Greeploze keukenapparatuur

Less is more. En daarmee bedoelen we in dit geval: greeploze keukenapparatuur, een meerwaarde voor je keuken! Apparaten met een strakke uitstraling sluiten naadloos aan bij het moderne karakter van je designkeuken. Een aantal pronkstukjes...

Miele: Knock2open
Knock knock who's there?De ultrastrakke vaatwasser van Miele met een unieke Knock2open-functie! Na twee klopjes opent de deur van deze volledig integreerbare vaatwasser automatisch tot ongeveer tien centimeter. Dit met behulp van een geraffineerd openingsmechanisme. Wij kloppen niet alleen, maar klappen ook in onze handjes voor deze fantastische uitvinding.

Miele: ArtLine
Miele heeft nog meer verbazingwekkends moois. Ontdek ArtLine, een nieuwe en zeer innovatieve designlijn. De ArtLine-apparaten van Miele zijn de eerste volledig greeploze inbouwapparaten, dankzij de Touch2Open- en SoftOpen-technologie. Pure designs met veel rechte lijnen: perfectie door eenvoud. Met Touch2Open raak je de sensortoets licht aan, waarna de deur eenvoudig en comfortabel ontgrendelt en opent. SoftOpen zorgt voor een uniforme, soepele deurbeweging die, als de deur bijna helemaal open is, wordt gedempt.

Gaggenau: 400 serie
Ook Gaggenau heeft de kunst van het weglaten begrepen. Dat bewijst het merk met de bakoven 400 serie. De bedieningsmodule met TFT-touch-display is duidelijk en intuïtief. Je bedient de automatische deuropening van de oven met één druk op de knop.Bekijk ook de greeploze vaatwasser met de functie push-to-open én de greeploze vacumeerlade uit de 400 serie.

Bauknecht: KOSMOS
Als laatste heeft ook Bauknecht iets bijzonders te bieden als het gaat om greeploos: de KOSMOS-apparaten, met een minimalistisch en geavanceerd TouchControl-paneel. Niet voor niets viel de greeploze inbouwoven BCTM 9100 PT uit deze lijn in de prijzen. Door het puristische uiterlijk, maar ook vanwege de milieuvriendelijke PureClean-technologie: de oven reinigt zichzelf zonder chemicaliën op 90 graden Celsius. Leuk extraatje van dit greeploze exemplaar.

Meer greeploze designhoogstandjes:
Warmhoudlade iQ700 van Siemens met de functie 'push-pull'.
- Accent line-vaatwasser van Bosch met de functie OpenAssist: opent automatisch na slechts een lichte aanraking van de deur.

Meer informatie over greeploos keukenapparatuur? Neem contact op met onze keukenadviseurs om kom naar een van onze winkels op de apparatuur uit te proberen. 

Terug
Sluiten