Het vrijstaand fornuis met inductie: de toekomst op kookgebied 

Een vrijstaand fornuis met inductie zien we steeds vaker in de moderne keuken. Dat komt omdat u geniet van talloze gemakken met een vrijstaand fornuis met inductie. Zo is een vrijstaand fornuis multifunctioneel: er wordt zowel een oven als kookplaat in verwerkt en het kan op verschillende plekken geplaatst worden in de keuken. Dankzij de robuuste uitstraling is het bovendien een echte blikvanger in uw keuken. Daarbij is inductie de meest moderne manier van koken. Meer weten? Lees hier alles over een vrijstaand fornuis met inductie.

Wat is een vrijstaand fornuis met inductie?

De robuuste uitstraling en multifunctionaliteit zijn de belangrijkste voordelen van een fornuis. Een vrijstaand fornuis biedt daarbij nog extra gemak, aangezien u het kunt plaatsen waar u maar wilt in de keuken. In combinatie met een inductiekookplaat haalt u een echte parel in huis. Koken op inductie is een moderne kookvorm die specifieke voordelen met zich meebrengt. De inductieplaat werkt met behulp van een magnetisch veld dat snel warm wordt wanneer het in contact komt met inductiepannen. Een groot voordeel van koken op inductie is dat er zeer weinig energie verloren gaat, doordat alleen de bodem van de pan wordt verhit. Daarbij beschikt een inductiekookplaat over verschillende innovatieve functies die het koken gemakkelijker en leuker maken. Tot slot is het de meest veilige kookvorm en is schoonmaken een snel geklaarde klus. De multifunctionaliteit, energiezuinigheid en moderniteit maken een vrijstaand fornuis met inductie de kookvorm van de toekomst. 

De merken in ons assortiment

Het vrijstaande fornuis met inductie is in alle soorten en maten verkrijgbaar. Er zijn verschillende merken die deze fornuizen in hun assortiment hebben. Zo bieden Lancellotti, Boretti en Smeg fornuizen die zich kenmerken door de grote, ronde knoppen als bediening. Daarnaast hebben de fornuizen van deze merken een strakke, moderne uitstraling en worden ze aangeboden in neutrale kleuren. Hierdoor passen deze fornuizen in verschillende keukenstijlen. Een ander merk is Falcon, een merk dat erg robuuste fornuizen biedt met een retrolook. Dergelijke fornuizen zijn een echte blikvanger in de keuken. Dankzij het ruime aanbod vindt u gegarandeerd een variant die past bij uw wensen. 

Bezoek onze winkel

Heeft u interesse in een vrijstaand fornuis met inductie? Bezoek een van onze winkels en aanschouw de fornuizen uit ons aanbod met eigen ogen. Onze keukenprofessionals staan hier altijd voor u klaar met een passend en gedegen advies. 

Terug
Sluiten