Wereldse inspiratie

De laatste trends uit de meest innovatieve steden

De keukens van Keukenmaxx zijn altijd helemaal on-trend. Maar waar halen we die trends vandaan? Onze ontwerpers houden voortdurend trends in de gaten over de hele wereld: van Tokio tot New York, zowel voor de huidige trends als voor de trends van de toekomst. Dus heb je zin in een kleine citytrip? Lees dan snel verder in welke steden je de laatste trends vindt én hoe jij ze toepast in jouw persoonlijk designkeuken.

Streetstyle op de catwalk van Tokio 

Tokio staat bekend als een moderne stad met een levendige straatcultuur. Veel ontwerpers experimenteren er met innovatieve stijlen, en dat zie je terug op de catwalk tijdens de Tokio Fashion Week. Ruimvallende fashion pieces die comfortabel zitten en vaak gecombineerd worden met opvallende kleuraccenten.

Houd jij van streetstyle-invloeden voor jouw keuken? Kies dan voor een moderne basis met grove materialen, zoals steen. Voeg kleuraccenten toe en wees niet bang om te kiezen voor slimme opbergruimte, zoals onze XX Line keuken Dark Chique. Zo heeft jouw designkeuken de looks en het comfort die bij je levensstijl passen.

Traditional twists uit Londen

Als we aan foodinnovatie denken, zijn er genoeg steden waar je als foodlover terecht kunt. Maar in Londen zijn ze innovatief met hun traditionele gerechten door ze te laten beïnvloeden door andere eetculturen. Londen heeft zich ontwikkeld tot een food paradise met een overvloed aan innovatieve restaurants, markten en foodtrucks.

Bij Keukenmaxx zijn we ook voortdurend bezig om bekende keukenstijlen een verrassende twist te geven. Kies bijvoorbeeld voor een moderne greeploze keuken met accenten uit de kleurrijke Scandinavische stijl. Houd je meer van klassiek? Kies dan voor het gemak van de modernste apparatuur. Zo wordt jouw klassieke keuken een tijdloze keuken.

Parijs en zijn enchanting elegance

Wat vind je niet in Parijs? Op elk gebied is Parijs een wereldstad: van cultuur tot mode én interieur. De stad heeft een lange geschiedenis van verfijning op het gebied van interieur. Ze staat bekend om haar klassieke, chique en tijdloze interieurstijl, met aandacht voor luxueuze details.

En daar houden we bij Keukenmaxx ook van: een echte designkeuken draait namelijk om de details. Denk aan een zwevend keukenblad, een op maat gemaakte vitrinekast of een marmeren blad met een unieke adertekening. Onze keukenarchitecten ontwerpen jouw designkeuken persoonlijk op maat en verrassen je graag met de mogelijkheden.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gratis ons lifestyle keukenmagazine aan met 80 pagina’s aan inspiratie of maak direct een verblijvende afspraak met een van onze keukenarchitecten. 

Terug
Sluiten