De moderne keuken van Ton en Hilda

In 2019 kopen Ton en Hilda hun nieuwbouwappartement in Capelle aan den IJssel. De inkt van het koopcontract is nog niet droog, of ze stappen al binnen bij Keukenmaxx Barendrecht. Ton: “Dit is de derde keuken die we bij Keukenmaxx kopen. En ook dit keer hebben ze weer een prachtkeuken afgeleverd.”

Luxe, gemak en glamour

Ton: “We houden van luxe, gemak en een vleugje glamour. Daarom vielen we voor deze stijlvolle zwarte woonkeuken en maakten ‘m helemaal naar onze zin met eigen decoratie en gouden accenten. Het ontwerp en de stijl passen naadloos bij de rest van ons appartement.”

Hilda: “In ons appartement beginnen we aan een mooi nieuw hoofdstuk in ons leven. De kinderen zijn al langer uitgevlogen en we zijn beide bijna met pensioen. Ons familiehuis werd ook echt te groot voor ons. Daarom zochten we een compact, onderhoudsvrij huis dat van alle duurzame gemakken is voorzien. We vinden het heerlijk om het huis helemaal opnieuw in te richten.”

Eigen ontwerp & Keukenmaxx

“Het ontwerp tekende ik zelf. Onze Keukenmaxx-adviseur kwam nog met slimme toevoegingen. Samen zetten we de puntjes op de i”

Ton en Hilda hebben een moderne smaak en kozen voor een greeploze keuken in wandopstelling in combinatie met een kookeiland. Ton: “Het ontwerp hadden we al in ons hoofd. Eenmaal in de showroom vielen we direct voor de uitstraling van deze keuken. Op basis van de bouwtekeningen maakte ik de indeling op schaal. Samen met de adviseur van Keukenmaxx zetten we de puntjes op de i. Het keukenblad van robuust getrommeld hardsteen in combinatie met de gelakte deuren met houtnerf vinden we geweldig. Inductie is standaard bij nieuwbouwhuizen, de Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging stond sowieso al op ons verlanglijstje. Heel fijn dat we geen afzuigkap aan het plafond meer nodig hebben.”

Derde Keukenmaxx-keuken

“We kozen twee keer eerder voor Keukenmaxx en we waren buitengewoon tevreden over hoe dat gegaan is. Daarom lag de keuze voor Keukenmaxx ook dit keer voor hand. We zijn wederom ontzettend aardig en vakkundig geholpen. Toen de oplevering van het appartement eerder was dan gepland, was dat geen enkel probleem. Direct na oplevering werd de keuken geplaatst, uitstekende timing. Ondertussen kochten ook onze beide zoons hun keuken bij Keukenmaxx. Zij waren enthousiast geworden door onze verhalen. En wij gunnen onze zoons zo’n prachtkeuken en de service van Keukenmaxx.”

Koken en opwarmen tegelijkertijd

Hilda: “Wij kozen voor een oven en een aparte combimagnetron. Superhandig op de dagen dat we voor de kleinkinderen zorgen. Een flesje opwarmen als ik aan het koken ben, is nu zó gepiept. Als we een etentje hebben met vrienden, kook ik altijd vooraf. Op de avond zelf schuif ik de schalen dan zó de ovens in. Kunnen we samen gezellig borrelen.”

Rood en wit samen

“De grotere wijnkast was een idee van de adviseur. Het ontwerp is nu veel evenwichtiger en het is een mooie blikvanger in de keuken. Dankzij de dubbele koelzone houd ik rood én wit hier perfect op temperatuur”, vertelt Ton.

Gezellig kletsen

Hilda: “In ons vorige huis hadden we een barretje, dat wilden we hier graag weer. In combinatie met het eiland ziet het er strak uit en het is een gezellige centrale plek in onze woonkeuken. Wij ontbijten hier altijd. Ook de oudste kleinkinderen zitten hier regelmatig, dan kunnen we lekker kletsen tijdens het koken.”

Puur gemak

Ton: “Als je gaat voor gemak, mag een Qooker niet ontbreken, vinden wij. Het houdt het aanrecht ook lekker overzichtelijk omdat je geen waterkoker meer nodig hebt.”

Eén stijl

Ton en Hilda houden van modern. “De keuken en de woonkamer zijn dezelfde stijl. Dankzij de tegelvloer die doorloopt, is het echt een geheel.”

Bij Keukenmaxx sluiten onze keukens aan op jouw lifestyle en creëren onze designers keukens met stijl. Benieuwd hoe we dat doen? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie. 

Terug
Sluiten