoppen zijn al lang overbodig; eenvoud is tegenwoordig het toverwoord. De strakke, greeploze keukens zijn een lust voor het oog en daarbij zeer functioneel.
 

Keukenstijlen: industriële keuken

Industriële keukens

Een industriële keuken is perfect als je voor rauwe en stoere keukenstijlen wilt gaan. Dit moderne keukentype maakt vaak gebruik van opvallende materialen, zoals baksteen of roestvrijstaal. Natuurlijke, ruwe elementen zoals hout of beton en opvallende verlichting maken het geheel af.

Duitse keukens

Alles over onze Duitse keukenmerken

Duitse keukens staan bekend om hun hoge kwaliteit en exclusieve, tijdloze designs. Ook Keukenmaxx biedt een aantal Duitse keukenmerken aan die een lust zijn voor het oog.

Stijladvies op maat

Bent u op zoek naar een keukenstijl die perfect past bij de stijl van uw huis? Breng een bezoekje aan één van onze winkels en krijg stijladvies op maat. Onze keukenexperts helpen u graag met het samenstellen van een betaalbare merkkeuken onder het genot van een lekker kopje koffie. Maak een afspraak.

De keukenstijlen van Keukenmaxx

Bij Keukenmaxx hebben we verschillende keukenstijlen in de collectie. Laat bijvoorbeeld uw keukenhart sneller kloppen van de stijlvolle designkeukens van leidende merken als SieMatic, next125, huiscollectie XX Line en New Classixx. Binnen de keukencollectie van Keukenmaxx kunt u kiezen voor keukens van een landelijke klassieke stijl, tot een strakke en moderne uitstraling.

Combineren van stijlen

Vindt u meerdere soorten keukenstijlen mooi? Het combineren van keukenstijlen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld landelijke kastdeuren heel goed combineren met een strak betonnen werkblad. Of kies voor strakke kastdeuren met een warm houten keuken werkblad. Door het combineren van keukenstijlen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Meer keukenstijlen bekijken?

80 pagina's met een compleet overzicht van onze keukens, tips en trends
Inspiratie
Terug
Sluiten