Laat je inspireren door onze vernieuwde flagship store in Hoofddorp

Bij Keukenmaxx zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten te verrassen en te inspireren. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat onze showroom in Hoofddorp een complete make-over heeft gekregen!

Onze vernieuwde showroom is dé plek waar je volop inspiratie op kunt doen voor jouw droomkeuken. Van kleurrijke keukens tot Scandinavische keukens, van minimalistische ontwerpen tot keukens met een expressieve uitstraling - in onze showroom vind je het allemaal. Onze nieuwe showroom beleving en stijlwerelden laten zien wat er allemaal mogelijk is en geven je volop ideeën voor het ontwerpen van jouw persoonlijke, unieke keuken die aansluit op jouw manier van leven.

Bij het ontwerpen van onze vernieuwde showroom stonden beleven en inspireren centraal. We wilden een omgeving creëren waar je je thuis voelt, waar je in alle rust de verschillende keukens kunt bekijken en waar je volop inspiratie kunt opdoen. Onze nieuwe showroom is dan ook ontworpen met de nieuwste trends en innovaties in gedachten, en we zijn trots op het resultaat.

Bij binnenkomst proef je gelijk de inspirerende sfeer met een vleugje hotel-chic en zie je alle unieke mogelijkheden die we je kunnen bieden. Van ons xxperience lab tot aan de mooiste details -  we laten je graag zien hoe we samen een keuken ontwerpen die helemaal past bij jouw levensstijl.

Onze ervaren keukenontwerpers staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen van jouw droomkeuken en om je te adviseren over de nieuwste trends en innovaties. We kunnen niet wachten om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is!

Benieuwd naar onze vernieuwde showroom? Breng dan een bezoek aan Keukenmaxx Hoofddorp en ontdek onze vernieuwde, inspirerende showroom. We kijken er naar uit om je te verwelkomen!

Exclusief met Lasut & Braun

De interieurontwerpers van Lasut & Braun beantwoorden al je vragen over interieur en kijken graag met je mee naar je woning. Get inspired op 3, 4, 10 of 11 juni.

Terug
Sluiten