Direct naar content

Binnenkijken bij Esther en Daniël

Het is de verbindende plek in hun droomhuis op het platteland. De ruime eilandkeuken van Esther en Daniël vormt de perfecte combinatie van warmte en gezelligheid, waardoor het een ideale ontmoetingsplaats is om samen te koken en te borrelen met vrienden. Een aantal jaar geleden kochten ze een kavel en besloten ze - samen met hun drie jonge kinderen - hun droom te verwezenlijken: een eigen huis bouwen. Ze brachten de moderne, landelijke architectuur van buiten naar binnen en ook de keuken werd zorgvuldig uitgekozen en creatief ontworpen door Keukenmaxx.

Van buiten naar binnen: modern landelijke architectuur

Esther is van beroep interieurstylist bij Bolt Interior Design en liet zich voor het interieur en de keuken inspireren door de moderne landelijke architectuur van hun nieuwe huis. Tijdens hun persoonlijke adviesgesprek bij Keukenmaxx Hoofddorp vielen zij en haar partner voor het design van zowel SieMatic als Next125, en besloten ze deze merken te combineren tot één ruime keuken. De kastenwand en de bijkeuken werden van SieMatic, met stijlvolle zwarte houtlook fronten. Het eiland kreeg het design van Next125 met bronzen glasfronten, met aansluitend een ruim bargedeelte. Een ideale mix van modern en landelijk.

Van samen borrelen tot samen koken

Naast een centrale en sociale plek, moest de keuken ook een plek worden waar Esther met Daniël fijn kon koken. Ze stelden daar hoge eisen aan en hebben daarom niet bezuinigd op de apparatuur om de lekkerste diners op tafel te zetten in de aparte eetkamer. In de kastenwand zijn een traditionele oven, combimagnetron en een hoge druk stoomoven verwerkt. Met een vaatwasser op hoogte en losse koelkast en vriezer is ook gedacht aan praktische oplossingen voor het gezinsleven. Van het ontbijt in de ochtend tot de borrel in de avond: met de 4-in-1 kokendwaterkraan van Selsiuz, de ingerichte koffienis en de wijnklimaatkast zijn alle mogelijkheden binnen handbereik. Passend bij hun levensstijl.

Creatieve sparringpartner

Het feit dat Keukenmaxx de leverancier van hun designkeuken werd, kwam niet helemaal uit de lucht vallen. De moeder van Esther werkt als gastvrouw bij Keukenmaxx Hoofddorp en nodigde haar dochter uit om zich te laten inspireren. Met hoge verwachtingen stapte het gezin daarom de flagshipstore binnen, waar ze geholpen werden door keukenontwerper Mark. Ondanks de kennis en voorkeuren op het gebied van styling die Esther en Daniël zelf meebrachten, wist Keukenmaxx hen toch te verrassen en goed mee te denken. Zo kwamen ze samen op het creatieve ontwerp waar ze inmiddels al ruim een jaar van genieten met hun gezin.

Bij Keukenmaxx sluiten onze keukens aan op jouw lifestyle en creëren onze designers keukens met stijl. Benieuwd hoe we dat doen? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie.

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van onze acties, aanbiedingen, keukentrends en ervaringen van klanten?