Voordelen van hoge hoekkasten

Hoge hoekkasten zijn een praktische oplossing in iedere keuken. Is het aanrecht altijd rommelig? Dat is natuurlijk zonde van de mooie keuken die u met zorg heeft uitgekozen. Creëer daarom extra opbergruimte met een hoge hoekkast in de keuken. U kunt in deze kast namelijk veel spullen opbergen en de ruimte wordt optimaal gebruikt door de hoogte in te werken. De hoge hoekkasten zijn eenvoudig in te delen met lades, deuren en fronten naar wens. Bekijk hieronder de mogelijkheden en voordelen van hoge hoekkasten. Laat u inspireren door Keukenmaxx.

Nooit meer te weinig opbergruimte

In vele huishoudens is er een tekort aan opbergruimte in de keuken. Dit komt vaak door de vele pannen, keukenapparaten en keukengerei. Hoge hoekkasten zijn een slimme oplossing om al de spullen netjes op te bergen. Hoge keukenkasten kunnen voorzien worden van uittrekbare lades, carrousels en planken met of zonder deur. Dankzij de diverse mogelijkheden van inrichtingen kunt u er alle spullen in kwijt, van grote pannen tot prachtig servies. Ook is het mogelijk om uw keukenapparatuur in deze hoge hoekkast te plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van uw magnetron of broodrooster.

Praktische overwegingen

Hoge hoekkasten zijn vaak volledig af te stemmen op uw wensen. Zo dient u over een aantal dingen na te denken bij het aanschaffen van uw hoge keukenkast. Ten eerste kunt u kiezen hoeveel deuren u wenst in uw hoge kast. Een deur over de volle hoogte van de kast zorgt vaak voor een strakke en moderne uitstraling. Een kast met meerdere deuren is daarentegen eenvoudiger en minder zwaar om te openen. Ook kunt u kiezen of u lades in de hoge kast wilt plaatsen. Heeft u veel kleine spullen zoals keukenkruiden? Dan is een lade in uw keukenkast erg handig. Daarnaast kunt u kiezen uit deuren en lades met of zonder softclose-sluiting. Het softclose systeem houdt in dat de deurtjes en lades in de hoge kasten zachtjes en geruisloos sluiten. Tot slot kunt u kiezen voor een enkele hoge kast of een gehele, hoge kastenwand in de keuken.

Niet alleen handig, maar ook erg stijlvol!

Een keuken met hoge kasten is niet alleen erg praktisch vanwege de vele opbergruimte. Een hoge kast heeft namelijk ook een grote invloed op de uitstraling in de keuken. Deze kast valt namelijk goed op vanwege zijn hoogte. Dankzij het ruime assortiment aan hoge hoekkasten is er altijd een kast te vinden die past binnen uw keukenstijl. De verschillende kleuren en houttypes hebben allemaal een andere uitstraling. Kies een design, kleur en materiaal dat past bij uw interieurstijl en laat de hoge kast dienen als ware eyecatcher in de ruimte. Heeft u een model gevonden dat goed past bij uw keukenstijl? De hoge kast kan makkelijk aangepast worden aan uw wensen. De hoge kasten worden aangeboden door diverse merken en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Hoge hoekkasten in de showroom

Bij Keukenmaxx kunt u terecht voor talloze soorten hoekkasten. Op zoek naar iets op maat? Ook dat is mogelijk. Wilt u de mogelijkheden qua hoge hoekkasten in het echt bekijken? Maak geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze deskundige adviseurs in een showroom bij u in de buurt. Zij voorzien u van een uitgebreid advies en helpen u op weg met al uw vragen.

Terug
Sluiten